Водолей – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

През януари опитайте се да си вземете почивка от работа и да се отпуснете. Нужно е да се пренаредите приоритетите и да формулирате целите си по пътя към целта. От февруари нататък се отдайте на 100% на работата си. Не отказвайте подкрепа от и за роднини и приятели.

Март е идеално време за ново начало и изграждане на отношения с бизнес партньори. Изчистете всички недоразумения, за да не се получат проблеми по-късно. Лятото ще е време за професионално израстване и духовно развитие. В същото време обаче трябва да обърнете време и на личните си отношения. Правете компромиси, ако са уместни, и ловко заобикаляйте „острите ръбове” във връзката си. Едва през август може да отделите седмица-две за почивка. Цялата есен до началото на декември ще се наложи да работите здраво, но последният месец за годината е страхотно време за парти.

Любовен хороскоп 2017 за Водолей

През 2017 г. представителите на зодия Водолей ги чакат сериозни промени в сферата на чувствата и взаимоотношенията. Самотните ще направят нови познанства, някои, от които могат да доведат до голяма любов. Тази вълнуваща среща ще се проведе през февруари, юни и октомври. Нещата ще се случат по време на пътуване или когато посрещнете нови хора в кръга си.

Втората половина на 2017-та изисква от семейните деликатност и такт. Ако държите на връзката си, заложете на искреността и проявете внимание. Компромисите са едно от условията за дълъг и успешен брак.

Тези, които не преживеят драма в семейството, да се готвят за ремонт или покупка на ново жилище. Не е изключено преместване в друг град или държава, а това коренно ще промени живота ви.

Много интересно изкушение очаква Водолеите. Неудържимо влечение ще изпитате към представител на срещуположния пол – вероятно през април. Едва през есента обаче ще се убедите има ли смисъл да се отдадете на 100% на тази дива страст.

Обърнете внимание на хората, чието име започва с „А“ или „C“ и отдавна са във вашия кръг. Не пропускайте значимите срещи на 3-ти и 21-ви всеки месец тази година.

Бизнес хороскоп 2017 за Водолей

През 2017 г. професионална кариера на Водолей ще се развива много лесно, без промяна и дори без значими събития. Това не означава, че работният процес ще бъде в състояние на скука и еднообразие, напротив – ще работите усилено и ще сте възнаградени за това повече от обичайното. Пазете амбициите и плановете за себе си – сега те не са оправдани, всякакви приключения от този тип ще доведат до разочарование и неуспех. Безработните представители на този знак ще имат достатъчно късмет и ще открият своето място с достойно заплащане и приятен колектив.

Хороскоп здраве 2017 за Водолей

Странна година очаква Водолея по отношение на здравето. Ще се чувствате непобедими във физически план, но нещо може да ви накара да се чувствате не съвсем добре психически. Стресът, личностното неудовлетворение и дори депресията са преодолими с физически упражнения. Ходете да тичате, взимайте всяка сутрин стъпалата на кооперацията си пеш или плувайте при възможност. Това, за ваша изненада, ще се окаже най-краткият и ефикасен начин да се справете с душевната болка.

 

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top