Водолей – годишен хороскоп за 2016 година

декември 27 | ,

Годината ще е успешна за вас. Проблеми няма да липсват, но повечето моменти ще са с положителни емоции. Очакват ви нови познанства, но старите приятели не трябва да се забравят. Новите хора в живота ви ще се появят, заради кариерните ви успехи. Доверете са на верните си стари приятели, защото през 2016 ще имате нужда от подкрепа и рамо, на което да се облегнете. Здравословните ви проблеми няма да са в излишък, но няма и да ви липсват такива.

Работа

В кариерата ще имате успехи, но ще се наложи наистина да се постараете, за да ги постигнете. Имате много колеги, които ще се опитат да ви препънат по пътя към върха. Пречките ще бъдат преодолени от вас благодарение на коректността, упоритостта и постоянството, което влагате в работата си. Заради успеха си ще имате много запитвания от колегите, които ще ви се доверяват, за да стигнат успеха ви. Отговорностите, които поемате ще са много. С повечето ще се справяте сами, но е редно да имате групичка хора, на които може да се доверите за малко помощ. Подбирайте хората си, сред се крият „гнили ябълки”. Самоконтролът и концентрацията ще „изчистят” грешките, които може да допуснете. Затрупани сте със задачи, които носят със себе си стрес, но точно на Водолеите той не им тези чак толкова много, а ги амбицира още повече.

Финансово състояние

В кариерата Водолеите ще имат успехи, така че е напълно нормално и в джоба да имат пари. Постъпления в банковата сметка ще има, но това не означава, че парите ще ви стигат. В началото на 2016 вие ще сте без пари и това няма да е защото заплата ви е малка, а защото харчете повече от колкото сте спечелили. Осъзнавате, че имате проблем, веднага пресмятате и намалявате месечния си бюджет, спирате да харчите да „изгъзеци” и нещата се подреждат. След средата на 2016 финансите ви ще се стабилизират, заради промените, които направихте. Междувременно с това заплатката ви е се покачи още малко. Внимавайте и не „изпускайте юздите” и този път.

Пътуване

Водолей обичате да пътувате по вода, е тази година може да осъществите това дългоочаквано пътуване. То обаче ще бъде приятно за вас и компания, само ако забравите за работата. Започнете ли да въртите служебни разговори ще провалите всичко. Стреса ви е напълно достатъчен, опитайте се да не го подбуждате, а да го игнорирате и намалите, като забравите за работата. Добре ще ви се отрази и една почивка из природа с любим човек, заложете на нея.

Здраве

Е да ще спите малко и ще с преуморявате, факт, от който не може да избягате. Решението обаче не е приема на лекарства, опитайте с повече почивка и пиенето на билкови чайчета. Чувството ви за хумор ще помага в тази ситуация. Добре е да си почивате винаги щом намерите възможност и нещата ще се успокоят. Миниманизирайте пиенето на енергийни и газирани напитки, намалете цигари и алкохола, защото само така в бъдеще ще сте здрави. Казахме, че ще имате проблеми със съня, но и гръбнака. Покупката на нов матрак може да намали болките и да подобри съня. Освен всичко това очаквайте проблеми с кръвното, настинки и сърцето. Не предприемайте самолечение, вървете на лекар.

Спорт

Захванете се с танци и аеробика. Не сте от срамежливите, но ако не искате да танцувате в групи, сред хора можете да го правите сами у дома. После заложете на разходките из природата, за да се отпуснете и заредите. Знаем, че обичате да сте сред хора, така че може да се занимавате и с боулинг.

Любов

Семейните Водолеи няма да в пълна хармония с партньора си. Причина за това ще е затварянето ви в себе си. Опитайте се да „Отворите вратата” към душата, чувствата и сърцето си, за да запазите добрите си отношения и разбира се брака си. Добра идея е да направите подарък на вас и половинката ви – една приятна романтична почивка. Несемейни – време е да разширите хоризонта си, огледайте се около вас има доста хора. Контактувайте с тях, там се крие „принца/принцесата” на бял кон. Не залагайте на мисълта, че първия срещнат е човека на сърцето ви. Пресявайте добре и ще намерите другата половина на сърцето си.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top