Водолей – годишен хороскоп за 2015 година

декември 10 | ,

Въпреки че финансовото ви положение ще се стабилизира, ще имате доста други проблеми, за които да мислите. Пазете от мошеници и от обещания за бързи печалби. Не се впускайте сляпо и необмислено към всяка бизнес идея, която ви подхвърлят.

В личен план ще се радвате на стабилно семейство. Възможни са и нови попълнения във фамилията, или на нова връзка. Най-благоприятните периоди за брак са до 16 юли. Обърнете внимание на нови финансови начинания след 26 октомври.

В духовен план ви предстои израстване, затова слушайте интуицията си. Тези от вас, които са си поставили амбициозни цели могат да работят за реализирането им. 2015 за вас е годината за социален възход и нови познанства. Ще имате кратки периоди на самота и изолация в края на годината, но те няма да повлияят на общото ви състояние. Щастливото ви число е 23, а най-неподходящото за вас 17.

Бизнес и финанси

Склонността ви да харчите твърде много, тази година ще се наложи да бъде овладяна. През 2015 ще ви се наложи да изразходвате повече време и енергия, за да постигнете целите си. Липсата на ентусиазъм в работата ще ви се отрази и на работния ритъм. Тази година ще ви се наложи да поработите не просто за удоволствие, а за да печелите пари. И ще прекарате доста дълго време на работното място. Срещите с подходящи хора могат да повлияят положително на работния ви ритъм. Ръст в кариерата ви ще има в средата на годината.

Във финансово отношение Водолеите почти няма да имат никакви проблеми. Въпреки че няма да работите с особено удоволствие, ще печелите наистина добре. Инвестирайте разумно печалбите си и не се поддавайте на желанието да харчите повече пари за лукс и развлечения. Но направените сега инвестиции ще ви донесат наистина стабилни доходи. 2015 година е печеливша за водолея, но му предстоят и трудни моменти. В края на годината се пригответе за неочаквани проблеми, които може да се отразят зле на бюджета ви.

Семейство и любов

В личен план 2015 се очертава също натоварена за представителите на зодия Водолей. Заради многобройните ангажименти ще ви се наложи да жертвате доста време далеч от семейството. Въоръжете се с търпение и успокойте близките си, че това няма да бъде вечно. Най-трудно ще ви бъде през февруари и март, но към средата на годината ще имате възможност да отделите малко време и за любимите си хора. Една ваканция ще се отрази благотворно на семейните отношения и определено ще смекчи сърцето на половинката ви. Подобно е положението и с необвързаните представители родени под знака на Водолея. 2015 година не е подходяща за впускане в сериозни връзки или планиране на брак, затова пък няма да страдате от липса на внимание.

Дамите Водолеи е добре да внимават. Ако избирате нов партньор насочете се към Козирог, Телец или Везни. Що се отнася до мъжете Водолеи от вас зависи дали искате спокойствие или динамика – ако търсите идилична и спокойна връзка, насочете се към скромните Деви и тихите Раци, а ако си мечтаете за приключения Лъв и Стрелец са вашите дами.

Здраве

В здравословен план представителите на зодия Водолей трябва да бъдат особено внимателни. Пазете се от простудни заболявания, стрес на работното място и вредата от безсънието. Възможни са леки пристъпи на депресия заради проблеми в работата, както и проблеми в сърдечната област. Спете повече, хранете се здравословно и наблягайте на по-леките меса. При удобен случай се разходете до планината, като морето поне засега е забранена територия за вас.

Източник: godishenhoroskop.net

One Response to Водолей – годишен хороскоп за 2015 година

  1. Evgenia Krachunova каза:

    mnogo vqrno

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top