Везни – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

Oчертава ви се една спокойна година, не че няма да ви се случва нищо интересно, но всичко е в границите на допустимото. Всяка една стъпка, която предприемете ще бъде щателно преглеждана, както от любимия ви, така и от работодателя ви. Вие сте точни, коректни и обичате да казвате всичко, каквото мислите направо в очите. Точно тези качества през 2016 ще отключат вратите в кариерата и любовта. Няма да пътувате много, но пък ще се радвате на уюта в дома, който ще споделите с близки приятели и семейството. Със здравето ще сте добре, ще имате леки неразположения, но нищо по-сериозно.

Работа

Поставите ли си за цел ще постигнете успехи на работното място. Колегите ви обаче ще се опитват да ви „подложат крак”, защото ще видят възможността за вашите успехи и ще ви завидят. Ако наистина се потрудите, без да обръщате внимание на колегите си ще постигнете успех и е много вероятно да ви повишат. Колегите ви няма да са много доволни, защото ще се налага да покриват високите ви изисквания. Вие не сте от тези, които премълчават истината и ако има грешки веднага ще ги кажете и разбира се ще търсите най-доброто решение за отстраняването им. Не бива да се влияете от негативното мнение, защото ще ви определят, като страшно дребнави.

Финансово състояние

Изкарвате парите си с честен труд, полагате много усилия, за да се докажете и повишение на заплатата ще имате. Харчете ги разумно, не е добра идея да давате заеми на приятели. Не теглете и не взимайте такива и вие, парите ви няма да са много, но ще ви стигат и няма да сте лишено от нищичко.

Пътуване

През изминалата вече 2015 може би сте имали планове да пътувате през 2016. Те обаче ще се провалят, най-вече заради финансовото ви състояние. Не защото нямате добри доходи, а защото ще предпочетете да ги вложите в ремонт на дома и да почивате в страната. Обичате животни и природата, така че можете да си организирате често пикници с любимите хора. За вас не е важно къде ще почивате, а каква е компанията ви.

Здраве

2016 година ви зарадва с едно почти перфектно здраве. Почти през цялата година няма да си припомняте, какво е главоболие, стомашни болки и други. Всичко това може само да ви радва, но за да задържите добрата си форма ще трябва да се постараете. Прилагайте простички домашни упражнения, разхождайте се често из природата на чист въздух и си почивайте винаги, когато има шанс за това. Е все пак не сте имунизирани срещи всички болести. Ще изкарате някоя настинка, но нищо по-сериозно. Намалете доколкото се може вредните навици, ако сте пушач – намалете „дневната доза” цигари, намалете мазните храни, наблегнете на пресни плодове и риба. Така не само ще подсилите имунитета си, но ще запазите доброто си физическо здраве непокътнато и за напред.

Любов

Брачните двойки от зодията Везни ще имат леки разногласия. Важно е да вникнете в проблемите, да комуникирате с половинката си и нещата ще се наредят. Признавайте грешките си и дайте малко повече свобода на половинката си. Обръщайте повече внимание на семейството си, те имат нужда от вас, искат да усещат, че ги обичате силно и безрезервно.

Спорт

Тази година е добре да се насочите към ходенето пеша. Така ще имате време да обмислите положителните и отрицателните вълни, които ви обливат, да се насладите на природата около вас и да си отпочинете. Все пак вие не обичате еднообразието и когато ходенето започне да ви дотяга, може да се ориентирате към фитнес залата. Там ще срещнете нови познати и ще се развличате от ежедневието. Ако обичате екстремните спортове и новостите, 2016 е годината, в която трябва да се запишете на курс за пилотиране на малък самолет.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top