Телецът убива практично, Везните – в безизходица

септември 16 |

„Всички зодии извършват убийства, но по различни причини – разкрива психологът Росен Йорданов. Най-лесно се обясняват те по типовете огнени, въздушни, земни и водни.
Огнените зодии – Овен, Лъв и Стрелец, съвпадат с холеричния типтемперамент. Това означава бърза възбудимост и бързо протичане на нервните процеси и много ниска възможност за потискане на тези процеси. При тях водещото е волята, енергията, „огънят“.

Те са агресивни – както конструктивно, така и деструктивно. Овен, Лъв и Стрелец са много енергични, винаги искат да отидат отпред, бързо реагират и искат да казват как стоят нещата. Убиват, когато някой създава пречки пред плановете им. Склонни са да го прегазят.

Овенът е изразено агресивен, това е зодия, която винаги си личи. И все пак за Овните са характерни убийства и други престъпления, които не са планирани и организирани. Те са извършители на спонтанни, ситуативни, гневни, яростни престъпления.

Тези хора са склонни, виждайки една голяма тълпа, да отидат веднага отпред, да я оглавят и тутакси да попитат най-близкия до тях човек за какво всъщност са се събрали. За тях важното е да оглавят протеста, без значение какъв е той. По тази причина те много често страдат от заблуди. И така при тях идва ситуация, при която се изправят пред пречка, която са склонни да премахнат по всеки възможен начин. Овенът трудно прави планове, емоциите твърде лесно личат по лицето му.

При въздушните зодии – Близнаци, Везни и Водолей, имаме сангвиничен темперамент. При тях има силна възбуда, която обаче бързо се комбинира с ефективно потискане на тази възбуда. Това са хора, които се вдъхновяват от идеи, с естествено вродена любознателност хора с отношение към изкуство, наука, хора, с отношение към ума, към логиката. Те убиват, когато имат усещане за безизходица, безнадеждност.

Земните зодии – Телец, Дева, Козирог, са с флегматичен темперамент.При тях и процесите на възбуда и тези на потискане са забавени. И всичко това е свързано с огромното качество на земните зодии – разсъдливостта, практичност. Те често убиват по меркантилни подбуди, жажда за власт, за пари.

Водните зодии – Рак, Риби, Скорпион, са меланхолични. Водещото при тях е чувствителността. Затова те имат много силно отношение към предателства. За хората от водните зодии е много важно близкият им човек да им е верен. Те убиват точно когато се почувстват предадени, когато бъде накърнена личността им и бъдат уязвени емоционално.

Рибите например неочаквано са хора, които често убиват. При тях силен мотив е разочарованието от близък човек. Те са и подмолни, защото не го показват и в същото време решителни към крайни действия. Почувстват ли се предадени, стават страшни.“

 

Източник: 24chasa.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top