Телец – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

Представителите на зодията ще променят отношението си към хората и света. Първият месец на годината е изключително успешен за полагане основите на проектите ви. Пред февруари можете да започнете с експериментите.

В средата на пролетта и да усетите липса на енергия, ще се отвори нов път, който ще даде възможност да постигнете 100%-ов успех в бизнеса още през май. Можете да обмислите започване на нова работа или промяна на вида на дейност, обаче го правете много внимателно: не всички предложения ще бъдат подходящи за вас.

Въпреки това, в края на май – началото на юни, ще получите реализация на всичките си таланти и бизнес умения. Резултатът ще надмине постиженията ви през последните години.

През втората половина на август и първата половина на септември е благоприятно време за почивка и превенция на здравето; През този период е по-добре да не се работи толкова усилено.

Ноември може да бъде труден месец за комуникацията и отношенията: трябва да се избегнат конфликти, да изгладите остри ръбове с цялото си майсторство в дипломацията.

Втората половина на декември ще донесе баланс и мир и стабилност в отношенията с другите и вътрешна хармония.

Любовен хороскоп 2017 за Телец

Емоционална 2017 г. очаква представителите на зодия Телец. Ще се опитат да ви оплетат във вихрушка от досада и скандали, но и да има край връзката ви, то е само за ваше добро. Надеждните отношения ще преодолеят кризата с малки отстъпки от всеки, а гнилите ще идат там, където им е мястото – в склада за спомени.

Телците ще бъдат изправени пред трудна ситуация от коварен представител в кръга на роднините. За да не изпаднете в изолация и за да не загубите подкрепата на семейството, препоръчваме дипломатичност. Погледнете на тази задача не като бреме, а на възможност да помогнете на нуждаещ се от помощ. Това съвсем не значи да ги носите на раменете си.

За награда Юпитер обещава тази година невероятно романтично приключение. Вие най-накрая ще намерите човек, който ви цени.

Още в началото на годината ще имате шанс за нова вълнуваща връзка, с която да изживеете вълшебен Свети Валентин.

Другият пик на емоциите е чак през първия месец на есента, но пък какви – луда страст, която към края на годината ще се превърне в шепот, който е типичен за искрената любов.

Вашият човек ще ви търси на 12-ти до 30-ти всеки месец. Ще познаете човекът ви изпратен от съдбата, ако името му започва с „К“ и „Л“.

Бизнес хороскоп 2017 за Телец

2017-та ще даде на зодия Телец наистина вълшебен професионален успех. Няма да липсват изпитания, но това е един вид тест за сила. Не само го подмине успешно, но и ще се възползва от една неприятна ситуация, за да достигне благосъстоянието и просперитета.

През пролетта брилянтно се справят с всяка работа, а това значително ще подобри самочувствието на Телците. Ще имат конкуренция, но това е основният ключът към успеха в дадения период от време.

През лятото, ситуацията в професионалната сфера не се променя много: Чака ги активно и успешно изграждане на кариера. Не се страхувайте от предизвикателства и дребни спънки – Вашата упоритост ще бъдат възнаградени.

Приемете спокойно рутинни странични проблеми и гледайте да ги решавате междувременно. Използвайте този шанс, за да се докажете пред колеги и началници, че сте професионалист, който върши дори и най-скучната работа, брилянтно и интересно.

Хороскоп за здраве 2017 за Телец

Здравето ви е в перфектна форма още от началото на 2017-та. Просто го поддържайте с упражнения. Единственото предупреждение: вие трябва да бъдете предпазливи и внимателни, за да се избегнат наранявания на опорно-двигателния апарат.

Пролетта ще изкарате в абсолютна кондиция, а лятото е възможност да си набавите необходимата доза витамини и да стабилизирате имунитет на морето. Истинската почивка отложете за есента, когато деликатно укрепите здравето си с превантивни процедури.

Контролирайте храната си и акцентирайте върху здравословните диети.

 

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top