Телец – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

Тази година няма да е най-лесна за Телците, но хората родени под тази зодия са упорити и ще постигнат целите с труд. Със сигурност ще ви забележат, както в работата, така и партньора ви. Добрият имидж, който сте си създали в обществото няма да ви предаде и ще жънете успехи, стига да се отдадете изцяло и да не се отказвате да стигнете върха.

Работа

Макар, че тази година няма да ви донесе много приходи, вие не се тревожите, защото сте се погрижили за финансовата си стабилност от предходните години. По никакъв начин не ви обезкуражаваме и не казваме, че няма да печелите достатъчно пари, но те няма да са толкова много. Заплатата ви ще ви стига, за да живеете спокойно, без да се ограничавате, но няма да можете да пестите много за черни дни. От началото до средата на 2016 година вие ще сте доста енергични и ще се справяте с всички препятствия на работното място. Всяка трудност, през която преминавате ще ви зарежда още повече енергия. Това ще ви осигури финансова стабилност от средата чак до края на годината. Спокойствието през втората половинка на 2016, дори ще ви ядосва, защото родените под знака на Телец са доста енергични.

Финансово състояние

През новата година финансовото положение на Телците няма да е цветущо, но поне ще е стабилно, за разлика от здравето и любовта. Все пак това не е причина да се обезкуражавате, защото положението, което ви приготвят звездите не е чак толкова лошо. Просто ще вложите малко повечко усилия и пак ще постигнете главните си цели.

Пътуване

Телците обичат да пътуват, но през 2016 това не ще да е техен приоритет. Въпреки това ще си организирате 1-2 излизания от страната с приятели. Ще наблегнете на домашните обстановки, събиране с добри приятели в къщи. Останалото си свободно ще отдадете на хобитата си.

Здраве

Телците са хора, които не поставят здравето си на последно място в списъка. Тази година се очертава да имате проблеми със стомаха и черния дроб. Преди да предприемете лечение, задължително потърсете мнението на поне двама специалиста. За да намалите риска от проблеми с храносмилането, приготвяйте храната си по здравословен начин (най-добре да хапвате варени или печени храни). Здравословният начин на хранене ще ви спаси и от напълняване. Добре е да спазвате диета, която обаче задължително да е изготвена от специалист, а не случайно взета от Интернет. Релаксацията и взимането на една топла билкова вана ще ви се отрази добре. Винаги когато имате възможност се потапяйте във водата, за да се отпуснете и да „изкарате” напрежението.

Спорт

Мотивацията е първоначалната стъпка, която ще предприемете, преди да изберете какъвто и да е спорт. Не се отказвайте след първите 2-3 тренировки, имате волята, само трябва да я „отключите”, за да постигнете успехи. Ако обаче никакъв спорт не ви влече, ще ви препоръчаме да започнете с разходи из природата. После бавно може да премине към ходене до работното място пеша, а не с колата. Накрая може да завършите с леко бягане из квартала.

Любов

Тази година няма да е най-благоприятната за любовния живот на Телците. Променливото им настроение ще ги обърква постоянно – „това ли е моята половинка?”. Не правете прибързани решения, опитайте се да разберете партньора си, комуникирайте с него/нея, правете компромиси и нещата ще се подобрят. Ако сте семейни и ви е дотегнало от ежедневието, не прибързвайте да се впускате в малотрайни любовни авантюри. Направете така, че пламъка на любовта да пламне отново, като зарадвате партньора си най-елементарни жестове, като например романтична вечеря, малко подаръче без повод и други. Не прекъсвайте дълготрайните си връзки, заради вашата бърза раздразнителност, защото ще направите голяма грешка, за която ще съжалявате малко по-късно през годините.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top