Тайната на общуването с мъжете според зодията /Овен, Телец, Близнаци/

октомври 13 | , , , , ,

ОВЕН
Огнените Овни предпочитат веднага да изясняват ситуацията и да не губят време за сантименталности. Ако към вас се приближи мъж и каже, че сте покорили сърцето му от пръв поглед, то не се съмнявайте – срещу вас стои Овен. Негова втора стъпка, може би, ще е покана да ви повози на своята кола или мотор. В това ще се състои и неговото ухажване. И ако вие по достойнство оцените и изразите мнението си за неговото шофиране, то той автоматично ще приеме този факт като съгласие да се омъжите за него. Разходки на лунна светлина и вечеря на свещи Овена едва ли ще Ви предложи. Макар този зодиакален знак да не е лишен съвсем от романтични пориви, той предпочита активните действия. Като ухажване Овена може да предприеме поход сред природата на палатка или да Ви заведе за риба. Ако го опознаете по-добре, ще разберете, че той не е толкова груб, колкото навярно ви се е сторил в началото.
Едно е сигурно – вие можете изцяло да се доверите на Овена. В семейния живот той помага и в бита и в трудните емоционални моменти. Можете да сте спокойна, че той няма да ви изостави сама с даден проблем. Активността му го тласка бързо и адекватно да действа.
Като любовник овена е неуморим. Потенциала на страстта му е висок и той е по-склонен към ураганен секс, но за любовни прелюдии време почти не отделя.

ТЕЛЕЦ
Много упорит почитател. Ако сте му влезнали под кожата, то ще се наложи или веднага да капитулирате или да издържите на дългата му обсада. Телеца е нежен и постоянен в чувствата си, но често се отнася към избраницата си прекалено собственически. Ревнив е, но само когато има сериозни поводи за това. Телеца никога не се скъпи за подаръци и за посещения в ресторант (основен начин на ухажване при Телеца), но винаги иска да вижда отклик на старанията си. На кино или театър той води избраниците си рядко. Обича да подарява цветя. Предпочита практични подаръци – дрехи, обувки, бижута. Постоянството му понякога е негов недостатък. Например, всяка среща минава по един и същи сценарий. Не обича да променя навиците си.
В семейството е все така постоянен. Телеца е добър съпруг, който умее да обезпечи финансово семейството си. Голямо внимание обръща на битовите удобствата. Обича да майстори и често сам се заема с домашния ремонт. Свободното си време предпочита да прекарва със съпругата и децата си. Той отсъства от дома най-вече, когато изкарва пари.
Телеца е способен да се занимава с любовна игра дълго време. Той е неуморим, достатъчно страстен и много нежен. Единственото, което му липсва понякога е разнообразието в позите и ласките.

БЛИЗНАЦИ
Много често Близнаците ухажват няколко дами едновременно. Този знак не се отличава с постоянство. Той привлича към себе си с интересни разговори, чувство за хумор, умее да Ви заинтригува и увлече. Ако сте харесана от този мъж, то пригответе се за неговите чести и изненадващи визити. Той може да започне да се държи по два начина – или веднага да Ви каже, че Ви обича и да ви обсипе с много комплименти, или дълго време просто да Ви идва на гости за кафе като приятел. В първия случай си заслужава да изчакате, за да проверите чувствата му, а във втория – да му дадете да разбере, че на вас наистина ви е интересно с него – това ще го направи по-уверен в себе си.
Близнаците ухажват по различен начин. Поради разсеяността си, могат да забравят да Ви подарят цветя. Всеки ден искат да Ви заведат на различно и ново място. Те не са особено ревниви, но изревнуват ли, викат на помощ острия си език.
Семейния живот с Близнаци е лесен. Единствения недостатък е, че постоянно отсъстват от дома. Те или са на работа, или в командировка, или имат друг ангажимент. Добре е, ако Вашите интереси съвпадат, за да си правите по-често компания.
В любовния живот Близнаците се нуждаят от постоянно разнообразие. Този знак не е с висок еротичен потенциал. Той може да прави любов често, но бързо. Обожава еротичните игри.

Източник: salonia.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top