Тайната на общуването с мъжете според зодията /Козирог, Водолей, Риби/

октомври 13 | , , , , ,

КОЗИРОГ
В любовта на Козирога не му достига емоционалност. Той смята, че щом обезпечава своята любима, храни я, облича я, периодически я извежда сред природата и в обществото – това е и достатъчно като изражение на чувствата му.

Шепота в ухо на любовни фрази е съвсем излишен за него. Понякога иска да е нежен, но той просто не умее да е такъв. Така ухажванията на този зодиакален знак са скучни и безинтересни. Веднъж казал „Обичам те!“, той смята, че е достатъчно за цял живот. Ако ви устройват такъв тип отношения или се жените по сметка, то смело се отправяйте към гражданското. Но ако случаят е друг, то ще трябва да положите маса усилия, за да разкрепостите своя любим. Усилията ще си заслужават, защото и самия Козирог страда от своята комплексираност.

В семейния живот той е верен мъж и любящ баща. Изневери са възможни само ако Козирога е разбрал, че не ви обича и никога не ви е обичал, но да ви каже не е имал сили, а и общественото мнение няма да одобри това. Ако срещне жена, която да разтопи сърцето му, то той може тайно от семейството си да се среща с нея.
Този знак има почти най-низкия еротичен потенциал. Секса в неговия живот заема едно от последните места и често се свежда до изпълнение на съпружеските задължения.

ВОДОЛЕЙ
Идеалът за Водолея е жената-приятел, която не би изисквала много любов и не прави ревниви сцени. Ухажванията на този интелектуален знак се свеждат до обсъждането на интересни теми. С него може да се запознаете, когато сте на гости у приятели, в компютърната зала или в обществения транспорт. Попитайте го нещо и всичко ще завърши с това, че ще Ви изпрати до дома ви. След това може отново да се срещнете случайно. Той ще ви познае на минутата и ще подхване разговора от предната среща. За него от този момент може да се смята, че се срещате. Следващите ухажвания от негова страна могат да бъдат или ексцентрични или никакви. Цветя Водолеите не подаряват, обяснявайки това с излишни условности или с нежеланието да се вреди на природата. Ако все пак той ви подари букет, то той ще е от екзотични гербери от Уругвай. Повече Водолея обича да води приятелките си на кино или да им подарява дрънкулки.

От брачната партньорка Водолея изисква пълна свобода, но последната използва изключително за благото на семейството и за себе си. Ако той има любимо хоби или интересно занимание, няма да изневери. Представителя на тази зодия не е ревнив и дори да ви завари с любовника, ще се усмихне и ще каже: „Ами вие приключвайте, а аз ще направя кафе“.

Водолея има среден сексуален потенциал, но той е неизтощим фантазьор. Само с този знак може да пробвате изключително трудни пози и всячески да експериментирате. Той няма комплекси нито по отношение на позите, нито на времето и мястото.

РИБИ
Мъжът Риба не се отличават с особено разумен поглед към живота. Затова трябва много внимателно да се отнасяте към неговите обещания. Той може да ви обещае екскурзия до Париж, а след това да се окаже, че е имал предвид ходене при баба му на село. Бидейки пасивен знак, той не проявява активност в ухажването. Ако отидете при него, той ще се радва, ако ли не – ще се огорчава. Инициативата тук трябва да е повече у жената.

Към достойнствата на Рибите трябва да причислим нежното отношение. Той няма да забрави да подари цветя или подарък за рождения ден. Възможно е, обаче, да обърка датата. Подаръци Рибата не умее да подбира и когато избраното от него палто се окаже не вашия размер, те искрено се разстройват. Подобни гафове Рибите се стремят да компенсират с романтична нежност и внимание. Това е единствения знак от зодиака (може би и Рака е способен на подобно поведение), който може да посвещава стихове на любимата си. И тези стихове са удивителни.

В семейния живот Рибите изцяло се опират на партньорката си. Бидейки самите искрени и честни, могат да позволят да бъдат подведени от друга жена. Не се ядосвайте на тяхната наивност. Рано или късно те разбират измамата и се завръщат.
Сексуалния им потенциал е занижен. Стимулиращо въздействие им оказват еротичните филми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top