Тайната на общуването с мъжете според зодията /Везни, Скорпион, Стрелец/

октомври 13 | , , , , ,


ВЕЗНИ

Самото обаяние! Обикновено това е много привлекателен мъж и винаги отговаря с взаимност на Вашето внимание. Той е влюбчив и умее да ухажва красиво. Най-главното, обаче, е умението му да цени красотата в жена… затова не може да отказва.
Така той често се оказва оплетен в множество любовни романи, макар да отдава приоритет на една от партньорките си. Той трудно си представя как биха могли да се оправят жените без него. Окончателен избор на жена за него е неразрешима задача. Затова инициативата трябва да поемете в свои ръце. Опитвайте да сте близо до мъжа Везни, но без да напрягате с присъствието си и в крайна сметка той ще избере Вас.
Семейния живот с Везните е напълно хармоничен при отсъствие на раздразнителност от Ваша страна. Той не обича сцени, стреми се да избягва остри теми във взаимоотношенията и предпочитат мирно и спокойно да решава проблемите. Запомнете, че заинтересовани погледи след жена Везните ще отправят винаги, като го обяснят по следния начин: „И какво от това? Ти, ако си на диета, не може ли да четеш менюто в ресторанта?“ Добре е, че природният мързел не позволява на Везните да водят активен извънбрачен живот.
В секса той също не е много активен, както може да ви се стори в началото. Бързо се уморява. По-голямо внимание отделя на любовната игра, целувките, влияе се от обстановката.

СКОРПИОН
Ако този мъж е решил да се сдобие с вашето благоразположение, то той ще постигне това. Неговата страст е всепоглъщаща и нищо не може да я спре. От него може да очаквате скъпи подаръци (като всеки следващ е по-скъп от предния), ярки впечатления, драматични преживявания, романтични пътешествия и всичко на което е способна вашата фантазия. Може би той ще ви изглежда прекалено напорист, но с времето ще почувствате дълбочината на чувствата му. Любовта си към вас той може да носи цял живот. При Скорпиона, обаче, нещата имат и обратна страна. Той е максималист и не приема половинчати неща. Ревнив е. Ако той срещне жена и реши, че тя е неговата съдба, то той веднага ще ви уведоми. Ще ви предложи благоразумно да се разделите и, ако вие приемете това предложение, автоматично ще се сдобиете с верен приятел. Той никога няма да ви забрави и ще идва на помощ, когато имате нужда. Не си струва да упреквате Скорпиона за каквото и да е в минути на раздяла. В подобен случай той ще изчезне завинаги от живота ви.
Съвместното съжителство със Скорпиона е доста сложно нещо. Той е своенравен, но никога няма да ви обиди. Той е взискателен, но и своите задължения той изпълнява докрай. Може да е раздразнителен. Не обича изневерите.
Не случайно този знак е смятан за най-сексуален. Еротичния му потенциал е много висок, доста повече от останалите знаци от Зодиака. Той е способен да прави любов дълго, по всяко време и при всякакви условия.

СТРЕЛЕЦ
Ухажванията от страна на Стрелеца понякога са доста странни. Всичко уж започва на шега, после нещата уж стават по-сериозни и изведнъж се оказвате женени за него. Той ще ви обърне внимание само ако се смеете на шегите му. А ще остане с вас само, ако се чувства с разхлабена каишка. Когато ви подарява подаръци или ви кани някъде той вдига много шум около себе си. Още с влизането в някоя кръчма Стрелеца изпълнява не по-малко церемонии, отколкото ако е в елитен и скъп ресторант. В асортимента на неговото ухажване влизат и ходенето на пикник сред природата или за риба. Важно за Стрелеца е да споделяте неговите интереси. Бидейки страстен спортен запалянко, той с усърдие ще се опита да ви приобщи към гледането на спортни състезания. Като цяло предбрачния живот със Стрелеца е безоблачен. Той не е склонен да изневерява, но с удоволствие ще обсъди всички прелести на приятелките ви и на случайно минаващи жени.
В семейството на Стрелеца му е нужна определена свобода. Част от времето обича да прекарва с приятели. Той е честен с вас и очаква същото отношение.
Този знак малко преувеличава силата на сексуалния си потенциал. Той не е толкова висок, колкото разказва той. Стрелеца бързо достига удовлетворение. Мястото и времето за него не играят роля. Стрелеца е готов да прави секс и върху сено и в полеви условия, но цени разнообразието и еротичните игри.

Източник: www.salonia.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top