Тайната на общуването с мъжете според зодията /Рак, Лъв, Дева/

октомври 13 | , , , , ,

РАК
Мъжът Рак дълго време не се решава да открие чувствата си и сам страда от това. Мисълта, че може да не бъде разбран довежда Рака почти до депресия. След признание в любов, Рака се поуспокоява и преживява нещата по-леко, но тук възникват нови проблеми. Той е много чувствителен и реагира на всяка промяна в отношенията. Той нежно и предано ще ви ухажва, постоянно ще ви подарява цветя и сладки малки подаръчета, ще ви изпраща до входната врата и винаги ще се вълнува, като че ли го прави за първи път. Бидейки романтична зодия, Рака ще се постарае да внесе романтична нотка в живота ви. Обича да ви извежда на разходка на лунна светлина край река, на вечеря на свещи, на театър. Но при всичката си романтика, Рака си остава домошар. Той изпитва към половинката си чувства, аналогични на изпитваните към неговата майка. Ако искате да се харесате на Рака, то първо се сприятелете с майка му.
Рака е създаден за семеен живот. Той е доста самостоятелен, може да изпълнява всяко домашно задължение, но се нуждае от голямо количество душевна топлина. Не е склонен да изневерява. Вечерите предпочита да прекарва у дома със съпругата и децата си.
Еротичния потенциал на Рака е нисък. По-голямо предпочитание той отдава на емоционалния и душевен контакт, отколкото на физическия.

ЛЪВ
Мъжете от тази зодия се делят на два типа – рицари и Дон Жуани. Поведението и на двата типа е малко театрално, стремейки се да се харесат на противоположния пол. Но ако първия тип, намирайки дамата на своето сърце, напълно се посвещава на нея, то втория разглежда всяка нова жена като поредния екземпляр от своята колекция. Рицарят е много предан и благороден. Той може да е имал много контакти и приключения до сключването на брак, но когато е с една жена – той и е верен. Той трудно се приспособяват към съвместно съжителство, но не се оплаква излишно и решава проблемите с благородство. Дон Жуанът не се затормозява с вярност и винаги е готов да се впусне в поредната любовна авантюра. Ако нещо в отношенията с половинката му не го устройва, то той, без колебания, е готов да я напусне и да иде при друга.
И двата типа Лъвове ухажват много красиво. Те не се скъпят за хубави дрехи или бижута, обожават да водят любимата си с тях на гости, да я канят на ресторант, като при това я заставят да облече най-хубавите си дрехи. Лъвът се ласкае от присъствието на красива жена и се старае всячески да и се хареса.
Разходките сред природата Лъвът обича да прекарва в голяма компания, но не може дълго да издържи без удобствата на цивилизацията. Обикновено прибягва до еднодневен пикник. Често обича да се разхожда с възлюбената си край морето.
В семейния живот поведението на Лъва не се променя. Какъвто е бил преди брака, такъв си остава завинаги. Еротичният потенциал на зодията в доста висок. Лъвът обича да прави любов на свещи и в луксозна обстановка.

ДЕВА
Основните качества на мъжът Дева при ухажването са точност и прецизност. Той ще идва на срещите с костюм и вратовръзка, с букет цветя (не скъп, но красив) и винаги точно навреме. Но романтика от него не чакайте. Именно поради това възникват всичките му проблеми, разочарования в любовта и късен брак. Флирта и кокетството оказват слабо влияние на Девата. В най-добрия случай той може да действа по прочетени предписания в списанията. В най-лошия – ще разкритикува всички ваши романтични предложения. Защо да вечеряте на свещи, когато можете да включите лампата? Защо да ходите на ресторант – там е скъпо, а той самия готви превъзходно.
Като семеен мъж, Девата минава за „примерен“. Той се стреми да обезпечи семейството си финансово, да следи за бита и порядъка във всичко. Главен проблем може да стане неговото намилане относно правилното и диетично хранене. Навярно често ще ви чете лекция за вредата на мазната храна и ще ви учи да готвите по специални рецепти.
За любовния живот на Девата е трудно да се говори, защото той е много потаен. Еротичния му потенциал е много висок и силно зависим от състоянието на психиката му. Все по-разкрепостен става с възрастта, но секса за него съвсем не е най-главното в живота.

One Response to Тайната на общуването с мъжете според зодията /Рак, Лъв, Дева/

  1. Августина Левова каза:

    Absolutno vqrno za mujete ot zodiq luv (i za dvata tipa)!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top