Стрелците са любознателни, открити и дружелюбни…

март 3 | , , ,

Стрелците са любознателни, открити и дружелюбни. Те са увлечени от общуването и взаимодействието с околните.Харесва им да обменят с другите хора и въобще с външния свят нови идеи и опитности, а свободата да го правят е от първостепенно значение за тях. Често успешно се реализират в търговията, наслаждавайки се на вземане-даването с останалите.

В живота си Стрелците постоянно се нуждаят от стимули до такава степен, че ако някой човек или преживяване повече не ги вдъхновяват, скуката бързо ги сполетява. И оттам нататък Стрелецът изпитва големи трудности да поддържа с постоянство и последователност връзката си с този човек или поетите ангажименти в една или друга дейност.

Представителите на този знак обичат спорта и инстинктивно осъзнават, че упражненията укрепват дробовете и карат тялото да изгаря кислорода, необходим за постигане на добро умствено и физическо здраве. Много Стрелци имат остър език, понякога стигащ до цинизъм. От тях често могат да се чуят твърдения, целящи да смачкат другата гледна точка или нечии претенции. Някои ги обвиняват в липса на скромност. Всъщност те трудно възприемат простичките факти и идеи. Това ги подтиква да водят безконечни дискусии, от които изпитват голямо удоволствие.

Родените под този знак са услужливи и щедри, но нерядко изразяват услужливостта си по начин, които не се оценява от околните. От друга страна, Стрелците не са способни да приемат критика, опитват се да се издигнат над дребните подробности и винаги, когато е възможно, отбягват фактите.

На моменти, за да се отбраняват, те стават агресивни към другите, а по-късно съжаляват за това. Обожават пътуванията и ако не ги осъществяват в действителност, ги реализират в мислите и въображението си. Нестихващият им оптимизъм, широката усмивка и високите им морални критерии ги правят желани събеседници и партньори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top