Стрелец– годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

Tази година от вас се иска да следвате безгрешната си интуиция и всичко ще се нарежда. Изберете ли правилните хора за контакт, финансови успехи ще имате. В любовта ще ви върви, за несемейни „звездите предвиждат” брак. Със здравето ще сте добре, макар ако сега страдате от по-тежка болест, светлина в тунела има, всичко ще се нареди.

Работа

Вие сте отдадени на работата си, изразходвате много време и сили, за постигане на целите. През първите 4-ри месеца на 2016 година, обаче ще ви струва, че всичко е срещу вас. Ще се окажете прави, усилията ви няма да са оценени в този период на годината. Много по-висшестоящи виждат колко енергия влагате, за да успеете. Те обаче няма да са много благосклонни към вас, за да ви помогнат ще искат да ви подкупят, не приемайте, можете сами да се справите. Въпреки всички пречки пред вас, вие сте един много добър служител, който организира и добре води работата си. Към края на 2016 всичко това ще бъде забелязано от точния човек и всичко ще е наред. Очаквайте повишение, или ако не това поне значителен бонус за труда, който полагате. Търпението през годината, постоянството и упоритостта ви ще ви се отплатят щедро.

Финансово състояние

Както стана ясно и малко по-горе финансовото ви състояние в началото на 2016 няма да е какво ви се иска. Нужно е да „свиете” малко кисията си, но не се лишавайте от дребните неща, просто не влагайте големи суми пари. Няма да е добре и ще загубите, ако сключвате сделки за недвижими имоти по това време на годината. Допълните сумички ще дойдат след средата на 2016, тогава може да се поглезите. Е няма да „спечелите милионите от лотарията“, но все пак е достатъчно. Не се препоръчва взимането на кредити, но ако не виждате друго решение може да изтеглете малък заем през януари или февруари.

Пътуване

На самите вас тази година няма да ви се пътува. Ще предпочитате да прекарате малкото свободно време, което искате в дома си или в къщата на село. Работата в градината няма да ви уморява и тежи, а точно обратното, ще ви помогне да си починете от големия град и напрежението, което сте натрупали и хич не е малко. Ще ви зарадва много, ако сами направите и малко промени в жилището си, може просто да разместите мебелите си или да си купите нещо малко, което ще стои чудесно в дома ви и ще ви описва много добре. Ако решите да заминете на почива, нека ви придружат семейството или най близките ви приятели. Заложете на тихо кътче в планината. То ще ви вдъхне настроение и жар, и най-важното ще сте с любимите си хора. Предприемете ли пътуване в чужбина бъдете внимателни с документите, които ще ви трябват, гледайте да не забравите нещо.

Любов

Стрелците са много привързани към своето семейство, ще се стараете всичко в него да е идеално, но не прекалявайте, може да „задушавате” хората, които най-много обичате с вашата привързаност. Ще искате нещо повече от брака си, но се огледайте, вие всъщност имате всичко. Не променяйте нещата, бъдете искрени, както до сега и брачните проблеми ще ви заобиколят. Ако сте несемейни, внимателно обмислете, какво е ангажираността, свободата и отговорността за вас. Отговорите ли си на тези лесни въпроси ще ще знаете дали искате и имате възможност да се обвържете.

Здраве

През 2015 сте имали по-сериозни здравословни проблеми. 2016, обаче ви „предвижда” добро здраве. Усилията, които сте вложили, за да оздравеете ще ви се отплатят. Добрата форма и доброто здраве ви очакват през новата година. Единственото, но много важно условие, което да се спразва, за да сте здрави е да преборите своята лакомия. Хранете се доколкото може здравословно и всичко ще е наред. Е няма как всичко да е идеално, ще изпитвате леко главоболие, неразположение и умора, може да настинете, но това са неразболожени, причинени от стреса, който преживявате и без който, така да се каже не може. Задължително през 2016 прегледайте щитовидната си жлеза. Силата и волята са другите ви две качества, така че ще се справите и с това.

Спорт

Стрелците обичат да танцуват под звуковете на любимата си музика, така че можете да се захванете с танци. Така ще се забавлявате и ще се движите и ще поддържате доброто си здраве. Не е задължително да избирате спортни танци, може да заложите на народните или танцовата аеробика, сами изберете. За мъжете Стрелци – може да се запишете в ловна дружинка, да потренирайте малко бокс, за да отпуснете напрежението или пък се занимавайте със стрелба.
Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top