Стрелец – годишен хороскоп за 2015 година

декември 10 | ,

Рогът на изобилието няма да се изсипе върху вас, но със сигурност ще бъдете изключително удовлетворени. Чакат ви признания не само в професионален, но и в личен план. Творците ще получат ново поле за изява, художниците ще постигнат неочаквани успехи, а учените заслужено признание за постижения в областта, в която работят. По-свободолюбивите Стрелци, които не искат да се задържат на едно място ще получат шанс за нова работа, която да сбъднете всичките им желания. Очаква ви и издигане в кариерата, успешно развитие на нови начинания и финансова стабилност. Финансовият колапс, в който сте изпаднали през 2014 година, още от началото на 2015 ще изчезне. Освен в професионален план, 2015 година ще бъде повече от успешна и в личен. Тези от вас, които искат да създадат семейство, ще реализират желанието си. Перфектни брачни партньори за вас са Везни, Овен, Козирог и Лъв. Избягвайте връзките с Близнаци, Рак и Скорпион, тъй като ще водите война за доминиране у дома. Щастливото ви число е три и избягвайте всякакви задачи на 19 число от месеца. Успешните ви месеци в творчески план са февруари, март и април, както и от средата на септември до края на годината. Лятото се отдайте на романтични приключения.

Бизнес и финанси
През 2015 година пред вас ще се открият нови хоризонти в професионалното израстване. Януари се посветете на семейството, но през февруари бъдете готови за промяна. Неочаквано предложение ще промени живота ви и ще ви даде възможност да се развивате в непознати досега сфери. Не се колебайте да рискувате и ще спечелите.

Най-успешните ви периоди в сферата на бизнеса и финансите за вас са февруари и март. Юни ще ви обхване лека депресия, но не бързайте да сменяте работата си. Август се окаже изпълнен с напрежение за вас, но септември ще имате възможност да се възползвате от неочаквано успешни проекти. Ноември със сигурност е вашият месец – успешно ще приключите всичките си бизнес начинания и ще берете плодовете от тях.

Семейство и любов

За влюбчивите Стрелци 2015 година определено ще е доста динамична в емоционален план. Свободните представители на зодията ще се разделят с така ценената от тях свобода още през април. Не бъдете твърде емоционални във връзките си и не обсебвайте партньора си. В противен случай юни и юли ще се окажете в ситуация да решавате тежки семейни кризи.

Идеалното време за брак, за тези, които планират да се обвържат сериозно, е началото на септември. А най-подходящи партньори за вас са представителите на Везни, Овен, Козирог и Лъв.

Октомври и декември се посветете на любимите си хора. В личен план 2015 година ще е изключително наситена с емоции, а за тези от вас, които планират бебе, началото на декември е идеално да се посветите на това занимание.

Здраве

За неспокойния Стрелец началото на годината ще настъпи с понижен жизнен тонус и липса на енергия заради студеното време. За да се освободите от тях заминете на някое топло и слънчево място поне за седмица. През 2015 ще ви се наложи да поработите упорито върху укрепването на имунната система и някои хронични заболявания. Дори и тези от вас, които нямат възможност да спортуват активно, обезателно трябва да си намерят някакво хоби свързано с движение.

Внимавайте с настинките през май и юни, тъй като тогава сте най-податливи на тях. Юли и август се скрийте някъде в планината. Особено за по-възрастните стрелци това е най-подходящото време да се отдадат на алпинизъм или планински туризъм.

Наблегнете на червеното месо и поне по една чаша червено вино изпивайте през седмицата.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top