Скорпион – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

Ще сте в състояние да решите проблемите, които ви тормозят от дълго време и ще решите задачите, които ви бяха поставени от миналата година.

Бъдете внимателни в общуването и не хвърляйте в пространството празни думи. Не се тревожете, ако сте „соло” в дадена ситуация – напълно ви е по силите да се справяте сами. Слушайте интуицията си: тя рядко прави грешки и магически бързо ще ви доведе до излизане от най-трудната ситуация.

Въоръжете се с оптимизъм и не вярвайте на сладки приказки, за да преминете през тревогите с лекота. Краят на февруари бележи край на проблемите и началото на пътя към висините.

През периода август – септември заложете на контактите и градете добри отношения с колеги. Това ще бъде чудесна инвестиция в работните ви проекти. Щом доведете делата си до успех, не пропускайте възможността да се погрижите за духовното си развитие.

Любовен хороскоп 2017 за Скорпион

Тази година е двойно предизвикателство за Скорпионите. Няма да търпите нито нелоялни партньори, нито зли роднини. Бъдете внимателни, когато се отдавате на порива на чувствата си. Вашата тайна няма да бъде дълго време пазена. Изплуването й на повърхността може да навреди.

Задружните семейства на Скорпионите обаче ги чака просперитет. Ще започнат да организират добре живота си. Чакат ви сделки с недвижими имоти и нищо чудно да се сдобиете с нов апартамент или къща. Най-малкото – ще направите мечтания ремонт у дома.

2017-та ще бъде наистина вълнуваща година за вас. Още в студената зима ще намерите човек, който прилича на дългочаканата от вас сродна душа. Пролетта ще стигне до своя апогей, но благоразумно изчакайте още два сезона, за да се убедите в надеждността на връзката си.

През октомври ви чака предложение за брак, а веднага след това подарък ще промени живота ви напълно.

Обърнете внимание на хората, които ще се срещнете на 6-ти и 15-ти всеки месец. Ако това стане в ресторант (кафе, столова) и събеседникът ви е лекар, нищо чудно да изградите страхотно приятелство, което ще се превърне в любов.

Бизнес хороскоп 2017 за Скорпион

Ще бележите професионални успехи както никога – парични постъпления ще пристигат едно след друго при вас. Възползвайте се от периодите на успех, за да отхвърлите максимално много работа, за да сте спокойни нататък.

Пролетта ще забавите темпото и тогава е време да разчитате дори на колеги. Когато ви е нужно, си почивайте, но не мързелувайте. Лятото ще си помислите, че работите за пари и в компания, която не отговарят на възможностите ви, но това е временно. Знайте си цената и възможностите и ще видите как печелите не само уважение, но и възхищение от колеги и ръководство.

До края на годината ще се реализирате така успешно, че 2017-та ще остане паметна в съзнанието ви!

Хороскоп здраве 2017 за Скорпион

Ще ви атакуват вируси, настинки и хронични болежки, но ако стоите далеч от алкохола и вземете превантивни мерки, всичко ще бъде наред. Ако сте предупредени от лекар, спазвайте диетата си не пропускайте ежедневно и умерено натоварване.

Забавлявайте се с танци, бързо ходене и плуване, а от вечното си безсъние ще се отървете с положителна нагласа и чаша топло мляко с мед.

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top