Скорпион – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

Скорпиони 2016 ви предлага добри възможности да спечелите пари и вие наистина ще успеете в начинанието, но единствено от вас зависи те да останат в джоба ви, не ги прахосвайте за щяло и нещяло. Ще придобиете още доходи от стари и позабравени наследства. Слушайте вътрешния си глас, не се доверявайте много на вашите „съветници”, защото те ще се опитат да ви объркват. Вложете част от спечелените средства за ремонт и освежаване на дома, защото на този етап сте го занемарили малко.

Работа

В началото на 2016 ще се чувствате, като в задънена улица, от която няма изход. Закотвили сте се на едно работно място, на една длъжностна позиции и не помръдвате от там дълги години. Въпреки сивото ежедневие вие сте свикнали с работата си, познавате я до болка и я извършвате с лекота. Не правете прибързани решение да я напускате. Нова работа ще си намерите, но тя може да е в друг град и да се наложи да смените жилището си. В по-добрия случай ще намерите нещо в града, който живеете, но заплащането ще е по-малко. Въпреки трудностите в работната атмосфера, които ще изпитвате е добре да запазите самоконтрол и да продължите да спазвате стриктно задълженията си. Стискайте зъби, бъдете коректни, правете предложения за подобряване на работата и ще бъдете забелязани. Вашите неуморни усилия ще бъдат забелязани от шефовете ви и вие ще бъдете възнаградени за труда, който влагате, макар да не е много.

Финансово състояние

Паричното ви състояние през 2016 няма да е хич розово. Ще ви се наложи да спестявате, не харчете доходите си за необмислени неща. Спестявайте по-малко, защото само така ще можете да изкарате, без да взимате заеми. Малкото ви финанси ще ви „преследват” някъде до средата на годината. После, чрез сключване на сделка или доказана компетентност за добре свършена работа ще получите допълнително пари. Живота ще ви изкуши да ги похарчите за „ненужни неща”, не го правете. Не, че трябва да се стискате и да не си позволявате нищо, но ги харчете разумно.

Пътуване

Пътуванията през 2016 за вас няма да са приоритет. Може и да си подарите едно, две, но те трябва да са до близки дестинации. Тази година заложете на партитата с приятели и познати. Небезизвестно, е че сте душата на компанията, така че ще се забавлявате наистина много. Може да прекарвате свободното си време и почивните дни с вашия партньор. Това също ще достави удоволствие на само на вас, но и на половинката, защото сте отделили нужното време за двамата и ще закрепите връзката си.

Любов

Семейните скорпиони ще изпитват доста трудности в брака. Една от причините ще бъде разбира се нестабилното финансова състояние. Все пак трябва да преодолеете тази криза, така ще направите връзката си още по-устойчива на „бурите в живота”. Скорпионите са хора, които нямат проблеми с общуването, използвайте тази си черта, за да комуникирате често, бъдете искрени, не поставяйте много големи изисквания от човека до вас и всичко ще е наред. Преди да обвините половинката си в каквото и да е, първо се вгледайте в себе си, може би не само тя/той е виновен за кризисния период, през който ще преминете. Ако сте несемейни, но имате партньор в живота също ще трябва да разгледате приоритетите на връзката си. Обмислете добре преди да направите грешните стъпки, говорете с човека до вас, уточнете отношенията си.

Здраве

Щадете нервите си, защото в началото до средата на 2016 вие ще сте „кълбо от нерви”, заради стреса, който сте натрупали. Като цяло е добре да се ваксинирате срещу простудни заболявания, защото тази година, те ще се „лепят” за вас почти непрекъснато. Имунитета ви ще е отслабнал, подсилете го, макар това да стане и с бабини рецепти. Всичките ви здравословни проблеми ще идват от факта, че сте много изнервени, стресирани и напрегнати, успокойте се доколкото можете, за да щадите здравето си. Препоръчват се много масажи за отпускане.

Спорт

Ходенето пеш ще ви помогне да „изкарате напрежението”. Може да се задоволите с няколко обиколки на стадиона например или да си направите разходка из близки горски пътечки. Не е нужно да бягате, просто се разхождайте. После бавно може да преминете към ориентиране в природата, това е нещо нова за вас и със сигурност ще привлече вниманието ви. Може да се разпускате и с плуване, каране на водни ски, гмуркане и други.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top