Семейният живот според зодиите

март 9 | ,

Овен:

Любовните приключения за Овена са завладяващ вид спорт  и въобще не е безумие как това е могло да се предположи. Макар, оправдавайки се те обикновено заявяват: “Аз не мога да се боря със себе си”.

Мъжът – Овен цени секса повече от всичко останало в живота..

Овенките, разбира се, са по-склонни към моногамия, но само до момента, в който им доскучае. Тогава и те се включват в любовните игри с всичката им свойствена страстност. Само че тяхното постоянно желание да контролират всичко и да управляват всички ,обикновено отблъсква мъжете.

Що се касае до изневярата – мъжете проявяват много повече разбиране. Измамените Овенки, в повечето случаи, искат незабавно развод, тъй като не могат да търпят лицемерието.

Всъщност за отмъщение те могат да си намерят любовник и да отмъщават, да отмъщават, да отмъщават…

Телец:

Чувствеността може да доведе Телеца до кратковременна загуба на разсъдъка, но в глобален план на тях им трябва един партньор за цял живот.

Те пазят своя брак, а също така и всичко, което може да го запази. Ако изневерят, дълго се терзаят от чувството за вина и проклинат себе си за слабостта. Телците са щастливи само тогава, когато ги любят в техния собствен дом.

Ако любовта не е там, търсят я навън, а когато я намерят, като прелетна птичка приближават по- близо до нея своя дом.

Телците не могат без любов, нежност и ласки. Бе з тях те се чувстват нещастни и самотни.

Всъщност мъжът Телец е най- добре разбиращия от измамените мъже.

А и жените Телци са склонни да разберат причините за изневярата и винаги се стремят да ги отстранят.

Близнаци:

Близнаците са кокетни и лекомислени. Щом узнаят за изневярата, ще хукнат при другари, приятелки и приятели. И вероятно ще се намерят такива, които могат да ги утешат.

Най- честата причина за изневяра тук се явява скуката и “желанието за смяна на местата”. Най- любимия етап на любовни отношения при Близнаците е ухажването и може би за това са готови да го преживяват отново и отново.

Те могат да изневерят само за да си докажат своята привлекателност. Даже секс с бармана (келнерката) или инструктора по плуване те съвсем не броят за изневяра.

Бедата на мъжете Близнаци е в това, че винаги очакват прекалено много от секса, но самите не знаят какво.

Жените Близнаци са убедени, че парите само усилват тяхното физическо влечение, а също могат прекрасно да компенсират загубата, нанесена от изневярата.

Рак:

Това е един от най- верните и предани знаци на Зодиака.

Раците не обичат да се развеждат, те ценят своето спокойствие и материално благополучие.

И затова често затварят очи за изневерите на партньора.

В този случай те играят ролята на мълчаливо страдаща страна и се надяват, че всичко ще се разсее от само себе си.

Техните собствени извънбрачни връзки много често са изключително сериозни и могат да водят към нов брак.

Раците никога не търсят просто секс, а се стараят по-добре да опознаят човека срещу себе си и чак тогава е влюбват.

Лъв:

Лъвовете по-често от другите нарушават съпружеската вярност.

Те изпитват слабост към красивите партньори; те разцъфтяват от всяко внимание на красивите и известните, те са в плен на ласкателството и комплиментите.

Незаконната връзка за тях е като увлекателна игра, в която най-вече можеш да получиш приз, особено когато в къщи не те признават и уважават, пък даже и те пренебрегват.

Мъжете Лъв по-често от другите знаци се наслаждават на любовта далеч от съпружеското ложе.

Жените Лъв също са настървени ловци на мъже. Само първия път им е трудно да преминат границата, а след това изневярата става навик, с който им е така трудно да се разделят!

Дева:

Девите са предпазливи и затова се крият до последно, измъкват се и се преструват. Жената Дева мечтае за голям, силен и богат мъж

По същия начин се държат и при изневяра на партньора – дават вид, че нищо не се е случило (докато това е възможно).

Девата се откроява сред другите знаци на Зодиака като крайно разумна и пресметлива.

Девите са по-малко сексуални от другите знаци, но не са нещастни от това. Наистина, те могат да се да потърсят секс извън семейството – така, “за здраве”, но това е само ако сексът с партньора липсва или е недостатъчен.

Когато изневярата на партньора вече става публична тайна, Девите най-често скъсват отношенията. Струва им се, че целият свят само за тях говори, и че са ги предали. А публично оскърбление те нито могат да простят или забравят.

Всяка жена Дева живее с прекрасната мечта за голям, силен и богат мъж, с който би се чувства спокойна, без значение със или без секс!

Везни:

Остава неизяснено какво тласка Везните към изневяра: повелята на сърцето, или просто имат такова хоби?

В това отношение те са просто ненадминати и изневярата на партньора е само стимул за собствената им изневяра.

Навярно Везните търсят различни любовници, за да прекарат по-добре времето си. Затова ако интересът към партньора е загубен – гуд бай, май лав!

Везните са винаги неудовлетворени, което ги кара да търсят все нови и нови любовници: ту гърдите не били с харесваната форма, ту пенисът бил малък.

Скорпион:

Скорпионите са винаги открити за любовни приключения, но по-малко разпуснати, отколкото това се смята за прието.

За изневярата те си отмъщават, но се развеждат само в краен случай. Те са запалени по ухажването и свежестта на новите връзки, също така умеят много добре да скриват своите приключения.

Главният им коз е тяхната сексуалност, което всъщност прави Скорпионите изключително привлекателни за другите знаци на Зодиака.

Самите Скорпиони често носят със себе си много опасности и проблеми, свързани с техните тайни връзки.

Стрелец:

Стрелците са достатъчно верни партньори, но на практика само докато обичат своята половинка.

Като любовници са достатъчно енергични, тъй като сексът за тях е поредното приключение.

Затова мъжете Стрелци са търпеливи и със съпругата, когато им е изневерила. В такъв случай поведението е сдържано и разумно, охотно се съгласяват да поговорят и са готови да започнат всичко отначало.

Те са много практични и ако нещата са стигнали до разрив, мирно и честно делят имуществото.

Козирог:

Козирозите са властни, доминиращи личности. На тях много често им обръщат внимание само заради това, че заемат високи постове или престижни длъжности, от които те така често се възползват за собствените си сексуални интереси.

Това са хладнокръвни купувачи на любовна утеха.

Ако партньорът на Козирога започне странична връзка, той може да разчита на разбиране и на мирно разрешение на конфликта.

Парите и кариерата за Козирога са по-важни, отколкото верността на партньора.

Водолей:

Мъжът Водолей е тласкан към изневяра от примитивно любопитство и стремеж да избяга от монотонността на ежедневието.

Но когато се окаже, че измаменият е самия той, гневът му няма граници. Той изведнъж става консервативен.

Жените Водолеи сами създават правила за своите партньори. Те могат и да се примирят с изневярата, забравяйки за своята болка, за да дадат на своя брак още един шанс, а може и веднага да поискат развод или да започнат странична връзка, за да отмъстят на неверния си съпруг.

Риби:

Жената Риби се влюбва много лесно. Колкото и да разцъфтяват в бурните води на свободната любов, Рибите винаги се връщат в своето пристанище.

Просто Рибите много лесно се влюбват, повлечени от своята емоционалност. Ако оставим това без внимание, то външно Рибите макар и да са самовглъбени и достатъчно прикрити, не им е трудно да си намерят любовник.

Узнавайки за изневярата, Рибите се опитват да забравят, като се хвърлят в чужда прегръдка.

За съжаление това много често не им носи нищо друго, освен болка – неудовлетворените мечти, амбициите и обидите продължават да ги преследват.

2 Responses to Семейният живот според зодиите

  1. Didi Milanova каза:

    пьлни глупости

  2. Ani Mircheva каза:

    xaresvamu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top