Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп от 20.11.2017 до 26.11.2017

ovenЗа Овните периодът на Стрелеца се смята за благоприятен, защото “поддържа огъня”. В същото време, благодарение на пътешествия или знания, вие разширявате своята представа за света и за своето място в него. Поднасят ни се различни възможности за самореализация, такива като възможност да се проявим, и така да се прославим (кога сполучливо, кога скандално) или да се почувстваме по-значими, успешни хора. Така е и сега. Някой си почива и забавлява в чужбина, друг разширява бизнеса си или печели награди в професията, трети печели юридически процес. В най-типичен вариант се активизират отношенията с роднини, стартират се общи дейности с тях. Овните, родени през втората десетдневка на април, от 22 ноември до 12 декември са в конфликт с партньори, конкурират се в професията. При това не могат да изкарат и един ден в самота, чувствайки се пълноценни личности само когато си взаимодействат с други хора. Реализирайте се в обществения живот и ще имате успех.

telecБлагоприятно и често пъти спокойно тече животът на родените през първата десетдневка на май. Родените през втората десетднвека на май през тази седмица живеят много наситен живот, изяснявайки отношенията си с партньори, съпрузи, преодолявайки внезапните трудности на работното място, а в бита – извънредните обстоятелства. Някои ще имат нужда от мъжество и силна воля, за да преодолеят успешно екстремна ситуация. Ако вашата професия е свързана с управление и използване на значителни материални ресурси, от вас ще се иска отговорност в съчетание с доверие към партньорите. Няма смисъл да стоите в редиците на редовите изпълнители, поемайте отгворност и вземете управлението в свои ръце. Решаването на правни въпроси може да стане важна част от работата. Преуспява онзи, който се реализира в обществения живот.

bliznaciВидимите събития и хората около вас за дълго време стават приоритетен обект за вашето внимание и въздействие. Така става, когато човек има публична професия, води съдебен процес или се занимава активно с бизнес. Всичко се върти около информацията и протекциите, договорите и срещите. Вие активно се занимавате с делата на роднини или преуспявате в преподаването. Събитията, които ви тласкат към публична активност, са се зародили в началото на ноември. Сега те стават ярки и придобиват перспектива. От 3 до 23 декември вие ще бъдете принудени да преразгледате своите договори, контакти и документи, отсявайки нужното от ненужното. След 23 декември ви се дават три седмици, за да оформите окончателно своите съюзи, да публикувате информационните материали, да довършите важните бизнес проекти. Съревнования, ентусиазъм и екстремни развлечения, също както и рискованият бизнес изпълват живота на родените през втората десетдневка на юни.

rakВ периода на Стрелеца важна част от живота ви става работата по специалността ви. Появява се потребност и възможност да заемете ръководно място, а не да се задоволявате с ролята на редови изпълнител. Да се осъществи тази задача е лесно, ако вашата работа е творческа, ако вие влагате в нея сили и страст. Младежта в следващите седмици може да срещне на работното си място своята любов. Трябва да се каже, че влечението към романтични отношения с “високо напрежение” сега се проявява при мнозина от вас. От 7 до 30 ноември вашите чувства придобиват и драматичен, ревнив характер. Много хора, макар и за известно време, ще имат усещането, че преживяват меден месец. И не е задължително да става дума само за брак или любовна връзка. Това може да бъде и въодушевление от творческа работа или сполучливо разширяване на собствения бизнес. Успех на всички!

luvСемейното благополучие и състоятелност изпълват сега живота ви и ще продължават да го изпълват в следващите месеци. Периодът на Стрелеца винаги е благоприятен за Лъвовете и насърчава техните желания. Сега най-много от всички са заинтересовани в това и постигат всичко, каквото пожелаят, родените в края на юли. В същото време, от 18 до 27 ноември на мнозина Лъвове ще се наложи да откорегират малко някакви семейни отношения, освобождавайки ги от ревността, финансовите неуредици и повишавайки взаимното доверие. Тестовите събития се случват в петък и в събота. Те ще ви покажат доколко актуално е лично за вас уреждането на нещо или и така всичко е отлично и ви се иска само да си купите нещо интересно за дома, нещо желано. Тогава всички вкъщи ще се почувстват абсолютно комфортно и ще поискат повече време да прекарват със семейството.

devaСемейните отношения и домашните дела стават ваш приоритет от началото на ноември до средата на януари следващата година. Някой се кани да смени местожителството си, друг оформя права върху недвижим имот, трети има други не по-малко важни и интересни задачи, касаещи цялото семейство. Тяхната интензивност ту нараства, ту намалява, но ще занимава повечето от вас до следващата година. От 20 ноември до 14 декември събитията най-добре се поддават на вашия контрол и управление. В този процес важна роля играят различни документи, които е във ваш интерес да оформите правилно и навреме. От 22 ноември до 12 декември е най-добре да се въздържате от рисковани финансови операции. Разходите могат да надвишат приходите, ако не вземете нещо предвид и объркате сметките.

vezniОт 11 ноември до 12 декември вие поемате инициативата в най-различни житейски ситуации, но срещате мощна съпротива в своето обкръжение, стигашо до сериозно противопоставяне, конфликт, съперничество. Вие се оказвате в непредвидена ситуация, принудени сте да търсите варианти на поведение, за да се справите успешно с тях. Ако поведението ви не е необичайно, можете да спечелите популярност, но доста скандална, нееднозначна. Ако постъпвате дипломатично и законосъобразно, някакъв нонконформист непременно ще подложи на изпитание нервите ви, умението да отстоявате своите интереси и да бъдете лидер. Човек независим и с чепат характер е способен да повлияе много силно върху съдбата ви и по-нататъшните житейски обстоятелства. Действайте енергично, но разумно, хладнокръвно и пресметливо. Вашето имотно положение и ниво на благосъстояние нарастват.

skorpionВашите смели желания и планове за следващата година сега трябва да бъдат подкрепени със съответните възможности – с умело инвестиране на наличните ресурси и търсене на нови, перспективни източници на доходи. Родените през втората десетдневка на ноември имат всички шансове да сменят сполучливо работата си. Ако сега започнете да полагате усилия, да правите премерени стъпки, то до средата на декември ще постигнете нужния резултат. За проблемите и успехите в своето семейство съдете по събитията в петък и събота. Може би ще трябва да обърнете повече внимание на възрастните членове на семейството, на майка си. И да потиснете малко своите капризи или реални преживявания. Те не струват и пукната пара – всичко при вас е наред. Избягвайте травми и неприятности, ако шофирате или работите в опасни производства. Рождениците от седмицата (понеделник и вторник) отлично ще уредят своите имуществении и финансови дела.

strelecОт 21 ноември до 12 декември за Стрелците е най-добре да избягват авантюри, екстремни развлечения и рисковани операции в собствения бизнес. Това може да се отрази негативно върху вашето благосъстояние. Онзи, който обаче работи с крупни финансови потоци с държавен или кооперативен произход, рискувайки и пресмятайки рисковете, може да осъществи успешно мащабни операции. Хазартни игри и авантюризъм ще доведат до трагични загуби. Особено ако в тях ви въвличат и увличат приятели. Рождениците от сряда и четвъртък се намират в зоната на особен финансов риск. Рождениците от петък и събота, напротив, в подобни ситуации могат да станат победители. На рождениците от неделя звездите са подготвили за следващата година спокоен и благополучен семеен живмот, ако не взимат заеми от приятели. Съвет към всички рожденици – в основата на вашия успех във всеки един важен проект стои хладнокръвен анализ и разчет в личните дела и професионализъм.

kozirogВие сте влезли в заключителен етап на своята лична година. Преживяното и свършеното от януари тази година досега носи своите плодове. Съберете ги, оценете ги – изхвърлете горчивите, запазете сладките. Радващите събития са свързани с вашето социално положение в обществото, с влиятелни приятели, които не по-късно от две седмици могат да станат за вас не просто полезни, а много полезни. Участието ви в солидни социални проекти ще ви донесе статус и материална изгода. Протекция в следващите седмици ще ви помогне да реализирате своите цели. Важна цел стои сега пред родените на 5-13 януари. И те вървят към нея в остра конкурентна борба. Това не винаги е ново стъпало в кариерата, но задължително е нещо много важно и лично. От 11 до 27 ноември нещата ще се наложи да вземат напрегнат обрат. В сряда и четвъртък отстоявайте своите интереси.

vodoleiВашата професионална и човешка репутация сега е на висота и си струва да се възползвате от това. От 9 ноември до 31 декември професионализмът и завоюваният статус лесно се конвертират в материални блага. Връзките и високата степен на вашата информираност от началото на октомври до средата на декември също са оценени подобаващо. Интелектът – също. Всичко това са фактори, с чиято помощ тази есен вие вървите към разцвет. Събитията от петък и събота засягат дълбоко вашите потребности и интереси, дават възможност да обявите публично тези интереси и да започнете да ги реализирате. Семейното ви положение е съвсем позитивно и в събота ще усетите това. Ако нещо ви разтревожи, имате възможност бързо да поправите всичко.

ribiИмате прекрасна перспектива: в следващите месеци да повишите качеството на живот, тъй като Юпитер се намира в Скорпион, а Скорпион е благосклонен към Рибите. Сега там е и Венера, което до края на ноември повишава вашите шансове да усвоите нови социални висоти, да се насладите на неизпитани по-рано победи и да възвисите чувствата си. Най-благополучни през тази седмица са родените през първата десетдневка на март. В периода на Стрелеца, който е настъпил през тази седмица, на преден план за Рибите излизат въпросите, касаещи статус, репутация, собствено достойнство и кариера. За родените през втората десетдневка на март всичко това вече се е състояло и е повлияло позитивно върху материалното им положение. Но за постиженията нямя граници – всички Риби без изключение през целия декември ще могат да се убедят в това. Използвайте всички възможности, които се откриват пред вас. Повярвайте, такива ще има, трябва само да ги видите и да не ги подминете.

Автор: Н. Чиркова

33 Responses to Седмичен хороскоп

 1. Ivanka Dimitrova каза:

  Благодаря!

 2. Ina Aleksandrova каза:

  vednaj da te bqh ranilaaaaa……..no NEEEEE NIAMAM TAZI SILAAAAAAA!!!!!!!!! :(((((((((((((((

 3. Roza Qsnovidka каза:

  tova e moq svqtttt

 4. Nelsun Goranov каза:

  :P:P:P:P:P:P

 5. Snejana Dimitrova каза:

  харесва ми

 6. G-ca KapriZnata каза:

  gore dolo mi xaresa

 7. Да, уловил е добре определени тенденции при мен…

 8. 🙂 🙂 🙂 🙂

 9. Mariq Asenova каза:

  gore doly mi xaresa

 10. Mariq Asenova каза:

  da xaresa mii

 11. Marin Marinov каза:

  mmm….da

 12. Georgi Goergiev каза:

  haresvam i az

 13. Vera Naskova каза:

  Харесва ми

 14. Харесва ми.

 15. Подаръци каза:

  Много добре!

 16. АМИН! Да бъде!

 17. Nazmie Hasan Hasan каза:

  A dano Se zbadne vsicko hubavo mersi , blagodarya vi

 18. Благодаря.-хареса ми.

 19. Следя редовно астрологичната прогноза.Много е точна.Браво на астролога!

 20. Гергана каза:

  Браво на астролога!.Точни, ясни и конкретни хороскопи! Продължавайте в същият дух!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top