Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп от 11.09.2017 до 17.09.2017

ovenВ понеделник и вторник бързайте да се възползвате от благоприятните обстоятелства и се борете да реализирате най-важните, включително служебни и финансови дела. В средата на седмицата се случват редица промени и постепенно обстоятелствата започват да се променят. До края на седмицата е добре да се вглеждате в тях, да ги преценявате, но да продължавате да вървите по "утъпкания път" и по обичайния начин – лавирайки внимателно или отдръпвайки се. Независимо че в следващите три-четири седмици обществената, публична съставляваща в живота ви става водеща, следва да отговаряте за своите постъпки по-сдържано, без рискове и особен ентусиазъм. Живот в рутинния поток, строго изпълнение на задълженията и необходимост да се "действа според инструкциите" са най-правилната тактика. За известно време вие отстъпвате "кормилото на съдбата" и лидерското място някому другиму или просто се занимавате със своите си грижи, наблюдавайки малко отстрани случващото се и околните.

telecСитуацията през тази седмица остава такава, каквато се е формирала през отминалата седмица. В средата на седмицата си струва да се постави точка на завършен или неоправдал себе си проект, започвайки да отделяте повече внимание на ежедневната работа, текущите задължения и здравословното си състояние (оздравителни процедури). Всичко, което ще се случва до края на септември, няма да ви изненада особено и с нищо няма да ви обвърже. Вие ще можете и по-нататък да правите онова, което ви доставя удоволствие и да избягвате онова, което не ви лежи на сърцето. Резултатът от положените усилия ще бъде оптимален. Домашните ангажименти вече не са основното, те са се стабилизирали в онова състояние, което са достигнали в дадения момент. На илюзорните планове и предложения от страна на приятели, до началото на октомври противопоставяйте прагматизъм и критичност. Не се превръщайте в слуга на децата и любимите си. Това ще ви помогне да избегнете разочарованията. Действайте на принципа: седем пъти мери, един път режи.

bliznaciСъбитията, касаещи семейния кръг и семейните обстоятелства до средата на октомври продължават да остават най-значими. Само дето сега се формира по-емоционално отношение към тях. Вашата дейност в следващия месец е мотивирана от желанието да стабилизирате материалната база, да подобрите семейните условия. Това е добър мотив за действие. До края на септември ви противодействат известни неблагоприятни обстоятелства: социални (свързани с кариерата) или свързани с някого от родителите. Те могат да отнемат от вас сили или да свеждат усилията ви в нещо до нула. Но няма какво да се прави, налага се методично и търпеливо да се върши това, което трябва, опитвайки ту една, ту друга тактика за постигане на резултат. Не се поддавайте на апатия и леност.

rakПрез септември и първата половина на октомври вие можете съществено да промените своите домашни обстоятелства към по-добро. Особено онези от вас, които са родени през втората половина на юли. Сега въпросите, свързани със семейството или имащи отношение към имущество и местоживеене, стават особено актуални. Струва си да им отделите своите сили, средства и умения. Резултатът ще ви зарадва. От 15 септември обаче до 3 октомври е възможно да възникнат транспортни проблеми от най-различен характер. Затова си струва да сте готови предварително – ще трябва да се въздържите от не толкова важно пътуване. А ако пътуването е неизбежно, следва да бъде подготвено с всичките му подробности. Желателно е собствената ви кола да бъде в пълна изправност. С роднините си поддържайте дипломатични отношения.

luvФинансовите и имуществени въпроси продължават да бъдат в центъра на вашето внимание. Как да заработите, как да изхарчите своите средства най-рационално? Тази тема ще се запазва актуална до средата на октомври. Обърнете внимание на това, че от 15 септември до 3 октомври вашите ресурси (пари и сили) могат да изтичат в неизвестна пооска. Затова сега не е подходящ момент да се обвързвате с кредити, да давате пари назаем, да вярвате на мошеници. Във всичко останало сте неуязвими и успешни. На фона на първостепенната важност на контрола на своите финансови ресурси, си струва да отделите внимание и на физиологическите ресурси, а така също и на способностите си, които можете да конвертирате в материално благополучие. Контактите с роднини и влиятелни стари познати през тази седмица ще бъдат много полезни.

devaОт понеделник до вечерта в сряда Девите получават от звездите "персоналната" си задача за годината и ресурси за нейното изпълнение. Рождениците скоро ще приключат някакъв важен проект, започнат през миналата, а дори може би и през по-миналата година. И едва след това ще започнат нов. Финансовото и имуществено благополучие през текущата година би следвало да нарасне. Пред вас е още един месец, за да раздвижите този процес и да закрепите резултатите. До средата на октомври всички Деви уверено реализират своите интереси и със своя делови чар привличат към себе си хората. В следващите седмици това ще се отрази доста позитивно върху ръста на вашето благосъстояние. Бързайте да се възползвате от благоприятните обстоятелства и да осъществите своите намерения. Има и още едно опасение – някой доста отдавна вече и най-често незабележимо, се опитва да се присламчи към вас и вашите ресурси в най-различна форма. Сега това се проявява доста по-очевидно. Не е задължително винаги да се отзовавате на призивите за благотворителност.

vezniРождениците от седмицата ще предпочетат в течение на своята лична година да не се изтъкват и изпъкват от общата маса, да не поемат допълнителна отговорност върху себе си и да се съсредоточат върху своята собствена персона, отдавайки се на дълбоко индивидуалните си пристрастия. Събитията през следващите месеци ще преминават край тях, без да изискват вземане на важни решения, просто поставяйки ги пред фактите. Рождениците едва ли ще искат да проявяват амбиции, да се стремят към властта. А дори и да го правят, ще предпочетат за тази цел да използват обиколни пътища и уклончиво поведение. Гъвкаво, не агресивно, поведение ще осигури на рождениците спокойна година. Желателно е да имат край себе си жизнеутвърждаващи и енергични партньори и да ги манипулират. Подтвърждение на такава тактика ще намерите в събитията от понеделник и вторник.

skorpionЗавършва вашата лична година. Последният месец от тази година винаги предполага понижен тонус и изобилие от допълнителни ангажименти. За повечето Скорпиони завършващата лична година се е получила доста успешна, вие като че ли сте били под защитата на съдбата. Остава ви да отчетете резултатите и да съберете плодовете, да завършите онова, което е време да бъде завършено. Например някои важни финансови програми, насочени към стабилизиране нивото на благосъстоянието ви. Това е необходимо, за да обърнете скоро поглед към нови върхове и предели, да си поставите нови социални цели. При вас сега това се получава доста добре. По този начин, сега вие явно сте на финиша на един житейски отрязък и обмисляте нов старт. А засега трупайте сили и ресурси, изучавайте променящите се обстоятелства и мислете как да ги използвате.

strelecЗа родените през втората десетдневка на декември събитията от предишната и текущата седмица са били своеобразно изпитание на състоятелност, социална и личностна зрялост. В този контекст позитивните събития могат да се интерпретират като висока оценка на вашата житейска позиция и способности, на професионалната ви квалификация. В това отношение, най-показателни са събитията от първата половина на текущата седмица. Обмислете ги както трябва. Следващият лунен месец ще стане онзи период от време, когато ще се радвате на своите успехи, ще съставяте планове за дълъг период от време и ще правите стъпки, които ще бъдат в основата на дългосрочни житейски програми. До 20 октомври всички ваши постъпки ще формират максимално ефективно вашата кариера, ще ви придвижват към желаната цел в живота. Обмисляйте ги.

kozirogОт 7 септември до 20 октомври във вас не секва интересът към делови връзки с чужбина. Интензивно и успешно през този период се подреждат нещата за работещите в социалната сфера и в сферата на юриспруденцията, преподавателите във висшите училища, и за всички, които се трудят в производствената сфера. Сега започва най-интензивният етап на растеж в кариерата. Засега само наблюдавайте случващото се: раждат се някакви нови тенденции, които си струва отначало да бъдат осмислени, а чак след това използвани. Особено информативни стават събитията в петък. Реални възможности за растеж и успех ще имате през втората десетдневка на октомври. Сега трябва да се готвите за тях. Всичко това засяга не само кариерата, но и всяка друга, социално значима, сфера на живота и лична цел.

vodoleiВ годишния ритъм от събития става прелом – от чисто лични и партньорски приоритети вие постепенно стигате до разбирането за изгода и необходимост да се включите в групови проекти, работа в екип. Във всичко това ще ви е от полза вашият интелект, информираност и способност да комуникирате. Този социално активен период ще продължава при вас до март следващата година. Сега вие сте само на старта на ръста в кариерата или на пътя към своята лична, но и доста публична цел. За това време може да се постигне много. Поставяйте си амбициозна задача. Да напипате постижимата цел ще ви помогнат събитията през втората десетдневка на октомври. Тогава се залага мощен импулс на социален ръст, който ще ви помогне да преуспеете през 2018 година. Перспективи се отварят пред всички, но без труд нищо не се постига.

ribiОбществената дейност, в нейния приложен вариант, постепенно става за вас все по-увлекателна и полезна. Отношенията от договорен тип до края на септември се формират неуверено, вие сте склонни да се колебаете и да се отклонявате от своя дял от права и отговорности. През втората десетдневка на октомври е по-подходящо да предпочетете съюз с много властен човек или да оформите договор с крупна организация. Възможно е да започнете самостоятелен сериозен делови проект. А засега икономисвайте силите си, привличайки към своята работа и интереси полезни хора и техните ресурси. Това ще ви донесе най-голяма полза в средата на октомври. През тази седмица тествайте своя късмет в петък. Трудности в отношенията с хората от 15 септември до 3 октомври усложняват живота ви. На някои от вас ще се наложи да играят по чужди правила или да хитруват, избягвайки ги.

Автор: Н. Чиркова

33 Responses to Седмичен хороскоп

 1. Ivanka Dimitrova каза:

  Благодаря!

 2. Ina Aleksandrova каза:

  vednaj da te bqh ranilaaaaa……..no NEEEEE NIAMAM TAZI SILAAAAAAA!!!!!!!!! :(((((((((((((((

 3. Roza Qsnovidka каза:

  tova e moq svqtttt

 4. Nelsun Goranov каза:

  :P:P:P:P:P:P

 5. Snejana Dimitrova каза:

  харесва ми

 6. G-ca KapriZnata каза:

  gore dolo mi xaresa

 7. Да, уловил е добре определени тенденции при мен…

 8. 🙂 🙂 🙂 🙂

 9. Mariq Asenova каза:

  gore doly mi xaresa

 10. Mariq Asenova каза:

  da xaresa mii

 11. Marin Marinov каза:

  mmm….da

 12. Georgi Goergiev каза:

  haresvam i az

 13. Vera Naskova каза:

  Харесва ми

 14. Харесва ми.

 15. Подаръци каза:

  Много добре!

 16. АМИН! Да бъде!

 17. Nazmie Hasan Hasan каза:

  A dano Se zbadne vsicko hubavo mersi , blagodarya vi

 18. Благодаря.-хареса ми.

 19. Следя редовно астрологичната прогноза.Много е точна.Браво на астролога!

 20. Гергана каза:

  Браво на астролога!.Точни, ясни и конкретни хороскопи! Продължавайте в същият дух!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top