Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп от 21.01.2019 до 27.01.2019

ovenПрез целия януари нарастваше възбудата, която би трябвало да се насочи към нещо. Да се надяваме, че това се е получило. Защото в противен случай, през тази и следващата седмици ще се случи „пробив в защитната стена“ и вие ще предприемете редица спонтанни постъпки, които са способни съществено да променят по-нататъшния ви живот. Понякога това се нарича „да се разсече възела“. Във вашия случай определено протича „взрив“ с голяма мощност. Особено при родените около 15-20 април. Ако това се случи, нека той бъде подготвен и „насочен“, както това става при контролираните взривове, когато се срутват стари сгради. Особено отговорно контролирайте себе си и ситуацията през почивните дни. Вашите постъпки и инициативи в тези дни, определено не могат да бъдат съзидателни. Така че нека те нарушат обичайния ход на нещата с цел да отворят нова страница в живота ви. Всичко това засяга по най- непосредствен начин родените на 15-20 април. Хубаво е обаче и останалите Овни да не дремят.

telecСъбитията от понеделник и вторник са особено информативни: те демонстрират постигнатия от вас статус в семейството и обществото. Знаците на уважение, професионална и социална реализация са прекрасни признаци. Още по-добре е, ако това се подтвърждава и материално. Неудовлетвореност от нещо, неприятно засегнато самоуважение трябва да станат причина и да дадат импулс за поправяне на положението. Новолунието в началото на седмицата дава шанс да се инициират събития, които ще ви помогнат да приповдигнете тавана на своите социални постижения. В петък, събота и неделя се случват събития, които изобщо не зависят от вас, но могат да провокират екстремна ситуация, която ще ви се наложи доста дълго да преживявате. Всичко скрито по-рано, неочевидно, изведнъж ще изскочи наяве. Проявете хладнокръвие и включете защитната функция.

bliznaciПред Близнаците през тази година хоризонтите се разширяват, особено когато става дума за популярност сред публика, противоположния пол и сключване на изгодни договори. Във всичко това многократно нарастват възможностите и мащабите. Особено много им върви на онези, които търсят брак, престижен съюз и се стремят към по-голяма популярност като предприемачи или творци. През първата десетдневка на февруари тази възможност нараства многократно, трябва само тя да се открие, види, използва. Сега е полезно да се формират контакти извън границите на обичайното пространство – пътувания в чужбина, връзки, познанства, проекти с чуждестранни контрагенти. По отношение на социалното израстване сега е по-лесно от обикновено да повишим статуса си благодарение на образователния си ценз или заемайки изборна длъжност. И всичко това е във вашите ръце. Най-добре е да инициирате желания проект в началото на текущата седмица. В събота и неделя събитията могат рязко да променят ситуацията в добра или лоша посока. Бъдете нащрек.

rakПрез първата десетдневка на февруари събитията ви демонстрират дали условията, в които се трудите, и материалното ви състояние като проекция на професията ви се подобряват. Едновременно с това се появява възможност тези условия да се променят в положителна посока. При това за дълго и мащабно. През тази седмица си струва да положите усилия за това. Привличайте и нужните хора. В понеделник и вторник не само събитията спомагат за това, но и вашите лични усилия пораждат допълнителна възможност да постигнете успех. Всичко това е на фона на особеното значение на кариерата и социалния статус, които през януари и февруари са нещо много важно. Вие ще видите ясно резултата, който сте искали и който искате и по-нататък да получите. Нестабилността на вашата кариера и социален престиж, натрупани в последните години, следва да се възприемат като възможност да промените неудовлетворителното положение на нещата в нужната посока. Кризата затова и съществува, за да отвори нови възможности. Нелеките събития от събота и неделя ще ви открехнат цялата задна страна на хората и обстоятелствата около вас. Хладнокръвно анализирайте как случващото се влияе върху вашия статус и репутация. Постъпвайте така, че да коригирате развитието на нещата.

luvПрез първата десетдневка на февруари събитията на годината се формират особено благоприятно за вас. Обстоятелства и хора, с които вие постоянно контактувате, дават такива възможности. Колкото може по-често бъдете сред хора, пред публика – така ще получите заряд от обществено признание и удоволствие от това признание. Това е най-важно за творческите личности и за онези, чиято работа и самооценка зависи от клиенти, договори и делови партньори. Тоест за предприемачи и хора на свободна практика. И обратно, при служители и работещи в структурите на мощни организации, през тази седмица е възможно да настъпи твърде рязко извънредно събитие, свързано с работата или здравето им. В тези дни не се препоръчва да тръгвате на далечен път. Разбира се, вашият „късмет“ ще ви опази от крупни неприятности, но някой от близки или познати хора, може да ви причини стрес. Най-сложни и непредсказуеми събития се случват в събота и неделя. А в понеделник и вторник ще стартирате позитивна тенденция по отношение на човек, с когото си сътрудничите и постоянно общувате.

devaПрез първата десетдневка на февруари успех постигат служители и интелектуалци. Работата и семейните обстоятелства сега са свързани най- тясно и по благоприятен начин. Условията на работа и здравето като инструмент на ефективност сега са отлични. А ако не е така, то има възможност съществено да подобрите онова, което не ви удовлетворява. Сложете ред в дома си в най-мащабен вариант. Направете всичко, което ще повиши социалния престиж на семейството ви и комфорта, осигуряван от жилищните условия. За това сега се създават позитивни обстоятелства и се намират ресурси. Нещо повече, вие можете да инициирате нов мащабен проект, насочен към тази цел. Например, преместване в по-престижни и комфортни условия. В следващите четири седмици този проект стремително ще набира обороти. В събота и неделя натрупаните житейски проблеми ще породят форсмажорно събитие. Ликвидирайте тези проблеми решително и безвъзвратно.

vezniПрез цялата първа половина на февруари вие имате прекрасна възможност да постигнете успех в придобиването на допълнителни компетентности от най-различен характер. Това е нещо, което се прави с душа, за творческо развитие. Победа в професионален конкурс (изпит, изпитание) също ви е осигурена. Подобни занятия ще ви донесат нови престижни познанства, без да се броят допълнителните умения. Пътуванията, потенциално по-чести през тази година, сега са особено приятни, полезни и перспективни. Онзи, който работи в сферата на културата и развлеченията, ще преуспее, ако през тази седмица положи допълнителни усилия, започне креативен проект. В същото време следва да се избягва волунтаризъм и своеволия – имайте предвид реалните обстоятелства и действията на вашите постоянни партньори. Умелото им използване и вашите своевременни действия в отговор ви дават допълнителни преференции. В събота и неделя някой от обкръжаващите силно ще ви изненада с постъпката си. И дори може да ви причини стрес. Правете си изводи.

skorpionНай-значимите и позитивни събития, които ще се случат през тази и следващата седмици, засягат семейството ви и вашето имущество. Подобни обстоятелства се формират не толкова често и не всяка година. Затова, поставете тези задачи на преден план, набелязвайки съответните действия за най-близко време. Например, за понеделник и вторник. Тогава успехът ще ви съпътства, начинанията ще се разгръщат във времето стремително и благоприятно. Приоритетът е: придобиване или продажба на имущество. А така също, смяна на мястото и условията на работа с по- комфортни и с по-високо заплащане. В събота и неделя неочаквано и вълнуващо събитие ще покаже успешна ли е вашата професия, удовлетвояват ли ви условията на труд и здравословното ви състояние. Ако нещо не ви устройва, колкото можете по-бързо ликвидирайте проблема.

strelecНапомняме ви, че от декември 2018 до декември 2019 година звездите и обстоятелствата ви дават възможност да направите сполучлив и дори щастлив прелом в своята съдба. Ако при вас всичко е толкова хубаво, че не е и нужно да променяте нещо, вие просто ще имате по-здрав вид, ще се почувствате щастлив и успешен човек. И за това ще имате основания. Единствено глезотии и излишества могат да доведат до неприятни последствия. Децата стремително ще растат и ще се развиват през тази година. Сега, в периода на Водолея, вие подобрявате ситуацията в своя най-близък кръг на общуване, занимавате се с въпроси, свързани с информацията и комуникациите, които ще ви осигурят изпълнение на стратегически дългосрочни планове. Най-сполучливо всичко се подрежда от 3 до 12 февруари. Отличен резултат ще даде пътуване, важен разговор (договор) с уважаван и компетентен човек. Задействайте нужните връзки, осъществете ново познанство. Роднини и познати ще ви съдействат за придвижването на нужните ви важни документи. Полезно е да отвърнете на оказаната ви помощ с щедрост и протекция. В своята среда вие сега се ползвате с висок авторитет. Най-успешните ви дни през седмицата са понеделник, вторник и събота.

kozirogПрез първата десетдневка на февруари във всички ваши грижи ви подкрепя невидимата ръка на съдбата. Родените през първата десетдневка на януари ги очаква освобождаване от финансови грижи. Активните, амбициозни хора постигат успех с помощта на крупни организации, други получават преференции в сферата на благотворителността, социалната помощ и доходи от творчески видове дейност. Случайни допълнителни доходи са много вериятни, ако ги потърсите. Най-удачни събития се случват в понеделник и вторник. Малко по-сложни са нещатаа за родените през втората десетдневка на януари. Непредвидени семейни обстоятелства подбуждат към активна дейност за решаване на ситуацията, каквато и да е тя. По-добре е да решавате финансовите си проблеми, отколкото вътрешно-семейните конфликти. Въпреки това, по силите ви е да контролирате ситуацията с твърда ръка. Най-конфликтни и остри събития могат да се случат в събота и неделя.

vodoleiПредните две седмици за мнозина от вас са се получили неспокойни, но това е било свързано с приключване на някои житейски сюжети. В началото на текущата седмица е новолунието, което отваря за Водолеите (особено за рождениците) възможност „да започнат отначало…“, да инициират поток от събития, полезни и нужни за тях. Струва си през тази седмица да стартирате не само кратковременни проекти, но и стратегически, годишни програми. Най-добрите дни през седмицата са понеделник и вторник. Събитията от тези дни показват от какъв род възможности се отварят пред вас, какво си струва да използвате. Най-острият, потенциално конфликтен ден като сбор от събития е неделя. Събитията от събота и неделя демонстрират от какъв род са проблемите, които стоят пред вас и как да се справите с тях. Строга информация, но много полезна. Имайте предвид , че е най-добре да започвате нещо важно в „хубав ден“.

ribiАко пред вас стои задачата да повишите своя професионален и социален статус, да получите чуждо гражданство или да защитите дисертация, през тази година всичко задължително ще се получи. Един от най- благоприятните периоди за постигане на успех в решаването на тази задача е 3-12 февруари. През това време е добре да използвате за постигането на целта конфиденциална информация, покровителство (връзки) и собствения си творчески потенциал. Постарайте се в посочения период да ускорите необходимите стъпки към своята цел. Най-благоприятните дни за това са понеделник и вторник. Най-успешни сега са родените през първата десетдневка на март. Главното е да не градите невъзможни за реализация планове и колкото е възможно по-трезво да оценявате своите собствени възможности. Привличайте влиятелни приятели, ако става дума за нещо много важно. В събота и неделя се постарайте да се отнесете отговорно към своите средства и доходи. Има риск от сериозна загуба и конфликт заради дългове – онези, които вие дължите някому и онези, които някой ви дължи.

Автор: Н. Чиркова

33 Responses to Седмичен хороскоп

 1. Ivanka Dimitrova каза:

  Благодаря!

 2. Ina Aleksandrova каза:

  vednaj da te bqh ranilaaaaa……..no NEEEEE NIAMAM TAZI SILAAAAAAA!!!!!!!!! :(((((((((((((((

 3. Roza Qsnovidka каза:

  tova e moq svqtttt

 4. Nelsun Goranov каза:

  :P:P:P:P:P:P

 5. Snejana Dimitrova каза:

  харесва ми

 6. G-ca KapriZnata каза:

  gore dolo mi xaresa

 7. Да, уловил е добре определени тенденции при мен…

 8. 🙂 🙂 🙂 🙂

 9. Mariq Asenova каза:

  gore doly mi xaresa

 10. Mariq Asenova каза:

  da xaresa mii

 11. Marin Marinov каза:

  mmm….da

 12. Georgi Goergiev каза:

  haresvam i az

 13. Vera Naskova каза:

  Харесва ми

 14. Харесва ми.

 15. Подаръци каза:

  Много добре!

 16. АМИН! Да бъде!

 17. Nazmie Hasan Hasan каза:

  A dano Se zbadne vsicko hubavo mersi , blagodarya vi

 18. Благодаря.-хареса ми.

 19. Следя редовно астрологичната прогноза.Много е точна.Браво на астролога!

 20. Гергана каза:

  Браво на астролога!.Точни, ясни и конкретни хороскопи! Продължавайте в същият дух!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top