Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп от 29.01.2018 до 04.02.2018

ovenЦелият февруари за вас ще бъде, ако не успешен, то един много благоприятен месец. Вие непрекъснато получавате подтвърждения на това във вид на сбъднати планове и осъществени желания. Това става, ако не се затваряте в тесен кръг. Насочете своя ентусиазъм и усилия към участие в социални процеси, в професионалния и обществен живот. Не действайте сами, привличайте приятели и влиятелни личности. Пък и те самите ще бъдат привлечени, виждайки във вас интересен, дружелюбен човек. Разкривайте своите способности и разширявайте кръга (и пространството) на своето влияние. Струва си да направите свой приоритет стратегическите планове и постъпки. Не хвърляйте сили за дреболии и рутина. Пробивайте път в бъдещето. За това ще се намерят и сили, и ресурси.

telecПрез целия февруари ярки публични събития ви демонстрират състоянието на вашата репутация и професионален статус. Може да се случи събитие, което да доведе до важни постижения в живота ви. Общественото обкръжение ви възприема не просто позитивно, а се нуждае от вас. Ако това не е така – това е лош знак за вашата репутация, самооценка и ниво на социализация. Постарайте се да поддържате и да повишите своя социален (професионален) статус. Периодът от 1 до 8 февруари е благоприятно време за предприемачество, за успешна професионална дейност, която носи по-високи доходи и отваря възможности за продуктивен живот занапред. Разходите сега също са повишени, но вие можете да си го позволите. В сряда и в четвъртък се случват най-показателните събития. Оценете ги и развивайте позитивното. В събота и неделя почивайте – променя се вашият възглед върху събитията, разместват се приоритетите и настроението се колебае. През следващата седмица всичко ще бъде малко по-различно.

bliznaciПрекрасно се подреждат нещата на постоянната ви месторабота. Особено, ако тя е свързана с наука, преподаване или връзки с чужбина. Използвайте отварящите се възможности и разширявайте, частично обновявайте сферата на дейност. В сряда и четвъртък се случват доста позитивни събития, които си струва да използвате в своя полза. През февруари и първата половина на март "външната" ви дейност, насочена към обществото и социалните проекти, се получава възможно най-добре, но изизсква от вас високо ниво на активност, добра мобилност. Демонстрирайте своите професионални и човешки способности и възможности – това е отличен начин да се впишете в потока от перспективи и събития. Не е добра идея да диктувате на света своите условия, много по-перспективно е да използвате умело другите хора. Това ви се получава най-добре от 1 до 8 февруари.

rakПрез тази и през следващата седмици отлично се подреждат вашите финансови и имуществени дела, ако умело съчетавате собствените си ресурси с дялови, партньорски и обществени фондове. Например, с кредити, застраховки, данъци. Най-добре стоят нещата при онези, които работят в тези сфери. Сполучливо се нареждат нещата в сряда и четвъртък. Събитията в петък и събота са показателни за изясняването на собствените ви възможности. Привличайте към себе си хора и техните ресурси. Спокойно и уверено работете по пътя към постигането на целта, за решаването на конкретна задача. Вероятно трудностите ви са свързани с кариерата, с промяна на обществените и социални условия. Всичко това може да използвате или да се впишете сполучливо в тях. Родените през втората половина на юли през февруари ще съумеят да си намерят по-перспективна работа.

luvПолезно е да оцените хората, които ви заобикалят. Особено деловите и лични партньори. Не е задължително да търсите нови, отначало оценете старите си приятели, роднини и делово обкръжение. В предишната половин година вие сте били повече съсредоточени върху себе си, своите лични дела и сте живели най-вече сред тесен кръг от близки хора. Дошло е времето да разширите сферата на своите интереси и кръга на общуване. Семейните обстоятелства също са добри и продължават да се подобряват, както това е ставало и през последните няколко месеца. "Външни сили" могат през тази и през следващата седмица да помагат или да възпрепятстват този процес. Събитията от сряда и четвъртък ще изяснят всичко това и ще ви помогнат да развиете позитивните тенденции, да изгладите трудностите, да оцените хората. Опирайте се на онези, които са полезни.

devaЕжедневието, с цялата си прилекателност и грижи, сега е в центъра на събитията в живота ви. Служебната работа и работата вкъщи би трябвало да ви носят удовлетворение – това е добър показател, че животът ви тече правилно. Службата и професията изискват от вас интелектуални усилия и интензивни комуникации. Физическите и организационни усилия през целия февруари и първата половина на март вие ще приложите в семейството. В перспектива те задължително ще подобрят семейните обстоятелства. Жените, разбира се, могат да се опитат да ги прехвърлят върху мъжа, оставяйки за себе си "общото ръководство". Проверете кой вариант е приложим лично за вас, като анализирате събитията в петък и събота. Възможно е за осъществяването на всички домашни преобразования скоро да ви потрябват и допълнителни "странични" ресурси. Каквото и да стане, до женския празник през март вашият дом ще се промени към по-добро, а вкъщи може да се появи "перспективен" мъж.

vezniВ периода на Водолея животът за вас винаги се подрежда по-добре, отколкото в друго време през годината. В това време обикновено вие сте успешни и позитивно настроени, включително и за романтични отношения. Бизнесът, ако е основан на лични таланти, през това време също върви леко. Тази година позитивните фактори са още повече. Така че, можете смело да се оставите на своите увлечения и да се занимавате с това, което ви носи радост. Това не означава, че може да мързелувате. Напротив, всяка ваша дейност през февруари и в началото на март предполага мобилност. От активно придвижване на битови въпроси до делово пътуване. Тъй като финансовото ви положение сега е отлично, някои ще пожелаят да си купят собствена кола. В сряда и четвъртък става ясно финансовото ви положение, а в петък и събота може да тръгнете на път или на покупка на автомобил. Успешна ще бъде и делова среща, и публично мероприятие, и съревнованието с някого.

skorpionВ това време на годината за вас е по-добре да съсредоточите своето влияние върху "близкия си кръг", подобрявайки своите семейни и лични обстоятелства. Не хабете силите си за онова, което няма да подобри вашето финансово положение и няма да донесе полза на семейството ви веднага или в най-близка перспектива. Личните обстоятелства и близкото обкръжение би трябвало да бъдат приоритетни в сравнение с широките обществени интереси. Позитивните семейни обстоятелства автоматично ще се отразят позитивно и върху вашата кариера и репутация. В понеделник, вторник и сряда вие възприемате семейните събития задълбочено. Ако те ви добавят самоуважение, подхранват чувството ви за контрол над обстоятелствата, значи всичко върви както трябва. В четвъртък се постарайте да не правите необмислени разходи. А в петък вложете сили и средства за разцвета на семейството ви.

strelecПрез зимата вие винаги волно или неволно сте съсредоточени повече върху себе си и своите лични потребности, отколкото върху каквото и да е друго. И това е правилно. Чувствайки се добре, вие можете да отделите и на другите част от своите сили и способности. Но само част. Марс, който през февруари и в началото на март, се е разположил в Стрелец, току ви подбутва да правите енергични постъпки, да се втурвате да търсите своя Клондайк и да запалвате своето най-близко обкръжение с нови перспективни идеи. Забележете, по-добре е да влияете само на близкото си обкръжение. Още по-добре е да проявявате инициативи в научната, информационната сфери. Така и ще научите нещо, и ще се научите на нещо. Тоест, изразходвайки сили, зареждайте се чрез "информационния канал". В понеделник ще ви оценят и подкрепят приятели, от вторник до четвъртък домашните събития би трябвало да подпомогнат вашето душевно благополучие. В петък, събота и неделя си позволете да се изявите открито и енергично, да поставите своите условия пред своето обкръжение, да им наложите своите идеи.

kozirogМатериалното благосъстояние и имуществени въпроси сега занимават вниманието ви, но вие не можете да управлявате ситуацията изцяло и само косвено влияете върху случващото се. Доколко са благополучни обстоятелствата и изгодни начинанията, ще покажат събитията в сряда и четвъртък. Би било добре, ако получите нещо в тези дни, по-лошо ще бъде, ако се наложи да похарчите, при това не за себе си. Впрочем, ако е за любим и близък човек, това разбира се е радост. Наблюдавайте своето душевно състояние в петък и събота – то ще ви каже много. При това събитията в петък са по-значими. Ако е така, то в събота се постарайте да уредите всичко и да сложите ред и спокойствие в душата си. От 7 до 26 февруари някой от домочадието ви заема действена, но не непременно конструктивна позиция. Окобено ясно ще се види ефектът от това в петък. Правете си изводите. По-важно е сега да се чувствате здрав и пълен с енергия човек.

vodoleiВсички Водолеи през тази година чувстват, че трябва да "повдигнат тавана" на своите социални постижения, своя статус. Особено настоятелно стои тази задача пред рождениците от текущата седмица. В следващите дни вие ще почувствате своите достойнства, остро ще усетите своите недостатъци или несправедливостта на онези, които ви оценяват. Всеки има своя стимул за постижения – един трябва да бъде поощрен, друг да бъде побутнат, на трети да бъде засегнато самолюбието. Така ще бъде и с вас. Самият ход на събитията ще ви накара не да лежите върху лаврите на постигнатото и длъжността си, а да се борите за по-ярко "място под слънцето". Най-знакови събития в този план се случват във вторник, сряда и четвъртък. Главното е правилно да бъде оценено случващото се. Позитивните събития и деловите предложения си струва да бъдат развивани незабавно. Негативните също могат да бъдат полезни, ако бъдат правилно разбрани и използвани за "ускорение".

ribiНезависимо че февруари за Рибите е завършващ период на личната им година, ще ви се наложи енергично да се борите за своето място под слънцето, за по-висок статус и за постигане на важна за вас цел. От 1 до 8 февруари това се получава добре благодарение на "стария багаж" – натрупани приятелски и делови контакти, полезна, понякога конфиденциална (или ексклузивна) информация, опит. До 9 февруари сериозно бави вашето придвижване към целта влиятелен човек или събития от социален характер. От 8 до 26 февруари всичко зависи от вас самите – доколко адекватно използвате своите способности и оценявате ситуацията в онази среда, в която се борите за пробив нагоре, движейки се към целта. Ще ви бъде необходима гъвкавост в поведението. Разхвърляността ще ви навреди – не си струва да бягате едновременно в три посоки. Събитията от петък могат да изяснят някои неща. Важното е да не си затваряте очите за реалността.

Автор: Н. Чиркова

33 Responses to Седмичен хороскоп

 1. Ivanka Dimitrova каза:

  Благодаря!

 2. Ina Aleksandrova каза:

  vednaj da te bqh ranilaaaaa……..no NEEEEE NIAMAM TAZI SILAAAAAAA!!!!!!!!! :(((((((((((((((

 3. Roza Qsnovidka каза:

  tova e moq svqtttt

 4. Nelsun Goranov каза:

  :P:P:P:P:P:P

 5. харесва ми

 6. G-ca KapriZnata каза:

  gore dolo mi xaresa

 7. Да, уловил е добре определени тенденции при мен…

 8. 🙂 🙂 🙂 🙂

 9. Mariq Asenova каза:

  gore doly mi xaresa

 10. Mariq Asenova каза:

  da xaresa mii

 11. Georgi Goergiev каза:

  haresvam i az

 12. Vera Naskova каза:

  Харесва ми

 13. Подаръци каза:

  Много добре!

 14. АМИН! Да бъде!

 15. A dano Se zbadne vsicko hubavo mersi , blagodarya vi

 16. Благодаря.-хареса ми.

 17. Следя редовно астрологичната прогноза.Много е точна.Браво на астролога!

 18. Гергана каза:

  Браво на астролога!.Точни, ясни и конкретни хороскопи! Продължавайте в същият дух!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top