Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп от 08.10.2018 до 14.10.2018

ovenОт началото на септември, а дори и по-рано, са се установили нелеки отношения с хората, с които ви свързват тесни връзки. Включително и с онези, с които делите финанси, имущество и други жизнени ресурси, от които зависи вашият обществен имидж, репутация, статус. Това са приятели, конкуренти, съперници, съпруг(а). Трудностите ще продължават до средата на октомври, но именно през тази седмица от вас зависи как ще приключат нещата. В първите дни на седмицата се постарайте да преформатирате отношенията така, че да поправите ситуацията. Или позволете това да направи вашият „опонент“ като по-сговорчив човек. Най-важните събития се случват в понеделник и вторник. Това е „пусков“ момент – кавга или отчужденост ще нарастват и ще доведат до печален край на отношенията. Опитът да промените нещата, който не е задължително да бъде изцяло успешен, ще даде шанс за успех. Ако изпитвате криза в кариерата, събитията през седмицата ще станат изпитание за вас. Можете и трябва да го издържите.

telecНоволунието винаги се е разглеждало като възможност за започване на някаква позитивна програма. Тази „силна точка“ дава възможност да подобрите уславията на своя труд и бит, да започнете програма за по-добро здраве или да обновите есенно-зимния си гардероб. Инициирайте всичко, което в крайна сметка ще спомага за по-доброто ви здраве и облекчаване условията на „задължителния труд“. В понеделник и вторник направете известни съзнателни стъпки в тази посока или „напишете обещание“ – да сложите в ред работното си място, да си купите нови инструменти, да се сдобрите с колега, да отидете на лекар, да се поразходите на чист въздух в парка и т.н. Най-неспокойните събития ще бъдат в сряда и четвъртък – не правете нищо, което след това ще бъде невъзможно да поправите. Ако в четвъртък до вас се окаже влиятелен човек, позволете му да се погрижи за вас, направете го свой покровител.

bliznaciЕсенното новолуние ви дава възможност да започнете нещо, повишаващо вашата самооценка, да направите стъпка към свое заветно желание. Специалната ви задача са романтичните отношения, радостта от творчеството или сюжет, отнасящ се до вашето дете. А също и ако възприемате бизнеса като любимо занимание… В понеделник и вторник направете стъпка към своето желание, заявете го пред този, от когото то зависи или поне запишете това желание като приоритет, като мото за следващия месец. В сряда ще се сблъскате с проблеми, натрупани от началото на септември. Доколко те са важни, можете да съдите по това дали ще ви развълнуват и се гответе да поправите всичко в следващите две седмици. В петък и събота имате толкова енергия и желание да действате, че ще въвлечете в своите интереси и околните. И тогава е моментът активно да работите за своите интереси.

rakВ най-близка перспектива домашните дела се оказват в самия център на вашите интереси. Особено за родените в първата десетдневка на юли. Ангажиментите са нелеки, затормозяващи и задължаващи. Много неща зависят не от вас, а от други хора. Например хора на преклонна възраст – вашите родители или роднини. Всичко ще стане окончателно ясно в началото на следващата седмица, а засега, в понеделник и вторник от вас зависи да „заложите позитивност“ в домашните въпроси и семейни отношения. В тези дни вие ще се сблъскате с противодействието на обстоятелствата или на конкретни хора. Важно е да изберете правилната тактика на поведение и да не стигате до кавги и обиди. Иначе негативността ще расте не по-малко от две седмици. В сряда остротата на ситуацията се формира от проблемите на децата, конфликта с любимия човек, от напразно похарчени пари. Постарайте се да не правите нещо, което след това ще бъде невъзможно да поправите. Контролирайте се. След като наяве излязат всички трудности, можете да пристъпите към ликвидирането им.

luvОт началото на септември до средата на октомври Лъвовете се намират в плен на морални или финансови грижи в брака, които не вървят много гладко. Това в по-голяма степен засяга родените през първата десетдневка на август, но и останалите не бива да се отпускат. Тъй като сюжетът върви към своя край, постарайте се да положите колкото е възможно повече усилия за неговото удовлетворяващо и двете страни разрешаване. През тази и следващата седмици обект на вашата инициатива ще се окажат също така и роднини. Друг вариант е обучение, делово, почти по принуда пътуване или грижи за личната кола. Върху „късметлиите“ може да се стовари всичко едновременно, но кръстът е всекиму според силите. Задължително ще се справите, ще закалите волята си и ще повишите своето самоуважение. Тъй като Луната расте от 9 до 24 октомври, всичко, което се е случило през тази седмица, прораства и се засилва до края на октомври. Изводът е прост: дори най-незначителните на пръв поглед събития е необходимо да обръщате към себе си и да развивате в свой интерес. Особено в сряда и четвъртък.

devaСтрува си да насочите цялото си внимание и лична инициатива към своето благосъстояние – онова, което заработвате със собствените си усилия и което сте натрупали. От 9 до 24 октомври вие волно или неволно ще почувствате доколко всичко това не ви удовлетворява. Съумявате нещо да купите и дори да промените източника на своето благосъстояние. Всичко в обществото се променя и има смисъл да усвоите допълнителна сфера за приходи или да повишите професионализма си в предишната. Всяко учене е благодат. Особено сега. И още нещо – контактите. Оценете ги в сряда и четвъртък, постарайте се да ги използвате и умножите. Правете всичко, което ще повиши вашата увереност в утрешния ден и ще подобри отношенията ви с околните. Всяко начинание през тази и следващата седмици има перспектива. Събитията от петък и събота характеризират общата ситуация в дома ви, атмосферата и настроението.

vezniВремето „около“ рождения ден е време, когато вие придобивате нова енергия и ентусиазъм. Правят се изводи от изминалата лична година – хубавите събития са продукт от усилията ви през цялата отминала година. Събитията от текущата и следващата седмица пораждат низ от събития едва ли не за цяла година напред. Нека през тази седмица с вас се случват само хубави неща. Сега може да избягвате кавгите, неприятностите и дипломатично да придвижвате своите интереси. Като правило, в това време сте много по-заети и погълнати от себе си. Мнозина се стремят да подобрят своя имидж. Един иска просто да изглежда по-добре, друг — да стане по-търсен в професията, в обществото. Не прекалявайте, спазвайте баланса — не се старайте само да привличате хората към себе си, но отделяйте внимание и на хората, показвайки им, че те са ценни за вас. Сега е моментът да отделите внимание на най-важните за вас отношения, да ги закрепите формално и неформално.

skorpionЗавършва вашата лична година – време е довършите и важни житейски сюжети, да оцените резултатите, да набележите плановете за следващата година. Благодарение на Юпитер, пребивавал през тази година във вашия знак, годината се е получила успешна. В най-лошия случай на бял свят са излезли проблеми, които са се натрупали и които отдавна би следвало да бъдат ликвидирани. Само в този случай би могло с вас да се е случило нещо неприятно. Но опитът струва скъпо, дори когато е придобит след трудности и грешки. Смисълът на периода, когато веднъж на 12 години Юпитер преминава през вашия знак (както беше през тази година) не е толкова в това да се възползвате от шансовете и да ги реализирате, а в това, да си поставите социални задачи, които ще ви позволят в следващите години да станете по-успешни и незаменими. До средата на ноември вие все още имате малко време за самоусъвършенстване или поне за първа стъпка в тази посока. Ценете времето, действайте заради себе си и заради възможността да се изкачите на по-високо стъпало в социалната стълбица.

strelecАко при вас са се натрупали имуществени и финансови трудности, от 7 до 17 октомври те ще се изострят. Във вторник и сряда имате възможност да предприемете действия, които ще ликвидират тези трудности или ще ги намалят съществено. Възможно е с помощта на приятели и покровители вие да ги превърнете в постижения. Тестовите събития са в сряда и четвъртък – кой и какво е подпомогнало през тези дни вашето благополучие? Какво е усложнило ситуацията? Направете си правилния извод, коригирайте тактиката. Не рискувайте необходимото, за да получите излишното. Авантюризмът сега не минава. В събота и неделя вие ще предпочетете да сте в центъра на вниманието, ще изисквате удовлетворяване на вашите материални и емоционални потребности. Това няма да се хареса на всички в семейството. В неделя е полезно да „блестите“ не само в семейството, но и в обществото. Най-малкото посетете културно мероприятие.

kozirogВреме е да се проявите максимално ярко в обществото, да преуспеете в професията. Да разберете колко ви цени обществото и възможно ли е да претендирате за нещо повече. Всяко едно събитие от текущата и следващата седмица разглеждайте като обяснение на всичко това. Същността на сегашния и последващия ход на събитията е да се подготвите и да усъвършенствате способностите си за поредния 29- годишен, възрастов цикъл. Съгласете се, че отрязък от време с дължина една трета от живота ви трябва да се започва не със затворени очи. Това важи и за младите, и за старите. Стартовите събития не са мигновени – те продължават от 2018 до 2020 година. В 2020 година ви предстои „голям скок“. Или вълшебен „ритник“. Всичко, което през тази и следващата година вие чувствате като „краен предел, нямам сили, страх ме е, длъжен съм“, разглеждайте като тежка тренировка при строг треньор. За да извършите след това този „голям скок“, съответстващ на вашата възраст, социално положение, съдба. Най-ясните и полезни, макар и сложни събития се случват във вторник.

vodoleiПрез тази и следващата седмица събитията демонстрират доколко ефективно вие запазвате баланса между своите желания и груповата етика. Как стилът на вашето поведение сред хората съответства на законите и очакванията на конкретни хора. Дисбаланс в посока „аз“ ще доведе до дългосрочно влошаване на социалните контакти. В резултат скоро вие може да се окажете в по-строго, неблагоприятно за вас обкръжение. И дори в конфликт със закона. През тази седмица тестовите събития са в понеделник, вторник и сряда. Ако в тези дни получите знаци на уважение, а не критика и натиск от страна на околните, значи сте „балансирани“ и напълно успешни в този социум, в който ви е поставила съдбата. В четвъртък задължително ще се случи събитие, поддържащо вашата репутация и подпомагащо постигането на целта, която сте си поставили. Това ще бъде знак за социално благополучие.

ribiТекущото новолуние ви дава импулс и възможност да проявите лична инициатива. Целта е да сложите ред в разпределението на материалните ресурси и блага, добити лично от вас и получавани „отвън“ – като заеми, дялове. Редът предполага баланс. Вие имате право на нещо, а за друго ще трябва да признаете, че не е съвсем ваше и да уважавате правото на другите участници на общи ресурси. Ако изтълкувате правилно събитията от понеделник и вторник, можете да видите как другите хора реагират на вашите претенции и какво очакват от вас в замяна. Действайте, опирайки се на това разбиране. Към края на октомври вие ще постигнете всичко, което е възможно. Интересни събития се случват в сряда и четвъртък. Те илюстрират дали правилно избирате тактиката на поведение с другите хора. Борете се за своята цел, използвайки законни методи, роднини и влиятелни покровители. Покажете своето умение. Материалните загуби или загубата на репутация в тези дни ще ви накара да промените стила на поведението си.

Автор: Н. Чиркова

33 Responses to Седмичен хороскоп

 1. Ivanka Dimitrova каза:

  Благодаря!

 2. Ina Aleksandrova каза:

  vednaj da te bqh ranilaaaaa……..no NEEEEE NIAMAM TAZI SILAAAAAAA!!!!!!!!! :(((((((((((((((

 3. Roza Qsnovidka каза:

  tova e moq svqtttt

 4. Nelsun Goranov каза:

  :P:P:P:P:P:P

 5. Snejana Dimitrova каза:

  харесва ми

 6. G-ca KapriZnata каза:

  gore dolo mi xaresa

 7. Да, уловил е добре определени тенденции при мен…

 8. 🙂 🙂 🙂 🙂

 9. Mariq Asenova каза:

  gore doly mi xaresa

 10. Mariq Asenova каза:

  da xaresa mii

 11. Marin Marinov каза:

  mmm….da

 12. Georgi Goergiev каза:

  haresvam i az

 13. Vera Naskova каза:

  Харесва ми

 14. Харесва ми.

 15. Подаръци каза:

  Много добре!

 16. АМИН! Да бъде!

 17. Nazmie Hasan Hasan каза:

  A dano Se zbadne vsicko hubavo mersi , blagodarya vi

 18. Благодаря.-хареса ми.

 19. Следя редовно астрологичната прогноза.Много е точна.Браво на астролога!

 20. Гергана каза:

  Браво на астролога!.Точни, ясни и конкретни хороскопи! Продължавайте в същият дух!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top