Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп от 10.07.2017 до 16.07.2017

ovenВие проявявате предприемчивост и природен талант на командир сред близките вкъщи, променяйки кардинално установените в семейството правила. Вие сте лидер в своето семейство и то доста своенравен лидер. Постъпвате не съвсем последователно, но много решително. Родените през втората десетдневка на април попадат в особена кръстопътна точка – момент, когато се разчупва формираната система на взаимоотношения и възниква възможност да се тръгне по нови пътища. Като в приказките, заставайки в тази кръстопътна точка, ще ви се наложи да изберете един от пътищата и това може да ви коства големи усилия. Може би вие ще съумеете да останете на своята позиция, а не да бъдете понесени от бурния поток от събития, които като лавина вие сами сте предизвикали със своята непредпазливост. Всички останали Овни вече са преминали през своя житейски преломен момент с една или друга сила. През тази седмица те ще се окажат в бушуващия поток от чувства и събития, но не е задължително да са в преломна житейска ситуация.

telecОт 13 до 23 юли за вас се появява възможност да получите приходи благодарение на своя професионализъм, да преуспеете като индивидуален предприемач или като служител да постигнете повишаване на заплатата. Ако постъпвате на нова работа или подписвате договор, касаещ имущество или финанси, направете това не по-рано от понеделник, когато Луната ще започне да расте. Заедно с нея впоследствие ще започнат да растат и вашите доходи, както и други социални възможности. Ще се подобряват и съпружеските отношения. Важно условие за просперитет е честността на вашите приятели, колеги и любими хора. Вглеждайте се в тях, за да не пострадате от излишното идеализиране на хора. Пропуските в това ще се отразят негативно на вашите доходи и ще нарушат дългосрочните ви планове. Тестови събития ще има в четвъртък и петък – бъдете прагматични, пресметливи и ще постигнете успех във всичко.

bliznaciОт 13 до 23 юли, родените през първата десетдневка на юни са в приповдигнато настроение и често пъти влюбени. Най-прагматичните и възрастни Близнаци преуспяват в бизнеса и се наслаждават на интересна и престижна почивка. Животът е прекрасен. Единствено си струва да пазите репутацията си и да не попадате в "съмнителни" ситуации. И пазете не само репутацията, но и портмонето си – също: парите се топят стремително. Само най-умеещите, ловките и предприемчиви хора успяват да спечелят пари в доста рискови финансови и търговски операции. Най-вероятно това са родените през втората десетдневка на юни. От 20 до 23 юли положението на нещата стремително се променя и е желателно всички Близнаци да се поспрат и да помислят каква нова тактика за постигане на своите цели трябва да изберат, като вземат предвид обновените обстоятелства. Реализирайки важни проекти, действайте официално не по-рано от следващия понеделник.

rakОт 7 до 20 юли вие се проявявате като доста енергичен и много уверен в себе си човек. Вие с желание влизате в борба за своите интереси, но предпочитате да правите това не чрез преки стълкновения, а чрез задкулисни методи, играаейки със своите и чуждите чувства, манипулирайки чрез емоциите. Агресивността във всичките й прояви ви плаши или отблъсква и само когато (и ако) под заплаха се оказват вашите близки или много лични интереси, вие сте готови да се сражавате директно и безкомпромисно. И точно сега е настъпил такъв момент. Преди всичко за рождениците от седмицата. Конфликтът придобива публичен, социален характер. Той може да повлече след себе си смяна на социалното положение – длъжност, статус, репутация. Близките събития ще зададат на рождениците от седмицата посоката в развитието на събитията за цялата година . Останалите Раци имат шансове да минат по допирателна край тревогите, без кардинални промени в обстоятелствата.

luvОт 7 до 22 юли вие енергично и емоционално преодолявате житейските препятствия, които сякаш от нищото възникват на пътя ви. Откриват се тайни, с които ще се наложи да си имате работа през следващите седмици и месеци. Това в по-голяма степен засяга родените в края на юли и през втората десетдневка на август. През юли при мнозина се изострят хронични заболявания, за които вие не сте и подозирали. Или стават явни други обстоятелства, които ви тревожат и изискват от вас усилия. Всичко това е, за да бъдат ликвидирани назрелите проблеми. През тази седмица вие още не сте твърде свободни в своите постъпки и сте принудени да живеете според обстоятелствата, които често пъти са в разрез с плановете ви. През тази седмица не се препоръчва далечно пътуване, което може да крие непредвидени обстоятелства. Тази година Лъвчета започват да се раждат в събота, в 15:16 по Гринуич. На рождениците от този ден им предстои да завършат текущите проекти и да съберат плодовете от своите двегодишни усилия. Рождениците от неделя е твърде вероятно в скоро време да не се удържат от енергична и смела постъпка, която ще даде старт на нов житейски проект, ще разгърне поредицата от събития за цялата година. Отговорът от страна на друг човек, породен от вашата постъпка, ще направи за дълго време вашите взаимоотношения първостепенно важни.

devaОт 16 до 25 юли вие сте силни с това, че владеете нужната информация, не я използвате напразно, а точно и само "по работа". Това носи и нужните плодове: както в професията, така и в битовите дела. Рутината и текущата въртележка не ви смущават, а трудните интелектуални и бизнес (практически) задачи вие сте способни през това време да решите по нестандартен начин. И това ще бъде най-доброто решение. Положението на нещата в семейството е стабилно. Вашето социално положение и кариера през тази седмица ви носят съществен доход или други видове материални блага. Не пропускайте възможността за сполучлива придобивка или за повишаване на заплатата. Тестови събития се случват в четвъртък и петък.

vezniРодените през първата десетдневка на октомври през тази седмица ще се почувстват щастливи или късметлии. А може и двете заедно. Звездите ви предричат "слава", участие в престижни мероприятия, влюбеност, която има шансове да прерасне в сериозни и дългосрочни отношения. Тестови събития от такъв род ще има в четвъртък и петък – сами съдете какво ви носят те. Заемайте най-достойната, социално одобрявана позиция. Всичко, което се случва, би трябвало да добави самоуважение и да погъделичка самолюбието ви. Вашият външен вид трябва да демонстрира висок статус – постигнат или планиран. Везните, родени през втората десетдневка на октомври, се оказват в остри, социални обстоятелства, предполагащи борба в кариерата, издигане в нелека, нестандартна ситуация. Най-важните събития от този род се случват в събота и неделя.

skorpionПрез втората половина на юли ще ви се наложи доста енергично да преодолявате служебни или битови трудности. Вие заъдлжително ще се справите, с полза за себе си и своята репутация. Финансовото ви положение се стабилизира позитивно благодарение на разумни инвестиции или малко повишаване на заплатата. С привличане на допълнителни ресурси от страна на деловия ви партньор (съдружник) или съпруг съумявате да осъществите изгодна имуществена операция. Положението на нещата в тази сфера става пределно ясно в четвъртък и петък. Ако пред вас стои задачата за устойчив ръст на благосъстоянието или осъществяването на конкретна сделка, то желания договор оформяйте не по-рано от следващия понеделник. До края на юли можете смело да разчитате на достоен публичен статус – изгодна длъжност, издигане на деловата репутация. Семейните обстоятелства са доста стабилни, но зависят силно от външни събития, роднини и от вашите успехи в кариерата.

strelecПрез тази седмица се случват значими позитивни събития при родените през втората половина на декември. Сключва се надежден, делови и трудов договор, брак или още нещо, оформено законно и доведено до слуха на публиката. Даденият проект (споразумение) разсейва някои мъгляви семейни обстоятелства, изяснява неопределените моменти и фиксира "друго" състояние на нещата. Например, хора, които временно нямат постоянно жилище или семеен статус (неподписан брак), го придобиват. Обществени дейци от всички рангове обират "каймака" от своята дейност, получавайки одобрението и подкрепата на широката публика. Всяка обществена или професионално-корпоративна дейност носи полза. Важните начинания планирайте за следващия понеделник. А през тази седмица обмислете всичко, пресметнете и подгответе документите за окончателното подписване.

kozirog

До края на седмицата все още продължава преломната домашна ситуация: това може да бъде преразпределение на имущество, или обновено местожителство или състав на домакинството. Този процес с непредсказуеми обрати в събитията и с абсолютно неочакван резултат в текущия вариант ще завърши в неделя и ще премине в следващ (друг) етап. Какъв именно, ще стане ясно едва през следващата седмица. Тогава и ще изберете адекватна тактика на поведение в променените обстоятелства. А те се променят рязко от 20 до 23 юли. Този водовъртеж от събития в по-голяма степен засяга родените през януари. При декемврийските Козирози императивни обстоятелства през тази седмица няма да има, можете да се отпуснете и да живеете в спокоен режим. Вашата делова репутация ще ви позволи да преуспеете в професията, а гражданският ви статус или длъжност претендират за по-високо стъпало.

vodoleiПрофесионалните и битови ангажименти, които занимават родените през втората десетдневка на февруари, продължават през цялата текуща работна седмица. Довършвайте ги, защото в събота и неделя обстоятелствата се променят и започва формиране на малко по-други обстоятелства, в друга зона на интереси. На преден план през следващата седмица излизат отношенията – лични, делови, социални. Първото "звънче" ще се чуе от петък до неделя. Инициатор на събитията ще стане човек от вашето обкръжение. Някой ще ви хвърли ръкавица, предизвиквайки ви на съревнование, призовавайки ви за съвместна борба с външния свят или съревнование между вас самите. С други думи, някой и нещо прави събитията, които вече се случват, публични, придава им значимост и острота. От 15 до 26 юли непрекъснато ще бъдете провокирани към прибързани, спонтанни и зле премерени постъпки. Постарайте се да не допуснете грешки, понеже последствията ще се наложи да разчиствате не един месец. Повече самоувереност и патосни изявления – работете за публиката, действайте открито и публично!

ribiОт 10 до 26 юли най-различни хора и обстоятелства влияят върху вашите доходи или имотно състояние. За добро или за зло, сега вече това е ясно. Постарайте се да поставите точка на предишната тенденция в събитията до събота, а в понеделник да започнете нов проект, в нови условия или да изберете нова тактика в предишните условия. Занапред, през август, ще се наложи да се напрягате много повече на работното място, за да се изкачите по кариерната стълбица или да преодолявате изострянето на заболяване като не жалите средства за това. Гответе се да разпределите оптимално своите сили и да реализирате нови професионални възможности. През третата десетдневка на юли възниква противоречие между семейните и професионални интереси. Някому ще се наложи да избере кариерата, а близките му да се примирят с това. Това е по-добрият вариант за развръзка на противоречията. Тестови събития се случват в четвъртък и петък – анализирайте ги и вземете решение.

Автор: Н. Чиркова

33 Responses to Седмичен хороскоп

 1. Ivanka Dimitrova каза:

  Благодаря!

 2. Ina Aleksandrova каза:

  vednaj da te bqh ranilaaaaa……..no NEEEEE NIAMAM TAZI SILAAAAAAA!!!!!!!!! :(((((((((((((((

 3. Roza Qsnovidka каза:

  tova e moq svqtttt

 4. Nelsun Goranov каза:

  :P:P:P:P:P:P

 5. Snejana Dimitrova каза:

  харесва ми

 6. G-ca KapriZnata каза:

  gore dolo mi xaresa

 7. Да, уловил е добре определени тенденции при мен…

 8. 🙂 🙂 🙂 🙂

 9. Mariq Asenova каза:

  gore doly mi xaresa

 10. Mariq Asenova каза:

  da xaresa mii

 11. Marin Marinov каза:

  mmm….da

 12. Georgi Goergiev каза:

  haresvam i az

 13. Vera Naskova каза:

  Харесва ми

 14. Харесва ми.

 15. Подаръци каза:

  Много добре!

 16. АМИН! Да бъде!

 17. Nazmie Hasan Hasan каза:

  A dano Se zbadne vsicko hubavo mersi , blagodarya vi

 18. Благодаря.-хареса ми.

 19. Следя редовно астрологичната прогноза.Много е точна.Браво на астролога!

 20. Гергана каза:

  Браво на астролога!.Точни, ясни и конкретни хороскопи! Продължавайте в същият дух!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top