Романтичните отношения за мъжете по зодии

април 25 | , ,

В романтичните отношения участват двама. А това означава, че развитието им зависи от всеки един от партньорите. Съществуват някои образци на поведение, към които често се придържат различните представители на Зодиака. Не е нужно да приемете тази информация като диагноза или крайно заключение, но запознаването ви с тези сведения може да ви бъде полезно в пътя към по-доброто опознаване на любимия ви и разгадаването на неговите постъпки.

Овен
Той създава запознанства навсякъде и с всекиго, но непременно подбира обстоятелствата, в които ще изглежда триумфиращ победител. Когато към него са отправени погледи, изпълнени с възхищение, той буквално разцъфва пред очите ви, а жената, която най – възторжено се прехласва и възвеличава неговите достойнства, Овенът щедро отрупва с вниманието си.

В началото на връзката, той малко се интересува от възможните пречки или съществуващите спънки. Избраницата на Овена може да е омъжена или влюбена в другиго, да живее в далечни земи, да изповядва друга религия или да е дала обет за безбрачие – нищо не може да му попречи да се опита да я направи своя. Впрочем и с развитието на взаимоотношенията, трудностите малко безпокоят Ове

maj_i_jena

на, тъй като на края на пътя по безкрайните им преодолявания стои прекрасна дама, заради която той е способен да мине през огън и лед. Съществува мнение, че Овенът бързо загубва интерес към покорените върхове и донякъде това е така. Но преди да се устреми към нови висини, той успява да сложи пълен край на предишните си взаимоотношения.

Жената престава да бъде богиня в очите на Овена, когато стане свидетелка на негово поражение или загуба. Тъй като е прекалено горд, той не може да допусне любимата му да го види слаб, безпомощен или некадърен, но и депресията и самосъжалението са му чужди, така че в един момент той просто решава да премахне от живота си „свидетелите“. Да се съхранят такива взаимоотношения и да се върнат в първоначалния им вид се отдава само на изключително мъдри жени, които не са лишени от голяма доза артистичен талант. Останалите се превръщат в утешаващи „мамички“ на едно капризно, егоистично детенце, но само до момента, когато Овенчето не стане обект на възхищение на друга жена.

Телец
Телецът обикновено създава запознанства на определените за това места, където това е практично и уместно. Малко вероятно е той да тръгне след привлекателна дама, която е срещнал на улицата или да демонстрира своето възхищение и интерес на делови преговор или тържество. За Телеца е достатъчно само да хвърли един бърз поглед на понравилата му се жена, за да се преизпълни с увереност, че знае как да я впечатли, веднага след което започва да мисли дали тези отношения са му нужни или не. Като цяло за избраницата остава да се примири с неговото решение, да ухажва упорито Телеца и хитро да постигне своето.

Представителите на този знак не обичат трудностите и се стремят да не нарушават общоприетите традиции и правила. Обикновено именно заради това, те се въздържат от романси с омъжени дами, не се срещат с няколко жени едновременно и изключително много държат на семейството си.Нежната половинка на Телеца трябва да се държи достойно и да бъде готова да жертва своите интереси в името на общите цели, иначе той ще я обвини в егоизъм и неблагоразумност – забележи – от негова гледна точка това са най – големите недостатъци. Решението да сложи край на взаимоотношенията си с дадена дама обикновено не е леко за Телеца, но веднъж взето – то не подлежи нито на преглед, нито на обжалване.

Близнаци
Близнаците са изключително общителни и може да се каже, че за тях е абсолютно типично да завързват нови запознанства леко и непринудено. Атмосферата на лек флирт винаги витае из въздуха, там където се появи представител на тази зодия, но негова „запазена марка“ са приятелските вечеринки, на които така леко завладяват всеобщото внимание и засияват в целия си блясък, че не са малко дамите, които попадат в капана на опустошителният им чар. Близнаците са влюбчиви, но да разбиеш сърцето на представител на тази зодия си е направо невъзможно. Все още никому не се е отдало да заплени на 100% чувствата и мислите на Близнак и да завладее сърцето и душата му за дълго.

Близнакът изпитва необикновено удоволствие, като подлага на различни малки тестчета здравината на връзката си. Той не се успокоява докато не си изясни какви точно прегрешния би му простила любимата, след което непринудено я заставя да се примири с тези недостатъци и постъпки, за които не е склонна да даде прошката си.

Но Близнаците независимо от това колко трудности и проблеми са предизвикали се числят към онази група мъже, които дълго не излизат от мислите на дамите. Представителите на този знак умеят да изглеждат добре и да се изразяват изключително обаятелно, и тъй като са напълно наясно с този факт, често използват силата на чара си ( понякога доста безсрамно…) Именно с Близнаците, жените обикновено „си остават приятели“ и даже от време на време излизат на романтични вечери, дори и след като са изяснили сами за себе си, че в отношенията им няма никакво бъдеще.

Рак
Раците обичат да общуват, интересуват се от живота на другите хора и мечтаят да имат много приятели, но тъй като са малко стеснителни завързват нови запознанства само при благоприятни обстоятелства.
Те охотно посещават специализираните в тази област сайтове, защото искат да бъдат сигурни в откриването на най-подходящата за тях половинка. За постигането на тази цел прибягват и до помощта на приятелите си и проявяват завидна доза изобретателност, ако искат да получат някаква информация за заинтересувалата ги жена.

Представителите на този знак високо ценят спокойствието и тишината, затова стоически понасят капризите на своята избраница, а за да избегнат шумните скандали не пропускат възможността да я зарадват с комплименти или мил подарък.
Още от самото начало на връзката Ракът се настройва за дълготрайност на започналите взаимоотношения, но дълбоко в душата си се боят да не бъдат отхвърлени или наранени, затова винаги имат резервен вариант за „отстъпление и спасение“.

Избраницата на Рака ще трябва да се примири с факта, че той си има малки тайни – те могат да бъдат съвършено безобидни, но никога няма да й бъдат споделени. Мъжете от тази зодиа често са склонни да продължат отношенията си с жената до тях, дори и след като чувствата са угаснали. Ракът е по – скоро пасивен и не обича да взима решения. Те няма да се съпротивляват на обстоятелствата, ако видят, че нещата отиват към раздяла, а по – скоро ще се примирят, защото за тях е по – лесно да приемат случващото се за неизбежно, отколкото да се борят с него.

Лъв
Лъвът не обича да поема инициативата при запознанство, но понякога се „прежалва“ да създаде благоприятни условия, за да може дамата да се почувства уверена да направи първата стъпка. Да привлече вниманието на Лъв може само забележителна жена – привлекателна, умна, надарена с изключителни делови качества, преспуяваща в своя бизнес или кариера. Идеалната спътница в живота за Лъва е дама, в която тайно и безответно са влюбени приятелите му и на която явно завиждат останалите жени. Накратко – тя трябва да бъде звезда! Но звезда, която е склонна да помръкне на фона на негово царствено величество.

Лъвът винаги мисли, че се явява лидерът в отношенията, но в действителност, отговорността за развитието на връзката обикновено лежи върху плещите на неговата избраница. Като цяло се получава така, че той иска жената до него да е като сянката му ( което всъщност е и негова мечта), но също така е склонен и към отстъпки. Лъвът уважава в своята дама такива „мъжки“ черти на характера, като силата на волята, целеустремеността и упорството, но за нищо на света няма да й позволи да ги използва срещу него. Хитрите манипулации може и да се увенчаят с успех, но очевидните заплахи и заповеди неминуемо ще доведат до разрив в отношенията.
Лъвът рядко дава втори шанс, ако ви се отдаде да направи този жест за вас, внимавайте и помнете, че представителите на този знак са изключително злопаметни и по своему отмъстителни, затова бъдете нащрек!

Дева
Девите обикновено се влюбват в хората, с които се познават от 100 години и естествено са много добре запознати с всичките достойнства и недостатъци на избраницата си.
Случайните стрели на Амур нямат никакъв шанс да поразят сърцето на представител от тази зодия, освен ако самият мъж Дева не го пожелае. Поради тази причина романтичните разочарования рядко застигат мъжете от този знак, но ако все пак се случат, пораженията са с размерите на вселенска катастрофа! Цялата работа е в там, че дори и много влюбени, Девите не загубват способността си да разсъждават трезво, запазват контрола над ситуацията и обмислят какво ще се случи в бъдеще. Именно заради това фиаското в любовните взаимоотношения ги кара да се съмняват в собствените си интелектуални способности, разколебава вярата им в самите себе си, радикално преобръща представата им за света и те започват да търсят нов жизнен ориентир.

Девите високо ценят надеждността и не ги притесняват предсказуемостта, рутината и скуката. В отношенията си с представител от този знак, жената няма да намери бурна страст и ураган от емоции, но може да се наслаждава на комфорт и спокойствие в семейството и дома. Мъжът Дева се явява лидерът във връзката, дори и да е пропагандирал за равноправие и демокрация, просто защото на негова страна са най – добрите съюзници – непоколебимата увереност в собствената правота и умението да изнася неопровержими аргументи в защита на своята гледна точка.

Везни
Везните рядко се замислят как да се запознаят с жена, която е привлякла вниманието им. На етап начални взаимоотношения, представителят на този знак е изключително щастлив и въображението му рисува само райски картини на светло бъдеще. Уви, тази склонност може да има печални последствия: изправени пред първата трудност, Везните изпадат в паника и губят. Именно заради това най – дълги връзки, мъжете от тази зодия създават с дами, които са енергични, способни да вземат решение и отговорност за постъпките си. Но ако жената стане твърде активна, мъжът Везни променя отношението си към нея и то не в благоприятната посока…
Идеален романс Везните могат да имат само при благоприятно развитие на обстоятелствата. Разбира се, те могат да бъдат създадени с помощта на жената, но най – добре ще е, ако мъжът Везни не се е досетил за това. Даже най – силното и нежно чувство може да бъде разрушено, ако дамата подтиква своя избраник към изгодно за нея решение, опитва се да го превъзпита или му помага да се бори с недостатъцие си.

Везните трудно вземат решение да сложат край на връзката си, но ако все пак решат да се разделят с дадена жена, ще го направят с присъщата за този знак дипломатичност, дори и когато самите те в това време са раздирани от дълбоки душевни рани.

Скорпион
Скорпионът започва любовни взаимоотношения леко и непринудено, дори и когато не е истински влюбен. За представителят на този знак връзката с жена е приятна и неотменна част от живота, а така също и неизчерпаем източник на трудности, от които Скорпионът изпитва своеобразно удоволствие. Неговият интерес рядко ще бъде насочен към дама, която няма неразрешими проблеми. Затова една неспокойна натура, раздирана от противоречиви желания би запленила Скорпиона без никакво усилие. Мъжете, родени под този знак, несъзнателно се въвличат във връзки, които нямат никакво бъдеще, в рисковани начинания и опасни приключения, като при това не спират да убеждават себе си и околните, че се стремят към стабилност, надеждност и крепкост на отношенията.Тогава трябва ли да се изненадваме, че Скорпионът превръща дори и най – прекрасната принцеса в свой съперник и води безконечни битки с нея?

Уморен от безкрайни спорове и дуели, той може да потърси утеха в обятията на тиха мечтателка, плаха и невинна фея, готова на всичко за своя повелител. Но такива безоблачни отношения бързо го пренасищат и отново се отправя натам, където не всичко е така лесно и просто. Шансът да бъдете за Скорпиона Единствената е да сте жена, която умее да бъде всеки ден различна, която е в състояние да се приспособява към настроенията му и да сте готова да се жертвате за щастието му.

Стрелец
Стрелците охотно завързват запоснанства на спортни мероприятия, вечерни коктейли и празници – на кратко, там където се събират весели, жизнерадостни хора, необременени с решаването на глобални проблеми. Този мъж не се нуждае от проблеми и той непременно ще осведоми избраницата си за този факт. Няма да запази в тайна и това, че намеренията му не са съвсем сериозни, а настроението и характера – напълно лекомислени.

Стрелецът сам не усеща кога се влюбва до уши – всичко, което се случва му се струва съвършено естествено и страхът, че утре би загубил вободата си и за миг не се прокрадва в душата му. Уви, представителите на този знак не умеят да разпознават хората от раз и често се доверяват на първото си впечатление – именно заради това те могат да се окажат в плен на хладнокръвни сметкаджийки и на особи, които не подбират средствата за постигане на собствените си цели.
Стрелецът никога не забравя факта, че романтичните взаимоотношения са длъжни да носят радост и успява да получи удоволствие от тях, дори когато обстоятелствата не са никак благоприятни.Те не се плашат от битовизми, различието в общественото положение, мирогледа и възпитанието. Но лъжата, измяната и недостойното поведение на жената до тях не могат да простят никога!
Да върнете Стрелеца, ако той е взел решение да ви напусне е изключително трудно (често пъти невъзможно) и би се отдало само на тези, които искрено и горещо се разкайват. Женските хитринки и лукавост в такава ситуация не водят до нищо добро!

Козирог
Козирозите не вярват в любовта от пръв погледи считат, че стабилните взаимоотношения са възможни само между хора, имащи сходни цели и възгледи, а така също и принадлежи към еднакъв обществен слой.
Те предпочитат да завързват запознанства в „свой кръг“ – там, където учат, работят, в компания, обединена от общи увлечения или на мероприятия, където се събират единомишленици. Романтичните отношения, започнали по този начин си имат много достойнства, но Козирога винаги смята, че нещо им липсва… И едва ли не всеки представител на този знак, поне веднъж в живота си е станал жертва на неочаквано възпламенила се любов, за която няма рамки, традиции и бариери. Такива отношения се оказват огромно изпитание за козирога, тъй като го принуждават да потъпче собствените си привички, да обърне гръб на стабилността, предсказуемостта и увереността в бъдещето.

Козирогът никога не се доверява на жена, докато не се убеди, че тя е надеждна, постоянна в чувствата си и може да стане добра съпруга и майка. Представителите на този знак се отнасят сериозно към живота и не са готови да рискуват, дори и ако сърцето им е преизпълнено от страст. Ако Козирогът се е разочаровал от своята любима, той не приключва връзката веднага, щади чувствата й, но ще доведе нещата до логичния им край, без да остави нито един шанс за връщане назад.

Водолей
Водолеят не може да се оплаче от липса на женско внимание и обикновено от всички дами, прехласващи се по него избира най – най – привлекателната, но това не значи, че с останалите спира да поддържа всякакви контакти – напротив, запазва приятелски взаимоотношения. Мъжете, родени под този знак обикновено са нарциси. Те искрено се обичат, съхраняват личната си свобода и на духовно ниво са малко по – далеч от самата действителност. Водолеят не чака търпеливо избраницата си да задоволи капризите му – той просто съобщава за желанията си и чака тяхното незабавно изпълнение!

Впрочем, в отношенията си с жените, той не се чувства обвързан, а по – скоро в него се появява съпричастност към нещо велико, неразгадано, свръхестествено! Именно заради това приятелките и жените на Водолеите се чувстват като прекрасни дами и почитаеми принцеси, дори и когато животът им е труден и пълен с грижи. При това Водолеят съвсем не е хладнокръвен манипулатор. Те се влюбват, буквално загубват представа с действителността, а бушуващите чувства ги карат да хвръкнат във въздуха, но в повечето случаи всичко това се явява като източник на творческо вдъхновение, а не причина да се откажат от старата си връзка, от комфорта на дълготрайните си взаимоотношения и да започнат нови и непредсказуеми романси. Водолеите слагат край на връзките си решително и мълниеносно и също толкова решително ги възстановяват. За представителите на този знак е типично да си тръгват и да се връщат и обикновено изключително бързо и виртуозно възстановяват „счупената чаша“. Жената, която умее да забравя и да прощава, но при това е способна да се учи от житейския си опит, може да бъде щастлива с Водолей. Безкомпромисните и неспособни на отстъпки особи е за предпочитане да не започват романс представител на тази зодия.

Риби
Мъжът Риби е влюбен винаги, понякога може неговата избраница дори да не подозира за това. Чувствата и той показва по такъв удивителен начин, че дамата би си помислила всичко друго, само не и романтичен интерес.Но за щастие, рано или късно, женската интуиция „си казва думата“ и любовта на мъжът Риби вече не е чак такава тайна… Именно благодарение на нея в женското сърце се зараждат особени чувства към загадъчния, но необикновено привлекателен субект… Мъжът Риби е винаги харесван и ухажван, но рядко го забелязва. Той може да живее с мисълта, че жената се грижи за него от чист алтруизъм, а недвусмислените й намеци са абсолютно невинни.

Любовните отношения с мъж, роден под този знак са пълни с недомлъвки и помятания, не разсейваща се мъгла и безкористна грижа един за друг. Рибите ценят красивите жестове и умеят да намират ключа към женското сърце, но именно те са склонни да прехвърлят на плещите на своята избраница решаването на съвместните проблеми. Ако жената се опита да промени ситуацията, заставяйки мъжа да поеме своята отговорност за нещата от живота и семейството, това може да доведе до абсолютно влошаване на взаимоотношенията, а в последствие и до техния край. Впрочем, в такава ситуация именно Рибите проявяват изключителна изобретателност, като намират изход, устройващ всички заинтересувани страни.

Източник: astrostar.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top