Риби – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

Вие ще имате възможност да се срещнете с партньора си в живота, да създадете семейство или да обзаведете къщата си по начина, по който винаги сте искали. Всичките ви планове, свързани със строежи, земеделие и селското стопанство, ще бъдат увенчани с успех. Тази година ще станете по-спокойни и балансирани.

През януари ще преживеете неочаквани събития и сериозни предложения, но нека всички ваши отговори и решения бъдат сериозно обмислени. През февруари не започвайте нищо ново, а довършете започналите стари. През март се отдайте на премисляне и съзидание. През април, може да се наложи да се коригират някои грешки от миналото – това ще е изключително ценен урок за вас. От края на май до средата на август започва зашеметяващ, изключително благоприятен период в годината. Той ще ви даде творчески идеи, дейности, нови приятели, романтика и приключения, по принцип – всичко, което искате.

През втората половина на август и първата половина на септември е по-добре да му отпуснете леко края и да се забавлявате. Краят на септември ще донесе нови възможности и перспективи, не ги пропускайте! Началото на ноември е много благоприятен период, особено от финансова гледна точка, но в средата на ноември има вероятност за опасни конфликти – Пазете се! През декември ще се почувствате в хармония, всички проблеми ще се решат сами.

Любовен хороскоп 2017 за Риби

Годината за Рибите ще бъде толкова разнообразна, че чак непредсказуема. Трудните моменти ще ви изведат към едни по-хубави отношения с най-близкия човек. Ако не се получават нещата, по-добре е да се откажете от напразните надежди. Това се отнася обаче само за нестабилните двойки, чиито отношения са били изчерпани.

Стабилно обвързаните Риби ги чака грандиозен ремонт или постъпки за закупуване на нов дом.

Двойката, която се развежда, бързо ще се спогоди и ще се раздели към края на периода почти приятелски.

Ако сте готови за радикална промяна, скоро може да откриете любовта си, която ще украси света ви с нови цветове. Поддържайте плавния темп за развитие и се наслаждавайте на взаимното опознаване. Ако бързате бавно, още през септември, след почивката, ще сюрпризирате всички с новина за годежа си.

На въпроса „Къде да намеря любовта?“, звездите ви пращат в… казиното или до пунктовете за продажба на лотарийни билети. Колкото и да звучи странно, там ви чака съдбовна среща. Ако инициалите на новия ви любим са буквите „Б“ или „C“ – Няма съмнение, че това е съдба!

Бизнес хороскоп 2017 за Риби

Ще започнете годината с просперитет, макар това да се окаже нестабилно благополучие. В този период може да прокарате много перспективни проекти и идеи, но не бързайте да ги реализирате. Всички грешни решения, взети сега, няма да бъдат катастрофални, но имат голямо влияние за близкото ви бъдеще, а да коригирате последствията е невъзможно.

През пролетта на нивото на ефективността може да намалее значително, но не е необходимо да правите някакви геройства на работа. Обмислете дали да не отидете на изтеглена почивка.

През лятото ще намерите интересен човек, който ще ви бъде изключително полезен в работата. Дисциплина и самоконтрол са най-добрите помощници в този критичен период. Важно е никога да не се съмнявате в своите способности и не позволявайте на другите да го правят.

До края на годината ще откриете подходящия начин да се издигнете в кариерата. Точно „откриете” е думата – съдбата ще пусне златния шанс директно в ръцете ви. Действайте спокойно и не се разсейвайте с дреболии. До следващата Нова година ще се чувствате наистина успешен човек.

Хороскоп здраве 2017 за Риби

Тежки здравословни проблеми не се очакват, само старите хронични болежки ще намерят начин да напомнят за себе си. Действайте срещу тях навреме и по изпитания начин, за да нямате проблеми по-късно.

През пролетта до лятото включително ще се почувствате толкова добре, че ще започнете да експериментирате с нездравословни храни, напитки и заседяване. Не го правете! Пазете този безценен дар – здравето и отличната си форма. Есента ще дебне с обичайните за сезона вируси и за да се справите с тях ви трябва крепък имунитет и дисциплина.

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top