Риби – годишен хороскоп за 2016 година

декември 27 | ,

Скъпи Риби 2016 ще е успешна за вас в работната среда. Ще натрупате пари, особено ако се занимавате със строителство или недвижимо имущество. Знаем, че обичате да се занимавате с много задачи на един път, но тази година се съсредоточете само върху най-важното и ще успеете. Семейните могат да очакват ново попълнение в семейството, а несемейните могат да сключат дългоочаквания брак. Здравето ви няма да е цветущо, но като цяло няма да имате сериозни проблеми с него.

Работа

Ентусиазмът, с който сте заредени и с който изпълнявате служебните си задължения ще ви помогне от началото до средата на година да постигнете едни добри резултати. Има доста колеги около вас, които не са на едно мнение с вас, но проявете търпение и толерантност, за да избегнете големи конфликти. През останалата половина на годината също ще имате успехи, стига да следвате интуицията си и да продължавате да работите с желание, както до сега. Ще предлагате добре обмислени решения на възникналите проблеми. Имайте търпение, бъдете толерантни към околните и победите на работа са ви в „кърпа вързани”.

Финансово състояние

Обичате да приказвате и пред своите приятели все се оплаквате, че парите не ви стигат. Приемете истината обаче, нещата не са толкова зле имате достатъчно добри доходи, за да живеете добре и да си позволявате много неща, които другите не успяват. Проблемите ви идват от там, че харчите много за ненужни вещи, преди да идете си направете списък на покупките, от които имате нужда и не взимайте нещо просто така. Добре е да отделяте и по някоя малка сума пари всеки месец и да ги влагате в банката. Никога няма да са ви излишни малко спестявания, а сега имате възможност да отделяте. Не бъдете стиснати, а пестеливи!

Пътуване

Всяка минута от свободното си време ще прекарвате с приятели, дори само на кафе или в ресторанта. Обичате да общувате, да сте сред хора и няма как да се затворите сами у дома. През почивните дни често ще имате и гости в къщи, макар и без повод. Общо взето ще сте в движение. Препоръчваме ви през отпуската да предприемете почивка сред природата. Знаем, че обичате да сте с хора и да сте оригинални, така че за вас са подходящи преходите из малко известни маршрути.

Здраве

Вие сте доста издържливи на натоварване, кипите от енергия и това ви дава сили да се справите със стреса и напрежението. Сериозни здравословни проблеми през 2016 не ви очакват. Няма да се разминете без нищо, ще изкарате някоя настинка, но с правилното лечение всичко ще отмине бързо. Все пак бъдете подготвени, че от време на време ще изпитвате главоболие, причинено от невероятната ви активност, почивайте си повече. Често ще сте в движение и затова ви очакват и болки в краката, така че заложете на качествени и удобни обувки.

Спорт

Препоръчваме ви разходките из природата на близко разстояние и то сам. Не е от най-приятните ви занимания, защото не обичате самотата, но наистина имате нужда от почивка. Природата ще открие пред вас уникалния си мироглед и само, ако сте сами ще можете наистина да му се насладите, а междувременно и да поспортувате за здраве. Може да заложите на плуването, водните ски, гмуркането, карането на колело в природата и катеренето.

Любов

Противоречия с половинката ще има, но без тях живота е невъзможен. Бъдете сдържани, слушайте внимателно и не се опитвайте да се налагате, като взимате решението на проблема сами. Изразявайте чувствата си по-често, човека до вас иска да е сигурен, че го обичате, така че му го казвайте. Ако сте несемейни – ще срещнете човек, но не такъв от приказките, а такъв от реалния живот. Ще се наложи да правите компромиси, за да го задържите. Не бъдете егоисти, когато имате рамо на което да се облегнете е нужно и от двете страни да се отстъпва, за да цари разбирателство.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top