Риби – годишен хороскоп за 2015 година

декември 10 | ,

Представителите на зодия Риби ще бъдат изправени на кръстопът. На преден план са решения свързани с бъдещето и работата ви. Във финансово отношение също ще се наложи да вземате трудни решения. Особени проблеми ще срещнете и в личния си живот.

Като цяло 2015 година е времето, когато ще трябва да обмислите и планирате бъдещото си. Затова ще се наложи да предприемете крайни мерки, за да постигнете целите си. Не се колебайте и бъдете твърди в позицията си, тъй като на няколко пъти ще поставят на изпитание търпението и увереността ви.

Трудностите през 2015 година няма да липсват, но най-напрегнати периоди ще бъдат юни и юли, а след това ноември и декември. Не планирайте нищо през тези месеци, не взимайте никакви решения и се въздържайте от пътувания. Плановете ви ще се променят непрекъснато, а това ще доведе след себе си и финансови проблеми.

Обърнете внимание на личния си живот. Необмислени решения и стари неизяснени конфликти, могат да предизвикат сериозни сътресения в семейството. Дошъл е моментът да изясните плановете за бъдещето си , затова сложете картите на масата и вземете твърда позиция.

В края на годината ще получите предложение за нова работа, която няма нищо общо с това, което сте правили досега. Приемете предложението, дори това да означава да се преместите в чужбина. Това ще бъде за вас идеално ново начало за 2016 година. Щастливото ви число е 8, а най-неблагоприятното 22.

Бизнес и финанси

2015 за Рибите ще бъде доста трудна във финансово отношение. Решенията, които ще вземете, ще се отразят и на финансовото ви състояние. Тези представители на зодиака, които са решили да сменят кардинално работата си е добре да го направят след юни нататък. Освен това не напускайте настоящата си работа, ако нямате сигурни гаранции за нова.

Септември месец ще избистрите всичките си планове и цели относно професионалните си амбиции. Може да получите предложение за пътуване в друга държава или промяна на работата свързана с път. Помислете добре дали да я приемете и не казвайте „ДА“ веднага. Проучете внимателно и най-примамливото предложение, за да не се окажете излъгани.

Октомври ви очакват сътресения на работното място, най-вече свързани с колегите ви. В деловите контакти няма да постигнете особени успехи. Трайно стабилизиране на финансовото състояние ще имате през ноември и декември.

Семейство и любов

2015 година е година на равносметка и в семеен план. Проявете търпение към изискванията на партньора си или обмислете добре дали връзката ви има бъдеще. Семейните Риби могат да опитат да изгладят отношенията с половинките си, но тези от вас, които не са в трайни отношения с другия пол ще претърпят раздяла.

Необвързаните Риби ще срещнат подходящ партньор през пролетта. Тези, които имат планове за брак е добре да ги отложат за края на август, или за септември. Най-подходящото време да си кажете „Да“ е 26 — 27 август, когато планетите вещаят най-хубавото време за сключване на брак и създаване на семейство.

Романтичните ваканции ще са най-хармонични и благотворни за връзката ви през май и в края на годината. Заведете половинката си на някоя слънчева дестинация, където да се забавлява. Любителите на романтичните пътешествия е добре да изберат Италия или Франция за своята ваканция.

Здраве

Пазете се от стари травми през 2015. Първата половина на годината обърнете внимание и на имунната си система. Можете да получите усложнения и по отношение на дихателната система. Обърнете внимание на костите и ставите.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top