Рак – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

През 2017 г. ще откриете много неща за себе си и дори да решите въпроса за смисъла на живота и съдбата.

Вашата интуиция е по-силна от всякога, тя ще ви предложи правилния начин на действие и работа, което ще ви покаже пътя към възхода.

През януари ще градите стабилни партньорства. Ще усетите прилив на енергия и инициатива. През февруари ще сте концентрирани върху своя личен живот и решаване на проблеми у дома, затова не си струва твърде много да мислите за бизнес. Оставете новото професионално начало да бъде в края на февруари и началото на март. Бъдете готови да дадете максимума от себе си през април, защото това ще е най-интензивния и натоварен месец на годината.

През юни е време да си вземе почивка, да забравите за проблемите и неприятностите. Септември ще сте спокойни и още на вълна „ваканция”, но в средата на октомври – началото на ноември, хващате ритъма на работа отново. По това време ви чака възход по професионалната стълбица. До Нова година ще изживеете най-доброто време. Посветете го на завършване на започнати дела, решаването на нерешените въпроси и обмисляне на перспективите за следващата година.

Любовен хороскоп 2017 за Рак

Динамична година чака Рака не само на работа, но и в личния живот. Ще свива семейно гнездо или ще го разширява. Пазете хармонията у дома, която може да пострада заради прекалената ви ангажираност на работа.

През втората половина на 2017 г. дори децата могат да и провокират. Не забравяйте, че сте родители и се нуждаят винаги от вас – независимо дали става въпрос за морална подкрепа или такава, свързана с развитието им.

Палавницата Венера обаче ви готви много горещи изненади, така че няма да скучаете. През януари, Марс ще ви помогне да завладее тези, които не са ви безразлични отдавна. В началото на лятото Рака ще трябва да направи доста труден избор. Човекът, който ви интересува, най-накрая, ще бъде свободен. Но не бързайте да нахлувате с взлом в живота му, изчакайте го да премисли горчивината от предходната връзка и тогава постепенно дайте знак, че няма по-добър от вас. Опитайте да споделите емоции просто като приятели – по време на ваканция, парти или посещение на интересни събития.

Най-добрият ден за романтична среща е на дата – 10-ти и 28-ми. Оглеждайте се за хора, чиито имена започват с „И“ и „C“. Любовният хороскоп за 2017 г. за Рак – показва, че това е най-доброто време да обичат и да бъдат обичани.

Бизнес хороскоп 2017 за Рак

Ентусиазмът хваща Рака в емоционална вихрушка още след новогодишните празници. Ще държи да се докаже на работа до такава степен, че ще стресне колегите. Не се страхувайте, раци, тази година така и така ви е писан успех!

Пролетта е най-важното време. Не хвърляйте всичките си усилия в здрава работа обаче. Целта е да сте пред погледа на шефа, да печелите подкрепа от колегите и да сте адекватни у дома. Не е лесно, но си струва. В никакъв случай не ви караме да лентяйставате. Работете ефективно, не по 24 часа и не на всяка цена! Просто трябва да се вижда какво правите за компанията и да имате сили да се погрижите за семейството си.

Лятото ще ви донесе провокации в работата и дори притеснения след това, но реагирайте на всичко като на още една отлична възможност. Казали са, неслучайно, че всяко зло е за добро. Ако не ви ценят на работа – ще намерите по-добра. Ако има напрежение – идеална възможност да изпъкнете с идеи и авторитет. От това само ще спечелите.

Хороскоп за здраве 2017 за Рак

Това, че сте безценен на работа и у дома ще е сериозно изпитание за здравето ви. Не че ще се разболеете, просто ще се наложи да вложите цялата си енергия. За да се запазите в добра форма, тайната е проста: умерена и здравословна храна, стойте далеч от аламинутите и заложете на спорта.

 

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top