Рак – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

Доверете се на вътрешния си глас, ако слушате, какво ви подсказва той, тази година ще е благополучна за вас. Не бързайте да взимате важни решения, изчаквайте най-подходящия момент и всичко ще бъде наред. Амбицията, която влагата за кариерното си развиете ще се отплати и вие ще се радвате на добри доходи. Грижете се за здравето и партньора ви, защото тук е слабото ви звена за 2016 година.

Работа

Както загатнахме вече в работен план раците ще жънат успехи, благодарение на своята отдаденост, амбиция и чувство за власт. Това е годината, през която ще работите със страст и желание, а звездите ще са с вас и ще помагат. С допълнителните смени, които поемате ще докажете, че сте отговорни и можете да преминете през всяка пречка на пътя ви. Поради „пристрастяването” ви към работата, вие ще знаете, какво се случва на работно място през цялото време, а това няма да остане незабелязано от вашите шефове. Така ще им покажете, че фирмата не може без вас, вие сте ценен кадър за нея, който не бива да изгуби. На събрания, обсъжданания или конференции вие спокойно ще можете да изложите слабите места на фирмата във сферата и ще предлагате удачни методи за намаляване на рисковете. Концентрирани сте върху кариерното си развитие и успехът, който чакате дълго време ще дойде. Все пак не се главозамайвате от постигнатите положителни резултати, стъпете здраво на земята, за да не се препънете.

Финансово състояние

Е да след всички тези успехи на работната ви позиция няма как да не се радвате на добри доходи през годината. Дори ще изпитате чувство на алчност, ще смятате, че заслужавате повече. Не позволявайте на това чувство за излезе на показ, защото то може да провали всичко постигнато до момента. Бъдете пресметливи, не харчете парите си безразборно. Ще имате достатъчно, в средата на 2016 ще изпитате затруднение. Парите няма да ви стигнат да пътувате или закупите по-скъпите вещи, които желаете. Все пак това не са спешни нужди, не търсете помощ от близки и не теглете заеми.

Пътуване

Пътуванията в чужбина може би няма да се осъществят през тази година. Свободното си време ще прекарвате отново на почивка, но в страна. Раците обичат тихите и романтичните места, затова най-вероятно ще прекарвате отпуските си из планината или в разходки с любим човек из Балкана. Свободното си време прекарвайте в слушане на любимата ви музичка, това ще ви „напълни“ с енергията, която сте изразходили през тежката работна седмица.

Здраве

През 2016 няма да имате кой знае какви здравословни проблеми, но се грижите за здравето, защото ако не го правите по-напред във времето това ще се прояви. Движете се, поддържайте добра форма, защото това ще подобри кръвообращението ви. През 2016 ще изпитвате леки болки в гръбначния стълб, за които трябва да се погрижите навреме, не ги загърбвайте, нищо че са слаби. Често ще настивате и синузита ще ви прави проблеми, лекувайте се, не оставяйте заболяванията да се задълбочат. Грижете се добре и за кожата си, защото към средата на година ще имате проблеми с нея, но те отново няма да се сериозни. Тя е просто по-чувствителна и изисква малко повечко внимание. Ползвайте антиалергична козметика и всичко ще бъде наред.

Любов

Бракът е съвместно жителство, което се нуждае от компромиси от двете страни. Ще имате конфликти с партньора си, но те ще са на базата на леки раздразнения, не ги превръщайте в нещо сериозно, защото ще загубите от постъпката си. Бъдете честни с половинката, защото само така ще укрепите връзката си.

Спорт

Опитайте се да танцувате, ако ви е срам да се запишете на професионални или аматьорски курсове, танцувайте вкъщи под звуците на любимата си музика. Увеличете разходките из природата, тока ще се погрижите за здравето си, а същевременно ще се забавлявате, отпуснете и заредите с енергия. През 2016 можете да наблегнете и на плуването, занимавайте се със спортна гимнастика или пък каране на водни ски, а защо не и гмуркане.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top