Прическа според зодията

май 6 | , , ,

Преди да решиш да си направиш нова прическа или да си смениш цвета на косата, не е излишно да разбереш какво ще ти донесе това според зодиака. Прическата силно влияе на самочувствието и светоусещането. Астрологията ще ти помогне да определиш своята вътрешна съвместимост с тази или онази прическа, или цвят на косата. Така можеш да моделираш живота си, внасяйки в него късмет и даже да коригираш здравето си.

Жители сме на Земята, планета от Слънчевата система и често забравяме, че не сме просто обитатели на определена местност, страна или земна територия, но и част от безкрайното космическо пространство. Космическата енергия оказва много силно влияние на всяко живо същество на нашата планета.

Слънцето, Луната и другите космични обекти и тела ни дават светлина и сила. Взривявайки се в пространството около Земята, метеори и метеорити предизвикват електромагнитни бури и разнообразни по мащаба си природни катаклизми. В зависимост от местообитаването си получаваме и поглъщаме в себе си космически излъчвания от разнообразен характер, които намират своето отражение в особеностите на нашето поведение и външност.

В метафизичното разбиране косите се явяват антени, проводници на космическата енергия. Дължината и цвета, а също и формата на прическата играят важна роля в приемането на космическите излъчвания. Затова изборът на прическа, привличаща успех, се осъществява след като си изясниш от какво всъщност се нуждае душата ти. От какво в дадения момент имаш нужда най-много от всичко в живота – от материално благополучие, лично щастие, или от израстване в кариерата. От това как си настроен зависи постигането на желания резултат.

И така, ако си недоволен от кариерата, акцентирай вниманието си върху прически от земните или огнени знаци на зодиака. Ако не ти достига трайно социално положение, избери стил, който улавя енергията на земните знаци и Везни. Прическите характерни за въздушните знаци и Дева ще ти носят успех при общуването с други хора и придобиване на нови знания и обучение. А в личния живот постепенно всичко ще се нареди от само себе си, ако прическата ти е добър проводник на енергията на водната или огнената стихия.

След като определиш от какъв род успех се нуждаеш, трябва да се съобразиш и под какъв зодиакален знак си се родил и да свериш вътрешната си съвместимост с тези или онези типове прически и цвят на косата. Например, прическите на огнените знаци са благоприятни за родените под огнени и въздушни знаци, а за родените под знаците от водната стихия, са противопоказни, тъй като могат да попречат на успеха им.

Прически привличащи енергията на въздушните знаци, са противопоказни за земните и добре подхождат на тези, чийто знак се отнася към въздух и огън.
Водните прически носят щастие на родените под водните и земни знаци, и са вредни за родените под огнен знак. Земните прически са подходящи за земните и водни знаци и опасни за въздушните.

Цветът на косата определя, енергията на коя планета от Слънчевата система човек приема. Формата на косата дава сведения за това какъв вид енергия преимуществено се използва от човешкия организъм.

За енергията на водните знаци – Рак, Скорпион, Риби са характерни прави, дълги, притежаващи силен блясък коси. Такива коси правят впечатление на струяща вода.

Косите на въздушните знаци – Близнаци, Везни, Водолей, са вълнисти и средно дълги.

Към земните знаци – Телец, Дева, Козирог, принадлежат еластичните и непослушни коси.

На знаците с огнена енергия – Овен, Лъв, Стрелец, съответстват коси с рижав отблясък и къса дължина.

Дължината на косата задава количеството и скоростта на възприемане на енергията от главния мозък. Например, колкото по-дълги коси, толкова по-голям обем енергия поглъща човек, но толкова е по-дълъг пътя й до непосредственото осъзнаване.

2 Responses to Прическа според зодията

  1. Iveto Petkova каза:

    abcolutno vqrno

  2. Bobi Asenov каза:

    pri4eska fanta

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top