Овен – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

Самите вие ще сте по-динамични, активни и комуникативни.

Ще промените отношението си към света и вътрешната си нагласа. Като осъзнаете кое е това, което не позволява да постигнете целите си и да се развивате успешно, ще получите по-широк кръг от познати и приятели, ще разрешите всички вътрешни конфликти и ще се окажете на крачка до постигането на мечтата си.

Любовен хороскоп 2017 Овен

Продължителният престой на Венера в Овен обещава дори и най-необичайните любовни желания да бъдат изпълнени. Личният живот на повечето от вас ще е с приоритет. Посрещнете дори тревогите в това отношение като възможност да пресеете отношенията си. Ще осъзнаете на кого колко може да разчитате. Дори и брачните неволи са благословия, защото ще решат тлеещи проблеми и ще предотвратят истински кризи.

От самото начало през 2017 г. ще се почувствате невероятно привлекателни за противоположния пол. Не е пресилено да кажем, че годината ще е изключително съдбовна. Ще имате възможност за няколко романа, но през март трябва да направите важен избор – неангажираща авантюра или дълготрайна връзка.

Дори да не вярвате в любовта през юли ще изживеете нещо, което да промени циниците сред вас. В средата на есента, най-накрая ще се създадете връзка с перспективи.

Преживелите разочарования през 2016-та Овни ще забравят горчивия опит, въодушевени от нова вълнуваща среща в живота си.

По това време Овен – майка ще изживее предизвикателства от страна на децата. С опит, мъдрост и търпение обаче бързо ще укротите малките калпазани и ще върнете у дома тийнейджърите бунтари.

Покажете доброта и грижа към родителите си, които ще имат нуждае от помощта ви.

За тези, които са в търсене на сродната душа, според Хороскопа за 2017 г. на Овен, можете да я намерите на дата 1-ви или 19 на всеки месец.

Бизнес хороскоп 2017 Овен

Очаква ви безусловен успех в работата. Ще започнете годината с големи промени, но които ще ви доведат до стремглав успех на работа. Бъдете готови за бърза адаптация и категорични решения в стресови ситуации. Вярвайте в едно: ВСИЧКО е за ваше добро!

Още през пролетта ще живеете живот на успял човек. Ще преливате от интересни идеи и ще сте ентусиазирани да ги реализирате. Може да се надявате и на финансова подкрепа.

През лятото отново настъпват промени и то радикални. Успеете ли да отговорите на предизвикателството с мобилизирани нерви и спокойствие, ще берете плодовете на труда си съвсем скоро.

„Скачайте на коня” при всяко падане и следващата Нова година ще посрещнете богати, уважавани и ценени в професионален план.

Хороскоп за здраве 2017 Овен

Само могат да завидят на силата, енергията и здравето ви през следващата година. Това обаче не означава да не се погрижите за себе си, защото респираторните вируси дебнат. Яжте повече сурови зеленчуци и плодове, не спирайте да се движите и направете поредно усилие да спрете цигарите и алкохола.

Тази година всяка здравословна диета ще даде двоен резултат – ще подобрите линията си и ще държите болестите на ръка разстояние.

През пролетта се погрижете за далака си, а лятото – за кожата. Зимата е време, в което трябва да сте изключително внимателни към храната си.

С думи прости – по-малко експерименти в кухнята, повече сурова храна и още повече – движение, за да се насладите на благодатта, която се изсипва върху Овен през 2017 според хороскопа.

 

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top