Овен – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

През приближаващата 2016 година родените под знака Овен наистина ще имат успехи в работата, за които обаче ще трябва да се трудят здраво. Пътувания няма да липсват, но ако желаят да са с любимия/та ще е нужно допълнително старание. Грижите за здравето са от съществено значение, ако не искате да имате усложнения с него.

Работа

Като цяло в работен план 2016 ще е доста успешна за представителите на тази зодия. Все пак успехите няма да дойдат сами. Ще има доста пречки и то най-вече от ваши колеги, представители на същата зодия, които ще се помъчат да ви провалят и ще ви дърпат надолу. Не бива да се отчайвате, а се борете за мястото си. Всички вложени усилия от ваша страна ще бъдат забелязани от ръководителите ви и ще получите повишение и допълнителни възнаграждения. Бъдете решителни, не отхвърляйте доброто предложение с лека ръка, вие можете да се справите с новите поставени отговорности. Ако пък не сте доволни от работната си позицията, през новата 2016 година е време да се замислите за собствен бизнес. Той ще процъфти, защото Овните работят най-добре, когато имат достатъчно свобода да действат. Големите успехи можете да постигнете, ако предприемете собствен бизнес в областта на туризма или търговията. Не се захващайте със спорт, политика или образование.

Финансово състояние

В работната среда ще се докажете и ще жънете успехи през новата година, а от финансовото ви положение значително ще се подобри и нарасне. Пари няма да ви липсват, може да ги инвестирате в покупка на мебели за дома или пътувания, за които жадувате, в страната и чужбина. Все пак не харчете безразборно, оставете си и някой лев за черни дни. Годината не е добра за даване на пари на заем от ваша страна. Ако го направите ще си ги върнете доста трудно или въобще няма да ги видите вече.

Свободно време

С новата работна позиция или собствен бизнес през 2016 ще имате повече свободно време. Използвайте го за четене, посещаване на културни мероприятия или ходете на кино. Ходете пеш, избягвайте да се качвате на колата, така ще сте във форма. Добре е често да спортувате, препоръчваните спортове за Овните са бадминтон или тенис. За любителите на екстреното – бънджи скокове.

Здраве

Погрижете се за здравето си през новата година, увеличете физическата си активност, като спортувате по-малко. Не е важно да покорявате върхове във спорта, правете го за удоволствие, за да избегнете напълняването. Погрижете се за зъбите си, може и да помислите за хирургична пластика за изглаждане на бръчките. Погрижете се за гръбнака си, защото ако не го направите напред във времето ще изпитвате болки. Грижете се за очите си, не четете на тъмно и нагласете цветове на компютъра и телевизора си, нека те бъдат много ярки, за да не дразнят очите. Спазвайте здравословна диета, защото през новата година има опасност от напълнява. После трудно ще свалите качените килограми. Препоръчваме два пъти в годината да приложите рецепта за пречистване на организма, защото рисковите фактори за увреждането му (тютюнопушене, приема на нездравословна храна и приема на алкохол), на които сте го подложили са много.

Любов

Овните са доста енергични и бързо избухливи, но пък лесно им минава. Въпреки това, ако желаете да си осигурите спокойствие в любовен план, трябва да сте сдържани, да не правите опити да се налагате над партньора ви и да го приемете какъвто е. Ако сами не си пречите е много вероятно да постигнете „златната среда” и да намерите партньор за цял живот.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top