Овен – годишен хороскоп за 2015 година

декември 10 | ,

През последните няколко години представителите на тази зодия се изявиха в много области. През 2015 година усилията им най-накрая ще бъдат възнаградени и за тях годината ще бъде повече от успешна. Освен ръст в кариерата, множество успехи и печалби, родените под знака на зодия Овен ще се радват на успехи и в личен план.

Бизнес и финанси
2015 година изглежда повече от перспективна за Овен, но не се впускайте да харчите пари веднага. Много от вашите проекти и бизнес начинания ще се реализират в края на първото тримесечие. Тези от вас, които искат да се издигнат в кариерата ще могат да постигнат целта си още в първата половина на 2015.

Що се отнася до финансите, то 2015 определено е вашата година. Късметът ще ви съпътства във всяко начинание, но стойте далеч от хазарта. Във финансов план печалби ще се реализират още през първата половина на 2015. Затова смело започвайте бизнес начинанията си. Не започвайте нищо на седмо число от месеца, тъй като то е губещо за вас. Паричните ви потоци ще намалеят между 29 юни и 9 август. В този период ще се чувствате и по-изтощени затова си дайте почивка.

Семейство и любов

Ако бизнес начинанията през 2015 са повече от успешни за представителите на зодия Овен, то в личен план, нещата не са толкова розови. Бъдете готови за доста трудности и проблеми в личния живот. Семейните Овни ще чувстват, че техният партньор не е толкова фокусиран върху връзката им, което ще доведе до проблеми. Положете повече усилия, за да преодолеете всички пречки към сърцето на вашия партньор. Не слагайте работата на първо място и се старайте да прекарвате повече време с любимия си.

Организирайте редовно романтични вечери и се отдайте на повече почивки. През есента на 2015 планирайте романтично пътуване до екзотични дестинации, където да върнете искрата на любовта. Есента е най-подходящото време и за взимането на решения за създаване на нов дом или за бебе.

Представителите на зодия Овен, които все още търсят своята половинка, могат да я открият в лицето на представителите на зодия Лъв, Везни и Стрелец. За Овните планиращи сватба през 2015 година, най-подходящия момент за нея е кроят на месец август или началото на септември.

Здраве

През 2015 година Овенът ще се радва на цветущо здраве. Възползвайте се от това, че няма да имате сериозни здравословни проблеми, за да укрепите тялото и сърцето си. Яжте здравословно, тренирайте редовно и се старайте да спите достатъчно. 2015 е годината, в която да започнете нов спорт или да се отдадете на ново хоби. Прекарвайте повече време във фитнеса, за да укрепите здравето си.

Обърнете внимание на стреса в работата и се старайте да го намалите до минимум. Най-благотворния ви период ще бъде от средата на август до края на годината. Отделяйте повече време за разходки сред природата. В началото на лятото може да се почувствате силно изтощени или отпаднали. Затова при всеки удобен случай не пропускайте да се разходите из планината. В началото на пролетта може да се почувствате леко депресирани, затова наблегнете на плодовете и зеленчуците.

 

Източник: godishenhoroskop.net

One Response to Овен – годишен хороскоп за 2015 година

  1. Vili Vili каза:

    да харесвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top