Намери нова работа по-лесно, според зодията си !

ноември 15 | , , , ,

За съжаление световната финансова и икономическа криза остави много хора без работа. Когато си търсите нова работата, е важно не само какви качества и обаяние притежавате, но и каква зодия сте. Имайте предвид зодиакалния си знак, за да постигнете по-големи успехи и да си намерите по-лесно нова работа.

Ако сте огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец):
при търсене на работа, трябва ясно да си представяте каква е крайната ви цел. Мислено си представете как искате да изглежда вашия офис, колектив, кръгът от задължения, заплатата. Така ще намерите по-лесно желаната работа. Не показвайте прекалено самочувствие и в никакъв случай не се дръжте арогантно, сякаш сте незаменими.

 

Ако сте земен знак (Телец, Дева, Козирог) :
не бързайте да се преквалифицирате от лекар в преподавател, от дизайнер в мениджър. Търсете си работа в сферата, в която вече сте се изявили успешно, с помощта на бившите колеги или делови партньори. Главното е да направите първата крачка, за инертните земни знаци тя е доста трудна. Имате нужда от близък или приятел, който да ви вдъхне повече увереност.

Ако сте въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей):
за вас е достатъчно само да пуснете слух, че търсите работа и ще сте затрупани с делови предложения. Ето защо вашата основна задача е да направите така, че възможно повече хора да разберат за вашите намерения. Определно имате късмет и улучвате най-подходящите моменти и хора. Може би това се дължи и на добрата ви интуиция.

 


Ако сте воден знак (Рак, Скорпион, Риби): 

не губете сили за напразни изживявания. Стига сте говорили за своите проблеми и сте се жалвали. Не изпадайте в униние, защото ще пропуснете шансовете си. Започнете да търсите, без да се комплексирате и да търсите мнимите си недостатъци. В противен случай около вас ще се натрупат толкова негативи, че ще затънете в тях като в блато и няма да можете да се измъкнете без чужда помощ. Вие не сте сгрешили в нищо, просто такива са обстоятелствата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top