Месечен хороскоп – Февруари 2019 г.

ovenПрез февруари Овните ще започнат активно и с всички достъпни им начини да се борят за постигането на професионални и лични цели. Предстои ви да реализирате немалко идеи, които вие отдавна обмисляте, и да осъществите други внезапно възникнали идеи. Много от вашите действия ще бъдат обусловени от спонтанни решения, които впрочем ще се окажат доста точни и на 100 процента правилни. Вероятно ще има и неочаквани начинания.

При това, вероятно ви предстои да се преборите за своите права. Не е изключено вие изведнъж да научите, че в някаква ситуация с вас са постъпили недостойно или не според закона, и да решите да възстановите справедливостта, а заедно с това да получите и компенсации.

В началото на месеца някакво нестандартно желание ще ви тласне да внесете корекции в живота си или най-малкото в някакви ваши планове. В средата на февруари ще се наложи да се простите с някакво материално намерение, тъй като за него просто ще се окаже, че няма пари. В края на месеца много неща ще зависят от вашата деликатност.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 2, 8, 15, 16, 23.

telecПрез първата половина на февруари на Телците им предстои спешно да приключат някакви неща, които са се проточили доста дълго и ги отвличат от нещо много по-актуално. При това през дадения период не са изключени конфликти с работодатели или делови партньори заради различен подход при изпълнението на служебните задължения.

През втората половина на месеца ви очакват перспективни начинания, които в резултат ще повлияят доста позитивно върху вашето материално положение и социален статус. Вашите взаимоотношения с хора, които са ви важни и нужни, ще се подобрят. Очакват се и някакви приятни и полезни придобивки.

В началото на февруари има вероятност да извършите нехарактерна за вас постъпка, която ще доведе до финансови загуби – бъдете внимателни. В средата на месеца ще се появят нови дългосрочни планове и някакви материални желания. В края на февруари успехите в много сфери на вашата жизнена дейност ще повлияят отлично върху вашето психическо състояние.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 4, 11, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

bliznaciПрез февруари Близнаците най-вероятно ще реализират някакви свои персонални и професионални проекти и изключително успешно ще вземат участие в нещо, инициирано от тяхното обкръжение. Не е изключено получаването на странични доходи, което ще стане възможно благодарение на човек, който така или иначе ви опекунства и насочва вашите действия.

Освен това, има вероятност да осъществите несполучливо пътуване, в което ще изхабите доста нерви, но в резултат то ще ви донесе и доста полезен опит, и нови приятели или най-малкото ще ви свърже с хора, които още неведнъж ще ви бъдат полезни. При това може да се появи потребност да смените имиджа си с по-делови и формален.

В началото на месеца е възможно да инициирате няколко проекта, ръководейки се от не съвсем характерни за вас желания и стремежи. В средата на февруари ще се наложи да съвместявате удовлетворяването на своите потребности и съблюдаването на чуждите интереси. В края на месеца е важно да култивирате и поддържате в себе си доброто настроение.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 21, 28.

rakПрез февруари Раците могат да се ангажират с някакъв проект, който ще им подари незабравим опит, но едва ли ще им донесе сериозен доход. Впрочем, още през втората половина на месеца вие ще инициирате нещо такова, което ще се окаже съвсем изгодно, нещо повече, съществено ще разшири вашите хоризонти и ще увеличи пълномощията ви.

При това, вероятно ви предстои отново да се отправите там, където вече сте били няколко пъти и посещението винаги ви носи морална и материална полза. И още, очаква се твърде необичайно общуване с някого от приятелите ви; най-вероятно човек, когото вие познавате като смотан, ще застане пред вас в абсолютно ново качество.

В началеото на февруари вие ще посветите много време за реализация на абстрактна и не докрай оформена идея. В средата на месеца някакво ваше желание може да стане източник на трудности в работата и недоразумения с хора, които са ви близки. В края на февруари някакво събитие ще ви подари усещане за пълноценен психологически комфорт.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 4, 14, 15, 17, 18, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 9, 19, 23, 26.

luvПрез първата половина на февруари Лъвовете въпреки мнението на обкръжаващите ги, могат да инициират и осъществят няколко индивидуални бизнес проекти, които ще се окажат доста успешни и доходни, макар и да им костват много сили, време и нерви. При това през дадения период, най-вероятно ви предстои да изясните отношенията си с някого от приятелите си и не може да се каже, че това ще бъде приятно.

През втората половина на месеца не са изключени непредвидени разходи, несполучливи покупки, нерентабилни начинания, пък и взаимоотношенията с началници или с делови партньори вероятно ще бъдат доста обтегнати заради вашето нежелание да „им ходите по гайдата“. При това обаче можете да очаквате някакви подаръци от онези, които са добронамерени към вас.

В началото на февруари ще се появи възможност да припечелите добри пари с нещо, което обаче може да не се хареса на хората, които се тревожат за вас. В средата на месеца си струва да сте пределно внимателни във финансовите въпроси и да не давате пари назаем. В края на февруари вие най-вероятно ще намерите нов и доста ефективен начин за релаксация.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 17, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23.

devaПрез февруари Девите най-вероятно ловко ще се възползват от някаква неочаквано предоставена им възможност и ще съумеят да попаднат сред участниците в доста изгоден проект. Голяма е вероятността благодарение на този проект вие не само да попълните банковата си сметка, но и да се утвърдите в някаква общност, сред която ще намерите немалко полезни в нещо за вас хора, а може би и добри приятели.

Вярно е, че заедно с това през третата десетдневка на месеца не са изключени проблеми със здравето, конфликти с хора, с които ви свързват някакви неформални отношения, грешки в работата, провокирани от психологически фактори.

В началото на февруари би било добре да се въздържате от развлекателни пътувания, инициирани от хора, които отначало действат, а после мислят. В средата на месеца се очаква да получите страничен доход. В края на февруари настоятелно ви препоръчваме да не вредите с нищо на своя организъм и да изключите всичко, което може да стане причина за депресивно състояние.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 6, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 8, 14, 22, 28.

vezniПрез февруари Везните могат да се сблъскат в деловата сфера с проблеми, които в резултат да доведат до намаляване на доходите, а това ще ги принуди да се обърнат за помощ към хора, на които те самите преди известно време са оказали сериозно съдействие.

При това през третата десетдневка не е изключено да тръгне бизнес проект, който ще бъде иницииран от някого от околните и ще ви даде възможност да поправите в известна степен своите финансови дела. Главното е да не пръснете веднага всичко спечелено за разни глупости. Освен това, през месеца се очакват някакви частни мероприятия, които ще ви дадат много по отношение на личностното ви израстване, ще покажат истинското отношение към вас на хора, които вие сте допуснали доста близко до себе си, ще ви подарят много разнообразни емоции.

В началото на февруари неочаквано изпълнение на някакво ваше желание ще ви даде повод да разчинтате на нещо повече. В средата на месеца съмнително на пръв поглед делово предложение, може да се окаже единствен изход от някаква сложна ситуация. В края на февруари е вероятно да има преоценка на ценностите.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 2, 8, 9, 15, 16, 21, 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 5, 10, 17, 19, 26.

skorpionСкорпионите през февруари могат да се скарат с всичките си приятели и да изгубят всичко онова, за което доста дълго време са се борили на работното си място. Не е изключено вие изведнъж да решите, че сте се уморили от всичко, което става в живота ви, и да замислите глобална промяна, която да преобърне нещата в живота ви. Възможно е вашият бунт срещу рутината да ви донесе дори полза, особено, ако отдавна мечтаете да се заемете с нещо абсолютно различно, да започнете живота си отначало и да се пробвате в някаква друга професия.

Освен това, много е вероятно пред вас да се появят някакви нови материални цели и желания, да поискате да си набавите някакво специфично имущество, да постигнете особен социален статус и може веднага ще започнете да работите върху материализацията на своите „искам“.

В началото на месеца много неща ще зависят от това доколко сега сте доволни от своя живот. В средата на февруари важна роля ще изиграят вашите фантазии. В края на месеца вие често ще действате напук на обстоятелствата и това ще ви забавлява и удовлетворява.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 18, 22.

strelecПрез февруари Стрелците ще обмислят немалко разнообразни проекти, всеки от който в резултат ще им донесе или материална полза, или нещо за душата. Вярно е, че има вероятност през третата десетдневка вие неочаквано да изпаднете в заблуждение, да се поддадете на моментния порив и да „хвърлите на вятъра“ доста сериозна сума, смятайки че помагате някому. Не бъдете прекалено лековерни, а ако ви се прииска да се занимавате с благотворителност, направете това след стриктна проверка, след като се убедите, че помагате наистина на онези, които действително се нуждаят от това.

Освен това, през този месец възможно е вие по някакви причини и доста субективни съображения да си позволите нещо много по-голямо от обикновено, да си разрешите онова, което като правило си забранявате изобщо или си го позволявате строго дозирано.

В началото на февруари пред вас ще се отворят едновременно няколко нови възможности. В средата на месеца от някаква информация можете да направите не съвсем правилни изводи. В края на месеца има вероятност да допуснете грешки, които ще повлияят зле върху вашето светоусещане.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13.

kozirogПрез първата половина на февруари Козирозите могат да се решат на някаква безпрецедентна постъпка, резултатът от която да им позволи да започнат извънредно изгоден бизнес проект или по някакъв друг начин да си осигурят стабилни и доста високи доходи. При това ще имате възможност да подобрите отношенията си с онези хора, с които в последно време често влизате в конфликт. За тази цел обаче ще се наложи да направите компромис.

Освен това, през третата десетдневка ви очакват глобални успехи в работата, крупни придобивки, които ще се окажат и полезни, и естетически приятни, решения на проблеми, които дълго време са ви причинявали психологически дискомфорт.

В началото на месеца някакви ваши скорошни начинания ще ви донесат чудесни плодове и ще ви тласнат към действия, на които по-рано едва ли бихте се осмелили. В средата на февруари ще имате много проблеми, не е изключено да се наложи да работите извънредно, но всичко ще си струва. В края на месеца някой ще направи за вас нещо много хубаво.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 1, 2, 3, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21, 25.

vodoleiПрез февруари Водолеите ще се изявят с всички свои добри качества и ще получат напълно заслужени награди за онези постижения, на които по-рано никой кой знае защо не е обръщал внимание; очакват се и перспективни делови предложения. Не е изключено да ви омръзне да демонстрирате скромност и да започнете откровено да се самоизтъквате, заявявайки високо за своите достойнства, за постигнатите вече успехи и потенциални възможности и така ще получите дължимото.

Освен това неведнъж ще ви осенят интересни идеи, засягащи както професионалната ви дейност, така и някакви лични проекти, чиято реализация доста ще разнообрази вашия живот и ще ви донесе много хубави неща. В началото на месеца ще се осъществят някакви ваши стремежи, така или иначе свързани с амбиции и честолюбие. В средата на февруари някакви събития, важни за вашето настояще, ще ви дадат възможност да планирате нещо за по-далечното бъдеще. В края на месеца много неща ще зависят от вашето психическо състояние.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 2, 4, 9, 16, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17.

ribiПрез февруари Рибите с няколко свои своевременни постъпки най-вероятно ще си разчистят пътя в деловата сфера за участие в изключително изгоден професионален проект, който ще им донесе с бонус онези блага, от които те отдавна и доста отчетливо се нуждаят. При това вероятно ще се заинтересувате от някакви нови увлечения, които ще привлекат към вас много интересни хора, комфортни в общуването и в нещо полезни на вас.

Освен това, възможно е вие да си спомните, че имате право на някакви блага и да започнете твърде активно да се борите за тях. При това няма да ви спре дори перспективата да се противопоставите на човек, от когото винаги сте се опасявали.

В началото на месеца някакво не съвсем ясно и изобщо неконструктивно желание може да ви тласне към личностни трансформации, които малко по-късно все пак ще се окажат полезни за вас. В средата на февруари се очакват множество перспективни начинания. В края на месеца вие в голяма степен ще се ръководите от интуицията си.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 7, 8, 11, 14, 21, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.

Автор: Н. Чиркова

Коментарите не са разрешени

Scroll to top