МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2015 ГОДИНА

юли 1 | ,

oven

През юли Овните ги очакват перманентни трудности в работата. Най-вероятно вие твърде често ще „бягате преди локомотива“, тоест ще изпреварвате събитията и ще се опитвате да реализирате идеи, които не са получили одобрението на шефовете. Това на свой ред ще доведе до ненужни конфликти и дори до глоби, затова е по-добре да не бързате и старателно да уговаряте с ръководството всичко, което се каните да предприемете.

Освен това, не са изключени кавги с роднини. Голяма е вероятността да се отнесете твърде лекомислено към някаква потенциална опасност, която ви заплашва в процеса на реализация на някои ваши желания. Вие няма да поискате да се вслушате в близките си, които ще се опитват да ви разубедят и откажат от някои лекомислени постъпки.

В началото на месеца ще имате множество оригинални идеи и ще се втурнете да ги реализирате, без дори да се замисляте за последствията. В средата на юли във вас може да се породят странни желания. Бъдете предпазливи. В края на месеца ще ви завърти водовъртеж от събития, основната част от които ще бъде позитивна.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 7, 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 25.

telecПрез юли Телците ги очакват нови изгодни бизнес предложения. Ако ги приемете и реализирате оперативно, съществено ще увеличите доходите си. Главното е да не забравяте за емоционалната си привързаност в тези проекти. При това за постигането на целите в кариерата ви предстои да използвате активно личното си обаяние и добрите отношения с онези, с които отдавна сте установили взаимноизгодно сътрудничество.

Освен това се очаква интересно пътуване, в което вие най-вероятно ще се отправите заедно с хора, в чиято компания винаги усещате психологически комфорт. Голяма е вероятността именно благодарение на своите спътници и общата атмосфера на това място, за което ще пътувате, да съумеете да се освободите от натрупаното напрежение.

През първата десетдневка на месеца ви предстои да търсите общ език с хора, с които вие често пъти сте спорили за нещо. В средата на юли ви очаква начало на перспективен проект. В края на месеца могат да възникнат проблеми с реализацията на известни идеи, изискващи креативен подход и ентусиазъм.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 6, 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

bliznaciПрез юли за постигането на някакви професионални цели и за оптималното изпълнение на своите служебни задължения на Близнаците ще се наложи да търсят нови точки на съприкосновение с колеги или делови партньори, както и да се ориентират в някаква нееднозначна ситуация. При това се очаква започването на проект, който може да промени коренно вашето бъдеще и да ви отведе на следващото професионално ниво.

Освен това ще ви се наложи да се потрудите, за да получите възможност да реализирате някакво ваше желание. Не е изключено да ви поставят някакви условия и само след тяхното изпълнение вие да можете или да придобиете онова, което искате, или да се отправите натам, накъдето се каните да тръгнете.

В началото на месеца ви предстои да проявите изобретателност, при това не само в служебните, но и в битовите ангажименти. В средата на юли ще ви се наложи да се договаряте с някого за нещо и този процес едва ли ще се окаже приятен. В края на месеца участието в някакъв творчески проект ще ви достави истинско удоволствие.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 5, 12, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23, 30.

rakПрез юли късметът ще съпътства Раците почти във всичко. Най-вероятно ви очаква лесно постигане на някаква важна за вас цел, както и начало на перспективен проект, който по най-щастлив начин ще повлияе върху сегашния ви живот и върху вашето по-далечно бъдеще. При това очаква се да получите солидна печалба и това да ви позволи да осъществите някаква стара мечта.

Освен това, ви предстои много и с удоволствие да общувате с роднини. Не е изключено вие най-накрая да можете да им отделите толкова внимание, колкото те според вашето мнение заслужават. Възможно е дори заедно с тях да направите малко пътуване или просто да излезете в тяхна компания сред природата.

В началото на месеца всичко, което ще се случва с вас, ще стане източник на положителни емоции. Важното е да избягвате трудните разговори. В средата на юли някакво щастливо стечение на обстоятелствата благополучно ще промени живота ви в по-добра посока. В края на месеца могат да възникнат разногласия с някого от деловите ви партньори, но вие успешно ще се справите с това.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 6, 15, 20, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 11, 21.

luvПрез юли на Лъвовете ще се наложи често да се адаптират към смяната на някои обстоятелства и текущата реалност. Не е изключено това по някакъв начин да затрудни постигането на известни цели в кариерата или изпълнението на служебните ви задължения. Ако вие обаче съумеете бързо да се пренастроите, ще се справите успешно с всички трудности. При това вашата оперативна реакция на някои промени ще повлияе позитивно върху вашето материално положение.

Освен това, по някакви причини вие ще бъдете принудени в свободното от работа време да отделите внимание на онези ангажименти, които обикновено не влизат в списъка на вашите битови задължения, нито са в кръга на вашите интереси. Възможно е да ви се наложи да помогнете на някого от своите роднини или да се занимавате с ремонт.

В началото на месеца се очакват важни преговори, по време на които ви предстои да проявите едновременно няколко от своите таланти. В средата на юли ще имате много поводи за раздразнителност. Постарайте се да не се поддавате на емоциите. В края на месеца има вероятност да направите далечно развлекателно пътешествие.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 5, 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 25

devaЗа Девите юли най-вероятно ще се получи доста безгрижен месец. Не е изключено на работното място да изчезне дразнещият фактор и вие ще можете да се отпуснете, което на свой ред ще повлияе благоприятно върху производителността на труда ви. При това някакъв важен проект за вас ще излезе на ново ниво и това ще ви донесе или морално удовлетворение, или финансова полза.

Освен това пред вас ще се появи възможност да се заемете плътно със своето здраве или с възстановяването на енергийния си баланс. Голяма е вероятността да можете да си позволите пълноценен отдих или да отидете в санаториум, в който да направите пълни изследвания и да получите необходимите за вас процедури.

В началото на юли най-вероятно ще ви интересува повече какво се случва във вашия личен, а не делови живот. В средата на месеца някакво събитие ще се отрази позитивно върху вашето психическо състояние. В края на юли ще се наложи оперативно да се решават някакви важни въпроси, но в резултат ще се изпълни някакво ваше желание.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 1, 15, 19, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 17, 23, 24, 31.

vezniПрез юли Везните ги очаква снижаване на деловата активност. Не е изключено да се промени нещо във вътрешния правилник на вашата месторабота и вие да сте принудени по-рядко да посещавате работното място на своята професионална дейност. Или някакви ваши частни въпроси ще излязат на преден план и вие ще предпочетете да се занимавате с тях, а не с изпълнението на своите служебни задължения. Във всеки случай обаче ситуацията най-вероятно ще повлияе негативно върху вашето финансово положение. Може би има смисъл да потърсите допълнителен източник на доходи.

Освен това, някой от вашите роднини може да ви създаде проблеми, така или иначе свързани с вашето жилище. При това има вероятност някой да ви предложи оптимален изход от създалата се ситуация, но той едва ли ще ви хареса.

В началото на месеца някакво събитие ще ви принуди спешно да се справяте с неочаквани обстоятелства и вие ще разглеждате едновременно няколко варианта. В средата на юли не оставяйте своя дом без надзор, особено ако имате неадекватни роднини. В края на месеца ще съумеете да решите много проблеми или да ги прехвърлите на чужд гръб.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 18, 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

skorpionПрез юли Скорпионите ще съумеят да постигнат повечето от целите, които са си поставили пред себе си. Това касае и кариерата, и някакви жилищни въпроси, и отношенията с роднини. Голяма е вероятността обстоятелствата да се формират по най-благоприятен за вас начин, затова нещата при вас ще тръгнат нагоре. При това не е изключено увеличаване на доходите за сметка на повишаване на заплатата или на нов източник на приходи.

Освен това, пред вас ще се появи възможност да реализирате някакви ваши стари идеи и да осъществите някои лични желания. Най-вероятно това така или иначе да бъде свързано с почивка и с онези начини на прекарване на свободното време, които вие не си позволявате много често. Очаква се и възстановяване на душевното ви равновесие.

В началото на месеца заедно с ваши роднини ви предстои бързо и „безболезнено“ да решите някакъв важен за всички вас въпрос. В средата на юли благодарение на някои ваши действия ще се подобри психическата ви нагласа. В края на месеца не си струва да замисляте творчески проекти – те ще се окажат безперспективни.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 21, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 13, 17, 20, 24, 27, 31
.

strelecПрез юли в живота на Стрелеца могат да възникнат обстоятелства, заради които те да бъдат принудени да загърбят своето самолюбие и да молят някого за съдействие. Не е изключено да ви се наложи да се сблъскате със стари ситуации и проблеми, които вие не сте могли или не сте поискали да решите в миналото. Много е вероятно това да бъде свързано с вашата работа и с това, че сте игнорирали някои очевидни фактори.

Освен това у вас може да се появи потребност от уединение. Голяма е вероятността кръгът от хора, с които общувате, вече да не ви устройва или да сте се уморили от хората, с които обичайно прекарвате свободното си време, затова ще предпочетете или да заминете някъде сами, или просто ще решите да не отговаряте на телефонните позвънявания.

В началото на месеца ви предстои да приемете някакво важно решение, при това ще се наложи да вземете предвид интересите на няколко души. В средата на юли стари пропуски ще ви накарат спешно да коригирате някакъв работен процес. В края на месеца практически ще съумеете да се справите изцяло със сложните ситуации.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 26, 27, 28, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22, 29.

kozirogПрез юли Козирозите ги очакват някакви нововъведения в деловата сфера на техния живот. Не е изключено поради тези нови положения в някои проекти да настъпи период на застой, което на свой ред ще се отрази негативно и върху вашето финансово положение, и върху отношенията ви с хората, пред които вие имате някакви задължения. Впрочем, ако вие рагирате веднага на промените, ще успеете да избегнете повечето неприятности.

Освен това, поради някакви независещи от вас обстоятелства ще ви се наложи буквално „в крачка“ да променяте някои свои планове. Възможно е да бъдете принудни да се откажете от идеи, свързани с отпуската, или с плановете за повечето почивни дни. Не си струва обаче да се опитвате да преправите ситуацията, тъй като тя ще си дойде много своевременно.

В началото на месеца се въздържайте от сериозни покупки и инвестиции. В средата на юли не „давайте заден“ при вземането на решения и в реакциите си при смяната на събитията. В края на месеца не си струва да започвате проекти, които изискват вдъхновение и иновационен подход.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 1, 7, 14, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27.

vodoleiЗа Водолеите юли може да се окаже доста нервен и проблемен месец. Не е изключено да ви се наложи да поемете върху себе си някакви допълнителни задължения и да изпълнявате несвойствени за вас функции, но и да отговаряте за чужди пропуски и да се оправяте с тях. При това е възможно да се наложи да обърнете внимание на жилищни въпроси, нерешени някога от ваши роднини от по-старото поколение.

Освен това, от живота ви може да си тръгне нещо, което сте смятали за отлично развлечение. Има вероятност поради някакви забрани вие повече да нямате достъп до това занятие, с което сте привикнали да прекарвате свободното си време и да ви се наложи да се пренастройвате и да търсите нещо друго, което да стане равностойна замяна на вашето хоби.

В началото на месеца ви предстои да съчетавате изпълнението на свои и чужди задължения. В средата на юли ще ви се наложи да възстановявате някакви документи, при това и в служебен, и в личен план, тоест това ще изискват и работните, и вашите лични дела. В края на месеца не са изключени конфликти с онези, с които ви свързва някаква творческа дейност.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 4, 8, 11, 18, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19.

ribiПрез юли Рибите ги очаква по-висока творческа и делова активност. Голяма е вероятността благодарение на някои позитивни събития да почувствате прилив на сили и вдъхновение, затова с лекота да се справите с всички служебни и домашни ангажименти. При това благополучно ще се реши ситуация, която дълго време ви е карала да нервничите. Не е изключено в това да ви помогне човек, комуто вие често пъти сте правили някакви услуги.

Освен това, очаква ви приятно пътуване. Най-вероятно, вие ще посетите място, в което ще можете истински да се отпуснете и да си починете, а заедно с това и да пообщувате с хората, които много добре ви разбират. Очакват ви и някакви интересни занимания, които също ще изиграят релаксираща роля.

В началото на месеца има вероятност от спорове, по време на които вие да се опитате да обясните на опонентите си своята гледна точка. Вярно е и това, че окончателното решение все едно ще вземе някой друг. В средата на юли ви очакват позитивни емоции, както и някакъв материален приход. В края на месеца ще ви се наложи да отговаряте за някои свои думи или обещания.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 5, 6, 7.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29
.

Автор: Н. Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top