Месечен хороскоп за Януари 2016

януари 1 | ,

oven
През януари на Овните им предстои да преодоляват някакви трудности и да демонстрират качества, които най-общо казано не са характерни за тях. Голяма е вероятността за постигането на някакви цели да им се наложи да рискуват репутацията си, да настройват един срещу друг хората, които им пречат с нещо.

Освен това, много е възможно да ви изнудят да си сътрудничите с индивиди, които вие трудно понасяте, но които могат да ви бъдат полезни. Постарайте се да скриете своята неприязън и да запазите поне подобие на дружелюбие, и тогава въпреки своите очаквания, ще получите необходимите ви резултати, а заедно с това ще се сдобиете с нови съюзници.

В началото на месеца може да се разшири кръгът от хора, с които общувате, очакват ви и непланирани, но приятни срещи. В средата на месеца ще се наложи да се върнете към разговори, които вие известно време успешно сте избягвали. В края на месеца някаква ваша абсурдна идея неочаквано ще ви донесе великолепни плодове.

Най-благоприятните за вас дни през януари: всички дни са неутрални.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 2, 8, 15, 23, 29, 30.

telecПрез януари Телците ще си починат прекрасно по време на новогодишните празници, а след това ще им се наложи самоотвержено да се сражават с някакви проблеми. Голяма е вероятността в деловата сфера да възникнат непредвидени трудности поради нечии интриги или промени, за които не сте били готови, затова ще бъдете принудени или да търсите друга работа, или да направите практически невъзможното, за да останете на мястото, с което сте свикнали.

Впрочем, ще си намерите и доброволни помощници, и влиятелни застъпници, така че, ако навреме оповестите пред обществеността своите проблеми, а не се затворите в гордо мълчание, то ще можете да се справите с основната маса неприятности с минимум нараявания.

В началото на месеца някакво интересно прекарване на времето ще ви достави невероятно удоволствие. Не е изключено и полезно пътуване. В средата на януари вашето служебно положение може да се поразклати, затова ще се наложи да вземете няколко важни решения. В края на месеца ще можете да решите бързо някаква сложна задача.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 4, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

bliznaciНа Близнаците през януари им предстои да преразгледат своя стил на поведение и работа. Голяма е вероятността някакви правила да станат по-строги и на вас да ви се наложи да им се подчините и спазвате, особено ако не искате да провокирате ненужни за вас сега промени. Така че не се съпротивлявайте, а постъпвайте като всички.

Освен това, ви предстои да се върнете към някакви преговори. Те вероятно няма да се окажат леки, но пък в резултат вие по-скоро ще се сдобиете с нещо, за което отдавна сте мечтали или дълго сте се стремили. Помнете, че успехът при събеседването в голяма степен ще зависи от това доколко добре се ориентирате в хората.

В началото на месеца за реализацията на вашите планове може да повлияе решението на човек, който има влияние върху вас. В средата на януари по-просто и по-правилно ще бъде да се съгласите на отстъпки, отколкото да се опитвате да направите всичко по своему. В края на месеца ще се осъществи някакво ваше желание; при това ви очаква някаква интересна колективна дейност.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 3, 19, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 28.

rakРаците през януари най-вероятно ще направят нещо такова, което никой не очаква от тях. Голяма е вероятността да се решите на постъпки, които са ви толкова несвойствени, че онези, които ви познават добре, просто ще се стъписат. Затова пък в резултат вие самите не само ще получите нещо важно и практически уникално, но и ще станете герой.

Вярно е, че не е изключено в някакви други, не толкова значими за вас въпроси, някой непрекъснато да ви диктува какво да правите, как да действате и какви решения да вземете. При това ще се наложи да се примирите с този диктат, тъй като в противен случай ще си спечелите не само проблеми, но и врагове или недоброжелатели.

В началото на месеца вие ще бъдете принудени да се подчините на волята на роднини и да се занимавате с това, което те изискват от вас. В средата на януари ви очаква някакво наистина значимо събитие, така или иначе свързано с вашата работа. В края на месеца не игнорирайте деловите предложения, дори ако те ви се сторят странни.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 4, 14, 18, 21, 22, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 19.

luvПрез януари Лъвовете ги очакват трудности и в общуването с околните, и в деловата сфера. Голяма е вероятността да не съумеете веднага да намерите общ език с някакви влиятелни хора или просто няма да искате да се огънете пред новите правила. Бъдете предпазливи, иначе ще разпилеете онова, за което дълго време сте работили.

Освен това, не си струва да назначавате за третата десетдневка на месеца важни мероприятия и проекти, предполагащи активна колективна дейност – взаимното разбирателство с другите хора не е на ниво, затова едва ли ще можете да получите онова, на което сте разчитали. Впрочем, през целия януари ще ви направят няколко изгодни предложения, чиято реализация във всеки случай ще ви помогне да се задържите на гребена на вълната.

В началото на месеца вероятно ще общувате с хора, които отдавна не сте виждали. В средата на януари много неща ще зависят от вашето благоразумие и от умението да предвиждате ситуацията с няколко стъпки напред. В края на месеца може да очаквате напрегната трудова дейност.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.

devaПрез януари Девите ги очакват позитивни промени в деловата сфера. Голяма е вероятността някой да оцени вашата стриктност и да ви предложи срещу много добра сума да разрешите някаква сложна ситуация. И ако вие се справите с това, то не само ще преминете в нов етап на професионално майсторство, но и ще се изкачите на следващото стъпало по стълбата на кариерата си.

Освен това, не е изключено да се появи допълнителен източник на доход, който по никакъв начин няма да бъде свързан с вида на вашата дейност. При това очакват се проекти, които вие ще обсъждате с някого, засега чисто хипотетично. Може би ще се наложи да привлечете към тях някого, с когото сега отношенията ви са доста опънати.

В началото на месеца ще имате възможност да се заемете с това, което дълго време сте отлагали. В средата на месеца ще ви се добавят грижи, но пък постигането на поставената пред вас цел ще ви даде повече, отколкото сте очаквали. В края на месеца може да се появи нов приятел, който да замени онзи, с когото преди известно време сте спрели да общувате.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 6, 20, 26, 27
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 8, 14, 21, 22, 29.

vezniПрез януари на Везните ще се наложи да се подчиняват на някаква необходимост и да се занимават с неща, към които изобщо не ги тегли. При това голяма е вероятността подобна ситуация да се получи и в битовата, и в деловата сфера. Така че ще ви е необходимо максимум търпение и благоразумие, за да се справите достойно с поставените пред вас задачи.

Освен това, не са изключени някакви подмолни игри на работното място, които ще се съпровождат с напрегнати отношения в колектива, с интриги и опити да се промени сегашното разположение на силите. Може да ви се наложи да вземете ситуацията под свой контрол и по този начин да възстановите реда.

В началото на месеца вероятно ви предстои да посетите хора, с които не се разбирате особено добре. В средата на януари много ще зависи от това доколко добре се чувствате и дали разбирате случващото се. В края на месеца е възможно да се появят нови съмишленици, които да ви окажат всестраннна подкрепа.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 1, 8, 9, 15, 16, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 10, 17, 19, 24, 26, 31.

skorpionЗа Скорпионите януари най-вероятно ще стане период на грандиозни начинания и начало на проекти, които ще определят техния живот, най-малко до края на 2017 година. Така че постарайте се да не пропуснете нищо от това, което ще ви предложи Вселената – от вашата дейност през този месец зависи твърде много.

Освен това, за вас ще се появи отлична възможност да уредите отношенията си с хора, с които вие дълго и безуспешно сте се опитвали да намерите общ език. Някакво събитие ще ви обедини с тези персони и вие заедно с тях ще можете да реализирате някаква важна идея. През януари се очаква и съществено увеличение на доходите.

В началото на месеца упоритост в някакво начинание ще ви помогне да постигнете онова, което дълго време не сте могли. В средата на януари за вас ще си спомни влиятелен човек и най-вероятно ще ви направи великолепно предложение. В края на месеца има вероятност от напрегната колективна работа.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 5, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 18, 22, 25, 29.

strelecЗа Стрелците през януари няма да бъде лесно да реализират някакви свои идеи и да осъществят своите желания. Голяма е вероятността вие постоянно да се натъквате на хора, които не са съгласни с вас, и на ситуации, в които да се направи нещо изобщо е крайно проблематично. Впрочем, вашият ентусиазъм ще ви си свърши добре работата и вие най-вероятно ще получите онова, към което сте се стремили.

Освен това, ще се наложи да привлечете за компания или за помощ някого, за да постигнете конструктивни резултати в проект, предполагащ добри приходи или увеличение на популярността в професионалните кръгове. Не е изключено този човек да се окаже доста необщителна, но при това властна личност.

В началото на месеца ще ви се наложи по някакъв начин да съчетаете следването на необходимост със своите отдавна съставени планове. В средата на януари се постарайте да не харчите за ненужни вещи и развлечения. В края на месеца вие най-вероятно ще получите подкрепата на хора, на които им импонира онова, с което се занимавате и това как го правите.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 7, 8, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13.

kozirogКозирозите през януари и ще си починат чудесно, и ще поработят славно. Очаква ви прилив на ентусиазъм, ще се появят нови конструктивни идеи и изгодни проекти, чиято реализация ще ви изведе на следващото професионално ниво. Вярно е, че понякога ще се налага да жертвате нещо или да рискувате, но това ще е във ваш интерес и за ваше добро.

Освен това, ще можете да се договорите за нещо важно с хора, които по-рано не сте успявали да убедите в необходимостта от едни ли други действия. Голяма е вероятността тези хора след сблъсък с някакви странни или абсурдни обстоятелства с възторг да приемат всякакви ваши предложения.

В началото на месеца ще съумеете да изпълните всички точки от някакъв предварително съставен план. В средата на януари ви очаква повишена делова активност, при това са възможни неочаквани парични постъпления. В края на месеца много ще зависи от хора, с които ще бъдете принудени да сте в тесен контакт.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 5, 9, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21, 25.

vodoleiПрез януари Водолеите ги очаква възстановяване на справедливостта. Голяма е вероятността някакъв неправдоподобен случай да ви срещне с човек (или група лица), който ви дължи нещо или не е изпълнил поетите някога към вас делови ангажименти. И сега за вас ще се появи възможност да предявите към този човек искане да си плати сметките.

Освен това, не е изключено в деловата сфера под натиска на някакъв влиятелен човек да бъдете принудени да рискувате своята репутация. Постарайте се да избегнете това, тъй като дори малък пропуск от ваша страна ще се обърне в проблем, а онзи, който ви е привлякъл в това, лесно ще се откаже от вас, така че бъдете по-предпазливи.

В началото на месеца ви предстои да обвържете своите истински желания с дадените някому някога обещания. При това във вас може да се зароди някаква абсолютно революционна идея. В средата на януари вие ще се избавите от онова, което ви е плашило или тежало. В края на месеца можете да очаквате много приятни и радостни събития.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 9, 11, 12, 13, 16, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 31.

ribiПрез януари Рибите ги очакват няколко истински важни и интересни проекта. Вие можете да се заемете с това, което ще ви освободи от стари проблеми и ще ви донесе доста солидни доходи. При това в някакво значимо начинание главната, и може да се каже основополагаща роля ще изиграе вашата интуиция, така че не я игнорирайте.

Освен това онези процеси в деловата сфера, които са се намирали в състояние на застой, най-накрая ще започнат да се развиват активно, което на свой ред ще ви позволи да възстановите контрола върху някаква ситуация и да укрепите своето положение. Покрай всичко това ще се върне уважението към вас на човек, който известно време е бил недоволен от вас.

В началото на месеца ви предстои да се научите на нещо ново или да създадете някаква необичайна теория (хипотеза). В средата на месеца връщането към някаква стара идея ще ви даде възможност адекватно да я реализирате и да получите някакви блага. В края на месеца може да се сприятелите с някакъв оригинален човек.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 7, 11, 14, 21, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 20, 27.

Автор: Н. Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top