Месечен хороскоп за Януари 2015 година

януари 3 | , ,

ovenОвен

През Януари 2015 година няма да са малко трудностите по пътя ви, но това не е повод за притеснение, защото ще ги преодолявате с хъс и упоритост, стига да не прекалите с желанието си да показвате с повод и без повод как нищо и никой не може да ви спре. Стабилността ви дразни околните, но благодарение на нея и те ще успяват с вашата подкрепа. Помагайте, но не ги унижавайте с натрапчива демонстрация на възможностите си. Дайте изява на интелекта и знанията си, които ще ви бъдат полезни и от значение в началото на Януари, за да работите спокойно и когато Меркурий навлезе след 22 Януари в своето ретроградно движение. Така ще сте сигурни, че няма да търпите финансови загуби и провали. Внимавайте на кого се доверявате, защото около вас има некоректни хора, които целят да сринат авторитета ви и да провалят плановете ви, ако имате неблагоразумието да ги споделяте. Не си създавайте проблеми в семейството само защото сте ядосани на вашите колеги. Ако нямате подкрепата на вашите близки, страда и здравето ви.

telecТелец

През месец Януари 2015 година сте много чувствителни, но и много резервирани. Не ви се нрави излишната показност на чувства и намерения, тя и без това не е обичайна за вас. Прави впечатление стремежът ви към високо обществено положение. Не е изключено, ако не сте семейни, да търсите партньор, който да ви помогне да достигнете професионален и материален успех. Ако това се случи, бъдете благодарни, но ви препоръчвам да не създавате интимни отношения с този човек. Ще обърнат внимание на идеите, които поднасяте, само ако обосновете аргументирано причините, поради които настоявате да ги осъществите. Самите вие ще се изненадате от желанието на хората да ви подкрепят дори и в най-фантастичните ви начинания. Не пропускайте заложеното през месец Януари 2015 – спечелете нови партньори зад граница, посредством които ще реализирате професионалните си цели. Справяте се добре и ако сте на ръководна длъжност. В отношенията си с всички сте честни коректни. Въпреки че държите на брака и семейството, ще искате да усещате радостта от своята лична свобода. Съветвам ви винаги да внимавате с хората, които наричате свои приятели, за да избегнете разочарования и страдания.

 

bliznaciБлизнаци

През първият месец на годината Януари 2015 сте стабилни и се концентрирате отлично в работата си, факт, който ви гарантира успех и признание. Вашата практичност, която също изявявате навреме, ще ви помогне да сте перфектни изпълнители, ако работите в нечие подчинение, но също така и идеални партньори в личния живот. Причината да не се справяте бързо с трудностите се корени в убеждението ви, че сте незаменими и всички са длъжни да се съобразяват с капризите ви. Ще се наложи да се съобразявате с чуждото мнение и с изискванията на Съдбата,за да не допуснете поредната грешка, дистанцираща и малцината, които все още ви вярват и подкрепят, особено след 22-и Януари 2015, когато Меркурий навлиза в своето ретроградно движение. Тези от вас, които сега тръгват по самостоятелния си път, имат шанса бързо да намерят своето място, за да не съжаляват за пропуснатите в лутане години.

 

rakРак

През Януари 2015 година сте уравновесени и спокойни, заредени с положителни емоции, желанието да вървите напред и да покорявате професионалните висоти. Може да си осигурите неочаквана финансова стабилност, защото сте интелигентни, изключително прозорливи и находчиви по отношение на личната си изгода. Обмисляте начини да развиете дейността си, да разраснете бизнеса и да увеличите доходите си. Въпреки че звездите ви обещават успешни начинания и възможности да се свържете с делови партньори извън България, ви съветвам да разчитате само на себе си и на доверени хора, които със сигурност ще ви подкрепят и няма да ви провалят, когато установят, че гоните връх, недостижим за тях самите, особено в края на месец Януари 2015, когато Меркурий е все още ретрограден. Ако сте ядосани, не се опитвайте да прикривате емоциите си зад маската на безразличие. По добре си кажете какво ви притеснява, за да не навредите на здравето си. Не си мислите, че премълчавайки, ще се изявите като смели и всемогъщи хора, защото сте в състояние да съсипете всичко, изградено до момента.

 

luvЛъв

През месец Януари 2015 година имате възможност да градите материална стабилност. Това може да се случи без особено напрежение, ако предварително сте проверили финансовите си възможности и не предприемате рискови инвестиции. Важната най-важна задача е да станете по-предпазливи, да не избързвате и да действате обмислено. Така ще спестите не само провалите, а и разочарованията, които търпите заради предоверяване на неправилно подбрани приятели и партньори. Имате благословията на звездите да успявате във всичко, с което се захващате, но не очаквайте светкавичен ефект от работата си, сякаш сте погалени от вълшебната пръчица на фея орисница. Добрата фея ще ви спохожда до 22 януари 2015г., защото след това Меркурий е ретрограден, ако си наложите търпение, потиснете импулсивността си и забравите желанието си да избързвате. Не са изключени и предизвикани от вас проблеми в личните отношения.

devaДева

През месец Януари 2015г. искате или не, водеща в дните ви ще е емоцията, която на свой ред е причина да се стремите да наставлявате целия свят, а той е длъжен да играе по вашата свирка. Да, но това е невъзможно и рискувате още през първия месец на годината да си спечелите кармични врагове. След 22 януари 2015г. Меркурий е ретрограден, ето защо ви съветвам да не се впускате в уговаряне на инвестиции и проекти, което ви е забранено за целия месец януари, за да си спестите провалите. От вас зависи да сте умерени, да не прекалявате с претенциите си нито към вашите колеги, нито в семейството, ако искате да имате подкрепата им, а тя ще ви е необходима много скоро. Вредите на здравето си, ако се страхувате да прекъснете отношенията си с хората, които ви вредят. Ако осъзнаете, че притежавате много заложби, с лекота ще успявате да сте перфектни във всичко. Предпазливостта е задължителна. Грижете се за здравето си. Нервното напрежение Ви вреди.

vezniВезни

През месец януари 2015г. сте изключително дейни, особено в обществения живот, дори и без да е необходимо, защото искате да сте сред хора. Самотата ви плаши, а семейните задължения още повече. Търсите начин да сте извън дома си, но рискувате да си създадете проблеми  с вашата брачна половинка. Имате възможност да поставите началото на нови проекти, но ако спазите изискването да овладявате емоцията, която е водеща при вас, особено през първата половина на 2015 година. За съжаление сте склонни сами да предизвикате провалите си, защото нямате навика да обмисляте до край думите си и не е изключено да си създадете проблеми. Ако се научите да бъдете предпазливи и съсредоточени в разговор или в спор, ще избегнете опасността да загубите доверието на хората. Желанието ви да сте знаещи дори в области, в които ви липсват знания, ви гарантира, че ще се чувствате непрекъснато неразбрани и изолирани. В края на месец Януари 2015г., от 22-и Меркурий е ретрограден, ето защо е най-добре да се отдадете на рутинните си задължения и да не рискувате.

 

skorpionСкорпион

Месец януари 2015 година ви позволява спокойни разговори, приятелски срещи, наслада от семейния уют, но ви забранява каквато и да е прибързаност, за да не навредите на хармонията, която създавате всеки ден. Ще правите впечатление с умението да общувате и да се чувствате добре в нова среда, но и с интелекта си и своята проницателност. Ако не сте се сринали и сте запазили стабилните си позиции през миналата 2014г., не се успокоявайте, а обмислете нови успешни начинания, които ще ви носят признание и през новата 2015 година. В първите дни на месец Януари 2015 година не е изключено да се чувствате с отрязани крила, да не успявате да разгърнете изцяло възможностите си, но ще се справите. Бъдете внимателни след 22 януари 2015г., когато Меркурий е в своето ретроградно движение. Трудностите са незначителни. Не е възможно да ги избегнете, но и няма да ви навредят. Семейството ви подкрепя, а и започвате годината с отлично здраве.

strelecСтрелец

През месец януари 2015 година сте в добро разположение на духа, каквото и да става около вас. Надарени сте с достатъчно творчески способности. Успехът ви е сигурен, ако не рискувате и обмисляте добре действията си, ако не се обвързвате с начинания, които са плод на импулсивните ви реакции да спечелите лесно пари. Пазете се от нахални хора, които търсят вашето приятелство с користна цел. Дори когато се налага да работите под нечие ръководство, подчинението ви потиска. Според вас то отнема част от личната ви свобода и ви пречи да блеснете пред другите хора с възможностите си. Не сте готови да се жертвате, оставайки в нечия сянка. Упорството и нежеланието да приемате критиката, дори когато е полезна за вас, са другата причина да си вредите, особено след 22 януари 2015г., когато Меркурий е ретрограден и блокира активността ви. Промените са от значение за бъдещето ви, но ви съветвам да ги предприемате предпазливо, а стремежа си към общуване да овладеете така че да преценявате кого да допуснете до себе си.

 

kozirogКозирог

През месец януари 2015 година таите в себе си силни емоции и гняв заради хора, които са ви разочаровали в края на миналата 2014 година. Изяснете отношенията си с тях и ако прецените, даже ги приключете, за да не навредите на здравето си. Не забравяйте, че от 22 януари 2015г., Меркурий е ретрограден и не бива да подписвате финансови документи, за да не ви измамят. Можете да оправите отношенията, които сте развалили, особено с хората от най-близкото си обкръжение, но също и в деловите среди, в които се движите. Не прекалявайте с проявите на ревност, която по-често е безпричинна. Трудно ви е да се доверите дори и на добре познатите ви и доказали своята лоялност делови партньори заради съмнения в тяхната коректност. Склонни сте да се влюбите в неподходящи партньори, които могат да вгорчат живота ви, особено ако решите прибързано да направите крачката към сериозни отношения. Ако сте семейни, бракът ви ще е съсипан заради изневярата, а ако не сте създали семейство, е добре да помислите дали сте с правилния човек.

vodoleiВодолей

През месец януари 2015 година ще дразните околните, защото ще се изявите като индивидуалисти, които изпитват наслада от факта, че никога не се съобразяват с установените обществени порядки. Бракът ви, ако не сте щастливи, ще е изпъстрен с трудности и проблеми през месеца, защото отказвате да уважавате партньора си, заради неговото поведение и да се съобразявате с мнението му. Никога не се отказвате да търсите и разкривате чудесата в рутинния делник, затова през месеца и особено след 22 януари 2015г. заради ретроградния Меркурий сте подвластни на неочаквани промени, водещи към успех или провал, които са житейски уроци, вдъхващи ви допълнителна сила. Имате шанса да изгладите до известна степен конфликтите на работното място и в дома си. Решите ли да го сторите, не проявявайте ината си, за да не предизвикате обратен ефект. Месецът ви помага да изявите знанията си от предишни прераждания и въпреки странностите на характера си да живеете в хармония с обществото и в съзвучие с неговите закони.

 

ribiРиби

През месец януари 2015 година сте общителни и щедри на чувства, на думи и на финансова помощ, въпреки че скоро ще си патите заради това разточителство. Не позволявайте на средата, в която живеете и работите, да ви обсеби и да забравите личните си стремежи и интереси. Не допускайте да ви изостави чувството ви за себесъхранение. Общувате с лекота. Няма да ви липсват интересни запознанства, които ще прераснат в трайни връзки, носещи ви полза и на работното място. Въпреки това ги преценявайте правилно и не бързайте да се доверявате или да очаквате от тях чудеса, ако ви дават обещания за възход. Проверете финансовата им стабилност, ако имате намерение да се обвързвате в съвместна дейност, за да не се окажете потърпевши заради собствената си доверчивост или алчност, особено ако се договорите за сътрудничество след 22 януари 2015г., когато Меркурий е ретрограден. В семейството ви е спокойно, ако не допускате изневери, с които ще нараните половинката си. Ще ви бъде лесно да се приспособите към новата среда, а също така да се справите блестящо със задачите си. Ще успявате да облекчавате болките и страданията на хората, потърсили ви за съвет или помощ.

 

Източник: http://mesechni-horoskopi.blogspot.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top