МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2015 ГОДИНА

август 31 | ,

oven

През септември Овните ги очакват някакви изпитания, но те ще им помогнат да се доближат до важна цел в кариерата. Най-вероятно, преодолявайки препятствията, вие ще постигнете това, за което отдавна сте мечтали. При това ви предстои да установите нови контакти, благодарение на което пред вас ще се открият чудесни перспективи. Главното е да се възползвате умело от тях.

Освен това могат да възникнат проблеми в общуването с онези, които признават само стриктното спазване на правилата. Поради това, може би ще имате нужда от допълнителна почивка, при това не активна, а пасивна, за възстановяване на душевното равновесие и вътрешно спокойствие.

В началото на месеца в службата ви очаква някакво значително постижение, което ще укрепи вашите позиции. В средата на септември ви предстои да решавате едновременно няколко важни задачи. В края на месеца новите познанства ще ви донесат допълнителни блага, а старите – ще добавят проблеми и вероятно ще ви накарат да промените нещо в методите на вашата работа.

telecПрез септември Телците ги очакват някакви трудности и препятствия. Не е изключено да възникнат проблеми в реализацията на някои идеи и в изпълнението на ежедневните ви служебни задължения. Едва ли ще съумеете да промените ситуацията, затова просто се отпуснете и изчакайте – през третата десетдневка всичко ще се подреди.

Освен това, най-вероятно ще ви се наложи да помагате някому в нещо. И макар че от това вероятно няма да получите финансова полза и морално удовлетворение, вие ще придобиете опит, който после ще ви послужи добре. При това през месеца ви очаква продуктивна частна дейност, несвързана с вашата работа.

В началото на септември не са изключени сложни преговори. Техният резултат ще зависи от вашата гъвкавост. В средата на месеца ви очакват някакви важни битови дела. В края на септември ви очаква приход и някакви поощрения, благодарение на които от вас може да се заинтересуват потенциални клиенти или влиятелни личности.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 3, 4, 18, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.

bliznaciПрез септември на Близнаците ще се наложи да променят нещо в методите на работа и да се адаптират към някакви нови правила. Впрочем, това ще се окаже доста своевременно и ще ви помогне бързо да постигнете някаква цел или да реализирате стара творческа идея. Много е възможно участие в успешна конференция или презентация.

Освен това, ви очаква проект, благодаренние на който вие ще разширите своя делови кръг на общуване, и ще покажете онези свои качества, които са твърде ценни за хората, с които работите в една сфера. Вярно е, че при това може да се появят хора, които ще ви завиждат, затова се постарайте да не се хвалите твърде много със своите постижения.

В началото на месеца се очакват позитивни промени на работното ви място, но ще се наложи да свиквате с тях. В средата на септември важна роля ще изиграе някакъв разговор. Може би навреме направеното делово предложение ще ви помогне финансово. В края на месеца приятелите ви могат да ви привлекат към някакво интересно занимание и прекарване на времето.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 4, 6.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24.

rakПрез септември много е възможно Раците да се сблъскат с проблеми, поради които те неправилно ще изтълкуват изискванията на ръководството или на заявителите. Така че преди да се пристъпва към реализация на нов проект, обсъдете стриктно всички детайли, за да сте сигурни, че вие и онзи, който ви поставя задачата, имате предвид едно и също.

Освен това, не са изключени продължителни и сложни преговори, касаещи някакъв друг, назряващ проект. Впрочем, в крайна сметка всичко ще се подреди благополучно, и вие не само ще “изтъргувате” за себе си изгодни условия, но и ще получите онова, на което дори не сте разчитали, например пълна свобода на действие.

В началото на месеца вероятно ще имате трудности от финансов характер – може би нещо ще изисква непредвидени разходи. В средата на септември обърнете внимание на здравето си и ако имате някакви хронични заболявания, заемете се с профилактика. В края на месеца ви очаква успех във важен за вас въпрос и солиден приход.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 7, 10, 14, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 5, 19, 29.

luvПрез септември при Лъвовете може да се появят нови делови партньори. Не е изключено вие да се заинтересувате от хора, които започват някакъв мащабен проект и които имат нужда от професионалисти на вашето ниво. Най-вероятно това сътрудничество ще се окаже дългосрочно, изгодно и много увлекателно.

Освен това ви предстои да получите значим опит и да постигнете цел, която сте си поставили пред себе си през август или дори в по-миналата година. Голяма е вероятността това така или иначе да бъде свързано с подобряването на качеството на живот и стъпване на ново ниво на личностно, духовно или физическо развитие.

В началото на месеца може би ще се наложи да отделите внимание на някакви документи. В средата на септември е много вероятно да ви предстои да се върнете към преговори, които по някакви причини са били преустановени. В края на месеца може би ще имате известни финансови затруднения или просто ще похарчите голяма сума за някакви персонални нужди.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 9, 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19, 26.

devaПрез септември на Девите ще се наложи да доказват на колеги, шефове или делови партньори своята професионална състоятелност. Не е изключено при реализацията на някакъв проект да започнете да настоявате за спазването на някои правила, което на свой ред да не се хареса на околните и вие ще бъдете принудени да вървите срещу всички.

Освен това, се очакват трудности в постигането на цел, така или иначе свързана с взаимодействие с някакви влиятелни личности. Впрочем, ако бъдете тактични и дружелюбни, не само ще постигнете онова, което искате, но и ще получите някакъв приятен бонус във вид на приход или изгодно предложение.

В началото на месеца ви очаква противопоставяне, което ще доведе до неочаквани последствия. В средата на септември много ще зависи от вашето умение да се договаряте и да правите своевременни и правилни комплименти. В края на месеца ви предстои да получите солиден доход и някакво важно оповестяване.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 9, 12, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 17.

vezniПрез септември Везните ще съумеят да се избавят от онези фактори, които по някакви причини са им пречели да работят плодотворно или да си взаимодействат нормално с деловите партньори. Голяма е вероятността това освобождаване да стане възможно благодарение на смяната на някои правила или въвеждането на нови.

Освен това, ви очакват някакви битови ангажименти, заради които ще ви се наложи временно да се лишите от почивка. Не е изключено да се заемете с тях, за да осигурите на себе си и на свои роднини някакви запаси или това да бъде свързано с благоустойството на някакво особено пространство за някого от близките ви.

През първата десетдневка се очаква започване на перспективен проект, който ще ви донесе добър приход, което на свой ред ще ви позволи да купите някаква скъпа вещ. В средата на септември ви предстои да съвместявате изпълнението на служебни задължения с обществена дейност. В края на месеца едно телефонно обаждане ще промени нещо.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 12, 14, 16, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 13, 20, 22, 29.

skorpionПрез септември Скорпионите ги очаква сблъсък или противоречие с делови партньори. Не е изключено поради създалата се ситуация да ви се наложи да направите някакъв кардинален избор. При това може да се стопира проект, чиято реализация да изисква креативен подход и определена смелост за самостоятелна изява.

Освен това ви предстои да поправяте нещо, при това както в деловата сфера, така и в това, което касае вашето здраве. Голяма е вероятността да бъдете принудени да търсите нови начини да си вършите работата и да поддържате своя организъм в нормално състояние. Постарайте се да реагирате оперативно на всякакви промени в това как се чувствате и в работните процеси.

В началото на месеца за постигането на някаква цел ще се наложи да използвате радикални методи. В средата на септември е възможно да се появят нови, не съвсем рационални желания. В края на месеца ще се подобри ситуацията в деловата сфера, не са изключени интересни предложения и допълнителни приходи.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 8, 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 18, 21, 25, 28.

strelecПрез септември Стрелците ги очаква продуктивна дейност, която в резултат ще ви донесе не само материални блага, но и стъпване на ново професионално ниво. Не е изключено, вие да преразгледате своя подход при съставянето на работния план за месеца и това да увеличи вашата производителност на труда.

Освен това, очакват ви нови делови познанства, които също ще спомогнат за стабилизиране на вашето положение. Има вероятност да си сътрудничите с човек, който по най-добър начин ще допълни със своите качества вашите собствени и вашето взаимодействие с него да ви позволи да получите онези резултати, които преди това са били недостъпни за вас.

В началото на месеца на работното ви място ви очаква някакво важно мероприятие, което ще ви помогне да направите някакъв избор. В средата на септември не е изключено да получите писмо, имащо отношение към вашето имущество. В края на месеца проблеми на някого от роднините ви е възможно да имат нужда от финансови инвестиции.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 3, 19, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 23.

kozirogПрез септември Козирозите ще имат достатъчно упоритост и инат, за да постигнат целта, с която до този момент по някакви причини не са могли да се справят. Не е изключено вие твърдо да решите да действате на принципа “или сега, или никога” и въпреки всичко да завладеете трудната височина. Това на свой ред не само ще погъделичка самолюбието ви, но и ще ви донесе приход.

Освен това, може би ви предстои да участвате в някакъв конкурс или аукцион. Най-вероятно ваши съперници ще станат хора, чийто подход към работата коренно се отличава от вашия, така че ще се наложи да проявите изобретателност или да се обърнете за помощ към човек, който по-добре от вас се ориентира в дадения въпрос.

В началото на месеца конкурентната борба ще стане стимул за личностни или професионални промени. В средата на септември е възможно да ви направят интересно предложение. В края на месеца има вероятност за повишаване на доходите, както и за придобиване на нещо такова, за което отдавна сте мечтали.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 8, 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 21, 28.

vodoleiВодолеите през септември могат да се сблъскат с трудности в реализацията на някои проекти. Не е изключено тези методи за решаване на професионалните задачи, които се опитват да ви наложат клиенти или работодатели, да не предизвикат ентусиазъм у вас или да ви се сторят неприемливи по етични съображения.

Освен това, голяма е вероятността от непредвидени разходи. Това може да бъде поради излизане от строя на някаква техника или оборудване и да ви се наложи да купувате вещ, чиято покупка сте се надявали да избегнете минимум още две-три години. При това допълнителни разходи може да потрябват за изпълнение на дадено някому обещание.

В началото на месеца ще се появи възможност да осъществите отдавна замислена идея или старо желание. През септември ви предстои да се избавите от нещо, което вече е отживяло. В края на месеца звездите ви предричат неочаквана радост, която от една страна ще бъде свързана с миналото, а от друга – ще бъде насочена към бъдещето.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 9, 12, 16, 24, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13.

ribiПрез септември на Рибите им предстои да продължат и благополучно да завършат проект, който са започнали през август. Голяма е вероятността за това да ви съдейства човек, който обикновено не се намесва в подобни проекти, но когото вие въпреки това смятате за неоспорим авторитет. Той ще ви насочи в нужното направление или лично ще ви помага.

Освен това, най-вероятно ви предстои активно да използвате онези знания, които сте получили в миналото, но които досега кой знае защо не сте прилагали на практика. Не е изключено това да изискват някои домашни задължения или общуването ви с хора, които очакват от вас помощ в нещо.

В началото на месеца в деловата сфера ви очаква някакво нестандартно, но приятно събитие. В средата на септември ви предстои да се изявите като алтруист и да направите нещо не за облаги, а просто от желание да подарите някому радост. В края на месеца е вероятно да се сблъскате с трудности при изпълнението на служебните ви задължения поради невъзможност да заобиколите някакви правила.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 3, 7, 11, 14, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.
Автор: Н. Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top