Месечен хороскоп за Октомври 2015 година

октомври 12 | ,

oven
През октомври на Овните ще им се наложи да положат немалко усилия, за да запазят онова, което имат. И работата дори не е в неблагоприятните обстоятелства, а във вашия собствен нерационален стремеж да повторите стари грешки. Постарайте се да вземете предвид всички свои стари пропуски, особено тези, които засягат взаимоотношенията ви с хора.

Освен това, ви предстои да се върнете към преговори, които вие самите дори не сте прекъсвали. При това бъдете готови да предложите на своите потенциални партньори няколко варианта на това, за което става дума. И не се страхувайте да правите отстъпки – компромисът ще стане най-успешното и взаимноизгодно решение.

В началото на месеца има вероятност от възобновяване на сътрудничеството с човек, комуто някога сте отказали своята благосклонност. В средата на месеца се очакват някакви домашни размествания с цел хармонизиране на пространството. В края на месеца не е изключено да получите наследство или скъп подарък от роднини.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 4, 11, 18, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31.

telecЗа Телците октомври ще стане продуктивен и много доходен период. Ще се появи възможност да увеличите месечните си доходи или да получите еднократно, но солидно плащане. Не е изключено и придвижване нагоре в кариерата, особено ако вие отдавна очаквате повишение или страстно мечтаете за него.

Освен това, най-вероятно ви предстои да се занимавате с някакъв изгоден проект. Вярно е, че ще се наложи да положите немалко усилия, за да направите всичко така, както го изисква началникът или заявителят. Може би ще бъдете принудени дълго да уговаряте всички нюанси, а след това стриктно да спазвате всяка точка на договора.

В началото на месеца някакви преговори ще определят по-нататъшната посока на вашата дейност. В средата на октомври е възможно да промените мнението си, касаещо даден проект. В края на месеца обърнете внимание на своето здраве – има вероятност от изостряне на хронично или наследствено заболяване.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 1, 2, 12, 16, 28, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.

bliznaciПрез октомври при Близнаците е възможно да възникнат сериозни проблеми в деловата сфера. Голяма е вероятността вашето твърде креативно, лекомислено или повърхностно отношение към своите служебни задължения да започне да напряга вашето ръководство и да ви се наложи активно да доказвате своята професионална пригодност.

Освен това не е изключено известно намаляване на доходите или очакваните от вас плащания да започнат да нарушават всички срокове. Така че постарайте се да не харчите пари за това, което не е предмет от първа необходимост, и по възможност засега да съкратите ежедневните си разходи, за да не се налага да вземете кредит (това сега е абсолютно несвоевременно) или заем от познати.

В началото на месеца много ще зависи от междуличностното общуване и от вашето умение да се харесвате на влиятелни личности. В средата на октомври не си струва да правите планове и да си измисляте нови желания – всичко това едва ли ще се реализира. В края на месеца за нещо ще ви помогне човек, когото вие смятате за странна личност.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 2, 3, 18, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22.

rakНа Раците през октомври им предстои да се занимават с проект, който ще изиграе важна роля в живота им. Най-вероятно той не само ще им донесе солиден приход и ще им помогне да се издигнат в кариерата, но и ще укрепи вашата увереност в своите сили и способности, както и ще ви позволи да се почувствате по-свободни от нещо или от някого.

Освен това, не са изключени командировки или просто чести пътувания в чертите на вашия град. Очакват ви и други не толкова важни дела, с които ще се наложи да се занимавате от време на време, но при това без да допускате небрежност или безотговорност. Възможно е на карта да бъде поставена вашата репутация, затова се постарайте да отделяте поравно внимание на всички проекти.

В началото на месеца може да очаквате среща с няколко потенциални заявители или с онези, пред които трябва да се отчитате за извършената работа. В средата на октомври някакви нови желания или амбиции ще станат за вас движеща сила. В края на месеца може да ви потрябва допълнителна почивка или просто ще ви се иска да останете в уединение.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 4, 8, 12, 15, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 27.

luvПрез октомври на Лъвовете ще се наложи да се трудят усилено и при това основно да се занимават с неща, смятани за досадна рутина. Впрочем, вие ще бъдете възнаградени материално, заради което ще се примирите с необходимостта да изпълнявате не особено приятни за вас задължения. При това вашият труд ще привлече към вас допълнително внимание, което в резултат ще погъделичка вашето самолюбие.

Освен това ви предстои да се занимавате с оптимизация на трудовия процес – да преразгледате методите за постигане на целта, да направите промени в личния състав или да търсите хора, които ще ви помогнат в реализацията на някакви специфични проекти. Очаква се този месец да се сдобиете и с ново увлечение (хоби).

В началото на октомври ви очаква приятно общуване с онези, които споделят вашите възгледи за живота или вашите пристрастия. В средата на месеца някой или нещо ще спомогне за увеличаване на производиетлността на труда. В края на октомври вие може би ще възстановите контакта си с човек, който някога се е дистанцирал от вас.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 6, 7, 8, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 31.

devaДевите през октомври ще осъзнаят изцяло своята значимост. Най-вероятно за вашето професионално внимание ще се борят няколко души, които ще искат да си сътрудничат именно с вас и с никого другиго. Така че остава ви само да изберете онова предложение, което е в състояние да удовлетвори всички ваши амбиции.

Освен това, голяма е вероятността да получите по-висока длъжност или да започнете проект, който ще стане за вас основен вид дейност през следващата година или дори за по-дълъг период от време. Това на свой ред ще ви донесе увеличение на доходите и ще се окаже истинска школа на живота, тоест ще ви подари безценен и много важен опит.

В началото на месеца ви очакват многобройни съгласувания и неочаквано, но от това не по-малко приятно общуване. В средата на октомври вие най-вероятно ще получите онова, за което дълго време сте мечтали. В края на месеца се очаква да получите някаква награда, с която ще можете заслужено да се гордеете. Освен това, през дадения период е вероятна среща с роднини от друг град.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 22, 23, 29.

vezniПрез октомври на Везните ще се наложи да се наведат пред онези, които определят тяхното финансово положение. Не е изключено да бъдете принудени да търсите компромис и да направите отстъпки, за да не загубите онова, което сега имате и което е много важно за вас. При това е вероятен конфликт с хора, чиито методи и приоритети се отличават от вашите.

Освен това може да се очаква започване на проект, свързан с област, която вие не познавате и не разбирате достатъчно добре. Затова ще се наложи спешно да разширите своите знания и умения, да прегледате специална литература и да се обърнете за помощ към хора, които владеят съвършено технологиите, без които вие не можете да се справите.

В началото на месеца ви очаква шумно и много весело прекарване на времето, включващо в себе си приятно общуване. В средата на октомври ще се наложи да проявите гъвкавост е да се адаптирате към някакви нови обстоятелства. В края на месеца от вас ще се изисква самоотвержен труд и временен отказ от някакви принципи и удоволствия.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 2, 9, 12, 16, 24, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 13, 20, 25, 27.

skorpionПрез октомври на Скорпионите ще се наложи да отложат някои текущи дела и да отделят внимание на оформянето на някакви важни документи. Най-вероятно това ще бъде необходимо, за да не се сблъска важен за вас проект с преднамерено провокирани и трудно преодолими препятствия. Така че не игнорирайте това, което е свързано с документация.

Освен това, през този месец ви очаква успех в бизнеса, вашите доходи ще се увеличат, а онези фактори, които са ви пречели, благополучно ще изчезнат. Не е изключено, в повечето случаи това да стане благодарение на съдействието на нов делови партньор, който умело ще насочи вашата енергия в нужното русло и ще ви подскаже с кого сега е най-добре да си взаимодействате.

В началото на октомври ще ви се наложи да се сблъскате с бюрократизъм и продължителни проблеми, свързани с документи. В средата на месеца има вероятност да получите солиден приход, който ще ви позволи да реализирате някаква стара ваша идея или да осъществите съкровено желание. В края на октомври ще нарасне деловата активност, а с нея и доходите и общуването с нужните хора.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 14, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 5, 12, 16, 19, 23, 26, 30.

strelecПрез октомври е възможно Стрелците да попаднат в нееднозначна ситуация. Не е изключено да се появят проблеми, които ще трябва да бъдат решени без отлагане, но при това единственият възможен изход от така формираните обстоятелства да бъде неприемлив за вас по етични или някакви други съображения. Постарайте се все пак някакси да излезете от това положение.

Освен това, има вероятност да се случат събития, след които ще имате нужда от съпричастието и вниманието на околните. Най-вероятно, вие ще си спомните за всички свои приятели и познати, дори за онези, с които не сте си общували няколко години и цялото си свободно време ще прекарвате, общувайки с тях. И това ще ви помогне да се настроите позитивно.

В началото на месеца, за да се освободите от някакъв проблем, ще се наложи да задействате странични хора. В средата на октомври може да ви потрябват допълнителни парични средства. По-добре е обаче да не теглите кредит; постарайте се да се справите с това, с което ще ви услужат ваши познати. В края на месеца може би ще ви предстои да се занимавате с наследствени дела.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 8, 15, 16, 17, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21.

kozirogПрез октомври на Козирозите им предстои да изкачат следващото стъпало в кариерата или по социалната стълбица. Голяма е вероятността вие да съумеете правилно да подредите приоритетите си, което ще ви помогне да постигнете някакви стратегически важни за вас цели и да получите онова, към което отдавна се стремите, след което най-вероятно ще ви направят няколко изгодни предложения.

Освен това, пред вас ще се появи възможност да влезете в общност, в която по-рано категорично не са искали да ви приемат. Не е изключено, за това да ви помогне промяната на вашия статус, както и препоръките на хора, които ще оценят в пълен обем известни ваши качества или принос във важно за тази общност начинание.

В началото на месеца под влияние на обстоятелствата или на своите собствени амбиции ще ви се наложи да промените своите възгледи. В средата на октомври реализацията на плана, който сте разработили в детайли, ще даде отлични резултати. В края на месеца пред вас ще се отворят врати, зад които вие вече не сте се надявали да проникнете.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 3, 18, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 5, 12, 15, 22, 26, 29.

vodoleiЗа да запазят своето положение Водолеите през октомври ще се наложи спешно да се занимават с нещо, което преди време кой знае защо не сте искали да доведете до логически финал. При това, най- вероятно вие ще бъдете принудени да го правите тайно не само от някакви влиятелни хора, но и от онези, на които обикновено изцяло доверявате.

Освен това, в този месец ви очаква доход от действия, предприети в миналото. Например, това може да бъде получаване на допълнителни парични средства или някаква компенсация. При това, не е изключено да ви направят страхотно предложение, които вие с благодарност ще приемете.

В началото на октомври ви очаква посещение на някакво интересно развлекателно мероприятие, на което вие с удоволствие ще пообщувате с важни за вас хора. В средата на месеца ще се наложи спешно да пренастроите своето съзнание, но това ще бъде от полза и на вас самите, и на вашата работа. В края на октомври може да научите някаква тайна.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 12, 22, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25.

ribiНа Рибите през октомври им предстои много често да приемат важни и дори съдбоносни решения. Не е изключено на вас вече да ви е омръзнало текущото положение на нещата, а някакво събитие да стане онази последна капка, след която вие практически ще решите да нарушите установения ред. Всичко това, най-вероятно ще бъде свързано с деловата сфера, съответно ще ви се наложи или да търсите ново място за своята дейност, или да събирате отделните парченца на онова, което сами сте срутили.

Освен това, има вероятност заради всички тези събития да загубите доверието на човек, който дълго време ви е помагал и покровителствал. Така че преди да се заемете с промени в пълен мащаб, помислете какво рискувате.

В началото на месеца не вземайте необмислени решения, особено под влиянието на нечии съвети и собствените си емоции. В средата на месеца се постарайте да запазите онова, което имате – ще ви бъде трудно да му намерите замяна. В края на октомври бъдете по-икономични – не харчете пари за онова, без което лесно можете да минете.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 9, 12, 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 21.

Автор: Н. Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top