Месечен хороскоп за Май 2015 година

май 2 | , ,

oven

През май Овните ги очакват важни преговори, които най-вероятно ще се наложи да се водят дори в извънработно време. Не се опитвайте да избягате от обсъждането на нещата и не поставяйте на първо място почивката, тогава пред вас ще се отворят нови перспективи и ще се появи възможност да започнете проект, чиято реализация благоприятно ще повлияе върху вашето финансово, професионално и социално положение.

Освен това ви предстои да се занимавате с това, което ще ви натоварят околните – най-вероятно роднини. Не е изключено някой да ви напомни за непредпазливо дадено от вас обещание и вие заради запазването на нормалните взаимоотношения ще бъдете принудени да се подчините и да спазите дадената дума

В началото на месеца ще ви се наложи по някакъв начин да обвържете своите желания с текущата и постоянно променяща се реалност. В средата на май ви предстои от няколко делови предложения да изберете най-изгодното или перспективното. В края на месеца ви очакват някакви интересни и развлекателни мероприятия.

Най-благоприятните за вас дни през май: 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 2, 8, 16, 23, 29, 30
.

telec

През май Телците ги очаква успешна трудова дейност, вярно е, че не толкова на професионално, колкото на битово поприще. На работното място не са изключени недоразумения, свързани с несъстоятелността на деловите партньори, колеги или шефове, или с тяхното нежелание да спазват предишните договорености. Впрочем, през третата десетдневка за вас ще се появи възможност да стабилизирате ситуацията и да извлечете от нея материална полза.

Освен това, през този месец може да имате ново увлечение (хоби) с приложен характер. Вярно е, че има вероятонст да се заемете с него не в порив на вдъхновение, а с някаква практическа цел. При това ви предстои да общувате с хора, които не особено добре разбирате.

В началото на май са вероятни доста солидни финансови постъпления, част от които вие ще похарчите за своето жилище. В средата на месеца под влияние на едномоментното желание можете да промените своите планове за най-близкото си бъдеще. В края на май ще изчезнат някакви разногласия, но вие едва ли ще си оправите отношенията с онези, които са били причина за тях.

Най-благоприятните за вас дни през май: 16, 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

bliznaciБлизнаците ги очаква месец, наситен със събития. Най-вероятно през май ви предстои да се занимавате активно с публична дейност и да прекарате много време сред хора, на които постоянно ще разказвате и обяснявате нещо. Голяма е вероятността от вашето авторско изкуство да зависи не само придвижването на някакъв проект, но и вашите взаимоотношения с родата.

Освен това, ви очаква повишаване на творческата и делова актиност, вие с удоволствие ще се заемете с някакви нови начинания. Вярно е, че дотогава ще ви се наложи да се справите с онези проблеми, които сега ви тормозят и пречат да се занимавате с онова, което наистина ви е интересно.

В началото на месеца ви предстои да вземете под контрол някаква сложна или нееднозначна ситуация, така или иначе свързана с роднини или с пари. В средата на месеца вашите начинания ще са във възход. В края на месеца ще намерите практическо приложение на своите най-добри качества.

Най-благоприятните за вас дни през май: 3, 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

rak

През май Раците ги очаква стабилизиране на финансовото им положение. Голяма е вероятонстта да намерите още един постоянен източник на доходи или изгодно да вложите средствата, с които разполагате. При това се очаква успешна творческа самореализация, която ще донесе не само морално удовлетворение, но и ще ви помогне да получите опит, който ще ви бъде от голяма полза още през следващия месец.

Освен това ви предстои да се договорите с онези, които могат да повлияят на вашите планове за бъдещето или за получаването на допълнителни приходи. Вярно е, че преговорите най-вероятно ще се проточат и ще бъдат малко проблемни, но затова пък в резултат вие ще получите дори повече, отколкото сте разчитали.

В началото на месеца ви предстои да реализирате нечии идеи и този процес ще се окаже не само главоболно, но и интересно занимание. В средата на месец май ви очакват многобройни покупки, което също ще бъде увлекателно. В края на месеца ще се изпълни някакво ваше желание и това ще ви достави удоволствие и на вас, и на онези, които държат на вас.

Най-благоприятните за вас дни през май: 14, 20, 21, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 19, 23.

luvПрез май Лъвовете ще могат да си поемат глътка въздух. И макар поради това да загубите малко пари, но ще можете да си починете и да възстановите енергийния си баланс, което на свой ред благоприятно ще се отрази на всички ваши следващи действия. При това има вероятност да започнете ново сътрудничество, което ще се окаже доста успешно както във финансово отношение, така и по отношение на кариерата.

Освен това ви предстои да преразгледате някои свои възгледи, навици или пристрастия. Възможно е да ви доскучае онова, което по-рано убедително сте отстоявали или с което сте се занимавали с увлечние в свободното от работа време. Впрочем, ситуацията няма да стане кризисна, а просто ще ви тласне към поредната спирала на личностно развитие.

В началото на месеца понижаването на деловата активност ще ви подари възможност да се видите с онези хора, с които вие много рядко се срещате именно поради своята заетост. В средата на май ви очаква лесно постигане на целите, а също така ще можете да диктувате някому своите условия. В края на месеца се очаква някакво ярко и запомнящо се позитивно събитие.

Най-благоприятните за вас дни през май: 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 29.

devaДевите през май активно ще се стремят към увеличаване на приходите. Може би вие ще настоявате да ви повишат заплатата или ще ви доверят доста доходен проект. И най-вероятно ще се справите с поставената пред вас задача, ако разбира се не бъдете въвлечени в конфликт, който най-общо казано не ви засяга. Така че постарайте се да стоите встрани от всички неадекватни изцепки на колегите си.

Освен това, през дадения период настоятелно ви се препоръчва да бъдете по-стриктни с информацията. С каквото и да се занимавате, проверявайте всички сведения, с които сте принудени да работите – грешката в първоизточника ще доведе до ваш пропуск, което може да ви струва много скъпо.

В началото на месеца най-вероятно ви очаква някаква придобивка, която ще направи вашия живот по-комфортен. В средата на май стремежът за получаване на лесни пари може да се обърне в неприятности, особено ако заложите на неподходящи хора. В края на месеца много са вероятни спорове и кавги с хора, които добре ви познават.

Най-благоприятните за вас дни през май: 6, 20, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 8, 14, 21, 22, 28, 29.

vezniПрез май на Везните им предстои да променят нещо кардинално в своя живот. Голяма е вероятността за вас да се появи шанс да реализирате своя стара мечта и няма да ви спре това, че заради нея ще се наложи да излезете извън своята зона на комфорт. При това не са изключени промени от професионален характер – може би вие ще решите да овладеете нова специалност или да се върнете в онази сфера, която кой знае защо по-рано сте оставили.

Освен това някакви ваши пристрастия или желания могат поискат допълнителни разходи и ако вашето финансово положение не позволява да плащате всяко свое „искам“, ще се наложи да се откажете от нещо. Впрочем, вие бързо ще откриете по-икономичен вариант да поддържате своите навици или за реализация на своите планове.

В началото на месеца ви предстои да направите някакъв сложен избор. В средата на май ви очаква повишение на деловата активност, при това най-вероятно ще се радвате много на това, което се случва с вас. В края на месеца ви очаква някакво интересно прекарване на времето, благодарение на което ще получите нови впечатления.

Най-благоприятните за вас дни през май: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 28, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 5, 10, 17, 19, 26, 31.

skorpionПрез май Скорпионите ги очаква среща с хора от миналото. Не е изключено да се отправите към среща със съученици или състуденти. Така ще можете да пообщувате с онези, които някога са били част от живота ви. Между другото, има голяма вероятност някой от тези хора да ви направи примамливо делово предложение или да ви покани на някакво развлекателно пътуване.

На работното ви място не всичко е розово. Може би ще ви се наложи да се справяте с проблеми, на които по-рано по някакви причини не сте обръщали внимание, или да търсите точки на съприкосновение с хора, които предизвикват у вас остра неприязън. Във всеки случай ще имате нужда от обективност, търпение и сдържаност в изказванията си.

В началото на месеца не са изключени имуществени спорове, освен това шефовете могат да ви „зарадват“ с връщане на някакви отменени по-рано забрани. В средата на месец май, най-вероятно благодарение на някакъв човек, във вас ще се събудат нови позитивни желания. В края на месеца са вероятни конфликти на работното място.

Най-благоприятните за вас дни през май: 3, 5, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 11, 15, 18, 22, 25, 29.

strelecПрез май при Стрелците е възможно да възникнат проблеми в деловата сфера. Не е изключено причина за неприятностите да стане вашата несдържаност. Постарайте се да не ядосвате шефовете си и да не влизате в конфликти с партньорите си, иначе ще ви се наложи да търсите нов източник на доходи или в най-добрия случай, да се занимавате с нещо, което не ви харесва много – така да се каже за компенсация на моралните щети.

Освен това, през дадения период настоятелно ви се препоръчва да не работите в екип с хора, които не умеят да изпълняват навреме поставените пред тях задачи. Най-вероятно вие както винаги ще поемете върху себе си отговорността заради немарливите си колеги и отново ще дадете повод на началници или делови партньори да ви мъмрят.

В началото на месеца са вероятни непредвидени разходи или ще се наложи спешно да плащате някакви свои стари сметки. В средата на май се постарайте с всичко и с всички да се държите благоразумно като „добро дете“ – това ще ви спести много неприятности. В края на месеца от вашето благоразумие ще зависи вашето най-близко, а и по-далечно бъдеще.

Най-благоприятните за вас дни през май: 5, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13.

kozirogПрез май Козирозите ги очаква увеличение на доходите. Не е изключено да откриете за себе си нов начин да печелите пари и успешно да го приложите на практика. Ако обаче вашият метод не е легален, ще пострада вашата репутация. При това много е възможно да се появи влиятелен съюзник или покровител. Вярно е, че във втората половина на месеца между вас и този човек може да се състои не особено приятен разговор.

Освен това, голяма е вероятността за увлекателно пътуване, което най-вероятно ще ви излезе много по-евтино, отколкото вие си мислите. Очаква ви и общуване с хора, с които ви свързват твърде много нещо, но вие кой знае защо не можете да си позволите да се виждате с тях много често.

В началото на май ви очаква интересно откритие, което ще промени или вашия социален статус, или отношенията ви с роднини. В средата на месеца не са изключени продължителни и при това практически безполезни преговори. В края на май настойчиво ви се перпоръчва да не влизате във финансови авантюри.

Най-благоприятните за вас дни през май: 5, 8, 9, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21, 25.

vodolei

През май Водолеите ги очаква някакво увлекателно начинание. Голяма е вероятността да ви предложат да се заемете с доходен проект и при това да ви дадат пълен картбланш. Важното е да се постараете да оправдаете оказаното ви доверие и тогава вие бързо ще преминете на ново социално и професионално ниво, както и ще можете успешно да се противопоставите на онези, които по някакви причини не вярват във вашите сили и възможности.

Освен това, най-вероятно ви предстои да се занимавате с това, което е пряко свързано с вашето жилище или вила. Може да сте намислили поредните размествания и това ще „изяде“ лъвския пай от вашето свободно време и част от парите, заделени за други нужди.

В началото на месеца е вероятно да имате конфликт с човек, който не умее да действа в нестандартни ситуации. В средата на май ще се появи възможност едновременно да проявите няколко свои таланти и това ще ви донесе известни допълнителни блага. В края на месеца вие най-вероятно ще намерите някакъв оригинален начин за релаксация.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 9, 13, 16, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 17, 31.

ribiПрез май Рибите ги очакват нови полезни познанства. Голяма е вероятността хората, които ще се появят до вас, да ви научат на нещо много ценно и това да ви бъде полезно не само в ежедневния живот, но и в деловата сфера. При това е възможно да получите допълнителен приход или просто ще ви направят скъп подарък.

Освен това очаква се начало на не особено дългосрочен проект, който обаче ще се окаже много по-проблемен, отколкото сте могли да си представите. Не е изключено да ви ръководят хора, които лошо се ориентират в същността на вашата професия и във вашите методи за постигане на поставената цел, но по някакви пиричини ще ви се наложи да се примирите с тяхната намеса във вашата дейност.

В началото на месеца ще се изпълни някакво ваше старо желание. може би това така или иначе ще бъде свързано с почивката. В средата на май са вероятни конфликти с колеги, при това без видим за това повод. В края на месеца е възможно да се появят нови служебни или битови задължения. При това ще ви се наложи да се занимавате едновременно с няколко неща.

Най-благоприятните за вас дни през май: 7, 12, 14, 21, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 20, 27
.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top