Месечен хороскоп за Март 2016

март 13 | ,

oven
Овните през март най-вероятно ще се разделят с това, което в последно време активно не ги устройва. Това могат да бъдат и някакви делови взаимоотношения, и работа, която им е омръзнала и престанала да им носи приходи, и навици, които изведнъж са започнали да ги потискат. Очевидно е, че ще ви се прииска да встъпите в новия годишен цикъл обновени, което и ще ви тласне към ярки и знакови промени, които вие ще инициирате напълно съзнателно.

Освен тови ви очаква ново успешно сътрудничество, благодарение на което ще можете да реализирате много свои идеи. Вярно е и това, че колективната дейност ще бъде затруднена поради вашия стремеж да контролирате всички текущи процеси.

В началото на месеца някакво събитие ще ви накара да се усъмните доколко правилно и смислено живеете днес. В средата на март не се препоръчва да “дърпате” в светлото бъдеще онези, които не са готови за кардинални промени – тези хора не стават за ваши помощници и не са ваши спътници. В края на месеца се очакват значими промени в много сфери на живота ви.

Най-благоприятните за вас дни през март: 10, 22, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 25, 26.

telec
През март Телците ги очакват позитивни промени в деловата сфера. Голяма е вероятността промените да инициират хора, които някога са били ваши опекуни или са участвали във вашия най-грандиозен проект. Най-вероятно ще ви въвлекат в нещо такова, което ще повлияе благоприятно и на вашето финансово състояние, и на вашата кариера.

Освен това, ще се освободите от някаква ситуация, която сега ви принуждава да се напрягате, да нервничите и да полагате съществени усилия за постигане на важни за вас цели. Ще си отиде тревогата, безпокойството, вие ще започнете да се отнасяте по-просто към случващото се, което на свой ред ще ви позволи без особени усилия да получите желаните резултати.

В началото на месеца не е подходящо да реализирате идеи, в чиято целесъобразност се съмнявате. В средата на март може да очаквате предложение, което ще определи живота ви през следващата половин година. В края на месеца започването на някакъв проект ще ви накара да приемете някакви обстоятелства.

Най-благоприятните за вас дни през март: 4, 12, 13, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29
.

bliznaci
През март ще се наложи Близнаците да се сблъскат с някои непредвидени обстоятелства, които ще ви принудят да излезете от своята зона на комфорт и спешно да промените нещо в живота си. Голяма е вероятността немалка роля в това да изиграят вашите собствени думи, казани непредпазливо някога на някакъв влиятелен човек.

Освен това ви предстои да проявите самостоятелност в онези дейности, за които отдавна сте привикнали да разчитате на околните. И макар че едва ли ще се зарадвате на такъв обрат в събитията, в резултат той ще ви направи доста по-уверени в своите възможности и самодостатъчни като личност.

В началото на месеца не се изключва вероятността да получите приходи, които ще ви донесе някаква ваша стара идея. В средата на март се очакват някакви изпитания, постарайте се да ги издържите достойно, за да не се задълбочава ситуацията. В края на месеца ще се промени вашата психическа нагласа, ще спрете да се самосъжалявате и най-накрая ще започнете да действате.

Най-благоприятните за вас дни през март: 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24, 31.

rak

През март Раците най-накрая ще излязат от своеобразната си “нелегалност”, в която преди известно време са се оттеглили абсолютно доброволно. Най-вероятно, ще ви се прииска да сте по-често сред хора, да общувате със стари познати, отново да започнете да работите в онзи екип, с който ви свързват много неща. Така че очаква ви важен колективен проект, който ще ви донесе и добри пари, и чувство на дълбоко удовлетворение.

Освен това, ви предстои да анализирате и осмислите своите взаимоотношения с колети или делови партньори, които са ви помагали поради някакви користни подбуди. Голяма е вероятността вие да им се “отблагодарите” по някакъв особен начин.

В началото на месеца рязката смяна на вашето настроение ще изненада всички – и вас самите, и околните. В средата на март вероятно ще получите няколко предложения, и ще ви се наложи да проучите кои от тях са рентабилни, а от кои е по-добре да се откажете. В края на масеца вашите действия ще управлява някой друг, не вие.

Най-благоприятните за вас дни през март: 10, 14, 16, 17, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 19, 29.

luv
През март Лъвовете могат да очакват подобряване на текущата ситуация в деловата сфера. Ще се появят няколко нови проекта, които ще ви помогнат да увеличите своите доходи и да се почувствате уверени в утрешния ден. Голяма е вероятността да се възползвате удачно и от своите идеи, и от идеите на вашите колеги или делови партньори.

Освен това ви очаква подкрепа от страна на хора, които в известен смисъл зависят от вас. Не е изключено, те да ви помогнат да постигнете някаква важна за вас цел, да ви дадат това, от което имате нужда, или да се съгласят с някакви ваши условия, с цел да запазят онова, което имат сега, благодарение на вас.

В началото на месеца не следва да влизате в конфликт с началници (партньори) – много скоро ще разберете, че предметът на вашия спор вече не е актуален. В средата на март заради нови проекти ще се наложи да усвоявате някакви знания или умения. Усилията ви няма да са напразни и ще бъдат възнаградени. В края на месеца може да очаквате започването на нещо наистина грандиозно.

Най-благоприятните за вас дни през март: 18, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 12, 26.

deva
На Девите през март най-вероятно ще се наложи да се сблъскат с неприемането на тяхната личност. При това голяма е вероятността вие сами да провокирате това, като не пожелаете да се съобразявате с мнението на колеги или шефове и критикувайки всичко и всички. Не изказвайте на глас своето недоволство, за да не бъдете принудени да търсите нова работа или да се съгласите на условия, които за вас сега са неприемливи, или да търпите постоянни нападки.

Освен това възможно е да възникнат проблеми със самооценката. Не е изключено някои събития явно да ви подскажат, че взетото от вас някога решение е било неправилно и вие сами сте виновни в това, което се случва. В резултат можете да загубите увереност в себе си. Ако нещо може да се поправи, възползвайте се от този шанс.

В началото на месеца някои ваши тайни манипулации ще ви донесат приходи. В средата на март всичко ще зависи само от вашето поведение. В края на месеца вашата упоритост ще ви помогне много да си върнете онова, което практически е било загубено.

Най-благоприятните за вас дни през март: 21, 22, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 17, 26, 31.

vezni
През март Везните ги очаква продуктивна колективна дейност. При това не е изключено за постигането на някаква обща цел да ви предстои да направите няколко кратки пътувания или да се отправите в доста далечна командировка. Впрочем, пътуванията ще бъдат успешни и ще ви помогнат да получите нелоши пари.

Месецът обаче ще ви донесе и проблеми. Основно те ще бъдат свързани с вашето психоемоционално състояние, затова се постарайте да избягвате прекалено напрегнатата интелектуална и физическа дейност, почивайте си по-често и търсете възможности да получавате положителни емоции навсякъде, където това е възможно.

В началото на март, за да получите някакви облаги, ще ви се наложи да свършите нещо, което обикновено се стараете да не правите. В средата на месеца от вашите действия ще зависи успехът на някакъв колективен проект. В края на март не си струва да започвате някакви нови проекти, особено онези, които са инициирани от твърде енергични хора.

Най-благоприятните за вас дни през март: 12, 18, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 13, 15, 20, 22, 29.

skorpion
През март на Скорпионите ще се наложи да се откажат от някои свои персонални честолюбиви идеи и да се влеят в проект, който предполага участието на няколко амбициозни личности. Успехът на това начинание ще зависи от това дали ще съумеете правилно да подредите своите приоритети и да се съсредоточите върху постигането на общата цел.

Освен това ви очаква поредният етап на самоусъвършенстване. Голяма е вероятността вие да осъзнаете какво именно сега не ви достига, за да преминете на следващото ниво в живота си и ще направите всичко зависещо от вас, за да наваксате пропуснатото. Не е изключено заради това да ви се наложи да усвоите знания и умения, които по-рано сте смятали за несъществени.

През първата десетдневка вие ще получите своеобразна награда за онова, което сте свършили за изминалите два месеца. В средата на март ще се наложи да се примирите с някои нови обстоятелства. В края на месеца се очаква започване на труден, но много доходен проект. При това чрез него вие изцяло ще балансирате своите желания и възможности.

Най-благоприятните за вас дни през март: 8, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 18, 25, 28
.

strelec
През март Стрелците ги очаква преминаване към следващо професионално ниво. Това може да бъде проект, който ще ви добави умения и професионализъм и ще увеличи вашия делови рейтинг, или нова работа, на която вие ще можете пълноценно да реализирате заложените във вас способности и да покажете всичко, което сте научили за изминалите години.

Освен това ви предстои “да се поровите” в себе си и да си изясните какво всъщност искате в действителност. Голяма е вероятността осъзнаването на истинските ви желания да ви тласне към някакви активни действия, които в резултат ще променят и вас, и вашия живот, а така също ще разширят и вашите хоризонти.

В началото на месеца не е изключено противопоставяне на човек, който за постигане на своите цели използва неприемливи за вас методи. В средата на март може да очаквате някои особени успехи, но за тях ще се наложи да заплатите със своя психологически комфорт. В края на месеца е вероятно започването на проект, който може буквално да се нарече революционен.

Най-благоприятните за вас дни през март: 1, 3, 24, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 23.

kozirog
През март на Козирозите ще се наложи да пожертват своите интереси и да направят известни отстъпки. Голяма е вероятността вие да бъдете принудени да направите това, за да запазите основния обем блага, с които сега разполагате. Впрочем тъй като вашата жертва ще се окаже много своевременна, в резултат ще получите много повече, отколкото сте дали или загубили.

Освен това, в някакво много важно за вас начинание ще ви подкрепят хора, които изцяло споделят някои ваши убеждения. Помощта на тези личности, най-вероятно ще ви даде възможност да минимизирате разходите (финансови или енергийни), и вие доста бързо ще получите необходимия ви резултат.

В началото на месеца се очаква приход от проект, който вие не сте афиширали, но с който сте се занимавали с пълно самоотдаване. В средата на март ще се наложи да направите компромис, включително и със себе си. В края на месеца не е изключено противопоставяне с човек, облечен във власт или стремящ се към лидерско място.

Най-благоприятните за вас дни през март: 4, 5, 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 21, 31.

vodolei
През март Водолеите ги очаква повишаване на доходите. Голяма е вероятността това да се случи благодарение на някакъв колективен проект, така или иначе свързан с друга държава и човек, който е практически гениален администратор. Вярно е, че ще ви се наложи да промените своето отношение към някои фактори, но това си струва.

Освен това най-вероятно ще престанете да се стремите към реализация на желание, за осъществяването на което няма никаква възможност, ще се примирите с недостижимостта на мечтата си и… тя ще стане ралност без каквито и да било усилия от ваша страна. Така че оставете ситуацията на мира и разчитайте на колелото на Съдбата.

В началото на месеца не са изключени известни финансови загуби или непредвидени разходи за представителни нужди. В средата на март не игнорирайте своята интуиция и не се страхувайте да трансформирате своя мироглед. В края на месеца ще се появи възможност да започнете изгоден иновационен проект.

Най-благоприятните за вас дни през март: 12, 16, 26 .
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: всички дни са неутрални.

ribi
През март Рибите ги очакват трудноти при постигането на професионалните цели. Голяма е вероятността при решаването на служебни задачи да се наложи да противопоставите себе си на мнозинството, да се изправите срещу мнението на шефа или до последно да криете своите истински намерения. При това ритъмът на работата може да се окаже по-интензивен от този, към който сте привикнали.

Затова пък месецът ще ви донесе пълна хармония със своето вътрешно “аз”. Вие ще престанете да се безпокоите по повод, който ви е тревожил дълго време. С други думи, ще се отпуснете и това ще ви позволи да се освободите от стария стрес, или да излезете от депресията. Като цяло светът ще затрепти с всички свои цветове.

В началото на март някакъв стар проект ще ви донесе неочакван приход или нови предложения. В средата на месеца ще се избавите от някои неприятни за вас фактори и ще получите шанс да поправите стари грешки. В края на месеца бъдете по-предпазливи, откликвайки на инициативата на хора, чиито действия не сте в състояние да прогнозирате.

Най-благоприятните за вас дни през март: 3, 7, 8, 11, 14, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23, 30
.

Автор: Н. Попова

One Response to Месечен хороскоп за Март 2016

  1. Leniths Ilieva каза:

    Много Хубав! 🙂 🙂 <3 <3 <3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top