Месечен хороскоп за Март 2015 година

март 2 | , ,

oven

През март Овните ги очаква начало на нов етап. Това може да се прояви в професионално израстване, в старт на дългосрочен и перспективен проект, в преминаване на друга работа. Заедно с външните промени ще дойдат и промени личностни, промени вътрешни. Най-вероятно вие ще станете по-мъдри, ще престанете да постъпвате рязко, категорично и ще се замислите върху това как всъщност вашите действия влияят върху живота ви.

Освен това, месецът ще ви донесе и многобройни пътувания – както развлекателни, така и делови. Вярно е, че има голяма вероятност по време и на тези пътувания, и на работното си място да се окажете неведнъж в центъра на някакви конфликти. И тук много зависи от вашата сдържаност и от правилната подредба на приоритетите.

В началото на март не е изключен известен застой в ангажиментите ви и известно време да ви се наложи да плувате по течението. В средата на месеца ще се отложат някакви важни за вас преговори, в резултат обаче отсрочката може да се окаже полезна. В края на месеца ви очакват многобройни успехи, ще се повиши жизненият ви тонус, ще се появят нови планове, които вие с лекота ще реализирате.

Най-благоприятните за вас дни през март: 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
6, 13, 14, 20, 21, 27, 28.

telec

През март Телците ги очакват няколко важни събития, които те после ще обсъждат дълго както с приятели, така и с деловите партньори. Голяма е вероятността върху живота ви да повлияе човек, притежаващ качества, които вие нямате. Между вас и тази персона може да възникне тясна връзка, което на свой ред да повлияе положително върху вашата професионална дейност.

Освен това, възможно е вие да започнете няколко проекта, които старателно сте обмисляли през миналия месец. Най-вероятно вие дори ще решите да рискувате и няма да сбъркате. При това обаче всичко ще се подреди удачно само в случай, че вашите най-активни действия са през периода от 13 до 20 март.

В началото на месеца не си струва да се хвърляте в непланирани пътувания – те едва ли ще бъдат приятни и полезни. В средата на март се очакват доста успешни преговори. При това през втората десетдневка на март препоръките към вас са повече от когато и да е да се ръководите от своя усет. В края на месеца някакви ваши нови проекти ще ви донесат първите съвсем очевидни резултати.

Най-благоприятните за вас дни през март: 2, 6, 16, 22, 23, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.

bliznaciПрез март Близнаците ги очакват някакви знакови действия. Те обаче ще станат възможни само в случай, че през първите две десетдневки не се оставите да плувате по течението. Не оставяйте без контрол служебните си дела, проявявайте ентусиазъм, завоювайте доверието на началството и тогава вашият рейтинг ще расте и ще ви дадат шанс да проявите пълноценно своите най-добри професионални качества.

Освен това през този месец вие най-вероятно ще се заемете с вътрешно и външно обновяване. Голяма е вероятността да ви се прииска да промените своя живот, затова ще съставите за себе си нов разпорядък и ще се освободите от онова, което според вас пречи на вашата самореализация.

В началото на март може би неведнъж ще ви се наложи да се изправите срещу някакви обстоятелства и да се борите не само с тях, но и със своите навици. В средата на месеца по време на всякакви разговори ви се препоръчва не толкова да отдавате значение на онова, което човекът срещу вас казва, колкото на онова, което всъщност се опитва да ви каже. В края на март се очаква старт на проект, който при благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви изведе на ново ниво.

Най-благоприятните за вас дни през март: 18, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

rak

През март на Раците им предстои да започнат нещо, което за дълго време ще определи хода на живота им. Голяма е вероятността вие кардинално да промените много от онова, към което сте привикнали, и макар това да бъде напълно осъзнат избор, психологически едва ли ще се окажете готови за това. И затова през третата десетдневка не са изключени крачки назад и съмнения в правилността на взетото от вас решение. Постарайте се да не нервничите, а да приемете случващото се като даденост – малко по-късно ще започнете да получавате удоволствие от това.

Освен това през този месец по някакъв начин ще се промени кръга от хора, с които общувате, ще се появят нови познати, които позитивно ще повлияят или върху вашата професионална дейност, или върху личния ви живот. Не си струва обаче твърде много да се доверявате на хора, които ще се опитат веднага да си осигурят вашата дружба.

В началото на март ваши минали постижения ще ви позволят да удовлетворите свои амбиции в кариерата или някакви свои потребности. В средата на месеца се очаква някакво знаково пътуване. В края на март ще се наложи да преодолявате външни препятствия и да се справяте с вътрешното си състояние.

Най-благоприятните за вас дни през март: 1, 2, 12, 16, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21, 31.

luvПрез март на Лъвовете им предстои да се занимават с нещата, които са започнали преди известно време, но по някакви причини не са завършили или просто са започнали да им отделят по-малко внимание. При това голяма е вероятността да се повторят някакви минали събития, затова ще трябва да имате предвид старите си грешки или активно да използвате опита, който сте се надявали вече никога да не ви потрябва. Впрочем, през третата десетдневка всичко ще се подреди, чакат ви ярки успехи, нови увлекателни проекти, нарастване на доходите.

Освен това, най-вероятно във вас ще се появят нови желания, свързани с личния ви живот. Не е изключено да решите по някакъв начин да модифицирате някакво свое увлечение (хоби) и това на свой ред да стане следващото стъпало на вашето личностно развитие. Очакват ви и срещи с хора, от които се интересувате.

В началото на месеца старателно обмисляйте всичко, което се каните да кажете – от това ще зависят не само вашите взаимоотношения с околните, но и вашата кариера. В средата на март вашите психологически потребности ще станат импулс за самоусъвършенстване. В края на месеца ви очаква успех във всички начинания.

Най-благоприятните за вас дни през март: 1, 2, 3, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28
.

devaПрез март при Девите е възможно да възникнат определени трудности в професионалната сфера. Голяма е вероятността при вас да се появи нов началник, когото няма да удовлетвори качеството на вашата работа или старият ви шеф по някакви причини ще престане да ви доверява. Не влизайте в конфронтация, а се постарайте на дело да докажете, че сте отличен работник, иначе още през третата десетдневка ще ви се наложи да смените местоработата си.

Ако съумеете да отрегулирате ситуацията, тогава много скоро ще стъпите на ново социално и професионално ниво. Така че не отказвайте да изпълнявате чужди задължения, да работите извънредно и не казвайте на шефа си, че ръководството нарушава кодекса на труда или че постъпва неправилно.

В началото на месеца ви очаква среща с човек, с когото взаимното ви разбирателство се намира дори не в зачатъчно състояние, а в „противозачатъчно“, тоест с човек, с когото говорите на различни езици. В средата на март само точното осъзнаване на онова, което се случва около вас, ще ви помогне да избегнете неприятностите. В края на месеца вие против своята воля ще бъдете въвлечени в някакви активни действия.

Най-благоприятните за вас дни през март: 4, 18, 25, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 19, 20, 26, 27.

vezniПрез март Везните ги очаква връщане към някои стари ангажименти или проекти, което едва ли ще се окаже приятно. Не е изключено вие вече да сте се пренастроили на нещо друго, затова връщането в миналото ще ви откъсне от зоната на комфорта. Още повече, че ще ви се наложи да се занимавате с нещо, с което още не сте се сблъсквали, при това едва ли ще можете да разчитате на помощ или подкрепа от страна на околните.

Впрочем, не всичко ще бъде толкова зле. Очакват ви доста приятни грижи, които ще станат за вас начин за творческа изява. Може би ви предстои да се занимавате с ремонт или по някакъв друг начин да доведете своето жилище до съвършенство. Вярно е, че тук не бива твърде много да разчитате на съдействието на други хора.

В началото на месеца е възможно да получите някакви новини, които ще предизвикат във вас доста противоречиви чувства. В средата на месец март ще се наложи в някаква дейност да действате интуитивно. Спомнете си стария си опит и се постарайте да не допуснете грешка. В края на месеца може да се сблъскате с нечия неадекватна активност, която ще ви попречи спокойно да реализирате някои свои идеи.

Най-благоприятните за вас дни през март: 6, 7, 14, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 10, 17, 22, 29, 31.

skorpionПрез март Скорпионите ги очаква успешна индивидуална дейност. Много е вероятно да ви предстои да се занимавате с проект, който другите просто не са в състояние да реализират, затова пък вие ще се стегнете и без проблеми ще се справите с поставената пред вас задача. Това на свой ред ще ви донесе добър доход, всеобщо уважение и може би, нови перспективни поръчки (задачи).

Вярно е, че през третата десетдневка вероятно ще ви се наложи да се сблъскате с неразбиране. Най-вероятно вие няма да съумеете да убедите шефовете си и те ще въприемат „на нож“ вашите рационализаторски предложения. Постарайте се да не натрапвате нищо на ръководството – през дадения период това е абсолютно безполезно.

В началото на месеца в голяма степен ще ви бъдат от полза някакви ваши специфични качества, знания, навици. В средата на март много неща ще зависят от това доколко се разбирате с колегите си. Постарайте се да не засегнете тяхното самолюбие, за да не си спечелите врагове. В края на месеца се занимавайте само с това, което е одобрено от началството и не се опитвайте да поемате инициативата в свои ръце.

Най-благоприятните за вас дни през март: 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30
.

strelecПрез март на Стрелците ще се наложи да свикват с някакви обстоятелства, макар че това няма да ги зарадва. Постарайте се да проявите гъвкавост, тъй като още през третата десетдневка ситуацията ще се промени и проявената преди това от вас сговорчивост ще ви свърши добра работа. При това след 20-ти вие ще можете да си върнете на онези, които са станали причина за негативните ви емоции и са ви накарали да вървите срещу вашата истинска същност.

Освен това, през третата десетдневка ви очакват ярки успехи на професионалното поприще и това ще ви донесе стабилизиране на финансовите дела, укрепване на вашето положение и някакви други блага. Покрай всичко това от вас е възможно да се заинтересуват непознати (или малко познати) хора, които имат нужда от вашите знания и умения. Това също ще бъде добре заплатено.

В началото на месеца по някакви причини вашите желания няма да съвпаднат с вашите възможности. В средата на март ще ви се наложи да действате по чуждо подсказване или да работите под ръководството на човек, когото не уважавате. В края на месеца вие благополучно ще наваксате всичко, което сте пропуснали, и ще намерите допълнителен източник на доходи.

Най-благоприятните за вас дни през март: 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

kozirogПрез март Козирозите ги очакват разнообразни успехи. Вярно е, че за да ги постигнат ще се наложи да проявят твърд характер и да отстоят онова, което смятат за основополагащо. Голяма е вероятността да се опитат да ви принудят да се откажете от някакви ваши идеи или принципи. Ако обаче не им се дадете, ще постигнете и своите цели, и уважението на онези, които преди това не са ви имали предвид.

Освен това ви предстои да се сблъскате с някакви нововъведения, които ще ви се сторят нерационални и поставящи под заплаха всичко онова, с което сега се занимавате. Ако обаче се въздържите от прибързани изводи и действия, много скоро ще разберете, че всичко случило се не ви е навредило, дори напротив, донесло ви е огромна полза.

В началото на месеца с вас е възможно да споделят някаква конфиденциална информация и ако вие правилно я използвате, ще можете да манипулирате онези, които имат намерение да ви командват. В средата на март по някаква причина ще се наложи да проявите силна воля и това ще ви помогне да постигнете сериозни успехи. В края на месеца ви очакват промени, които ще определят по-нататъшната стратегия във вашите действия.

Най-благоприятните за вас дни през март: 3, 7, 14, 15, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 5, 9, 12, 19, 23, 26, 30.

vodolei

През март Водолеите ги очаква начало на проект, който може да стане първи етап на продължителен благополучен период. Голяма е вероятността вие да се окажете в своята стихия, понеже ще можете да демонстрирате най-добрите си качества и да убедите околните във вашия несъмнен професионализъм. Вярно е, че не е изключено стартирането на това начинание да се предшества от дълги преговори, които ще ви накарат да нервничите.

Освен това през този месец ще ви се наложи няколко пъти да променяте своите планове. Най-вероятно обстоятелствата ще се подредят така, че те ще ви управляват, а не вие – тях. Впрочем, и от това вие ще съумеете да извлечете полза, особено ако се отпуснете и не започнете геройски да преправяте ситуацията.

В началото на март пред вас ще се появи възможност да оправите отношенията си с човек, с когото по някакви причини сте престанали да се разбирате. В средата на месеца ще ви свърши работа умението не само да говорите, но и да слушате (а главното е – да чувате). В края на месеца ви предстои да се заемете с нещо такова, което е свързано с иновации или с нещо, с което по-рано никога не сте се сблъсквали.

Най-благоприятните за вас дни през март: 4, 11, 16, 17, 18, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 29.

ribiПрез март Рибите ги очаква успешна реализация в много сфери на живота. Голяма е вероятността вътрешната ви потребност от обновяване да ви накара да промените методите за постигане на целите, което на свой ред ще ви донесе великоолепни плодове. Вярно е, е че не е изключено някой да се опита да ви попречи в това. Възможно е да ви се наложи да се сблъскате с човек, който поради ограничено съзнание или вроден инат да се опита да насочи вашата енергия в абсолютно неизгодно за вас русло.

Освен това ви очаква разнообразно и доста увлекателно прекарване на свободното време – с многобройни пътувания, приятно общуване и забавни изненади. При това ви предстои да направите някакъв воаяж, свързан с вашата работа, и той най- вероятно ще се окаже доста поучителен, а ще ви донесе и добър доход.

В началото на месеца вашите професионални успехи могат да предизвикат нечия завист. При това през дадения период ще ви се наложи да уреждате отношенията между двама души, които не са ви безразлични. В средата на март ви очаква някакво важно събитие, което ще стане начало на нов продуктивен етап. В края на месеца ще бъдете принудени да търсите известен компромис.

Най-благоприятните за вас дни през март: 6, 9, 12, 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top