Месечен хороскоп за Февруари 2016 година

февруари 1 | , ,

oven
Февруари изисква от вас да сте спокойни и стабилни, но вие трудно ще си наложите търпение и ще се изявявате като инатливи и импулсивни хора. Знаете какво искате и успявате да постигнете моментните си цели. Умеете да се задълбочавате в работата си. Не сте склонни да разказвате какво сте си набелязали като цели. През този месец е от особено значение да пазите в тайна плановете си, дори и ако ви изкушават и искате да се докажете, за да не могат да ви попречат да вървите напред. Не бива да проявявате ревността си, нито да реагирате агресивно, ако се съмнявате в изневяра на вашата половинка, защото ще я отдалечите необратимо в месеца, позволяващ ви да постигнете ново ниво на стабилност и хармония в отношенията. На всяка цена се постарайте да създадете хармония и да претворите кармата си в положителна дори и в отношенията с вашите неприятели, естествено, ако е възможно и по силите ви, стига и те да имат намерение да ви простят. Трудно прощавате, но през този месец ще сте длъжни и вие да дадете прошката си. Въпреки че не сте склонни да признавате вината си, може да се окажете натоварени с чужди отговорности и чужда вина, чрез които се опитват да ви отклонят от посоката, в която сте поели, и от възможността да постигнете целите си.

telec
През февруари сте затворени в себе си, чувствителни и резервирани, готови да гоните нови върхове, но дали ще успеете да ги достигнете или поне да поставите началото, зависи само от вас. Не забравяйте, че анализът и осъзнаването на грешките и тяхното поправяне са обещание за успеха ви. Не пропускайте да се обогатите с нови знания. Ще се представяте пред новите си познати като консервативни и себевглъбени хора и така ще осъзнаете бързо кой и защо иска да се сближи с вас. Марс ще ви подтиква към импулсивни решения и неочаквани обрати в живота ви, към пътувания с цел срещи и нови познанства със задгранични партньори. Всеки опит да сте инатливи, без да знаете какво искате и без да сте проучили добре пътя към целта, ви вреди. Стремите се към общуване с хора на вашето интелектуално ниво.

bliznaci
Февруари изисква от вас да постигнете финансова стабилност, ако сте харчили повече в края на миналата година. Работете, но без да рискувате, само защото искате да докажете на всички, че не се страхувате да вървите към новото и непознатото, дори и ако не сте компетентни или ако не е свързано с вашите интереси, но сте прозрели нишата за бърза печалба. Не се подвеждайте от алчността си, може да сте губещи, тъй като в годината на Марс няма как да получите блага, които не сте заслужили нито с труда, нито със знанията си. Ако се спънете от невидима преграда и се стоварите с цялата си тежест, не съжалявайте, защото тя ви е попречила да направите крачката към фатален провал. Огледайте се и ще се убедите сами в този факт. Приемете случилото се с благодарност и продължете напред, осъзнавайки грешката си.

rak
През февруари сте склонни към силни емоции и скокове от една към друга крайност в поведението, което ще ви печели скандали и врагове. Способни сте да залитате от смразяваща омраза към изпепеляваща любов заради отказа ви да приемете правото на собствено съществуване на хората, с които живеете, или защото сте се заинатили и искате да наложите правила, дори и да са във ваша и във вреда, на околните. Стремежът ви да прикривате истинските си чувства също създава проблеми в отношенията, защото не допускате никого близо до себе си и това се усеща. После се жалите на целия свят, че сте предадени и отбягвани от всички. Овладейте емоцията си. Забравете за начинанията. Отдалечете от себе си хората, които ви вредят. Избягвайте тези, към които изпитвате непоносимост. Не се поддавайте на желанието си за удоволствия, за да не пропуснете да направите малката крачка към нови професионални цели. Не инвестирайте, не давайте и не взимайте заеми. Колкото сте потайни за себе си, толкова умело се вмъквате в живота на хората и измъквате тайните им. Съветвам ви да не ги разпространявате, за да не си изпросите агресия до физическо насилие. В личните отношения са възможни проблеми, изневери или бързо сключване на брак, след което светкавично ще ви сполети разочарованието.

luv
През февруари, след януарския застой сте готови за началото на планираните проекти и инвестиции. Припомням ви, че материалната стабилност се гради не като прахосвате парите си, а като преценявате дали си струва да участвате с тях в нечий проект. Бъдете предвидливи и планирайте разходите си, като ги степенувате по важност, за да избегнете финансовите проблеми, които със сигурност ще взривят спокойствието ви. Чарът ви работи във ваша полза през този месец. Анализът на всеки ден от месеца също ви носи полза, въпреки че няма да сте склонни да губите време за него. Бъдете внимателни за здравето си, за да не се окаже, че заради много работа сте забравили- почивката и сте си навредили. В личните отношения не са изключени познанства, които могат както да съсипят и най-стабилния брак, така и да ви дарят голямата любов. Постарайте се да не създавате поводи за конфликти както на работното място, така и у дома. Забранено ви е да приемате на работа ваши роднини, ако имате свой бизнес, за да избегнете омразата им, когато се наложи да ги освободите от работа и да прекратите отношенията си с тях.

deva
През февруари ще трупате нови знания, свързани не толкова с вашите професионални цели и мечти, а с желанието да опознавате чуждите народи и тяхната култура, която ви е привлякла неочаквано. Този факт не бива да пречи на професионалните ви цели, след като Меркурий вече е в директното си движение и не блокира по никакъв начин вашия делови път. Сега е моментът да постигнете хармония в отношенията с хората от деловото и личното обкръжение, да поднесете извиненията си, ако сте обидили някого, да постигнете компромис или споразумения с вашите партньори или роднини, ако имате спор и водите съдебни дела с тях. Съветът ми е да бъдете умерени във всичките си стремежи. За разлика от миналия месец през този няма опасност да взимате прибързани решения, защото ще обмисляте всичко до най-малките подробности. Ако не сте прибързани, не се колебаете и се съобразявате със Съдбовните изисквания и препятствия по пътя си, ще се справите добре с всички житейски предизвикателства. Бъдете отговорни към семейните си задължения и към тези, свързани с вашите възрастни роднини, за да си спестите неприятности и скандали.

vezni
През февруари общувате с удоволствие. Изявявате се като хора, съумяващи да се чувстват отлично дори и в непозната среда, въпреки че когато се върнете в своята стара, позната и уютна среда ще осъзнаете, че май не ви е било приятно. Ще бъдете прозорливи и находчиви по отношение на собствената си изгода. Никак няма да премълчавате, особено когато ви обхване желание да си кажете и това, което не трябва, заради вътрешния подтик да мъстите и на невинните, но избрани за ваши „виновни“ жертви хора от близкото ви и далечно обкръжение. Вредите от необмислените ви приказки могат да са много сериозни и да доведат до провал на вашите планове. Не е изключено да преувеличавате и да прекалявате с всичко. Не се впускайте в приятелства само защото някой ви е очаровал или са ви подшушнали, че може да ви бъде полезен. Не бива да се осланяте на нечия протекция и да се обвързвате с хора, които познавате малко, най-вече в деловите отношения и при желание за съдружие. Ако не започнете да разчитате на своите задълбочени впечатления от всеки появил се в живота ви човек, няма да ви липсват проблеми. Месецът е подходящ за сключването на брак. Семейните да не изневеряват с убеждението, че няма да ги хванат.

skorpion
През февруари няма да ви липсват неприятности, защото устремно ще решите да се втурнете към целите си и да наваксате изоставането, но Съдбата ще ви постави бариери, за да не сте прибързани и ще ви поднесе неочаквани трудности, за да не допускате грешки в забързания си ритъм. Ако имате незавършени задачи от януари, може да ги приключите до средата на месеца. След това поставете ново начало, но не импулсивно, а след като добре сте обмислили това, което имате намерение да постигнете и сте открили правилния начин, по който да го сторите. Прозорливи сте и виждате лицемерието у околните, което работи във ваша полза, защото няма да допуснете да ви измамят. Бъдете толерантни и хората ще ви отвръщат със същото. Ако надмогнете проблемите, които сами си създавате, няма да имате непреодолими пречки по пътя си и със сигурност ще достигнете до набелязаната цел. Не е необходимо да се правите на вещи във всички сфери на обществения живот, но е добре да умеете да налагате себе си по незасягащ чувствата и уменията на другите начин. Изпълнени с любопитство и жадни за знания, често ще се потапяте в дебрите на човешката душевност. Способни сте да преодолеете всички трудности в живота си. Далновидни и предприемчиви сте. Не обичате да бъдете подчинявани и няма да го допускате. В личен план сте изпълнени с жажда за нови и вълнуващи приключения. Имате навика да обсебвате половинката си. Ако не се промените, рискувате да останете самотни дори и ако сте семейни.

strelec
Февруари е вашият месец мечта, изпълнен с промени и пътувания, отговарящ на вашата огнена и в същото време променлива същност. Ще бъдете постоянно в добро разположение на духа, каквото и да става около вас. Успехът ви е сигурен, без значение какви планове имате и какви цели сте си поставили. Бъдете внимателни при провеждане на разговори дори и в семейството или сред приятелите си, за да не възникнат недоразумения заради невъзможност да кажете точно и ясно какво искате или имате намерение да предприемете заради заложената ви доза привързаност. Не създавайте впечатление в околните, че сте затворени и необщителни или че нямате достатъчно знания и професионални умения. Бързо ще се сприятелявате и ще успявате да станете душата на компанията, защото знаете как да се разтоварвате. Ще повличате във вихъра на купона всички около себе си. Не сте застраховани от моменти, в които ще прехвърлите мярката и ще прекалите с приказките си, досаждайки на околните. Не пропускайте да пътувате зад граница, да подпишете договори с ваши партньори, да инвестирате, да промените правилата на вашето работно място, а също така и личния си живот.

kozirog
През февруари, колкото и да ви е трудно да си го признаете, сте предизвикали трудностите сами. Ще се справите с тях, ако не величаете егото си и не си внушавате, че сте велики, но, видите ли, светът е зъл и ви пречи, като ви измисля нарочни препятствия, за да ви вреди. Съдбата е благосклонна към вас и в личен, и в професионален план, ако сте внимателни и не предприемате рисковани действия. Забравете за начинанията и не разчитайте на чужда помощ. Отдайте се разумно на рутинните си задължения и довършването на вече започнати и изостанали задачи. Въпреки трудностите късметът е заложен по пътя ви, а вие сте склонни да го подминете само защото не ви се занимава в момента с това, което ще ви го поднесе. Докато се усетите, може да пропилеете целия месец, но вината е само ваша. Подвластни сте на чувствата в действията си. Честни в отношенията си с хората. В неочакван момент сте способни да направите завой и да обидите точно тези, на които разчитате и не са ви предавали никога. Ако го сторите, няма как да разчитате на подкрепа от страна на близките и приятелите си, защото ще си заслужите и тяхното разочарование. Колкото и да искате да се грижите за собствените си потребности, не бъдете егоисти по отношение на околните.

vodolei
През февруари предприемайте промени, но без прибър-заност и необмислени действия само защото сте взели им-пулсивно решение. Бъдете умерени и обмислете добре какво искате да постигнете през следващите месеци. След това, дори и да не е в началото на месеца, направете крачката към полезните обрати. Преценката ви винаги е основана на разума, но не е изключено този път да попаднете във властта на емоцията и да решите, че действията ви са правилни, но всъщност работят в чужда полза. Ако се налага, променете правилата на вашето работно място. Без притеснение пътувайте, дори и зад граница. Не са изключени срещи с ваши делови партньори от чужбина, които познавате отдавна, но сега е назрял моментът да договорите сътрудничество. Необвързаните може да срещнат половинката си по време на пътуване – делово или за развлечение. След средата на месеца ще се страхувате да дадете израз на чувствата и емоциите си. По-добре го направете, за да не натоварите психиката си. Ще обогатите знанията си. Чаровни сте, извор на интересни знания, затова и омайвате всеки, оказал се във вашето обкръжение. Въпреки че следвате промените, може да се окаже трудно да смените средата си, ако имате това намерение през този месец. Изпълнени сте на моменти с желание да спорите заядливо, затова често сте неразбрани от колеги и приятели, но бързо ви минава.

ribi
През февруари си дайте малка почивка, за да се освободите от притесненията, на които бяхте подвластни през миналия месец. Сега е подходящият момент да осъществите пътуванията, които отложихте през януари, и да пожънете неочакван успех не само у нас, а и зад граница. Промените ви носят признание, ако не прекалите с мечтите и не заложите на неосъществими цели заради вашата мощна фантазия, която не винаги работи във ваша полза. Каквото и да предприемате, осигурете си и резервен вариант заради възможни неочаквани пречки. Обградете се с хора, които ви разбират, подкрепят ви и няма да ви провалят с нежеланието си да изпълнят своята част от задълженията си. Естествено е, че сте обкръжени от много приятели, но те не винаги оказват положително влияние върху вас. Внимавайте и не се впускайте с пълно доверие да им помагате, защото трудно ще успеете да се справите със своите проблеми, породени от техни действия. И отново внимавайте, лесно може да бъдете убедени да вложите сили и средства в изкуство заради любовта ви към красивото, но да се окажете подведени от хора, внушили ви, че са таланти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top