Месечен хороскоп за Февруари 2015 година

февруари 2 | , ,

oven

През февруари Овните ги очакват активни промени практически във всички области на живота. При това най-вероятно това ще стане не под влиянието на някакви обективни причини и външни фактори, а по ваша собствена воля. Голяма е вероятността да ви се прииска рязко да смените мястото или сферата на дейност, навиците си, своя гардероб и кръга на общуване. Ще ви привлича всичко ново и засега непознато за вас.

Освен това ви очакват някакви знакови събития, които ще ви изведат на съвършено друго професионално и личностно ниво. Вашата енергия ще прелива, вие няма да се спрете пред никакви препятствия и благополучно ще постигнете всякакви поставени пред себе си цели.

В началото на месеца ще се освобождавате от всичко онова, което смятате за излишно, ненужно, отживяло. В средата на февруари ви предстои да се оглеждате за нови възможности и да търсите перспективни направления. В края на месеца ви очакват трудови подвизи. При това съществено ще нарасне вашата социална активност. Главното е това да не стане причина за неприятности.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 14, 20, 28.

telec

През февруари Телците най-вероятно ще понижат своята делова активност. Голяма е вероятността по някакъв начин да се спотаите и спокойно да претегляте възможните варианти за по-нататъшни действия. Предстои ви да оцените случващото се в страната, в професионалната сфера и на пазара на услуги и стоки. Това обаче не означава, че вие ще спрете да работите, просто вашите постъпки и решения ще станат още по-предпазливи.

Освен това Съдбата ви е приготвила подарък – за вас ще се появи шанс все пак да се възползвате от онези възможности, които сте пропуснали преди известно време. Можете да започнете проект, от чиято реализация някога сте се отказали по субективни причини или да осъществите пътуване, което сте отказали, защото не сте искали да пътувате в определена компания.

В началото на месеца поради някакви обстоятелства ще бъдете ограничени в свободата на избора си или на придвижването си, но това няма да стане повод за негативни емоции. В средата на февруари може да се сблъскате с неадекватни хора и с техни нерационални решения. Впрочем и тук ще съумеете без особени загуби да излезете от сложната ситуация. В края на месеца най-вероятно ще ви направят уникално предложение.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 2, 6, 16, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17.

bliznaciПрез февруари Близнаците ще ги привличат подвизи от различен характер. Вие ще се чувствате възхитително леко, затова лесно ще се впишете в най-разнообразни проекти и ще посетите най-неочаквани места. Най-вероятно няма да оставите без внимание дори съмнителни мероприятия, от които по-рано сте се старали да се държите по-далече. Главното е вашата повишена активност да не навреди на вашата професионална дейност.

Освен това, вие може да организирате някаква специфична общност, в която да станете и вдъхновител, и най-забележителен член. Вярно е, че е голяма вероятността това бързо да ви омръзне и вие да се превключите на по-практични занятия, носещи ви не само удовлетворение на тщеславните амбиции, но и стабилен доход.

В началото на месеца ви очаква успешна дейност едновременно в няколко сфери на живота. В средата на месеца ще се изпълни някакво ваше желание и това ще ви позволи уверено да правите планове за най-близкото бъдеще. В края на месеца може би ще се появи сериозен покровител, който ще ви помогне да подобрите вашето материално положение.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19.

rak

На Раците през февруари им предстои да се върнат към стари проекти, които те не са завършили или преднамерено са спрели през 2014 година. Най-вероятно заедно с това ще дойдат и доходи, които вероятно ще се окажат дори по-големи от очакваните. Вярно е, че ще се наложи да преодолявате себе си или някакви неочаквани препятствия, но резултатите от вашата дейност ще надминат най-смелите ви очаквания.

Освен това, ви очакват успешни преговори с хора, които така или иначе влияят върху вашето съществуване. Голяма е вероятността да ви предложат временен изгоден договор или да сключат с вас дългосрочно и доста доходно споразумение, и това да ви донесе не само пари, но и някакви други блага.

В началото на месеца ви предстои да вземете няколко важни решения, при това вие най-вероятно ще се ориентирате не толкова според рационални съображения, колкото според интуицията си. В средата на февруари ви очаква някакво странно, но доста интересно събитие, което за известно време ще определи посоката на вашата дейност. В края на месеца вие ще се потопите в среда, в която се чувствате много комфортно.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 1, 2, 5, 16, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21.

luvПрез февруари Лъвовете ги очаква реализация на идеи, които по някакви причини най-близкото ви обкръжение не одобрява. Не е изключено да тръгнете срещу мнението на роднините и да започнете проект, който лично на вас ви изглежда доста перспективен. Но за да се окаже той действително доходен и да ви даде онова, на което разчитате, постарайте се да си гарантирате подкрепата поне на един човек.

Освен това ви прeдстои да се занимавате с това, което още никога досега не сте правили. Най-вероятно това ще бъде свързано с някакви иновационни технологии и ще стане за вас своеобразна проверка на умението ви да обедините опита, който имате, с новите знания и да внедрите получените резултати в текущата реалност.

В началото на месеца на преден план ще излезе стремежът ви към свободна реализация, но ако не вземете предвид интересите на хората, които така или иначе зависят от вас, вашият порив ще се превърне в куп проблеми. В средата на месеца вашите абстрактни идеи ще ви донесат или слава и пари, или неприятности. Всичко зависи от това доколко са своевременни вашите действия. Затова пък краят на месеца ще се окаже доста успешен и доходен.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 1, 2, 3.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28
.

devaПрез февруари Девите ги очаква противопоставяне с хора, които не желаят да следват общоприетите правила. Голяма е вероятността някой от вашите роднини, без да се съобразява с вашето мнание, да замисли проект, който ще заплаши вашето финансово благополучие. Ако не съумеете да разубедите този човек да се откаже от намисленото, вземете всичко под свой контрол и му помогнете, тогава ще можете да обърнете ситуацията в съзидателно русло.

Освен това много е вероятно на работното си място да ви се наложи да се занимавате с нещо, за което не ви плащат. Не е изключено в главите на вашите шефове да се родят “гениални” идеи за реорганизация и вие ще бъдете принудени да изпълнявате не съвсем адекватни указания. Бъдете търпеливи и не спорете – споровете с ръководството няма да дадат желания резултат.

В началото на месеца вашите разумни доводи ще бъдат взети под внимание само в случай, че вие съумеете да предложите на своите опоненти някаква оригинална алтернатива. В средата на месеца ще ви се наложи да промените своето мнение за човек, от чиито делови качества сте се възхищавали. В края на месеца ви очаква посещение на някакви официални инстанции.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 12, 13, 19, 26.

vezniЗа Везните февруари ще се окаже достатъчно лек и приятен месец. Вашите дела ще тръгнат нагоре, някакви ваши идеи ще донесат отлични резултати, а хора, които по-рано са ви причинявали маса неудобства или са били причина за ваши неприятности, ще ви оставят на мира. Ако сега едва започвате някакъв проект, то всичко ще се подреди така, както вие искате, особено ако не се откажете от първоначалните си идеи.

Освен това, вероятно скоро ще имате нови планове и вие с удоволствие ще започнете да се готвите за тяхната реализация. Не е изключено това да бъде свързано с някакво пътуване или с творческа изява. При това ви предстои да предприемете постъпка, която никой не е очаквал от вас.

В началото на февруари са вероятни отзвуци от минали проблеми, но вие лесно ще се справите с тях. В средата на месеца на преден план е възможно да излезе емоционалната сфера, но е по-добре да се контролирате и да не отлагате реализацията на онова, което сте имали намерение да свършите именно през дадения период от време. В края на февруари пред вас ще се появи възможност да започнете нещо сложно, но доста доходно, а главното е, че ще бъде и интересно.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 6, 7, 9, 14, 21, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 22.

skorpionПрез февруари на Скорпионите ще се наложи да се сблъскат с неочаквани трудности. Не е изключено проектът, който вие би трябвало да започнете този месец, внезапно да бъде отменен, тъй като някой ще реши, че вие не сте подходящи за неговата реализация. Постарайте се да намерите убедителни доводи в своя защита, иначе ще понесете солидни загуби. Може би ще има смисъл да се посъветвате с хора, които лесно генерират креативни идеи.

Освен това ви предстои да възобновите сътрудничеството си с човек, с когото преди време често пъти вашите мнения по професионални въпроси не са съвпадали. Много е вероятно новата спирала в деловите ви отношения да се окаже по-успешна и да ви донесе някакви допълнителни ползи, както и да ви подари възможност да получите уникален опит.

В началото на февруари ще ви се наложи да търсите изход от някаква сложна ситуация. И в същото време този период ще стане за вас начало на нов интересен етап. В средата на месеца не се страхувайте да вземете нестандартни решения, иначе някакво начинание така и няма да помръдне от “мъртвата точка”. В края на февруари ще ви бъде от полза не само професионалният усет, но и интуицията.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27
.

strelecФевруари ще донесе на Стрелците успешна реализация. Голяма е вероятносття не само да увеличите своите доходи, но и да имате възможност да осъществите идеи, заради които преди време сте се сблъсквали с различни препятствия. Най-вероятно вие ще промените методите за постигане на целта и това ще ви позволи благополучно да реализирате в живота вашите идеи. При това ще изчезне някакъв сдържащ фактор, което също ще повлияе позитивно върху развитието на вашите ангажименти.

Освен това не е изключено да попаднете на някаква презентация, която ще стане за вас своего рода източник на вдъхновение и ще спомогне за започването на някакъв проект или ще ви подари дълга и приятна дружба. През този период е възможно и пътешествие, което ще ви позволи да усетите възхитителното чувство за свобода.

В началото на месеца вие с лекота ще реализирате много от своите идеи. В средата на февруари във вашите планове могат да се намесят външни обстоятелства, но това ще бъде от полза и на вас, и на вашите дела. В края на месеца има вероятност за малък застой по независещи от вас причини. Ако обаче се отпуснете и не се противите на ситуацията, тя бързо ще се промени в по-добра посока.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 13, 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 25.

kozirogПрез февруари Козирозите ги очакват значителни успехи на професионалното поприще. Голяма е вероятността по някакви причини вие да промените стила на работа и методите, с които управлявате бизнеса си, което на свой ред ще привлече към вас вниманието на хора, които преди това са ви смятали за прекалено консервативна личност. Сътрудничеството с тези индивиди ще стане за вас истински подарък от Съдбата и ще ви позволи да разширите бизнеса си или да излезете на международно ниво.

Освен това за вас ще се появи шанс да върнете в живота си нещо, което преди известно време сте загубили и което сега ви липсва много. Главното е да поставите пред себе си конкретна задача, да вземете предвид досегашния си опит и да не отстъпвате пред трудностите. При това ви очаква тясно взаимодействие с хора, които имат отношение към сфера, представляваща за вас “тайна, заключена зад седем печата”.

В началото на месеца някакво събитие ще ви тласне към окончателно вземане на решение, за което дълго време не сте могли да се решите. В средата на февруари ви очакват някакви личностни промени, които ще са от полза за вашата работа. В края на месеца за вас може да се появи допълнителен източник на доход, но ще нараснат и разходите.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 7, 14, 15, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 19, 23, 26.

vodolei

За Водолеите през февруари всичко ще се подрежда просто чудесно. Голяма е вероятността да се изпълнят няколко техни желания, при това едно от тях да бъде най-съкровено. Изобщо, звездите ви обещават активното покровителство на Съдбата, затова можете да започнете онези проекти, които отдавна сте отлагали, опасявайки се, че няма да ви стигнат сили, време или пари за тяхната реализация.

Освен това вие благополучно ще се избавите от някакъв проблем, свързан със здравето ви. Вашият жизнен тонус ще се повиши и благодарение на това вие успешно ще се справите дори с най-сложните служебни задачи. Очаква ви и голям приход, част от който вие най-вероятно ще похарчите за духовно и физическо развитие.

В началото на месеца ще постъпвате така, както ви подсказва вашето честолюбие, и вашите действия ще ви донесат забележителни плодове. Най-отговорните и важни преговори е добре да насрочвате за средата на февруари – така ще можете да постигнете изключителни резултати. В края на месеца има вероятност да пътувате, което ще се окаже знаково за вашето физиологическо и емоционално състояние.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 11, 17, 18, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15.

ribiНа Рибите през февруари им предстои да се занимават с ангажименти, които по някакви причини преди известно време са изоставили. Най-вероятно обстоятелствата ще се подредят за вас по най-благоприятен начин, затова вие ще решите да се възползвате от тях и все пак да завършите онова, което сте отлагали от доста време.

Освен това ви очаква изпълнение на желание, за което вие не мислите постоянно, а си го спомняте от време на време. Това ще стане приятна изненада и ще ви подари надежда за скорошно осъществяване и на други ваши мечти. При това ви очаква знакова среща с човек, с когото ви свързват не само професионални интереси, но и някакви объркани междуличностни отношения. Ще се появи шанс да внесете яснота в тях и да ги поставите на такова ниво, което ви устройва много повече.

В началото на месеца вие благополучно ще се освободите от онова, което ви е потискало. В средата на февруари ви очаква много важен разговор, който ще промени много неща в живота ви или най-малкото в деловата сфера на вашия живот. В края на месеца практически във всички ваши ангажименти ще ви съпътства късмет.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 6, 9, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top