Месечен хороскоп ноември 2015 година

ноември 1 | ,

oven
През ноември на Овните настоятелно се препоръчва старателно да планират всички свои действия и да не рискуват. Голяма е вероятността през първата половина на месеца да допуснете няколко грешки, които после дълго и негативно ще влияят върху вашата професионална дейност и вашето финансово положение.

Освен това, струва си да се съсредоточите върху онези дела, в които вече сте постигнали определени висоти – именно тези направления ще се окажат най-перспективни и ще ви позволят да разширите или своя бизнес, или своите хоризонти. Не е желателно да се планират нови проекти – те едва ли ще бъдат рентабилни и продуктивни.

В началото на месеца не е изключено получаването на доход от някакви стари начинания. В средата на ноември могат да възникнат трудности при постигането на цели и в реализацията на идеи, предполагащи колективна дейност. В края на месеца има вероятност от мероприятие, изискващо разходи; постарайте се по някакъв начин да намалите разходите.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 14, 20, 21, 28.

telecПрез ноември Телците ще получат според заслугите си – могат да очакват приходи от проект, в който те са вложили много. Това обаче ще бъде актуално за периода от 1 до 12 ноември, а след това ще се наложи спешно да поправяте свои и чужди грешки, да се харчат пари за неща, които не са влизали във вашите планове, и да се работи вместо човек, за когото вие кой знае защо сте гарантирали.

Освен това, настоятелно ви се препоръчва да избягвате всякакви авантюри и проекти, чийто краен резултат не е очевиден – голяма е вероятността рискът, който ще си позволите, да ви вкара в доста нелека и разоряваща ситуация, която ще повлияе негативно върху репутацията ви и дори е възможно да ви принуди да смените сферата на дейност.

В началото на месеца ви очаква изпълнение на няколко материални желания и удовлетворение на професионални амбиции. В средата на ноември ще се наложи да отговаряте за взетите по-рано решения. В края на месеца не са изключени финансови затруднения, както и здравословни проблеми – в рисковата група са хранопроводът и онези органи, които редовно ви безпокоят.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 2, 6, 16, 25, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17.

bliznaciПрез ноември деловата сфера ще поднесе на Близнаците интересни възможности. Голяма е вероятността пред вас да се появи шанс да започнете проект, който не само ще ви обогати, но и ще ви прослави. При това не е изключено ново сътрудничество с група лица, които с удоволствие ще ви приемат в своето съобщество и ще ви помогнат с каквото могат.

Всички тези блага обаче ще ви затрупат едва през втората половина на месеца, а дотогава настоятелно ви се препоръчва да не планирате нищо неправомерно, да се въздържате от сериозни разходи и от изясняване на отношенията с началници, иначе вместо да се насладите на даровете на Съдбата, след 12-ти ще бъдете принудени да се справяте с множество проблеми.

В началото на ноември е възможно да ви направят съмнително предложение. Не си струва да го приемате, дори то да идва от човек, който активно демонстрира дружелюбно отношение към вас. В средата на месеца ще се появи шанс да удовлетворите някакви амбиции. В края на ноември се очаква ръст на доходите и работа с дългосрочна перспектива.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 18, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19, 26.

rakПрез ноември Раците ще съумеят да реализират проект, който те са замислили преди известно време. Обстоятелствата за вас ще се формират по най-благоприятен начин, затова дори рискът е оправдан и ще ви донесе допълнителни бонуси и покровителството на Съдбата.

При това се очаква солиден доход и може би решаване на някакви жилищни проблеми. Всичко това обаче е актуално изключително за периода от 1-и до 12-ти, а след това ще има много непродуктивно лутане – неуспешни преговори, напразно загубено време за посещение на някакви мероприятия, безперспективни инвестиции. Така че през втората половина на месеца е по-добре да не разчитате на късмета си и да се занимавате само с онова, което гарантирано ще даде положителен резултат.

В началото на ноември не се страхувайте да мислите и действате новаторски. В средата на месеца ще се наложи да понамалите своя апетит и амбиции, за да не пилеете време за неосъществими проекти. В края на месеца не се доверявайте на онези, които са склонни към театрални ефекти с меркантилни цели.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 1, 5, 2, 12, 16, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21.

luvЛъвовете през ноември ще получат приходи от всичко, с което се заемат. Вярно е, че през периода от 1-и до 12-ти ще се трудите, преодолявайки своето “не искам” и постоянно ще мърморите. Затова пък след това вашата психологическа нагласа ще се промени, ще ви дойде нова сила, вдъхновение и желание не само да печелите пари, но и да се реализирате в творчески план.

През втората половина на месеца ви очакват и нови удивителни проекти, и перспективни предложения. Всичко това ще ви достави удоволствие, съответно вие с ентусиазъм ще реализирате в живота всички получени възможности. Освен това, съществено ще се разшири вашият кръг на общуване, включително и чрез посещаване на някакви специфични мероприятия.

В началото на ноември не е подходящо да се започват проекти, изискващи внимание към дребните детайли. В средата на месеца може да очаквате предложение от човек, който е готов на много неща, стига само вие да се съгласите да си сътрудничите с него. В края на ноември с приятелите си може да планирате нещо нестандартно.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 1, 4, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

devaПрез първата половина на ноември Девите ги очакват някакви особени постижения, които благоприятно ще повлияят върху кариерата или върху заплатата ви. При това ще се появи възможност да се договорите за дългосрочно сътрудничество с хора, които се нуждаят от вашите консултации или просто са по човешки привързани към вас.

След 12-ти ситуацията в деловата сфера ще се усложни. Проблеми могат да възникнат заради шефовете, които ще изискват от вас да “отидете не знам къде, да намерите не знам какво” и заради колеги, които ще се опитат да ви прехвърлят своите задължения или ще започнат постоянно да ви занимаватсъс себе си в най-неподходящите моменти.

В началото на ноември вашите успехи ще ви помогнат да поставите здрава основа за близкото бъдеще. В средата на месеца неадекватността и безотговорността на деловите партньори може да стане причина за загуби и да ви постави в цайтнот. В края на ноември в името на добрите междуличностни отношения ще се наложи да направите някои жертви.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 4, 7, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 19, 26.

vezniПрез ноември Везните ги очаква нов етап в професионалната дейност. Това може да бъде и преминаване на друга, по-изгодна работа, и по-висока длъжност. Във всеки случай обаче за вас ще се появи възможност по най-ефективен начин да бъдат реализирани вашите делови качества и вашето материално положение ще се подобри.

За да се получи всичко това обаче, през първата половина на месеца ще ви се наложи спешно да се обучавате в нещо. Голяма е вероятността едва след като овладеете някакви специфични знания или навици, вашата кандидатура да удовлетвори онези, които се занимават с подбор на персонал или отговарят за назначаването на една или друга длъжност.

В началото на ноември не са изключени непредвидени разходи, но те ще бъдат необходими, за да получите в резултат нещо повече. В средата на месеца промените в деловата сфера ще определят посоката на вашата дейност за година или дори за следващите няколко години. В края на ноември ви очакват солидни приходи.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 6, 7, 9, 14, 21, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 10, 17, 22, 29.

skorpionПрез ноември Скорпионите ги очакват няколко изгодни проекта. Независимо от тяхната краткосрочност, те ще ви позволят да увеличите съществено банковата си сметка. При това не са изключени професионални успехи, които ще ви освободят от отговорността за допуснатите някога грешки и ще върнат доброто разположение към вас на някакви влиятелни хора.

След 12-ти обаче към постиженията ще се добавят и проблеми. Има вероятност от разногласия с деловите партньори или сътрудници, може да се загубят важни документи, възможен е безпорядък във финансовите дела. Впрочем, ако реагирате на ситуацията веднага и правилно, ще избегнете и загуби, и продължителни конфликти.

В началото на месеца се очаква ръст на доходите и поява на нови перспективи. В средата на ноември не се дистанцирайте от колектива, но в същото време не си струва да подкрепяте идиотските идеи на самопровъзгласил се лидер. В края на месеца, за да стабилизирате своето положение, ще ви се наложи да направите компромис.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 10, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30.

strelecПрез първата половина на ноември Стрелците ги очакват проблеми. Не е изключено вие да се откажете да следвате някакви правила и да ви накажат за това – или финансово, или с помощта на дисциплинарно наказание. Така че, постарайте се да спазвате всички предписания и разпореждания на началството и не нарушавайте устава на вашето предприятие.

Затова пък след 12-ти вашите дела ще тръгнат нагоре. Вероятни са неочаквани, но доста изгодни предложения, при това е възможно те да идват от хора, които по-рано не са искали да имат нищо общо с вас или не са вярвали в рентабилността на вашите идеи. Освен това, очаква ви ново сътрудничество, най-вероятно с човек от друга страна.

В началото на месеца много ще зависи от вашата дисциплина и от умението да се сдържате в неприятни разговори. В средата на ноември ви очаква някаква компенсация, както и бързо получаване на доход от нов проект. В края на месеца ключова роля в деловата сфера ще изиграят стари или току-що създадени познанства.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 12, 13, 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

kozirogПрез първата половина на ноември Козирозите ги очаква реализация на проекти, които изискват упоритост и дори саможертви. Затова пък в резултат ще получите не само солидни приходи, но и възможност да започнете нещо, което ще ви изведе на съвършено друго професионално ниво и ще привлече към вас вниманието на онези, които могат да ускорят вашето израстване в кариерата.

Втората половина на месеца може да се окаже доста проблемна. Не са изключени трудности, така или иначе свързани с правни въпроси и най-вероятно ще ви се наложи да ги решавате не местно, а в някакво официално място. При това са вероятни неочаквани загуби.

В началото на ноември своевременността на вашите действия ще ви донесе някакви допълнителни материални блага. В средата на месеца не започвайте спорове и съдебни искове – ще загубите. В края на ноември някакво мероприятие може да поиска от вас не само финансови инвестиции, но и мъдрост, както и философско отношение към някаква ситуация.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 7, 14, 15, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 19, 23, 26, 30.

vodoleiПрез първата половина на ноември на Водолеите ще им се наложи да се сблъскат с остро неразбиране от страна на делови партньори или шефове. Не е изключено да не ви дадат да реализирате онова, което сте планирали или онова, което смятате за най-целесъобразно, и това да повлияе негативно върху работата ви или върху вашето финансово положение.

Затова пък след 12-ти всичко ще се промени по вълшебен начин. Вашият професионален авторитет ще се увеличи многократно, във вас ще започнат да се вслушват дори онези, които по-рано са ви игнорирали. При това очаква ви начало на проект, който ще ви донесе не само пари, но и популярност сред онези, които могат да ви дадат много повече, отколкото имате сега.

В началото на месеца нечия глупост вероятно ще ви лиши от някакви перспективи. В средата на ноември ще се появи възможност да удовлетворите амбициите си и да докажете себе си на онези, които са ви пречели. В края на месеца ви предстои да изпитате истински ентусиазъм – или при реализацията на някакъв интересен проект, или при посещение на някакво мероприятие.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 4, 17, 18, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 29.

ribiПрез ноември пред Рибите ще се появи възможност да възстановят и укрепят своето положение, както и да поправят някои свои грешки. Това на свой ред ще се отрази благоприятно и върху вашето финансово състояние, и на вашите взаимоотношения с работодатели или сътрудници. Цялата ситуация като цяло ще ви отнеме много сили и ще ви принуди да се съгласите с нещо, което по-рано сте смятали за неприемливо.

Освен това, след 12-ти на помощ ще ви дойдат стари познати. Те не само ще гарантират за вас, но и ще ви направят няколко изгодни комерсиални предложения, чиято реализация след известно време отново ще ви позволи да се окажете на висота и за пореден път да подтвърдите своя професионализъм. Очакват се и нови сътрудничества с хора, които лично не познавате, но те са осведомени за вашите качества.

В началото на месеца ви предстои да направите нелек избор. В средата на ноември много неща ще зависят от това доколко сте били добри към околните. В края на месеца важна роля в деловата сфера ще изиграят полезните връзки. При това ви очаква изгодна сделка.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 6, 9, 12, 20, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 25.

Автор: Н. Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top