Месечен хороскоп – Май 2017

май 1 | ,

oven
През май Овните най-вероятно ще започнат няколко проекта, насочени към постигане на съвършено разнопланови цели. Очевидно вие ще се стремите не само към обогатяване, но и към получаване на някакви нови знания, навици, научна степен или слава. Не е изключено и да се обърнете към творческо писане, да започнете някакъв литературен труд.

Освен това, през дадения период вероятно ви предстои да станете своеобразен мост, свързвайки други хора – вие често пъти ще запознавате хората един с друг, ще уреждате чужди отношения, ще спомагате за започването и укрепването на нечия любов и дружба. Вашият кръг от хора, с които общувате, също ще се разшири, включително и чрез възстановяване на стари контакти.

В началото на месеца ще имате възможност да реализирате някаква стара своя идея и това ще ви донесе или добри пари, или дълбоко морално удовлетворение. В средата на май може да ви потрябват допълнителни парични средства за проект, за който досега сте мислили, че сте съставили точна и подробна сметка. В края на месеца ви очаква пътуване.

Най-благоприятните за вас дни през май: 7, 9, 21, 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26.

telec
През май Телците най-вероятно често ще използват своите полезни връзки. Очевидно за постигането на някаква цел ще ви се наложи да привлечете в своите начинания познати, които притежават онези качества и активи, коите вие ни притежавате. Заедно с това ще се срещате и общувате с хора, за срещи с които обикновено катастрофално не ви достига време.

Освен това, от активно внимание ще имат нужда ваши роднини, ще се наложи да сложите в ред някакво имущество, проекти, предполагащи действия с рекламен характер или тясно взаимодействие с голям брой хора. Вероятно ше имате и непредвидени разходи за нещо, което има отношение към свободното ви време.

В началото на месеца се очаква крупна придобивка, свързана с дома ви. В средата на май могат да ви направят изгодно предложение, но е вярно и това, че неговата реализация ще изисква от вас известно нагаждачество и умение да се преструвате, играейки роли. В края на май ще се наложи да поискате отговор от онези свои партньори, които не умеят да планират добре времето си.

Най-благоприятните за вас дни през май: 12, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 16
.

bliznaci
През май Близнаците очевидно ще инициират едновременно няколко проекта, всеки от които ще обещава добри приходи. Най-вероятно с всичко практически ще се справите, но е вярно и това, че ще се справите само ако не започнете да кръшкате от изпълнението на поетите ангажименти и не се хвърлите да се забавлявате тогава, когато трябва да се работи.

Освен това, ще зачестят деловите и развлекателните пътуватия. Вие редовно ще посещавате онези места, в които някога вече сте били; връщането там ще е мотивирано с незавършените в срок служебни ангажименти и получените по-рано приятни усещания, които ще искате да изпитате отново. Чакат ви и многобройни нови познанства.

В началото на месеца ще се появи желание да получите нещо, което сега нямате и това ще ви тласне към активни и доста своеобразни действия. В средата на май се очакват солидни приходи, а е възможно да постъпят и нови интересни бизнес предложения. В края на месеца ще постигнете някаква глобална цел, към която отдавна вървите.

Най-благоприятните за вас дни през май: 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 25
.

rak

През май Раците най-вероятно ще минимизират професионалната си дейност и ще се заемат с дейност, несвързана с работата им. Голяма е вероятността на преден план за вас да излезе домът ви и всичко, което се случва там. Може би вие сами или с помощта на специалисти ще благоустройвате помещенията за хората, които са ви близки, и ще облагородявате именно онова пространство, което е важно за вас.

Освен това, вие може да се откажете от някакво бизнес предложение, тъй като ще ви се стори, че то не е интересно нито във финансов, нито в професионален план. Вместо това не е изключено да измислите нещо такова, което има отношение към благотворителността.

В началото на месеца ще трябва да обърнете особено внимание на имуществото, което сте придобили доста отдавна, но все не сте намирали време да го вкарате в употреба. В средата на май очевидно ви предстоят някакви дългосрочни инвестиции; това може да се окаже и такса за някакво обучение. В края на месеца може да участвате в развлекателно мероприятие, свързано с роднини.

Най-благоприятните за вас дни през май: 1, 4, 8, 15, 18, 22, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 13, 23, 27.

luv
През май Лъвовете най-вероятно ще се влеят в няколко екипа, работещи по творчески проекти. Очевидно, ще започнете да се занимавате с нещо, най-вече защото душата ви го иска, без да разчитате на печалба, а с друго ще се заемете само защото то ви обещава добри пари и слава или по-висок професионален рейтинг и перспектива за развитие и кариера.

Освен това, очакват ви разнообразни пътувания – с роднини и приятели, със съмишленици или участници в някакъв творчески колектив, с делови партньори. Онези пътувания, които ще са важни за бизнеса, по всяка вероятност ще ви отведат в нови, неусвоени територии, където може да се заработят добри пари.

В началото на месеца може би ви предстои да похарчите сериозна сума за нещо, което има пряко отношение към вашия комфорт или което ще ви избави от някакъв дискомфорт. В средата на май може да очаквате прилив на делова активност. В края на месеца ще ви се прииска разнообразие и вие рязко ще промените нещо в живота си.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 29, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.

deva
Девите през май може да се сблъскат с проблеми в деловата сфера. Много е вероятно да ви се наложи спешно да търсите допълнителен или нов източник на доходи поради това, че ще откажете да изпълнявате някакво доста специфично задание от страна на ръководството. Помислете, може би все пак си струва да се съгласите и да не рискувате своето сегашно положение? Да намерите нещо достойно в замяна на изгубеното няма да бъде толкова просто.

Освен това, ще трябва да отделите особено внимание и да участвате активно в някакви промени в живота на роднини. Не е изключено това да стане своеобразен отдушник и да ви помогне да се абстрахирате от онова, което се случва в работата ви.

В началото на месеца много неща ще зависят от това на какво сте готови в името на запазването на онези блага, които имате сега. В средата на май практически може да ви посети гениална идея, благодарение на която ще се освободите от някакъв стар проблем. В края на месеца една личност може да внесе хаос в живота ви, но пък ще бъде весело.

Най-благоприятните за вас дни през май: 6, 10, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 19, 25, 26.

vezni
За Везните май най-вероятно ще се окаже доста лек и доходен месец. Очакват се няколко проекта, всеки от които не само ще ви донесе пари, но и ще отвори пред вас изключителни перспективи, а така също ще ви помогне да си създадете нови делови партньорства, полезни връзки и добри приятелства.

Освен това очакват ви многобройни мероприятия с развлекателен характер, които ще ви дадат възможност да реализирате някакви свои стари идеи, да демонстрирате своите таланти, да общувате с хора, които имат същите увлечения като вашите. Предстои ви и отново да посетите място, което някога много сте харесали.

В началото на май може би ще ви предстои да организирате нещо, което предполага голям брой участници или гости. В средата на месеца вие очевидно ще се откажете от някои стари планове, тъй като ще ви предложат нещо по-интересно или изгодно. В края на май ви очаква мащабен шопинг.

Най-благоприятните за вас дни през май: 6, 8, 12, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23.

skorpion
За Скорпионите май може да стане твърде труден месец и период на пропуснати възможности. Не е изключено вие по някои доста субективни причини да се откажете от някакво предложение и това да повлече след себе си загуби, проблеми в деловата сфера и конфликти с онези хора, с които вие не може да не се съобразявате. Бъдете предпазливи и не разчитайте, че откъзът ви ще бъде приет адекватно.

Освен това, има вероятност да се влоши здравословното ви състояние, да се изострят хронични заболявания, да се усещате психически уморени. Това е особено актуално за първите две десетдневки. Пазете здравето си и намерете действен начин за релаксация.

В началото на май не забравяйте за своя минал опит и се постарайте да не повтаряте старите грешки. В средата на месеца ще имате шанс да излезете от някаква сложна ситуация, но шансът е само един и ще изизсква от вас спешни действия. В края на май благодарение на приятели вие може да започнете нещо перспективно и доходно, ако разбира се, не се заинатите в най-неподходящия момент.

Най-благоприятните за вас дни през май: 9, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 12, 15, 19, 22, 26, 29.

strelec
През май на Стрелците настоятелно се препоръчва да не се заемат с никакви дейности, криещи риск от опасни травми и да не започват никакви проекти без предварителен и обстоен анализ на всички възможни рискове. При това не е добра идея да осъществявате нови познанства – те могат да станат причина за сериозни проблеми, включително и със закона.

Освен това, месецът може да се окаже преломен и кризисен във вашата професионална дейност. Не е изключено, поддавайки се на неконструктивен порив да прекратите договора с организацията, в която работите, и това ще повлияе негативно не само върху вашето финансово положение, но и на вашата делова репутация.

В началото на май е важно да запазите онези активи, с които сега разполагате; това се отнася както за паричните средства, така и за отношенията с влиятелни хора. В средата на месеца някой от вашите стари познати ще ви подкрепи в нещо, но не разчитайте, че помощта ще действа дълго. В края на месеца вашето лекомислие може да се обърне в неприятности.

Най-благоприятните за вас дни през май: 4, 12, 13, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
3, 10, 17, 31.

kozirog
През май Козирозите ще могат да се върнат към онези проекти, които преди известно време са били преустановени по независещи от тях причини. Голяма е вероятността да откриете веднага няколко възможности да довършите започнатото и най-накрая да получите адекватен финансов отговор за своя труд, а заедно с това да си изясните отношенията с хора, с които не сте могли да се разберете по-рано.

Освен това, ше изчезне някаква ситуация, която ви потиска, ще можете да дишате по-леко и да започнете да планирате нещо, за чието осъществяване по-рано дори не сте мислили, разбирайки че за момента не сте в състояние да си го позволите. И още – може да очаквате възстановяване на отношенията със стар приятел.

В началото на месеца, най-вероятно с помощта на роднини, ще купите нещо солидно или скъпоструващо. В средата на май е възможно преминаване на ново професионално ниво, за което очевидно ще ви помогне ваш благодетел. В края на месеца най-вероятно ще се проведе шумно мероприятие и вашата поява там ще ви донесе някаква полза.

Най-благоприятните за вас дни през май: 14, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 11, 18, 22, 25, 29.

vodolei
Водолеите през май ще могат изгодно да продадат някаква своя идея или да използват свой проект за организиране на доста мащабно мероприятие. Не е изключено това така или иначе да бъде свързано с развлекателния или рекламния бизнес или с иновационни технологии с битово предназначение.

Освен това очакват ви пътувания, по време на които вие ще се запознаете с удивителни хора и ще си намерите нови приятели, макар че отначало ще ви се наложи да доказвате, че вие също сте доста талантливи в нещо. И още, през дадения период ви предстои да се занимавате с някакъв важен въпрос, касаещ недвижим имот.

В началото на месеца ще се наложи да обикаляте по някакви официални инстанции; при това стари контакти ще изиграят поолжителна роля и сполучливо ще се включат в решаването на проблема. В средата на май ви предстои да овладеете някои нови навици, за да укрепите своето положение в някаква общност. В края на месеца ще имате много приятни срещи и впечатления.

Най-благоприятните за вас дни през май: 13, 17, 18, 20, 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21.

ribi
През май Рибите ще бъдат настроени по-скоро за почивка и общуване с роднини, отколкото за активен трудов процес. Но едва ли ще можете да се отпуснете. Голяма е вероятността да ви се наложи не само да изпълнявате своите служебни задължения, но и редовно да взимате участие в някакви проекти, доста далеч от вашата специалност, заменяйки онези сътрудници, които са по-малко съобразителни от вас. Усилията ви ще бъдат възнаградени някъде след месец.

Освен това, през дадения период не са изключени сблъсъци с хора, които безсрамно разгласяват чужди тайни – както търговски и делови, така и лични. Ако не искате да ви се наложи да се оправяте с последствията, бъдете по-сдържани и не споделяйте откровено всичко с всички.

В началото на май може би ви предстои да направите множество дребни покупки, свързани със създаването на определена атмосфера вкъщи или на вилата. В средата на месеца ще се наложи да се договаряте за нещо с някого и за целта да използвате полезните си познанства. В края на месеца е вероятно да ви гостуват роднини или приятели.

Най-благоприятните за вас дни през май: 12, 20, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 31.

 
Автор: Н. Попова
Източник: margaritta.dir.bg

Коментарите не са разрешени

« »

Scroll to top