Месечен хороскоп Май 2016

май 2 | ,

oven
През май Овните ще имат възможност да подобрят своето финансово положение благодарение на онези полезни връзки, които те досега кой знае защо не са използвали. Голяма е вероятността някакъв случаен разговор да се превърне в изгодно предложение, което приемайки го ще придобиете нов източник на доход. Главното е да не се страхувате да поемате допълнителни ангажименти.

Освен това, най-вероятно ви предстои да се готвите сериозно за някакво важно събитие или мероприятие. Очевидно то ще заеме доста време, но в резултат вие ще получите именно това, на което първоначално сте разчитали. Не е изключено така или иначе това да бъде свързано с някакви премествания.

В началото на месеца ви предстои да решите някакви имуществени въпроси. В средата на месеца може да очаквате увеличени приходи, но ще нарасне и заетостта ви. При това ще се наложи да се вземе безкомпромисно решение. В края на месеца ви очаква активно съвместяване на няколко вида дейност.

Най-благоприятните за вас дни през май: 3, 4, 5, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 14, 20, 21, 28.

telec
През май Телците ги очаква начало на нещо много важно. Най-вероятно ви предстои да инициирате онова, което ще влияе на вашия живот доста дълго време. Това може да бъде и някакъв бизнес проект, и преминаване на друга работа, и инвестиции, приходите от които ще станат за вас основен източник на доход.

Освен това, може да очаквате пълно обновяване на сили и енергия. Вие ще кипите от ентусиазъм, всичко, с което ще се заемете, ще се получава, а вашата енергетика ще привлече към вас наистина полезни и ценни хора. Очевидно е, че вашият кръг от хора, с които общувате, ще се разшири дотолкова, че вие още дълго ще можете да решавате много проблеми, обръщайки се за помощ към свои познати.

В началото на месеца ви очаква придобиване на някакви блага, което на свой ред ще ви позволи да излезете на ново ниво на духовно развитие- В средата на май се очакват допълнителни финансови постъпления. В края на месеца ви предстои да уреждате нови делови и приятелски отношения.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 5, 7, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.

bliznaci
През май на Близнаците ще се наложи в някакъв момент да изпитат известно неудобство. Това обаче ще ви бъде от полза, тъй като ще разкрие във вас такива способности, за които дори не сте подозирали. Нещо повече, ситуацията като цяло ще повлияе чудесно върху качеството на живота ви и ще го направи по-успешен и финансово стабилен.

Освен това, съществено ще се разшири кръгът от вашите интереси. Възможно е да се сдобиете с ново хоби, или вашата професионална дейност ще поиска от вас да усвоите допълнителни навици, а процесът на тяхното овладяване дотолкова ще ви увлече, че от необходимост ще се превърне в чисто удоволствие.

В началото на месеца ви предстои да търсите общ език с хора, които са в състояние да подобрят вашето материално положение. В средата на май от внимание ще се нуждаят роднини; ще се наложи да предприемете някакви нестандартни стъпки. В края на месеца е възможно да ви направят абсолютно разкошно делово предложение.

Най-благоприятните за вас дни през май: 7, 8, 9, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19, 26.

rak

През май Раците ги очаква ръст на работоспособността и деловата активност. Вие ще се чувствате в подем, затова ще свършите повече, отколкото сте планирали, което на свой ред ще се отрази доста благоприятно на вашето финансово положение и на вашата кариера. Не е изключено да получите по-висока длъжност или ще започнете проект, който ще ви изведе на съвсем друго социално ниво.

Освен това, налице е вероятност от солидни придобивки. Може да се решите да купите квартира или да смените мебелите вкъщи, а може да се сдобиете и с кола. Очаква се и получаване на някаква изключително важна информация, която ще ви помогне да се ориентирате и справите с някакви стари проблеми.

В началото на месеца неочаквано телефонно позвъняване или стихийно възникнал личен разговор ще промени вашите планове и това ще ви достави удоволствие. В средата на май източник на радост ще станат някакви покупки. В края на месеца вие най-вероятно ще откриете нов начин да се преборите с умората.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 5, 9, 11, 12, 16, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21, 31.

luv
През май на Лъвовете им предстои да отделят немалко време за проекти, които кой знае защо не са били довършени в срок или неочаквано са били възобновени след дълго прекъсване. При това ви очакват и допълнителни разходи, които едва ли ще съумеете да избегнете, тъй като ще бъдат свързани с хора, които са ви близки.

Освен това, има вероятност да бъде възобновен някакъв стар конфликт. Впрочем, тази ситуация ще ви даде нов опит в междуличностното общуване и в резултат ще ви изведе на съвършено друго духовно ниво. Предстои ви още и да научите кой от онези, които смятате за свои приятели, действително са такива.

В началото на месеца някакво събитие може да промени обичайния ритъм на живота ви. В средата на май ще се наложи да се заеметет с нещо, на което дълго време не сте отделяли необходимото внимание. В края на месеца нещо ще повиши вашето настроение и ще ви даде надежда за скорошни позитивни промени в живота ви.

Най-благоприятните за вас дни през май: 1, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

deva
През май при Девите ще започнат да се уреждат взаимоотношенията с хора, с които дълго време не са имали нужното взаимно разбирателство. Това на свой ред постепенно, но доста благоприятно ще повлияе върху вашето финансово положение и ще ви помогне да заемете онова място, което в действителност вие смятате за свое. Главното е да вземете предвид допуснатите грешки в миналото.

Освен това, чака ви самоотвержен труд, при това не само на порфесионалното поприще. Не е изключено да ви ангажират с нещо много важно и вие ще направите всичко възможно, за да оправдаете гласуваното ви доверие. И това е страхотно, но не бива да забравяте и за своевременната почивка.

В началото на месеца ще се реши някакъв въпрос, така или иначе свързан с жилището или с някакви ремонтни дейности. В средата на май вие очевидно ще сте вече наясно с отпуската си или ще се отправите в доста важно за вас пътуване. В края на месеца ще можете в работата си да се възползвате от някакви пропуснати по-рано възможности.

Най-благоприятните за вас дни през май: 4, 14, 15, 16, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 19, 26.

vezni
През май Везните ги очакват известни недоразумения в деловата сфера. Не е изключено те да бъдат провокирани от стари грешки, но при това ще ви дадат възможност да излезете от някаква по-сложна и дори подвеждаща ситуация. При това ще бъдат нужни някакви допълнителни финансови инвестиции и нестандартни решения.

Освен това през дадения период ще имате шанс да си върнете нещо, което сте смятали за загубено – някакво имущество, неправилно вложени пари или отношения, прекратени поради конфликт. Вярно е, че ще се наложи да се постараете и да предприемете няколко несвойствени за вас стъпки или да се съгласите на сделка със своята съвест.

В началото на месеца много неща ще зависят от това на какво сте готови в името на постигането на материални цели или цели в кариерата. В средата на май не е изключен дискомфорт при общуване с някакви важни за вас хора. В края на месеца се очакват резки промени в настроението поради някаква противоречива информация.

Най-благоприятните за вас дни през май: 7, 14, 16, 18, 21, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 10, 22, 29, 31.

skorpion
През май Скорпионите очевидно ще се опитат да си върнат нещо, което не са съгласни да смятат за изгубено. Това може да бъде и уважението на висшестоящи личности, и някакви материални ценности, и дори усещането за психологически комфорт. И най-вероятно, благодарение на правилната нагласа и благоприятното стечение на обстоятелствата при вас всичко ще се получи.

Освен това, пред вас ще се отворят нови хоризонти. Има вероятност да получите изгодно делово предложение от страна на хора, с които вие някога сте си сътрудничили и които са останали доволни от вашата работа. При това не е изключено вашата съпротива на някаква ситуация да ви донесе приход или поне морално удовлетворение.
В началото на месеца не си струва да правите скъпоструващи покупки. В средата на месеца очевидно ще се появят някакви нови планове пред вас, чиято реализация ще изисква сериозни финансови инвестиции. В края на месеца може да очаквате приятно общуване с човек, с когото отдавна не сте се виждали.

Най-благоприятните за вас дни през май: 10, 19, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 23, 27, 30.

strelec
През май Стрелците ги очакват някакви проверки. Не е изключено да ви се наложи да доказвате своята професионална годност или да отстоявате някаква своя територия. При това голяма е вероятността причина за случващото се да станат действията на човек, който е затаил обида на вас или по някаква причина ви е ядосан.

Освен това, очевидно ви предстои да се върнете към проекти, които не сте приключили поради това, че се е наложило спешно да се превключите на нещо по-актуално. Не се бавете с това и тогава ще можете да получите за своето старание някакви доста съществени блага или да преобърнете някаква нелека ситуация.

В началото на месеца се очакват някакви допълнителни разходи; възможно е те да бъдат свързани с вашия опит да поправите стари грешки. В средата на май нечия упоритост може да ви постави в неловко положение. В края на месеца избягвайте авантюрите – те ще навредят и на работата ви, и на репутацията ви.

Най-благоприятните за вас дни през май: 12, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

kozirog
През май Козирозите ги очаква уверен ръст на доходите. Голяма е вероятността част от парите да дойдат от страна на проекти, с които сте се измъчили в миналото. При това не е изключено да преминете и на нова длъжност. Вярно е, че тя едва ли ще е по-висока от настоящата, но пък ще отвори пред вас повече възможности.

Освен това, през дадения период ви предстои да се смутите от увеличаването на физическия ви комфорт. Може да предприемете ремонт, да купите вещи, които ще направят дома ви по-уютен или изцяло да смените гардероба си. Най-вероятно ще искате промени в личното си пространство и ще се заемете с неговото благоустрояване.

В началото на месеца очевидно пред вас ще се появят нови планове и желания; въможно е те да бъдат провокирани от някого от близките ви. В средата на май ще се наложи да пожертвате нещо, за да получите повече. В края на месеца ви предстои да търсите някаква информация или да се обърнете за консултация към някакъв специалист.

Най-благоприятните за вас дни през май: 3, 7, 14, 24, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 19, 23, 26, 30.

vodolei
През май на Водолеите ще се наложи да се примирят с някакви промени в деловата сфера. Не е изключено под влияние на обстоятелствата да бъдете принудени да се върнете към онова щатно разписание, което сте имали преди известно време и което не ви е било особено удобно. При това има вероятност да ви накарат да си сътрудничите с някакви проблемни клиенти или заявители.

Освен това даденият период най-вероятно не винаги ще бъде изпълнен с конструктивно общуване – много делови и частни срещи няма да дадат онзи резултат, на който сте разчитали. Впрочем, след 19 май всичко ще се промени към по-добро и вие ще можете да получите от междуличностното взаимодействие онова, което искате.

В началото на месеца ще се наложи да приемете някаква необходимост и да се постараете да извлечете от тази ситуация поне някаква полза. В средата на май се очакват разходи, за които вие ще бъдете принудени да се оправдавате пред някого. В края на месеца ви очаква някакво радостно събитие.

Най-благоприятните за вас дни през май: 4, 11, 18, 26, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 22, 29.

ribi
През май Рибите ги очаква активна трудова дейност, която в резултат ще им донесе не само добри пари, но и освобождаване от онова, което вече силно им тежи, например натрапено сътрудничество. При това не е изключено да се заемете с преподреждане на жилището си или с препланиране на някаква собственост.

Освен това, ще завърши периодът на недоразуменията или трудностите, свързани с някакви пътувания. Вие или повече няма да има нужда да се мотате там, където често сте пътували в последно време, или вашите премествания и изпълнението на ангажиментите ви ще станат по-леки, конструктини и дори приятни.

В началото на месеца в някакъв сложен въпрос ще се набележи положителна динамика. Очакват се и солидни финансови постъпления. В средата на месеца ще се увеличи психологическият ви и физически комфорт. В края на месеца не са изключени трудности в междуличностното общуване, но пък ще се избавите от някакъв проблем.

Най-благоприятните за вас дни през май: 1, 2, 3, 9, 12, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

Източник: margaritta.dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top