Месечен хороскоп – Март 2017

март 4 | ,

oven
През март Овните очевидно ще решат, че по течението плуват само слабите, затова активно ще започнат да променят онова, което не ги устройва, дори да им се наложи сами да се справят с някакви неблагоприятни обстоятелства. Голяма е вероятността да тръгнете против онези, с които дотогава сте си сътрудничили доста успешно.

Освен това може да възникне желание да се пробвате на поприще, което по-рано за вас е било абсолютно неизучена територия. Не е изключено да ви привлече нещо тайнствено, иреално, от друг свят. Като рационален човек на действието обаче, ще ви бъде трудно да се ориенитрате в това загадъчно пространство.

В началото на месеца, инициирайки всякакви промени, не отхвърляйте подсказванията на вътрешното ви усещане. В средата на месеца все пак ще имате шанс да се възползвате от пропуснати някога възможности. В края на месеца ще се повиши жизненият ви тонус, ще се появят сили за нещо трудоемко, но много важно за вашето бъдеще.

Най-благоприятните за вас дни през март: 1, 7, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 25, 31.

telec
През март Телците ги очакват промени, които след дълга борба с някого от обкръжаващите те все пак ще инициират и подредят според собственото си виждане. Голяма е вероятността вие да решите да промените нишата на своята професионална дейност, да се преквалифицирате, да се заемете с нещо, което отдавна ви привлича.

Освен това не е изключено да направите преоценка на ценностите в областта на своето отношение към собственото си здраве или външност. Възможно е да се заемете със самоусъвършенстване, да преминете курс от някакви оздравителни процедури, да задействате вътрешните си резерви, които сега практически не използвате. Може да промените и режима си на хранене.

В началото на месеца вероятно ще се промени вашето възприемане на света и това как виждате своето място в този свят. В средата на месеца някакви интересни, макар и нехарактерни за вас идеи, ще ви помогнат да увеличите доходите си. В края на месеца ще се наложи да се съветвате с човек енергичен и решително настроен.

Най-благоприятните за вас дни през март: 2, 3, 6, 24, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

bliznaci
Близнаците през март най-вероятно ще се опитват да се справят с навик, който вече ги притеснява, и това ще изизсква от тях да проявят силна воля. При това очевидно предстои да започнат нов проект и отначало всичко ще тръгне гладко, но после ще се наложи да отстояват правото той да бъде продължен и неговото развитие. Възможно е да възникне необходимост от допълнителни финансови инвестиции.

Освен това, не са изключени конфликти с хора, които постоянно се презастраховат и не ви дават да постъпвате така, както смятате за правилно, и при това са твърдо убедени, че ви защитават от нещо. Много е вероятно вие открито да им се противопоставите, за да ги накарате да се съобразяват с вас като със самостоятелна личност.

В началото на месеца нещо ще събуди във вас опасения, вие обаче ще се справите със своите страхове, изправяйки се срещу обстоятелствата. В средата на март някаква ваша идея ще изисква от вас да я обмислите от всички страни и да се консултирате с компетентен специалист. В края на месеца са вероятни непредвидени разходи.

Най-благоприятните за вас дни през март: 4.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 8, 9, 16, 23, 30.

rak

За Раците март най-вероятно ще се окаже доста комфортен и доходен месец, независимо че през първата десетдневка ще се наложи да се изнервите заради онова, което се случва в работата или вкъщи. При това в живота ви очевидно ще влезе нещо важно, което ще остане с вас задълго.

Освен това възможно е да ви направят много интересно делово предложение, което ще ви даде шанс да увеличите не само банковата си сметка, но и да качите професионалния си рейтинг. Приемайки и реализирайки предложеното, вие ще станете по-търсен специалист, сериозно ще укрепите своите позиции, ще можете да се почувствате по-защитени в социален план.

В началото на март може да се сблъскате с нещо тайнствено, и това ще бъде наистина прекрасно. В средата на месеца ще дойдат някакви допълнителни блага, а всяка ваша дейност ще се окаже успешна. В края на март не са изключени конфликти с хора, чийто начин на мислене съществено се отличава от вашия.

Най-благоприятните за вас дни през март: 2, 6, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 11, 21, 28
.

luv
Лъвовете през март могат да си спомнят за онези намерения, чиято реализация преди известно време не е дала желаните резултати или изобщо е „забуксувала“. Не е изключено вие да промените подхода си към осъществяването на своите идеи – ще свалите летвата или ще разберете, че трябва да действате поетапно. И това ще ви доведе до победата.

Освен това през първата десетдневка на месеца се очаква започването на печеливш проект, който за вас ще бъде абсолютно нов, макар и основан на натрупания житейски или професионален опит. Вероятост има и за солидни придобивки. След това обаче би било добре по-избирателно да се отнесете към деловите предложения и да се въздържате от неразумни разходи.

В началото на март вие очевидно ще работите много – както върху стари ангажименти, така и върху нови индивидуални проекти. В средата на месеца ще се наложи да отделите максимум внимание на роднини, техните потребности и проблеми. В края на март ще се повиши активността, ще се появат нови желания, но при това ще паднат доходите или нещо ще изизсква допълнителни вложения.

Най-благоприятните за вас дни през март: 9, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

deva
На Девите през март най-вероятно ще се наложи да отделят повишено внимание на своето здраве. Не е изключено изостряне на хронични заболявания, което ще бъде провокирано от прекалено напрегнат работен график или някакъв род физическа активност, която обективно погледнато, не можете да си позволите.

Впрочем, това няма да ви попречи през втората десетдневка въпреки известни обстоятелства да започнете дългосрочен и много доходен проект, който ще ви позволи благополучно да уредите своите финансови въпроси, а заедно с това и да помогнете на онези роднини, които сега се нуждаят от подкрепа. А третата част на месеца ще ви донесе някакви приятни изненади.

В началото на март една неконструктивна идея може да ви довлече неприятности. В средата на месеца ще се появят пари за решаването на проблем, който сте смятали за неразрешим. В края на март възможно е човек от миналото да стане източник на финансиране или на изгодни предложения.

Най-благоприятните за вас дни през март: 1, 11, 12, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 17, 23, 31
.

vezni
През март Везните могат да се сблъскат с известни трудности поради факта, че не са започнали навреме да променят нещо в живота си или да се освободят от някакъв навик, който са им посочвали влиятелни хора. Не е изключено да ви се наложи да направите това, но вече не тихо и спокойно, а под натиска на някакви обстоятелства.

Освен това, за някакъв проект може би ще бъдат нужни сериозни финансови инвестиции, и вие ще бъдете принудени да вземете кредит или да се обърнете за помощ към заможни приятели. И още нещо: през март вероятно някакви събития ще ви накарат да се вълнувате и нервничите и да търсите допълнителен източник на позитивни емоции.

В началото на март поради трудности в работата или поради здравословни проблеми ще се наложи да се откажете от някои свои лични планове. В средата на месеца ще имате възможност да поправите стари грешки; ако се възползвате от този шанс, съществено ще облекчите живота си. В края на март не поемайте нови ангажименти.

Най-благоприятните за вас дни през март: 13, 15, 18, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19, 26, 28.

skorpion
На Скорпионите през март им предстои да приключат проекти, започнати през януари-февруари, да връщат някакви материални и кармични дългове, да изяснят своето отношение към хора, от които са се разочаровали миналия месец. Всичко това ще ви коства спокойствието, но пък когато вече сте наясно с това, ще изпитате чувство на дълбоко удовлетворение.

Освен това очаква се пореден етап на узряване и самопознание, вие ще започнете по-добре да разбирате себе си и своите желания, не е изключено и увлечение по някаква окултна или духовна доктрина. И още нещо – след 10 март при вас могат да възникнат финансови трудности, които също ще ви научат на нещо.

В началото на месеца много е вероятно да се срещнете с човек, с когото нямате особено желание да общувате, поради събития, случили се неотдавна. Но пък разговорът с него ще постави нещата на мястото им. В средата на март вие очевидно ще разчитате на нечия помощ. В края на месеца ще се наложи да търсите нов или допълнителен източник на доходи.

Най-благоприятните за вас дни през март: 16, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 13, 20, 24, 27, 31.

strelec
През март Стрелците ще се стремят да вървят напред, често ще инициират някакви нови проекти, ще се опитват да печелят повече от обикновено. Бъдете готови обаче към това, че хората, които обикновено ви подкрепят, по някакви причини да не одобрят вашите действия. Възможно е да не им хареса това, че вие ще се откъснете от дейност (проект), която ви свързва с тях.

Освен това могат да възникнат проблеми поради някои ваши нездравословни навици. Не пропускайте първия сигнал, който ще се окаже доста недвусмислено предупреждение, че вече е време да приключвате с това. Но пък през месеца ви очаква победа в някакво съревнование, в което ще трябва да преодолявате нещо.

В началото на март не е изключено да ви обхванат някакви пораженчески настроения и мисли; не се оставяйте да ви завладее песимизмът. В средата на месеца няколко блестящи идеи ще ви донесат нелош доход, но могат да провокират проблеми в междуличностното общуване. В края на март източник на сили или спасение от някакви неприятности ще стане спортът.

Най-благоприятните за вас дни през март: 9, 16, 18, 19, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22, 29
.

kozirog
През март на Козирозите очевидно ще се наложи против тяхната воля да се обвържат с някакъв проект, иницииран от хора, на които не бива да се отказва. Не си струва обаче и да се разстройва човек – голяма е вероятността в резултат да получите от него дори повече, отколкото онези, които всичко това са замислили, и ще можете да обърнете неприятната за вас ситуация в своя полза.

Освен това, ще имате възможност да си починете в компанията на хора, които са ви скъпи. Не е изключено пътуване, което ще ви донесе и прекрасно общуване, и пълен релакс. Предстоят ви и още някакви размествания и ремонти в дома ви, които ще го направят още по-уютен. Най-вероятно за това ще ви вдъхнови оригинален дизайн, който сте видели някъде.

В началото на месеца ще се появи желание още повече да подредите своя живот и да си осигурите известни гаранции. В средата на март е възможно да си осигурите странични доходи. В края на месеца ще се наложи често да спорите с хора, които ще изпълняват някакво ваше задание или напротив, ще изизскват от вас стриктно изпълнение на някои не особено адекватни условия.

Най-благоприятните за вас дни през март: 7, 14, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 9, 13, 20, 23, 27, 30.

vodolei
През март Водолеите могат да се сблъскат с хора, на които явно не им харесват някои техни начинания. Не е изключено в някакъв вече стартиран и практически отработен процес да се намесят онези, които го смятат за нерентабилен, и на вас да ви се наложи да доказвате нагледно, че проектът е изгоден, или да преминете към самофинансиране.

Освен това, може да ви разочарова ангажимент, с който сте се заели неотдавна. Възможно е той да изизсква от вас повече сили и време, отколкото сте предполагали и вие да го изоставите. Впрочем, ако издържите до третата десетдневка, отново ще ви стане интересно и положеният труд ще престане да ви тормози.

В началото на месеца ви предстои да избирате между амбиции и спокойствие. В средата на март ще се наложи да икономисвате от нещо, ако разбира се, не изгенерирате блестяща идея, която да ви помогне да се измъкнете от финансовия колапс. В края на месеца се очаква прилив на сили, а някои нови идеи ще ви мотивират за активни действия.

Най-благоприятните за вас дни през март: 4, 8, 11, 18, 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19
.

ribi
През март Рибите най-вероятно ще решат, че е дошло време да помислят за себе си и да поставят на първо място своите лични инетреси и своето здраве. И ако това отначало се отрази на работата ви по не най-добрия начин, то организмът ви ще ви благодари за възможността да си поеме дъх и за вниманието към него. След известно време и работата ви ще стане по-ефективна, така че в резултат и в деловата сфера също всичко ще се подреди.

Освен това ви предстои да преминете на следващото ниво на личностно развитие. Не е изключено да се увлечете от нещо, което ще разшири границите на вашия интелект, ще ви помогне да станете още по-ерудирана личност.

В началото на месеца преоценката на ценностите ще ви тласне към несвойствени за вас постъпки. В средата на март очевидно ще се наложи да избирате какво за вас е по-важно – вие самите или кариерата; и при това се очаква финансов или нематериален доход. В края на месеца в името на работата и парите ви предстои да се преборите с нечий инат – своя или на някой несговорчив човек.

Най-благоприятните за вас дни през март: 3, 6, 9, 25, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.

Източник: margaritta.dir.bg

Коментарите не са разрешени

« »

Scroll to top