Месечен хороскоп – Февруари 2017

февруари 6 | ,

oven
През февруари Овните ги очакват съществени, но позитивни промени в деловата сфера. Ще се появи възможност за започване на проект, достоен за вашия професионализъм, който отговаря на някакви ваши днешни потребности и е в състояние да удовлетвори вашите амбиции. При това благодарение на него вие ще реализирате някакви свои интересни идеи.

Освен това очаква ви повишаване на доходите; вярно е, че по-голямата част от тях вие ще похарчите, за да си осигурите повече свобода. Това може да бъде и наемане на отделно жилище, и спонтанно пътуване, без да ви съпровождат онези, които обикновено ви правят компания, и стартиране на собствен бизнес.

През първата десетдневка на месеца противопоставянето на някаква догматична личност ще ви помогне да вземете съдбоносно решение. В средата на февруари ще се появят нови и засега абстрактни планове; впрочем, те бързо ще се оформят в нещо конкретно. В края на месеца вие очевидно ще минимизирате общуването си с онези хора, с които обикновено прекарвате много време.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 1, 2, 7, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25.

telec
През февруари на Телците очевидно ще се наложи да се адаптират към някакви промени, инициирани от други хора. Голяма е вероятността от нововъведения в деловата сфера, които ще отворят пред вас някакви примамливи перспективи, но при това ще ви откъснат от зоната на комфорта. Пък и най-вероятно ще бъдете принудени да работите повече от обичайното.

Освен това, ще се наложи да се простите с някои свои планове и желания. Не е изключено изведнъж да осъзнаете, че реализацията на тези намерения няма да ви направи нито по-богати, нито по-щастливи, затова ще се откажете от тях, измисляйки си в замяна нещо по-конструктивно. Бъдете готови обаче за това, че осъществяването на новите идеи ще трябва да съгласувате с някого.

В началото на месеца чуждо решение може да ви лиши от свободата да избирате.
В средата на февруари са вероятни вътрешни противоречия поради необходимостта да постъпвате така, както не сте свикнали. В края на месеца се очаква затишие в деловата сфера, което ще ви бъде от полза.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 6, 24
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

bliznaci
През февруари Близнаците най-вероятно ще се втурнат да удовлетворяват своите амбиции и да реализират доста смелите си идеи. Голяма е вероятността да се опитате да започнете свой собствен бизнес или някакъв страничен индивидуален проект, който ще бъде изцяло основан върху някакви ваши уникални таланти и способности.

Освен това, не е изключено да пътувате към място, което отдавна мечтаете да посетите, а ако сега не живеете там, където сте се родили, възможно е временно или окончателно връщане вкъщи. Възможно е още да се появи и влечение към изобретения и вие да създадете нещо, което впоследствие да донесе полза не само на вас.

През първата десетдневка на месеца някаква стара идея може да стане начало на нещо ново и грандиозно; главното е да не отлагате много дълго нейната реализация. В средата на февруари ви очакват успехи в проект, който по един или друг начин е свързан със социума. В края на месеца не бива да приемате желаното за действително.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 5, 6, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23.

rak

За Раците февруари може да се окаже доста труден месец. Голяма е вероятността работата върху проект, който отдвна сте замислили, да се окаже по-сложна, отколкото сте предполагали и да изизсква от вас мобилизация на всички душевни и физически резерви. Впрочем, крайният резултат ще зарадва не само вас, но и заявителите.

Освен това, очевидно ви предстои да възстановявате някакви загубени по-рано контакти. Това също ще ви коства психическо напрежение, тъй като ще се наложи да вървите против своята природа и дори, възможно е да отстъпите от някои свои принципи. Още през третата десетдневка обаче вие ще разберете, че вашите усилия не са били напразни и те изцяло ще ви бъдат компенсирани.

В началото на февруари не си струва да правите дългосрочни планове – поради промените в текущата реалност вие едва ли ще можете да ги реализирате. В средата на месеца ще се подтвърдят някои ваши стари предположения. В края на февруари не започвайте нищо ново, без да се “посъветвате” със своята интуиция.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 2, 6, 8, 16, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21
.

luv
През февруари на Лъвовете най-вероятно често ще се налага да действат напук на обстоятелствата. Впрочем, независимо от някои неблагоприятни външни фактори, вие все едно ще преуспеете в своето професионално поприще и ще можете да спечелите доста сериозна сума. Главното е да се постараете да не затънете в конфликт с шефовете или с партньорите – разногласията ще намалят ефективността на работата ви.

Освен това, първите две десетдневки изобщо не са подходящи за започване на проекти, основани на дружески и приятелски отношения. Ако планирате да стартирате собствен бизнес, не въвличайте приятелите си в него, а действайте самостоятелно, иначе няма да постигнете целите, които сте си поставили.

В началото на месеца конкретното обмисляне на някаква идея може да доведе до желание да модифицирате нещо в деловата кфера. В средата на февруари има вероятност от съществено влошаване на междуличностните отношения, както на работното място, така и с приятелите ви. В края на месеца при вас очевидно ще се върне онова, което сте смятали за загубено.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 5, 9, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 25.

deva
Девите през февруари най-вероятно ще могат да възстановят онова, което се е разклатило през декември миналата година и януари тази година. Това може да бъде и здраве, и служебно положение, и материално благополучие. Вярно е, че за тази цел ще се наложи да се трудите активно и да промените методите за постигането на поставената цел.

Освен това, през първите две десетдневки на месеца във вас може да се породи желание да се освободите от задълженията и привързаностите, които отдавна ви тежат. По-добре е обаче да не го правите, тъй като още след 18 февруари ще разберете, че сте избързали с решението и че това, от което непредпазливо сте се избавили, сега много ви липсва.

В началото на месеца вие ще можете да извлечете финансова изгода от някаква чужда идея. В средата на февруари не са изключени известни вътрешни лутания поради необходимостта спешно да направите избор. В края на месеца вероятно ще усетите понижена физическа активност и по-лошо настроение; търсете нов източник на позитивни емоции.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 1, 12, 13, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 17, 23
.

vezni
През февруари Везните могат да се сблъскат с проблеми в професионалната сфера. При това голяма е вероятността вие сами да ги провокирате, решавайки да скъсате някакви делови споразумения и отказвайки се да изпълнявате поети задължения. Не е изключено изведнъж да ви се стори, че вие твърде много зависите от някакъв договор и да поискате да промените коренно ситуацията. Бъдете предпазливи.

Освен това, през този месец настоятелно ви се препоръчва да избягвате травмоопасни дейности, особено такива, които не ви носят приходи и не са предписани от вашата работа, а са насочени само към получаване на удоволствия.

В началото на февруари желанието ви да се измъкнете от влиянието на някакъв човек може да ви тласне към безпрецедентни действия. В средата на месеца може да ви завладее някаква идея; не бързайте да я реализирате – тя едва ли ще бъде удачна. В края на февруари е вероятно да пътувате към място, откъдето вие винаги черпите нови сили.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 15, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

skorpion
През февруари Скорпионите могат по съвместителство или изцяло да се върнат на старо работно място и да занесат там някакви свои интересни идеи. Не е изключено да поискате да реализирате някои свои идеи именно с хората, с които някога вече сте минали през “огън, вода и медни тръби”.

Освен това, има вероятност от преместване. Вярно е, че то може да се окаже принудително, но пък ще стане своеобразен меч, който ще разсече “гордиевия възел”, разрешавайки ситуация, която отдавна ви е омръзнала. И още през този месец ви очакват промени в отношенията с приятелите ви и с хората, които сте смятали за свои съмишленици.

В началото на февруари навреме реализираните намерения ще ви помогнат да увеличите доходите си. В средата на месеца се очакват някакви активни размествания, но те не винаги ще бъдат приятни и комфортни; впрочем, те безспорно ще ви бъдат от полза. В края на февруари ще откриете нова страна в характера на хората, които са около вас.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 16, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 13, 20, 24, 27.

strelec
През февруари Стрелците най-вероятно ще постигнат наистина важни успехи и в голяма степен това ще стане, благодарение на някакви техни открития или изобретения. Голяма е вероятността да поискате да “взривите отвътре” някаква система, да промените нещо не само заради себе си, но и заради други хора. Затова ще измислите нещо наистина уникално.

Освен това, може да станете лидер на някаква официална или неформална организация, да поведете след себе си онези, които също са недоволни или мечтаят за създаването на идеално общество. При това обаче настоятелно ви се препоръчва да бъдете предпазливи и да сравнявате вашите грандиозни идеи с реалността.

В началото на месеца общуването със съмишленици ще стане своеобразна движеща сила. В средата на февруари е вероятно да направите някакво важно пътуване, по време на което да се наложи неведнъж да споделяте на глас някои свои идеи. В края на февруари е възможно противопоставяне с хора, които се страхуват от вашите действия или лично от вашата персона.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 9, 16, 19, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22
.

kozirog
През февруари на Козирозите очевидно ще им бъде трудно да запазят в неприкосновен вид онзи начин на живот, с който са свикнали. Не е изключено някой да се постарае да промени вашия дневен режим или да ви принуди да се откажете от обичайните методи, чрез които постигате професионалните си цели. От една страна, “свежата струя” ще ви бъде от полза, но от друга – излизането от зоната на комфорта може да се окаже за вас доста болезнено.

Освен това, ще ви се наложи по-често от обикновено да призовавате към ред хората около вас, с които ви свързва работата, и редовно да контактувате с тях извън нея. Проблеми ще добави и вашият собствен, неочаквано появил се стремеж към бунт.

В началото на месеца консервативният подход при решаването на някакви въпроси може значително да усложни важен за вас процес. В средата на февруари ще се наложи често да се ориентирате в потребностите на другите хора и да се съобразявате с тяхното мнение. В края на месеца е възможно да се сдобиете с ново хоби за релакс.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 7, 14, 21, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 9, 13, 20, 27.

vodolei
Водолеите през февруари най-вероятно активно, а по-важното е, продуктивно ще реализират практически всички свои способности. Голяма е вероятността да замислите нещо ново и наистина грандиозно, да преобърнете не само своя свят, но и живота на онези, които са тясно свързани с вас, и това ще се окаже висше благо за вас и за околните.

Очакват ви интересни проекти, високи доходи, успешна творческа самореализация. Предстои ви да откриете нови приятели и съмишленици, многократно да вземате важни решения, да реализирате идеи, които до този момент сте скривали дори от себе си, смятайки ги за твърде новаторски, смели и нежизнеспособни.

В началото на месеца ще се появят нови планове и желания. В средата на месеца всички ваши действия очевидно ще бъдат насочени към промяна на текущата реалност. В края на февруари ще се наложи някои свои постъпки да скривате от хората, които могат да ви попречат. При това има вероятност да пътувате, което така или иначе ще бъде свързано с вашето минало.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 8, 22, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26
.

ribi
През февруари Рибите най-вероятно ще бъдат въвлечени в някакви нови проекти. Вярно е, че това може да стане без тяхното активно желание. Голяма е вероятността просто да ви поставят пред свършен факт и да ви се наложи спешно да се адаптирате към промените в текущата реалност и да усвоявате някакви новаторски методи при изпълнението на служебните ви задължения.

Освен това, очевидно ще се наложи спешно да уреждате отношенията си с онези хора, с които в миналото сте враждували, и с онези, с които ви предстои да решавате общи професионални задачи. Възможно е това изискване да идва от изпълнението на мащабен колективен проект, важна роля в който ще играе един сплотен екип.

В началото на месеца вие може да увеличите доходите си, използвайки благосклонното отношение на някакъв влиятелен човек. В средата на февруари ще се наложи да ускорите темпото, с което работите, нещо което не е във вашия стил. В края на февруари вие ще промените отношението си към случващото се и ще започнете да получавате от това истинско удоволствие.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 6, 9, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15.

Източник: margaritta.dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top