Месечен хороскоп Август 2016

август 2 | ,

oven
През август на Овните им предстои да излязат от много кризи (финансова, личностна, творческа), да се освободят от миналото, да постигнат важни успехи на професионалното поприще. Голяма е вероятността да се справите с онези проблеми, които са стопирали значими за вас процеси и не са ви позволявали да използвате изцяло своя потенциал.

Освен това, очаква се някакво забележително пътуване, по време на което вие ще осъществите полезни и приятни познанства, ще се научите на нещо ново и дори може да станете адепт на някакво философско или религиозно течение. Не са изключени и изгодни сътрудничества с онези, които притежават някакви уникални таланти.

В началото на месеца звездите ви предричат солидна печалба, част от която вие очевидно ще изхарчите за някакви свои увлечения. В средата на август споменът за някои стари грешки няма да ви позволи да направите нови. В края на месеца е вероятен конфликт с онези, които ще се опитат да ви диктуват и поставят някакви условия.

Най-благоприятните за вас дни през август: 7, 9, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26.

telec
През август на Телците очевидно ще се наложи да се сблъскат с някакви проблеми, свързани с деловата сфера, с някакви размествания. Впрочем, вие най-вероятно бързо ще намерите изход от получилата се ситуация и благополучно ще преодолеете препятствията. Важното е да не слушате съветите на твърде самоуверени персони.

Освен това, много е възможно да ви се наложи да преразгледате своя бюджет и временно да се откажете от някои пера в разходите си. Не е изключено, вместо да харчите за нещо обичайно, но незадължително, да предпочетете да събирате пари за нещо важно, например образование или предполагаема почивка в санаториум.

В началото на месеца се очаква посещение на някакво официално заведение, в което може да се състои нелек разговор. В средата на август вашата природна практичност ще ви помогне да решите сложна задача. В края на месеца не си струва да криткувате онези, които ви подкрепят, за да не се лишите от благосклонността на тези хора.

Най-благоприятните за вас дни през август: 12, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
2, 9, 23.

bliznaci
През август Близнаците могат да надценят своите способности и възможности. Не бъдете прекалено самоуверени, за да не попаднете в грозна ситуация, да не навредите на своята репутация и да не разочаровате хората, които са готови да ви предложат повече, отколкото имате сега. Не е добра идея и да обещавате нещо, което със сигурност не сте в състояние да изпълните.

Освен това, този период е абсолютно неподходящ за някакви далечни пътешествия и пътувания, от които в една или друга степен зависи вашата съдба в бъдеще. Не е желателно и да приемате бизнес предложения, направени от приятели; да получите нещо благодарение на тяхната реализация едва ли ще можете, но може много лесно завинаги да си развалите отношенията.

В началото на месеца много неща ще зависят от вашето умение правилно да подреждате приоритетите си и да не отлагате за утре онова, което трябва да се свърши в момента. В средата на август няма смисъл да започвате проекти, в които от вас се изисква да поемете твърде голяма отговорност. В края на месеца пазете здравето си.

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 25.

rak

През август на Раците най-вероятно им предстои да се върнат към някакви замразени някога проекти, така или иначе свързани с партньори в чужбина или с хора от друг град. При това, очевидно ще ви се наложи да търсите общ език с хора, чиито ценности в живота съществено се различават от вашите собствени ценности.

Освен това, има вероятност да се отправите в някакво развлекателно или образователно пътуване в компанията на хора, с които вече сте осъществявали подобни пътувания. И още нещо, възможно е да ви предстои да преразгледате своето разписание и да направите в него поправки, ориентирайки се по някакви нови и доста благоприятни за вас обстоятелства.

В началото на месеца ви очаква някаква необичайна творческа изява. В средата на август вие с лекота ще се справите с някакви битови или административни проблеми. В края на месеца пред вас могат да се открият нови перспективи; не е изключено те да се появят благодарение на човек, с когото някога сте си сътрудничили.

Най-благоприятните за вас дни през август: 1, 4, 8, 15, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 13, 23, 27.

luv
През август Лъвовете могат да очакват нови рентабилни предложения, нарастване на доходите, повишение на работоспособността, успех на творческото поприще. При това ви предстои да станете по-практични, ще започнете да виждате ползата там, където по-рано тя за вас не е съществувала. Ще ви зарадват с нещо приятелите, както и онези, комуто някога сте направили важна услуга.

Освен това, ще се появи възможност да започнете проект, който отдавна обмисляте и често обсъждате със съмишленици. Най-вероятно обстоятелствата ще се подредят по такъв начин, че вие ще решите да преминете от думи към действия и вашето начинание ще се окаже доста успешно. Очакват се и интересни пътувания, инициирани от самите вас.

В началото на месеца ще се сбъдне онова, за което вие отдавна мечтаете. В средата на август ще се сдобиете с нови блага и ще навлезете и усвоите някакво ново практическо поприще. В края на месеца са възможни конфликти с онези, които ще посмеят да ви критикуват или ще се опитат да ви натрапват някакви решения, действия или занимания.

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 29, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.

deva
През август много е възможно Девите сами да си създадат проблеми, които ще се наложи да решават по официален ред. Не е изключено да поискате да „отхапете по-голяма хапка“, отколкото можете да сдъвчите, а някой активно ще се противопостави на това. Не преследвайте нечестни приходи, не бягайте след чуждо имущество, по-добре проявете благородство, отколкото после да оправяте последствията от собствената си алчност.

Впрочем, очакват ви и позитивни моменти. Най-вероятно пред вас ще се появи шанс да посетите място, където отдавна искате да попаднете; ще можете да направите нещо важно за своето бъдеще; ще се започне конструктивен диалог с роднини, с които по-рано сте имали разногласия или дори вражда.

В началото на месеца ще се наложи да се отзовете на нечия инициатива и да пожертвате своите планове. В средата на август много неща ще зависят от това, доколко добре умеете да пресмятате последствията от своите действия и изказвания. В края на месеца някаква ваша постъпка ще постави началото на нов етап в живота ви.

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 6, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 18, 19, 25, 26.

vezni
За Везните август най-вероятно ще стане един напълно успешен и забележителен месец. Голяма е и вероятността да имате изключителни професионални постижения, които да ви помогнат да се преборите за по-висока длъжност или да ви бъде възстановено онова, което преди известно време сте загубили. Очаква ви и активна творческа реализация.

Освен това са възможни множество развлекателни пътувания, в които вие не само ще си починете, но и ще научите нещо ново, ще осъществите нови интерсни познанства, ще покажете някакви свои таланти. Трябва обаче наистина да сте готови, че поради всички ваши успехи и хубаво настроение ще се появят и завистници. Вероятна е и неконструктивна критика по ваш адрес.

През първата десетдневка на август ви очаква начало на някакъв интересен проект, така или иначе свързан с обществена дейност. В средата на месеца ще се наложи да обмисляте с подробности някаква стратегия. В края на август си струва да сте по-педантични, което ще ви избави от много проблеми.

Най-благоприятните за вас дни през август: 6, 8, 12, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 23.

skorpion
През август на Скорпионите най-вероятно ще се наложи активно да отстояват някои свои интереси, при това както на професионалното поприще, така и в личния живот. Голяма е вероятността околните да се опитат да ви отнемат онова, което ви принадлежи по право, и вие да бъдете принудени да си „покажете зъбите“, за да запазите онова, което имате.

Освен това, не са изключени проблеми със самоопределянето – онова, което дълго време е било смисъл на живота ви, може да загуби своята актуалност. От вътрешните противоречия и лутания ще ви спаси обръщането към някаква специфична философия или художествено произведение, което доста своевременно ще попадне пред очите ви.

Началото на месеца не е подходящ момент за започване на проекти, предполагащи генериране на творчески идеи. В средата на август ще се наложи оперативно да реагирате на промени в текущата реалност. В края на месеца ще съумеете да решите много проблеми, не са изключени обаче трудности в общуването с хора от друг град (страна).

Най-благоприятните за вас дни през август: 9, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 12, 15, 19, 22, 26, 29.

strelec
През август на Стрелците ще им върви във всички области на тяхната дейност в живота. Вероятно ще получат разкошни делови предложения, ще имат интересни, макар и доста неочаквани пътувания, успешно ще решават сложни професионални въпроси. А и с околните ще се формират преди всичко топли и доверителни отношения.

Наистина не е изключено някаква ситуация да ви накара да направите преоценка на ценностите, да започнете по-сериозно да се отнасяте към някакъв аспект на своя живот, да отделите внимание на онова, което по-рано сте смятали за ненужно и не толкова важно. Впрочем, това ще ви помогне да станете по-мъдри и да не се сблъсквате отново със същите „любими“ проблеми.

В началото на месеца творчески и с вдъхновение ще се отнасяте към всичко, което правите. В средата на август извънредни обстоятелства ще ви накарат да се замислите за това, че е време да преминете към ново ниво на самосъзнание. В края на месеца са вероятни непредвидени разходи, така или иначе свързани с битовата сфера.

Най-благоприятните за вас дни през август: 4, 12, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 31.

kozirog
През август на Козирозите ще се наложи да положат немалко усилия, за да запазят нормални взаимоотношения и с деловите партньори (началниците), и с онези, с които те са в тесни взаимоотношения в личния си живот. Най-вероятно „препъни-камък“ ще стане разликата във възгледите и отношението на тези хора към изпълнението на преките им задължения. Впрочем, всичко това няма да ви попречи да реализирате някакви стари свои идеи и да получите от това или солиден приход, или главозамайващо удоволствие.

При това очаква се и някакво мероприятие, където вие ще се окажете в центъра на вниманието и ще можете по някакъв начин да повлияете на ситуация, която ви тревожи или не ви устройва.

В началото на месеца в общуването с околните се постарайте да не засягате тяхното самолюбие. В средата на август е възможно рязко да се променят някакви ваши планове, но това ще е във ваша полза. В края на месеца е възможно вие да се заемете със здравето си, а ако имате вреден навик, да се появи потребност да се откажете от него.

Най-благоприятните за вас дни през август: 14, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 11, 18, 22, 25, 29.

vodolei
През август Водолеите отлично ще се справят с всичко, което е свързано с кариера, с професионална реализация и с кардиналното решаване на проблемите. Що се отнася до здравето, и междуличностното общуване, там ще имате трудности. Добре е да пазите нервите си и сърдечно-съдовата си система, да не влизате в конфликти и да не се впускате в нови познанства.

Освен това, не е изключено започване на сътрудничество с някаква обществена организация. Най-вероятно впоследствие всичко да се подреди доста сполучливо, но през този мосец вие очевидно ще бъдете принудени или да се сражавате за лидерските позиции, или да доказвате колко сте нужни и полезни.

В началото на август се постарайте да не се карате с близък приятел. В средата на месеца ще имате шанс да осъществите старо желание, при това вероятно за неговата реализация ще се възползвате от свой или чужд стар опит. В края на август ви предстои да получите някакви блага, благодарение на свои стари заслуги.

Най-благоприятните за вас дни през август: 13, 16, 17, 20, 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21.

ribi
През август на Рибите най-вероятно ще им се наложи да работят тогава, когато те са планирали да си почиват. Не е изключено по такъв начин спешно да се наложи да довършвате онова, което по някакви причини не сте довършили в предвидените срокове. Впрочем, голяма е вероятността да се появят доброволни помощници, които съществено ще облекчат задачата ви.

Освен това се очакават няколко срещи с хора, които означават много за вас и периодично ви подхвърлят забележителни идеи или ви дават действени съвети. Възможно е и пътуване дотам, където ви е хубаво, или посещение на зрелищно мероприятие, на което вече сте присъствали, и то ви е харесало.

В началото на месеца ви предстои да съчетаете някакво важно занятие с позитивно общуване. В средата на август вие очевидно ще се опитате да избегнете някакви разходи, но не е казано, че ще съумеете да го сторите. В края на месеца не са изключени конфликти в работата; пък и при изпълнението на някакви странични служебни задачи е възможно да възникнат трудности.

Най-благоприятните за вас дни през август: 11, 12, 19, 20, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24, 31
.

Източник: margaritta.dir.bg

2 Responses to Месечен хороскоп Август 2016

  1. Ралица каза:

    Има некоректност относно заявката за личен хороскоп.След плащането от мобилния, взима паричките ,а никъде не се получава достъп до информацията !

  2. admin каза:

    В страницата няма услуги със заплащане. Възможно е да сте кликнали на някой от рекламните баннери на сайта от където ви е пренасочило към друг сайт. Моля, обърнете се към сайта предоставящ услугата за която сте заплатили. Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top