Месечен хороскоп – Април 2017

април 2 | ,

oven
През април Овните очевидно ще се откажат от някои свои идеи, тъй като ще осъзнаят, че в някакъв момент са изпуснали шанса да ги реализират по най-ефективния начин и сега всякакви усилия вече няма да дадат оптимален резултат. А това ще отвори пред вас нови перспективи – вие ще спрете да губите време за проектите и ще се заемете с онова, което в действителност ще ви донесе необходимите ви сега блага.

Освен това, ви очаква сдобряване с онези хора, които преди известно време са престанали да вземат активно участие в живота ви и които по някакви причини ви липсват. Обновените отношения ще се окажат по-успешни от предишните.

В началото на месеца може да получите интересно бизнес предложение. В средата на април върху живота ви в пълен обем ще влияят стари контакти и предишни приятелски привързаности. В края на месеца вие най-вероятно ще се заемете едновременно с няколко проекта и те ще ви донесат не само приходи, но и още нещо важно.

Най-благоприятните за вас дни през април: 4, 9, 18, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29.

telec
През април Телците най-вероятно ще се заемат с това, което са планирали да вършат малко по-късно. Очевидно, обстоятелствата ще се подредят по такъв начин, че ще бъде абсолютно нецелесъобразно да се отлага реализацията на някакви намерения. Затова с подкрепата на хора, лоялни към вас, вие ще се възползвате от благоприятния момент.

Освен това, ви предстои да внесете корекции във външното пространство. Това може да се изрази в някакви домашни ремонти, в придобиване или благоустройство на поземлен участък, вилен имот и т.н. и дори в отглеждане на стайни и балконски цветя. Между другото, вашите действия ще се отразят доста позитивно на вашето психическо състояние.

В началото на месеца благодарение на своевременната реакция на някакви събития вие ще увеличите своето благосъстояние. В средата на април ще се осъществи някакво ваше материално желание. Вярно е, че това може да предизвика недоволство в някого от околните. В края на месеца има вероятност за някакви недоразумения на работното място.

Най-благоприятните за вас дни през април: 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25
.

bliznaci
При Близнаците през април може да възникнат временни финансови трудности, поради започването на някакъв проект, който ще изисква непредвидени и доста сериозни инвестиции. Постарайте се още преди стартирането му да направите финансов анализ, за да избегнете неочаквани и не особено приятни изненади. Тогава ще бъде по-лесно да реализирате своята идея.

Освен това, очевидно ви предстои да разработвате някакво ново направление – в рамките на сегашната ви трудова дейност или като странично занимание, което предполага и получаването на добри пари. Най-вероятно, ще ви се наложи да се учите на нещо, да установите полезни познанства и да задействате стари контакти.

В началото на месеца не отлагайте твърде много вземането на важно решение – изпуснете ли момента, ще се наложи да започвате нещо отначало. В средата на април ще се появят педпоставки за някакви промени в деловата сфера. В края на месеца благоприятните промени на работното място ще се съпровождат с някакви конфликти с роднини.

Най-благоприятните за вас дни през април: 1, 2, 5, 12, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.

rak

През април Раците ги очакват поредните стъпки в професионалната сфера, но за да станат те реалност, ще се наложи да се противопоставите на човек, който ръководи процеса. Впрочем, споровете и конфликтите няма да ви попречат да постигнете поставената цел и да получите за това доста сериозно възнаграждение.

Освен това, благодарение на някому от роднините ви, животът ви ще стане по-комфортен, а вие самите ще откриете източник на позитивни емоции и физически сили. Не са изключени и някакви делови и частни пътувания, които също ще бъдат доста удобни за вас, макар че ще се състоят не според съставения от вас график.

В началото на месеца някакъв професионален конфликт може да ви тласне към интересна идея, която вие успешно ще използвате, за да се реализирате ефективно. В средата на април е вероятно да получите допълнителен приход от стар проект. В края на месеца известни дребни неразбории на работното място ще бъдат компенсирани с нещо приятно в личния ви живот.

Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 10, 20, 24, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 11, 29.

luv
През април на Лъвовете може да им хрумне забележителна идея, свързана с организацията на собствения им бизнес или просто с еднократен индивидуален бизнес проект. Реализацията на идеята няма да заеме много време, но ще изизсква определени вложения. И ако нямате събрани пари, възможно е да се наложи да вземете назаем от роднини или кредит от банка.

Освен това, не са изключени временни трудности там, където сега работите. Може да се намали обемът от служебните ви задължения, което на свой ред да повлияе върху заплатата ви. Голяма е вероятността обаче вие сами доста бързо да намерите изход от създалата се ситуация или практически веднага да получите изгодно предложение.

В началото на месеца ще се повиши физическата активност, може да се появи желание да се заемете с някакъв вид спорт. В средата на април не си струва да демонстрирате характер и да влизате в конфликт с хора, от които така или иначе зависи вашето благосъстояние. В края на месеца е вероятно да формирате ново делово партньорство.

Най-благоприятните за вас дни през април: 5, 6, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 15, 22, 29.

deva
През април Девите могат да очакват доста успешни бизнес проекти в сътрудничество с хора, с които те вече неведнъж са реализирали някакви сделки или просто са работили заедно в една организация. Голяма е вероятността инициативата на някакъв енергичен човек да ви помогне да получите нелоши приходи.

Освен това, очевидно ви предстои да се заемете плътно с дома си или с вилата. Не са изключени някакви активни промени, които ще изискват особен подход, индивидуален проект и помощта на някои специалисти. Вие ще положите доста усилия, но и резултатът ще бъде много над всякакви похвали.

В началото на месеца в професионалната сфера ще се формира нов и доста успешен съюз. В средата на април, преди да реализирате някакви свои желания, помислете, дали те сега са така актуални. В края на месеца не си струва да се свързвате с човек, който ще ви обещава бързи и лесни приходи.

Най-благоприятните за вас дни през април: 5, 8, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 14, 21, 28.

vezni
През април Везните ги очакват конфликти, и в деловия, и в личния живот. Голяма е вероятността обаче на помощ да ви се притече човек, с когото сте тясно свързани професионално и който ви е задължен за нещо. Най-вероятно той ще съумее да потуши в известна степен страстите, ще ви измъкне от удара и ще уреди взаимоотношенията ви с онези, с които вие сте се скарали.

Освен това, не е изключено да започнете проект, който вие отдавна обмисляте. Той ще бъде доста успешен и ще ви донесе добър приход, както и ще ви позволи да изплатите някакъв дълг или да приключите с ангажименти, които вече ви напрягат. Вие обаче ще трябва да сте готови, че заради него ще се наложи да излезете извън зоната на комфорта.

В началото на месеца се очаква някакво нееднозначно и доста тревожно събитие, което обаче ще ви научи на много неща. В средата на април ще се изпълни старо ваше желание и това съществено ще повиши настроението ви. В края на месеца ще се подредят отношенията с околните, а на работното място ще има някакви доста позитивни промени.

Най-благоприятните за вас дни през април: 7, 8, 10, 14, 15, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 23, 25.

skorpion
При Скорпионите през април могат да възникнат трудности в професионалната сфера. Голяма е вероятността обаче те да подпомогнат промените, които в резултат ще ви изведат на абсолютно друго ниво, така че всичко ще се окаже за добро – проблемите ще станат катализатор, който ще стартира поредица от благоприятни за вас събития.

Освен това, набелязва се ново партньорство – вие може да започнете сътрудничество с човек, който официално ръководи някаква организация или е неин неформален лидер. Не е изключено след известно време вие да станете неговата дясна ръка или да му помагате тайно в някаква негова дейност.

В началото на месеца принудителен отказ от някакви отдавна планирани намерения, очевидно ще ви тласне към някои решителни стъпки. В средата на април вие може да приемете предложение, от което по-рано сте се отказвали. В края на месеца се очакват няколко разнопланови проекта, заради които ще се наложи да общувате с голям брой хора.

Най-благоприятните за вас дни през април: 4, 12, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 14, 17, 24, 28
.

strelec
През април Стрелците най-вероятно ще приключват активно и спешно някакви дела. Голяма е вероятността това да ви потрябва, за да приемете нечие интересно предложение и да станете част от не особено дългосрочен, но многообещаващ и доходен проект. Вярно е, че заедно с това очевидно ще ви се наложи да върнете и някакви морални или материални дългове, които не сте планирали да погасите толкова скоро.

Освен това, може да се появи необходимост от пътуване към място, където някога сте били, и където са ви останали неизпълнени задължения. Възможно е да ви придружава човек, с когото ви свързва роднинство или общи обещания.

В началото на месеца ще се наложи да се активизирате и да се заемете с решаването на няколко задачи едновременно. В средата на април вие ще преразгледате своето отношение към някакъв материален фактор. В края на месеца не са изключени финансови проблеми, при това ще се повишат изискванията от страна на роднини.

Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 14, 15, 16, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26
.

kozirog
През април Козирозите ще ги очакват успешни бизнес проекти и някои стъпки в кариерата. Вярно е, че там, където сте разчитали на нечия помощ или подкрепа, ще се наложи да се справяте самостоятелно, но затова пък това ще ви позволи да задействате скрити резерви, да проявите качества, които досега кой знае защо не сте използвали.

Освен това, голяма е вероятността от увеличаване на приходите и ако се ориентирате в механизма на растеж на доходите и съумеете по някакъв начин да закрепите успеха, то тенденцията ще стане ежемесечна. Що се отнася до междуличностното общуване не са изключени трудности, особено ако не сте готови да се подчините на една самоизтъкваща се персона.

В началото на месеца ще съумеете успешно да реализирате някаква бизнес идея, свързана с покупко-продажба. В средата на април нерешени проблеми е възможно да ви напомнят за себе си. В края на месеца очевидно ще ви се наложи да се възползвате от информация, на която по-рано не сте се доверявали особено.

Най-благоприятните за вас дни през април: 8, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 10, 13, 20, 27.

vodolei
През април Водолеите най-вероятно ги очакват финансови трудности. Не е изключено, реализирайки някаква своя идея или поддавайки се на свои слабости, да превишите лимита от разходи и да ви се наложи временно да включите режима на най-строга икономия или да се откажете от онези разходи, които нямат стратегическо значение.

Освен това, има вероятност да стартирате нов дългосрочен проект, който на първо време почти няма да ви носи приходи, но пък ще ви позволи да се доближите до някакъв „златоносен източник“. И ето тогава ще си осигурите безгрижен живот, макар за това да се наложи да заплатите с намаляване на свободното извънработно време.

В началото на месеца пристъпът на оптимизъм може да ви тласне към една съвсем успешна авантюра. В средата на април ще се наложи да се измъквате от някаква сложна ситуация. В края на месеца ще има много щастливи стечения на обстоятелства, гениални идеи, успешно проведени сделки, но не са изключени шумни кавги с роднини. Наиболее благоприятные дни: 8, 12, 20, 21, 22. Дни, в которые надо быть осторожнее: 23, 30.

Най-благоприятните за вас дни през април: 8, 12, 20, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23, 30
.

ribi
През април Рибите най-вероятно съществено ще увеличат своето благосъстояние. Голяма е вероятността това да стане благодарение на това, че ще попаднете под покровителството на някакъв деен човек, който умее да печели пари и помага да правят това онези, които са му предани, подкрепят го във всичко и постъпват така, както той им заповядва.

Освен това ще имате възможност да реализирате някакво свое намерение, от което вие почти сте се отказали поради това, че някакви обстоятелства дълго време са се формирали не във ваша полза. Сега ситуацията ще се промени, и вие ще можете да се върнете към старата идея, още веднъж старателно да я обмислите и да осъществите онова, което ви се иска.

В началото на месеца някаква доста влиятелна личност може да ви направи уникално предложение. Ако се съгласите да го приемете, вие за дълго време ще се избавите от необходимостта да взимате неудобни решения. В средата на април вероятно ще имате странични доходи. В края на месеца е възможно да започнете някакви размествания и промени в жилището си. Наиболее благоприятные дни: 6, 7, 14, 21, 22, 23, 28. Дни, в которые надо быть осторожнее: 5, 19, 26.

Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 7, 14, 21, 22, 23, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

Източник: margaritta.dir.bg

Коментарите не са разрешени

« »

Scroll to top