Месечен хороскоп Април 2016

април 3 | ,

oven
През април сте орисани на проблеми и не малко пречки, причинени ви от властващата над вас емоция, от вашите импулсивни действия и нежеланието ви да се смирите, да седнете сред тишината на своя дом и да си отговорите къде грешите, че си печелите толкова много неприятели. Планетата управител Марс е едната причина, защото сте нетърпеливи и действате, подвластни на чувствата, а не на разума. Не само че може да претърпите финансови и професионални сривове, но и да си създадете семейни проблеми. Естествено ще страда и здравето ви, но кой ли да ги мисли тези неща, след като постоянно около вас кръжат дразнители! От вас зависи да си наложите умереност, за да приключите с всички изостанали задачи, да прекратите тегнещите ви отношения, да отдалечите от себе си хората, които са ви предали. Забравете за начинанията, които няма да са успешни, и без колебание отложете предложенията за инвестиции за следващия месец. Няма причина да взимате прибързани решения, отново подвластни на емоцията. Месецът не е добър за създаване на семейство, освен ако не е планирано преди месеци да сключите брак и сте уверени в чувствата си. Преценете дали да съхраните рухналите си отношения, ако сте семейни, или е по-добре да ги прекратите.

telec
През април сте чувствителни, емоционални и много състрадателни, което не винаги работи във ваша полза. Готови сте да помогнете, но заради властващата емоция далеч не винаги преценявате дали си заслужава да подавате ръка, или след известно време стореното от вас ще бъде възприето като непоискано добро. Марс може да ви подтикне към борба с обществените норми на поведение заради желанието ви да тласнете хората по нов път на развитие и интелектуален напредък. Не забравяйте, че е необходимо вие самите да сте готови да направите крачката към новото и неизвестното. Проверете, преди да действате, дали ще вървите към нов връх или към пропаст, защото хората или част от тях се страхуват от неизвестното. Забравете за начинанията, откажете инвестициите. Перфектни сте във всичко, с което се захванете. Не позволявайте да ви използват за постигане на чужди цели. Не бъдете лековерни и лекомислени както в професионален, така и в личен план и се грижете за себе си.

bliznaci
През април имате възможност да поставите ново начало и да се възползвате от шанса за полезни промени и инвестиции в нови проекти. Месецът ви поставя пред изпитания, а вие трудно преодолявате провалите. Обмисляйте добре действията си, защото сте разсеяни. Не бъдете доверчиви, за да не пропуснете добрите възможности, които ви предоставя Съдбата. Трудно овладявате желанието да помагате, дори и ако се налага да бъде тайничко. Решили сте, че това е вашата Съдбовна мисия, но не и през този месец, особено ако подавате ръка на непознати хора, които не са ви помолили лично за това. Не купувайте лекарства, храна или дрехи за някой, който според вас заслужава да получи доброто, което правите за него, ако е случайно появил се на пътя ви и не сте се убедили в истинността на неговите страдания. Планирайте месеца си така, че да не се преуморявате и да спечелите одобрението на вашите началници, колеги, подчинени, делови партньори. Месецът е подходящ за създаване на семейство.

rak

През април ви съветвам да забравите прибързаните действия и опитите да надскочите себе си. Не очаквайте лесни приходи, въпреки че парите винаги са първостепенна задача за вас. Колкото по-малко рискувате през месеца, толкова по-добре за вас. Не пропускайте възможността да оправите отношенията си с хората от вашето обкръжение, делово и лично, ако сте ги обтегнали. Бъдете готови за компромиси, защото вината е и във вас. Ако не сте създали семейство, не правете тази крачка прибързано, дори и да ви убеждават, че „ви е време“. Заради желанието ви да се противопоставяте на Съдбата си и на кармичните закони рискувате така да натоварите кармата си, че да влезете в конфликт с хора, с които сте в добри отношения, а след това трудно ще ги оправите. Не се изкушавайте да анализирате нечие поведение на публично място, защото ще си създадете име на интриганти, които никой няма да допуска в средата си. Всеки опит да доказвате правотата си, особено когато не сте убедена в нея, ви отдалечава от новите й полезни партньорства. Не допускайте ненужни конфликти заради ината си, който труднс надмогвате, а и заради вживяването ви в несъществуващи проблеми. Агресивни сте и готови да обиждате всеки, койтс ви противоречи, но ще си спечелите неприятели. Ще осъзнаете този факт едва когато разберете, че сте изолирани от хора на които държите и искате да сте близки с тях, но трудно ще оправите отношенията си, особено ако са делови.

luv
Април ви дарява възможност не само да се срещате с интересни хора, но и да смените изцяло вашето обкръжение, ако ви е омръзнало или ако вече взаимно нямате какво да си дадете с хората около вас. Склонни сте да залитате в крайности – от любов до омраза, от активност до летаргия, от отговорност – до крайна безотговорност, особено ако сте хванали някого в лъжа или в непочтеност. Съветвам ви да не таите омраза, защото рискувате да навредите на себе си, на здравето си, на психиката си, при това без причина, защото мразеният от вас трудно ще получи Съдбовно наказание. Не се притеснявайте, ако се налага да изяснявате недоразумения в отношенията си. Няма да ви заболи от истините, които ще си кажете, но ще имате яснота кой е ваш приятел и кой – ваш враг. Няма да бъдете лишени и от неочаквани промени и пътувания. Във ваша полза е да коригирате поведението си и да не допускате да ви използват, омъглявайки егото ви с ласкателства. На 29 април Меркурий навлиза в ретроградното си движение. Бъдете внимателни в делови план. Личните ви отношения няма да ви създават проблеми.

deva
През април трудностите по пътя ви няма да са малко, но ако ги посрещнете без тревожност и не се вживявате, ако ги приемете като предизвикателство, което ще ви издигне на нов връх, ще ги преодолявате с Лекота. Трудно преживявате провалите. Те ви действат изключително потискащо и депресиращо, но това се случва с всички хора, не само с вас. Не си мислете, че сте нещастното изключение заради намесата на злата Съдба. Имате сили да изявите качествата си, ако се отдадете на рутината и натрупания опит, ако завършите започнатите задачи и се откажете от начинанията. Длъжни сте и ви съветвам да преодолеете своята разсеяност, защото именно тя може да стане повод за конфликти както в семейството, така и на работното ви място. Ако категорично и агресивно отказвате да си признаете грешките или пък не ги осъзнавате, ще ви се стоварят неочаквани проблеми. Склонни сте в емоционалната си самозаблуда да смъкнете цялата си защита. Бъдете мнителни, не всички около вас са добронамерени. Въпреки че сте изпълнени с желание да постигнете нещо грандиозно, ще се наложи да се справяте с песимизма си. Често ще се чувствате неразбрани и ще бъдете раздразнителни. Забравете за намерението си да инвестирате, както и да решаване проблеми с роднини, които тлеят отдавна. Сега не е времето да се занимавате с тях.

vezni
През април искате да се справите със задълженията си, което е възможно, ако се научите да се приспособявате, а не непрекъснато да се стремите да променяте света. Изобщо не сте способни да се владеете, когато нещо не става според вашите представи и очаквания. Неспособни сте да отстоявате собствената си позиция и често променяте мнението си. Месецът ви дава шанс да пътувате и за промени, да сключите договори, да инвестирате, да създадете съдружие с ваши задгранични партньори, но го сторете до 28 април. Съветвам ви да обмисляте промените така, че да не са във ваша вреда и в нечия полза само защото сте проявили лековерие и сте приели за истина невярна информация. Семейните да организират пътуване на почивка със своите близки, за да стабилизират отношенията си. Ако нямате деца, е възможно зачеването да е успешно също по време на пътуване. Необвързаните да не отказват командировки, особено извън родината си, защото зад граница имат шанса да срещнат своята половинка.

skorpion
През април сте длъжни да си наложите спокойствие в личните и деловите отношения и да създадете хармония около себе си. Ще постигнете целите си без особени усилия, ако избягвате рискованите действия и не се впускате в начинания, плод на ваше внезапно хрумване. Постоянно ще се притеснявате за себе си, което може да ви донесе насила болежки. Живейте без самовнушения и ще бъдете щастливи. През този месец може да пресеете полезните от безполезни познанства и да „отлюспите“ тези „страдалци за вашето приятелство“, които са се увили като лиани около вас и ползват незаслужени блага. Бързо ще се приспособявате към нова среда, но не прекалявайте с щедростта си. Пазете се от прекалено изразено и досадно любопитство към живота на околните, за да не си спечелите неприятели и да не се окажете изолирани и самотни. Не обичате да се ровят в живота ви, но сте способни светкавично да направите прецизен анализ на всеки, които пресича пътя ви, резултат от скритите ви дарби, които късно осъзнавате. Обичате и се стремите да властвате над околните. Стремите се към стабилност, но не бива да налагате с агресия волята си. Избягвайте споровете с хора, имащи различно от вашето мнение. Здравето ви е стабилно. Личните ви отношения също. Несемейните могат да създадат семейство, ако са намерили половинката си.

strelec
През април сте готови да пътувате и да се развличате в приятна компания. Съпътства ви доброто настроение. Стремите се да живеете в хармония. Отличната ви концентрация ви позволява да предприемете промени в професионалния си живот. Ако сте намислили да сменяте работното си място, имате възможност да го сторите през този месец. Нямате забрана да подписвате договори, да предприемате инвестиции, да създавате съдружие, но бъдете умерени и проверявайте всички възможности по няколко пъти, като се съветвате и с правни консултанти. Обмислете бъдещите си планове. Начертайте ясно целите си за следващите месеци, за да няма лутане и провал заради грешни разчети. Не позволявайте на хората, сред които се движите и живеете, да ви обсебват, за да не се обезличите като индивидуалност и да страдате след време. Задължителни са анализът и самоанализът, за да отстраните грешките си. Във ваша власт е да се издигнете на ново обществено стъпало или да се провалите заради невъзможност да си отговорите точно какво искате да постигнете – типично за вас, защото винаги гоните много и различни цели. Търсете духовната си половинка, ако не сте семейни. Ако сте създали семейство и не сте щастливи, сега може да осъзнаете, че причината е точно в интелектуалното неравенство. Настъпил е моментът за промяна и раздяла.

kozirog
През април си наложете спокойствие и умереност. Забравете привързаността и се откажете от импулсивните решения за начинания, ако нямате представа за финансирането им и не сте уверени, че ще се справите сами. Егото ви може да е наранено заради успехите на някой около вас, което не е причина да се проваляте, като се доказвате с Невъзможни за изпълнение цели. По-добре съхранете достигнатото в професионалния ви живот, стабилизирайте позицията, която заемате, за да не ви катурнат точно когато сте решили, че сте непоклатими. Ако допуснете проблеми на вашето работно място, трудно ще оправите отношенията си с вашите колеги и делови партньори. Тяхната подкрепа е важна за вас. Мечтаете да създадете нещо уникално – сега имате възможност да го обмислите и да планирате неговото осъществяване. Рискованите начинания носят вреда само за вас въпреки уверенията, че няма да сте губещи. За съжаление дори и вашият перфекционизъм няма да ви помогне да притъпите егото си, а неумението да общувате нормално с хората на по-ниски позиции от вас заради забравата, че и вие сте тръгнали от първото стъпало, ви печели неприятели и кармични врагове. Не нарушавайте стабилността в брака си. Несемейните могат да сключат брак, ако са намерили половинката си.

vodolei
През април имате шанса да направите крачката към нов професионален възход. Всичките идеи, които сте планирали да осъществите, започнете през този месец, когато нямате забрани и ограничения за подписване на договори, за инвестиции. Не бива да действате прибързано, а само след подробен анализ на замисленото, защото добре знаете, че няма как да се съревновавате с времето. Бъдете търпеливи и внимателни, за да избегнете грешките и разочарованията. Не е възможно да изпреварите времето. Не обичате да се подчинявате. Месецът ви позволява да се заемете с ваш бизнес и сами да сте си господари. Не бива да се обвързвате с хора, които познавате малко, само защото някой ви ги е похвалил. Разчитайте само на себе си. Април ви позволява да направите важни открития и да стабилизирате материалното си положение. Не ви е присъщо да се съобразявате с чуждото мнение, което ви печели неприятели.

ribi
Април е месец на материална стабилизация и много работа. Духовните ви стремежи ще се окажат в противоречие с материалните ви желания. А ако се отдадете само на изявената си материална същност, ще страдате в емоционален план. Ако сте семейни, трябва да изясните отношенията си, анализирайте причините за проблемите и конфликтите. Въпреки това няма причина да не постигнете финансова стабилност, която носи полза и на вашето семейство. Имате възможност да подпишете договори за сътрудничество, но ако се налагат инвестиции, не ви съветвам да искате кредитиране заради бъдещо проблемно обслужване. Забравете щедростта си и не допускайте да ви мамят. Имате сили да отхвърлите много задачи, особено ако не се впечатлявате от действията на околните и от странични дразнители. Избухнете ли, излизате от релси за много време. Съветвам ви да стъпите малко и на земята, защото докато се носите върху собствените си илюзорни мечти, има опасност така да паднете, че да се озовете под тинята на океанското дъно, където обстановката не предполага красиви преживявания. Там ще горите в огъня на собствените си провали, ако не сте внимателни и отговорни.

Източник: mesechni-horoskopi.blogspot.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top