Любимата поза се определя от зодията

януари 13 | , ,

Любимата поза се определя от зодията, твърдят американски астролози, цитирани от издание Триникси. Дори да не вярвате в това, любете новия си секс партньор по начина, който звездите са определили, и няма да сбъркате.

Жената Телец е ездачка, но тъй като винаги усложнява нещата, предпочита единият крак на мъжа да е встрани от бедрото й. Жената Овен пък обича да се подрусва върху седнал на ръба на леглото мачо. Близначката ще накара мъжа да седне по турски и ще го възседне, а Девата ще направи същото, но краката на мъжа ще са изпружени, а тазът -повдигнат, защото ще се е подпрял на ръцете си.

Дамата Везни обича да сяда с гръб към мъжа, докато краката му са комфортно изтегнати – това всъщност е и любимата поза на мъжа Рак. А нежните представителки на Рак си падат по мисионерската, но преплитат бедра над мускулестия мъжки гръб.

Скорпионката е роден акробат, затова мъжът сяда на ръба на леглото, а тя обхваща кръста му с бедра и висва надолу.

Лъвицата харесва позата лъжички, а дамата Стрелец – кучешката, но тъй като й е скучна в класическия прочит, преплита прасци около кръста на партньора.

Жената Риба, както и мъжът от същата зодия, обичат да правят любов в поза 69 -лицето на единия докосва стъпалата на другия, а телата им са слети. Водолейката прави секс с вдигнати, но събрани крака, а

Козирожката си пада по мързелива задна прашка – лежи по корем и не мърда.

Що се отнася до мъжете, дамите трябва да знаят, че Овенът харесва мисионерската поза, Телецът – класическата кучешка, Водолеят люби жената в гръб и напълно изправена, а мъжът Везни е луд по позата ръчна количка – задна прашка, но дамата е опряла длани на пода.

Стрелецът седи в леглото, а любимата е сплела бедра около врата му, мъжът Дева люби мисионерската, но вдига високо потръпващите женски бедра.

Скорпионът слага мацката на ръба на масата и разтваря краката й почти в шпагат, а Лъвът лежи и се оставя в ръцете на партньорката. Мъжът Близнаци кара жената да седи върху него, сплела бедра на кръста му, а Козирогът затиска мацката с тялото си, докато тя е по корем.

One Response to Любимата поза се определя от зодията

  1. Iveta Cheusheva каза:

    Xaxa

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top