Лъв – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

Оставете понякога приятели и колеги да определят посоката на движение тази година: вие само ще спечелите от тяхното сътрудничество и планиране. Това е повод да се научите да разбирате другите хора и да четете мислите им.

Щом успеете в това, ще летите нагоре по корпоративната стълбица много по-бързо, отколкото можете да си представите. Тази година заложете на доверието и присъствието на духа. Тези два компонента ще снемат всички препятствия по пътя към успеха.

През 2017 г. един от най-добрите ви помощници ще бъде интуицията ви: Учете се да чувате и тълкувате гласа й. Не се отдавайте на леността. Първите 2 месеца на 2017 могат да бъдат бурни, от вас се изисква да сте спокойни и емоционално сигурни във всяка ситуация, тогава кризите ще ви отминат. От средата на март ще чувствате приливи на жизненост и енергия. Всичките ви усилия ще бъдат възнаградени.

Април и май ще бъдат ще изискват издръжливост, дисциплина и организация. Най-успешният месец на годината за вас е юли. Този месец ще бъде успешен в абсолютно всички сфери. Уловете момента и не отказвайте новите предложения и запознанства. В началото на август отидете на ваканция или просто се погрижете за здравето си. От края на септември до средата на ноември, се очаква още един прилив на късмет, но през втората половина на месец ноември, бъдете внимателни в бизнеса и обмисляйте всяко решение. От началото на декември до края на годината сте ефективни и весели.

Любовен хороскоп 2017 за Лъв

През първата половина на 2017 г. ви чака значително разширяване на кръга от познати. Желанието за романтични приключения ще доведат доста интересен контакт, флирт и просто приятна компания. Изненади ви чакат по време на пътуване. Съдбовна среща може да се проведе през януари, февруари, юни, или август 2017.

Семейните трябва да се пазят през втората половина на годината. Бранете дома си от външни влияния. Напълно възможно е да се преместите.

Лятото ще доведе в живота на Лъва бурна афера, която ще се превърне в голяма любов. Планетите като че ли са се „наговорили” да ви срещнат на всяка цена с нея. Твърде вероятно е обектът на чувствата ви да е полиглот. На 9-ти и 27-ми всеки месец дръжте под око всеки, чието име започва с „Р” или „И”.

Бизнес хороскоп 2017 за Лъв

Правилото на Лъвовете тази година е „Прави, каквото трябва – да става, каквото ще!”. Работете усърдно, последователно и винаги хващайте „бика за рогата” – това ще ви се отплати под форма на печалба по-късно.

Цялото ви професионално развитие тази година е в посока нагоре. Не се възгордявайте, защото завистливи погледи дебнат отвсякъде и няма да ви простят грешка.

Хороскоп за здраве 2017 за Лъв

Пазете нервите си в началото на годината. Ако се мобилизирате и посрещате предизвикателствата спокойно, то ще посрещнете пролетта жизнени и енергични. Лятото ще ви донесе много празници и алкохолни изкушения – бъдете предпазливи! Не злоупотребявайте със захарта и кафето, независимо от напрежението, което се опитва да ви сграбчи в клопка.

 

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top